Seriale - SUPERNATURAL
Harry_the_Cat - Pią 26 Gru, 2008 20:20
| spin_girl napisał/a: | Moje ulubione momenty:
S02E01- rozmowa braci przy tablicy do wywoywania duchów
S02E?- ten odcinek z epidemią atakującą miasteczko, Dean mówiący 'Nobody shoots my brother' a potem zamykający się z Samem w opuszczonym szpitalu
S02E11 Playthings- rozmowa braci o tym dlaczego biorą ich za gejów |
O taaaak!!!!
kocham ten angst w SPN...
spin_girl - Pią 26 Gru, 2008 20:31
| Harry_the_Cat napisał/a: | | kocham ten angst w SPN... |
Też kocham. Drugi sezon jest pod tym względem genialny
Wracając jeszcze do wyglądu Jareda- wypytałam mojego ojca- zawodowego kulturystę przy świątecznym obiedzie o wspomniane wyżej zmiany w wyglądzie i nie jest dobrze. Żyły są efektem intensywnych treningów i diety- mój tata ma takie same. Grubszy kark natomiast to niestety wyraźny znak, że ktoś eksperymentuje ze sterydami. Co mu odbiło, przecież był świetnie zbudowany?
Harry_the_Cat - Pią 26 Gru, 2008 20:33
| spin_girl napisał/a: | Wracając jeszcze do wyglądu Jareda- wypytałam mojego ojca- zawodowego kulturystę przy świątecznym obiedzie o wspomniane wyżej zmiany w wyglądzie i nie jest dobrze. Żyły są efektem intensywnych treningów i diety- mój tata ma takie same. Grubszy kark natomiast to niestety wyraźny znak, że ktoś eksperymentuje ze sterydami. Co mu odbiło, przecież był świetnie zbudowany? |
o rany, to niedobrze....
a swoją drogą - jak zagaiłaś? "Hej tato, jest taki serial...."?
spin_girl - Pią 26 Gru, 2008 20:37
| Harry_the_Cat napisał/a: | | a swoją drogą - jak zagaiłaś? "Hej tato, jest taki serial...."? |
Nie, nie będę się podkładać Mówiłam ogólnie: "jeżeli facetowi, który regularnie trenuje na siłownii, w ciągu kilku miesięcy dwukrotnie zgrubiał kark a na przedramionach pojawiły się żyły, a do tego zaokrąglił się na twarzy..." Ojciec potem pytał jeszcze o wiek i inne takie i chyba sobie wywnioskował, że chodzi o jakiegoś mojego kumpla. I wish!
Za to moja mama od razu zrobiła się cwana i powiedziała "to jeden z tych twoich?" "moi" są ostatnio bracia W.
Harry_the_Cat - Pią 26 Gru, 2008 20:39
| spin_girl napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | | a swoją drogą - jak zagaiłaś? "Hej tato, jest taki serial...."? |
Nie, nie będę się podkładać Mówiłam ogólnie: "jeżeli facetowi, który regularnie trenuje na siłownii, w ciągu kilku miesięcy dwukrotnie zgrubiał kark a na przedramionach pojawiły się żyły, a do tego zaokrąglił się na twarzy..." Ojciec potem pytał jeszcze o wiek i inne takie i chyba sobie wywnioskował, że chodzi o jakiegoś mojego kumpla. I wish!
Za to moja mama od razu zrobiła się cwana i powiedziała "to jeden z tych twoich?" "moi" są ostatnio bracia W. |
dobre, dobre! nie ma to jak rozmowy o Winchesterach przy świątecznym stole
spin_girl - Pią 26 Gru, 2008 20:42
Bracia W. są zawsze obecni w moim życiu! W poniedziałek lub wtorek odbieram kalendarz!!!
Harry_the_Cat - Pią 26 Gru, 2008 20:46
koniecznie zrób jakieś fotki!!!
Hmmm... jeszcze parę dni grudnia zostało, ale może ja już powieszę swój?
Harry_the_Cat - Pią 26 Gru, 2008 22:18
xmas vid from ghostfacers
Harry_the_Cat - Pią 26 Gru, 2008 23:50
Ponieważ chyba tylko 5 osob wypowiedziały się na temat przeniesienia QUIZu proponuję zostawić godzinę 21.00.
