Seriale - "A droga wiedzie w przód i w przód..."
Deanariell - Nie 20 Sie, 2017 17:32
| Caitriona napisał/a: | | O, kurczę, Riella, wybrałaś "moją" torbę Chciałbym ją sobie kupić... |
Tak, wiem, kupując ten wzór myślałam o Tobie. Nic nie stoi na przeszkodzie, żebyśmy miały takie same, jeśli sobie jeszcze kupisz - i tak się normalnie nie spotkamy w mieście z identycznymi torbami, więc każda nadal będzie jedyna w okolicy. Wybrałam tę po kilkugodzinnych przemyśleniach, bo choć inne były bardzo kuszące, to jednak ta jest chyba najbardziej uniwersalna do noszenia w różne miejsca i jednocześnie mocno "kultowa" dla miłośników SPN.
Caitriona - Nie 20 Sie, 2017 18:16
A to nie o to chodzi Mnie nie przeszkadza, że ktoś ma taką samą rzecz/ubranie jak ja. Po prostu jakbym miała kupować, to właśnie ten wzór, bo grafika fajna, bo moja Impala, bo moje kolory. "Wybrałam" ją, jak Ita pochwaliła się swoim zakupem - postanowiłam wtedy, że jak kiedyś będę miała kupować, to właśnie ją.
Deanariell - Nie 20 Sie, 2017 18:20
Moje kolory również. Zdecydowanie. A Impala to jakby Deana jest...
| Caitriona napisał/a: | | "Wybrałam" ją, jak Ita pochwaliła się swoim zakupem - postanowiłam wtedy, że jak kiedyś będę miała kupować, to właśnie ją. |
Wiem, pamiętałam właśnie. Też ją wtedy brałam pod uwagę, ale nie jako najpierwszy wybór - okazała się jednak najlepsza.
| Cytat: | A to nie o to chodzi Mnie nie przeszkadza, że ktoś ma taką samą rzecz/ubranie jak ja. |
Domyśliłam się, ale żartowałam sobie tak trochę.
Caitriona - Nie 20 Sie, 2017 18:34
| Cytat: | | A Impala to jakby Deana jest... |
E, tam: moja ci ona, i basta! taką ułudą będę żyła, a co.
Uzbieram kasę i wtedy poproszę Was o pomoc przy zakupie
Deanariell - Nie 20 Sie, 2017 18:38
| Caitriona napisał/a: | E, tam: moja ci ona, i basta! taką ułudą będę żyła, a co.
|
Mnie to zawsze rozbraja, jak Dean potrafi dbać o Impalę. Może nawet bardziej niż o kobiety.
Aragonte - Nie 20 Sie, 2017 18:56
| Deanariell napisał/a: | Zapozuję, jak Admete mi zrobi zdjęcie swoim aparatem z telefonu - moim aparatem ciężko jest sobie selfie zrobić, a z mężową komórką nie chce mi się kombinować. Torba jest spora, jak i Impala , ale przy moich obecnych rozmiarach nie wydaje się jakaś ogromna - jest w sam raz. Wzór wybrałam na tyle neutralny, że będę mogła ją zabierać do pracy. Ale dylematy przy wyborze miałam, że hej! |
Pamiętam, pamiętam
Pokaż zdjęcie siebie z torbą
Do pojedynczych odcinków dawnego SPN zdarzało mi się wracac, z nowych to mogłabym z wami obejrzec jakieś wybrane przez was odcinki, całości to raczej już nie.
Ale dobrze, że wróciłaś do tego, co lubisz, Riella
Deanariell - Nie 20 Sie, 2017 19:50
| Aragonte napisał/a: | | dobrze, że wróciłaś do tego, co lubisz, Riella |
Tak, też się ucieszyłam. To chyba ten wyjazd w Świętokrzyskie mnie tak natchnął.
Odcinek 08x13 z żydowskim golemem też rewelacyjny. Chłopcy mają wreszcie swoją "jaskinię Batmana", jak to określił Dean. No, niezły bunkier, z wszelkimi wygodami i wypasioną biblioteką. Urządzony w stylu lat 50-tych, ale fajnie. Dean się zakochał w prysznicu, a Sam w księgozbiorze. Jak skończę sezon 8., to pogrzebię w wątku i sprawdzę, co oglądające to kiedyś dziewczyny o tym pisały.
Admete - Nie 20 Sie, 2017 20:05
Daj mi na pw linka.
Admete - Pon 21 Sie, 2017 13:44
No ten z dziadkiem może być - odcinek znaczy się. Choć trochę bije po oczach ogólna siermiężność serialu. Demonica byłą fajna. Pamiętacie może w których odcinkach i sezonach były odcinki rodzinne? O młodych chłopakach i o rodzicach?
