North and South - serial BBC - Wszystko o filmie North and South :)
Anonymous - Pon 30 Paź, 2006 23:54
racja, łzawego Jaśka brakuje.
Gosia - Wto 31 Paź, 2006 00:09
Tak, stanowczo brakuje sceny z wynoszeniem do salonu
Harry_the_Cat - Wto 31 Paź, 2006 00:11
Gosiu, Ty też?? Myślałam, ze napiszesz, że Ty byś sie pozbyła tych świńskich ryjów jak pokazują Jaśka po oświadczynach...
Gosia - Wto 31 Paź, 2006 00:19
No tak, te świńskie ryje w tym momencie sa niestosowne ??:
No i w scenie oswiadczyn Rys mogl byc lepiej nakrecony, bo chwilami nie wyglada dobrze, zwlaszcza na poczatku .. Ale to kwestia ustawienia do kamery i oswietlenia.
Gitka - Wto 31 Paź, 2006 00:55
Ja także z Wami się zgadzam w zupełności, ale na dobitkę to bym mu zakazała nosić tej dużej muchy.
Tak jej nie lubię
Anonymous - Wto 31 Paź, 2006 01:35
| Gosia napisał/a: | | chwilami nie wyglada dobrze, zwlaszcza na poczatku .. Ale to kwestia ustawienia do kamery i oswietlenia. |
Oj masz racje. To chyba kwestia światła. Chyba najkorzystniej by wyglądał przy całkowicie wyłączonym
Harry_the_Cat - Wto 31 Paź, 2006 01:42
Aine, to jest kwestia światała, ale to i tak moja ulubiona scena - takie "beautiful disaster" - od poczatku idzie mu jak po grudzie...
No i zdecydowanie uważam (i tu wiem, że warszawianki mnie poprą, bosmy to razem uradziły również), że nie powinni skracać tej sceny - jest dużo bardziej przejrzysta tak, jak jest w wersji rozszerzonej LD
Caitriona - Wto 31 Paź, 2006 17:43
| Harry_the_Cat napisał/a: | | No i zdecydowanie uważam (i tu wiem, że warszawianki mnie poprą, bosmy to razem uradziły również), że nie powinni skracać tej sceny - jest dużo bardziej przejrzysta tak, jak jest w wersji rozszerzonej LD |
Oj, poprę Cię czym mogę! Powinna pozostać w wersji rozszeżonej
Harry_the_Cat - Wto 14 Lis, 2006 18:07
A wiecie, że pierwszy odcinek N&S po raz pierwszy na antenie pojawil sie równo 2 lata temu?
Gosia - Wto 14 Lis, 2006 19:11
No to mamy rocznice
Choc my go znamy dopiero od paru miesiecy
Anonymous - Wto 14 Lis, 2006 19:28
Wiedziałam, że to dobry dzień :D
Sto lat
Agnesse - Sob 18 Lis, 2006 13:12
http://www.youtube.com/watch?v=0YXpQOiYitw Nie wiedzialam, gdzie to umiescic, wiec umieszczam to tu i watku o D&U
Harry_the_Cat - Śro 06 Gru, 2006 08:40
Kolejne wideo ode mnie Ale pierwsze nie-RH.
Wiem, wiem, zaraz Wam się znudzi. Ale tym razem to jest w sumie wina Caitriony...
Można ściągnąć z tej strony: http://www.foolishpassion.org/ania/index.html
Caitriona - Śro 06 Gru, 2006 15:28
| Harry_the_Cat napisał/a: | Kolejne wideo ode mnie Ale pierwsze nie-RH.
Wiem, wiem, zaraz Wam się znudzi. Ale tym razem to jest w sumie wina Caitriony...
Można ściągnąć z tej strony: http://www.foolishpassion.org/ania/index.html |
Harry, świetnie zrobiony i piękny filmik!
Bardzo mi się podoba i czekam na natępny! (Może z Johnemw roli głównej?)
Gosia - Śro 06 Gru, 2006 17:33
Tez obejrzalam i jak zwykle superowy !
Troche malo Johna, ale za to ujecia fajne
I jest moje ulubione zabojcze spojrzenie, Harry, mysle ze wiesz ktore
Czekam na kolejne klipy
Gosia - Śro 06 Gru, 2006 17:39
No jak to? Na spotkaniu połączonym z emisja N&S pokazywalam Wam, ktore spojrzenie Johna uwazam za zabojcze. To przy stole z muchą
Matylda - Nie 10 Gru, 2006 22:46
Dziewczynki czy to prawda , że odtwarzacie film N&S na DVD a ja nic o tym nie wiem i ciagle męczę sie gapiąc się w ekran monitora???
Czy to jest sprawiedliwe???
Harry_the_Cat - Nie 10 Gru, 2006 23:26
Jak to?? No z tego, co wiem, to kilka osób ma DVD...
bezpaznokcianka - Wto 12 Gru, 2006 23:13
| Matylda napisał/a: | Dziewczynki czy to prawda , że odtwarzacie film N&S na DVD a ja nic o tym nie wiem i ciagle męczę sie gapiąc się w ekran monitora???
Czy to jest sprawiedliwe??? |
pomysl sobie jaka ja mam ironiczna sytuacje! kupilam se DVD (jedyny plus mieszkania w UK) ale moj laptop tego nie odtwarza !! zacina jak cholera a odtwarzacza DVD takiego normalnego do telewizora nie mam... juz myslalam ze trafilam na jakies wybrakowane zle wypalone niewiadomo co. Ale znajomym idzie. To wszystko przez moj zlom. wiec co najwyzej moge sie poslinic na okladke od czasu do czasu i przeprosic sie z moimi plytkami, ktore laptop czyta... that's strange
Balbina - Czw 21 Gru, 2006 11:34
A ja wczoraj chcialam się odprężyć przy N&S i płytka nie chce mi się odtworzyć :cry: ani na kompie ani na DVD
Harry_the_Cat - Czw 21 Gru, 2006 12:39
| Balbina napisał/a: | | A ja wczoraj chcialam się odprężyć przy N&S i płytka nie chce mi się odtworzyć ani na kompie ani na DVD |
Ja bym chyba umarła.... Ale czasami tak mam, że cos nie chce zaskoczyć, a potem samo przechodzi. Np. DVD z The Golden Hour nie chciało mi chodzić na kompie, ale na DVD ok. A teraz i tu i tu. N&S na DVD z kolei nie chą mi się dodatki otwierac i muszę jej na kompie oglądac...
Harry_the_Cat - Wto 06 Lut, 2007 21:40
Mielismy już HP w trailerze do DiU, przyszła pora na North & South:
http://www.youtube.com/watch?v=KKgzVMgFWhM
Admete - Wto 06 Lut, 2007 21:44
To potwierdza, że RA byłby świetnym Darcym
Harry_the_Cat - Śro 07 Lut, 2007 10:58
Tu można znaleźć świeżą - bo z lutego - recenzję N&S. Recenzję napisał facet i jest pozytywna (choć jeszcze jej nie przeczytałam). Po angielsku.
achata - Śro 07 Lut, 2007 23:24
Dawno się tak nie spłakałam ze śmiechu. Naprawdę, dawno.... Świetny podkład i analogie wyczowalne jako żywo. Ten Jasiu mówiący głosem Mateusza mnie rozwalił, o "Mrs Bennet" nie wspominając
|
|
|