Jutro rano postaram się rozesłać PW z przypomnieniem do osób aktywnych w tym wątku
i jeszcze nasza lista:
1. something wicked/sezon 1/ "God, kill me now"
2. pilot/sezon 1/"I can't do this alone" - "yes, you can" - "well, yeah. but i don't want to"
3. scarecrow/sezon 1/ awantura na drodze + rozmowa przez telefon
4. hell house/sezon 1/ "you didn't" - "yes, i did"
5. something wicked/sezon 1/bikini inspektor
6. bugs/sezon1/gay moment
7. mystery spot/sezon 3/uścisk
8. mystery spot/sezon 3/chórek na dwa głosy przy stoliku
9. pilot/sezon 1/"we've got work to do"
10. wendigo/sezon 1/"saving people, hunting things"
11. pilot/sezon 1/"if you screwed up my car..."
12. lazarus rising/sezon 4/pierwsze spotkanie
13. phantom traveller/sezon 1/"dude, you're humming metallica?"
14. in my time of dying/sezon 2/rozmowa braci przy tablicy do wywoływania duchów
15. croatoan/sezon 2/"Nobody shoots my brother"
16. playthings/sezon 2/gay moment
Calipso - Sob 27 Gru, 2008 07:17
| Harry_the_Cat napisał/a: | | osób aktywnych w tym wątku |
Dzień dobry
Admete - Sob 27 Gru, 2008 10:38
Też miałam napisać, żebyś nie zmieniała godziny Może mi się uda zajrzeć w trakcie i zobaczyć, jak sobie radzicie.
praedzio - Sob 27 Gru, 2008 11:04
Kolejne dywagacje: http://blogs.trb.com/netw...on_checkup.html
spin_girl - Sob 27 Gru, 2008 11:06
Ja na pewno również zajrzę, chociaż do konkursu stawać nie będę, bo pierwszy sezon widziałam tylko raz i kompletnie mi się myli z pozostałymi Może zafunduję sobie powtórki?
Admete - Sob 27 Gru, 2008 11:09
Alez Spin powinnas brać udział, to świetna zabawa
BeeMeR - Sob 27 Gru, 2008 11:25
Ja tez z moim czterema obejrzanymi odcinkami zamierzam się raczej przyglądać zabawie
Harry_the_Cat - Sob 27 Gru, 2008 11:26
Dokładnie, Spin! to wcale nie chodzi o wynik!!!! Serio serio! to raczej pretekst, żeby się powygłupiać i pogadać
Anonymous - Sob 27 Gru, 2008 11:34
No i opiecane offtopy Gosi
Spin ostatni konkurs był taaki świetny chyba nie odpuścisz powtórki z rozrywki
Anaru - Sob 27 Gru, 2008 11:35
Ja tez się poprzyglądam, li i jedynie.
Ale mam ochotę na dalsze odcinki
Harry_the_Cat - Sob 27 Gru, 2008 11:39
Aneby ostatnio strzelała odpowiedzi chyba na wszystkie pytania Było fajnie.
Wysłałam właśnie 16 PW - mam nadzieję, że o nikim nie zapomniałam...
praedzio - Sob 27 Gru, 2008 11:44
Faktycznie - nie liczy się wynik, tylko świetna zabawa! Zapraszam wszystkich! A jeśli ktoś NAPRAWDĘ nie chce brać udziału, to przynajmniej niech wlepia mocno rozpraszające zdjęcia.
Harry_the_Cat - Sob 27 Gru, 2008 11:46
Kurcze, mój folderek jeszcze nie jest gotowy.. *pędzi przekopywać kolekcję fotek Jensena*
Agn - Sob 27 Gru, 2008 11:46
*obudziła się* Pozwolę sobie zapytać - czego dotyczy tamta lista? Pytania będą z jej zakresu?
praedzio - Sob 27 Gru, 2008 11:50
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Kurcze, mój folderek jeszcze nie jest gotowy.. *pędzi przekopywać kolekcję fotek Jensena* |
Folderek? Jaki folderek?
Aaaaa....! *pędzi w drugą stronę*
praedzio - Sob 27 Gru, 2008 11:51
| Agn napisał/a: | | *obudziła się* Pozwolę sobie zapytać - czego dotyczy tamta lista? Pytania będą z jej zakresu? |
Nie. Chyba nie....
Harry zażyczyła sobie pomocy w przypomnieniu "best brothers moments".
Harry_the_Cat - Sob 27 Gru, 2008 11:56
| Agn napisał/a: | | *obudziła się* Pozwolę sobie zapytać - czego dotyczy tamta lista? Pytania będą z jej zakresu? |
Pytania są z 1 sezonu.
Lista jest w innych celach - chce sobie zrobić kompilację "the best brothers moments" - żeby sobie wrzucić na mój nowiutki śliczny sprzęcik i mieć zawsze przy sobie
|
|
|