Deanariell - Pon 21 Sie, 2017 14:13
| Admete napisał/a: | | Choć trochę bije po oczach ogólna siermiężność serialu. |
A, bo się "zdemoralizowałaś" na koreańskich subtelnościach.
| Admete napisał/a: | | Pamiętacie może w których odcinkach i sezonach były odcinki rodzinne? O młodych chłopakach i o rodzicach? |
Nie bardzo... Trzeba byłoby poprzeglądać opisy poszczególnych odcinków w sezonach...
http://supernatural.com.pl/page/odcinki.html
Admete - Pon 21 Sie, 2017 15:07
| Deanariell napisał/a: | , bo się "zdemoralizowałaś" na koreańskich subtelnościach. |
Nie tylko to mnie zdemoralizowało , choć fakt, że oni dbają o różne rzeczy takie jak na przykład zdjęcia. Produkcje Netflixa czy innych kablówek zachodnich też zrobiły swoje. Niestety jak się robi fafnasty sezon, to dobrze nie będzie.
Deanariell - Pon 21 Sie, 2017 15:13
Cóż... SPN już się trochę postarzał, a utrzymują go chyba w takim mniej więcej wizualnym stylu, jak zaczęli. Gry o tron z tego nie zrobią.
Dean mi się tak samo podoba, jak dawniej, może nawet bardziej, bo dojrzał.
Admete - Pon 21 Sie, 2017 15:15
Utrzymują go w takim stylu, bo kasy mają niewiele. Zresztą pierwsze serie nie były takie złe. W każdym razie każdy serial, który przekracza piąty sezon, to już nie jest dobrze. Znasz moją regułę, tyle zwykle oglądałam - czasem siłą rozpędu doszłam nieco dalej, ale to wyjątki były.
Deanariell - Pon 21 Sie, 2017 15:18
| Admete napisał/a: | | czasem siłą rozpędu doszłam nieco dalej, ale to wyjątki były |
No, widzisz - dla mnie SPN jest tym wyjątkiem.
Admete - Pon 21 Sie, 2017 17:07
Criminal Minds obejrzałam do 7 sezonu.
Anaru - Czw 24 Sie, 2017 14:19
Zastanawiam się, w którym sezonie skończyłam oglądać
Deanariell - Czw 24 Sie, 2017 15:46
A ja obejrzałam wczoraj 08x14 - nadal bardzo mi się podoba. To jak odkrywanie starego serialu na nowo - mnie się nie znudził. Dean zachwycony, że może sobie w końcu pierwszy raz w życiu urządzić własny pokój. W ogóle odcinek ten przypomniał mi ewidentnie za co tak kocham Dean'a Winchester'a.
Admete - Czw 24 Sie, 2017 16:00
Tylko to już jest takie powtarzanie wszystkiego na 10 stronę W 10 sezonie znów Dean jest chyba zły i tak w kółko
Deanariell - Czw 24 Sie, 2017 16:34
I tak mnie to nie zniechęca. Chętnie popatrzę na demonicznego Dean'a.
Admete - Czw 24 Sie, 2017 18:39
A oglądaj aż do śmierci, kto ci broni Każdemu jego trucizna U mnie musi być płodozmian i coraz to inna pożywka
Deanariell - Czw 24 Sie, 2017 19:08
| Admete napisał/a: | | A oglądaj aż do śmierci, kto ci broni |
Ano nikt... Będę tu sama do siebie gadać, ale co tam...
Caitriona - Czw 24 Sie, 2017 20:27
Czy ten serial powinien się już skończyć, pewnie tak. Ale z drugiej strony mi on nadal sprawia frajdę. Uwielbiam go oglądać, dla mnie nadal ma swój wyjątkowy klimat i humor. I co z tego, że wszystkie potwory już były, a scenariusze są czasem tak okropne, że aż zęby bolą: skupiam się wtedy na Deanie, Impali i muzyce Dla każdego co innego
Deanariell - Czw 24 Sie, 2017 20:34
| Caitriona napisał/a: | | skupiam się wtedy na Deanie, Impali i muzyce |
Amen, Siostro!
Fibula - Czw 24 Sie, 2017 21:43
| Deanariell napisał/a: | | Admete napisał/a: | | A oglądaj aż do śmierci, kto ci broni |
Ano nikt... Będę tu sama do siebie gadać, ale co tam... |
No nie sama, obiecałam, że też będę się odzywać.
Anaru - Pią 25 Sie, 2017 00:12
A ja będę przynajmniej czytać
|
|
|