North and South - serial BBC - Thornton- dziewica?
Trzykrotka - Pon 20 Gru, 2010 21:40
| AineNiRigani napisał/a: | | Ja ostatnio ogladalam film na podstawie pamietnikow milosnych jakiegos goscia |
Życie kawalerskie na obczyźnie?
stawrogi - Pon 20 Gru, 2010 21:48
| Sofijufka napisał/a: | | to znaczy? |
tzn. że przed ślubem z Margaret miał tylko jedną kochankę jako bardzo młody chłopak:) urocze co nie?
spin_girl - Wto 21 Gru, 2010 09:00
| stawrogi napisał/a: | | tzn. że przed ślubem z Margaret miał tylko jedną kochankę jako bardzo młody chłopak:) urocze co nie? |
eee...a którego fanfika czytałaś? Bo kilka wersji krążyło
A w ogóle to temat powstał z grobu jak widmo
Anonymous - Wto 21 Gru, 2010 09:35
Święta idą, cuda się dzieją
Ostatnio rozsyłałam ficka, właśnie co Jaś miał jedną kochankę, do której zaprowadził go ojciec. A Jaś był bardzo młodzitki.
spin_girl - Wto 21 Gru, 2010 09:36
Czy ja też mogę dostać tego ficka?
stawrogi - Wto 21 Gru, 2010 09:43
| lady_kasiek napisał/a: | Święta idą, cuda się dzieją
Ostatnio rozsyłałam ficka, właśnie co Jaś miał jedną kochankę, do której zaprowadził go ojciec. A Jaś był bardzo młodzitki. |
Hm Droga Lady_Kasiek a udział ojca Jasia w tym zdarzeniu to ja chyba przeoczyłam - no chyba, że masz nowy fanfik?
Sofijufka - Wto 21 Gru, 2010 09:46
| spin_girl napisał/a: | | stawrogi napisał/a: | | tzn. że przed ślubem z Margaret miał tylko jedną kochankę jako bardzo młody chłopak:) urocze co nie? |
eee...a którego fanfika czytałaś? Bo kilka wersji krążyło
A w ogóle to temat powstał z grobu jak widmo |
bo świeżynki doszły - sama podsunęłam IM ten temat hihi
Anonymous - Wto 21 Gru, 2010 11:02
| Trzykrotka napisał/a: | | AineNiRigani napisał/a: | | Ja ostatnio ogladalam film na podstawie pamietnikow milosnych jakiegos goscia |
Życie kawalerskie na obczyźnie? |
A jusci !!!
Alicja - Wto 21 Gru, 2010 20:20
| stawrogi napisał/a: | Sofijufka napisał/a:
to znaczy?
tzn. że przed ślubem z Margaret miał tylko jedną kochankę jako bardzo młody chłopak:) urocze co nie? |
czyli stanęło na tym, że dziewicem nie był
Anonymous - Wto 21 Gru, 2010 21:10
c.b.u.
Anonymous - Wto 21 Gru, 2010 22:18
Spineczka rzuć adressem.
Udział ojca mogłam sobie dośpiewać....
Anonymous - Śro 22 Gru, 2010 01:43
a ja we wszystkich tego typu rozmowach jestem za Twoim powrotem
Czci Jaska mozna bronic pod kazdym nickiem, czyz nie?
spin_girl - Śro 22 Gru, 2010 09:29
| lady_kasiek napisał/a: | | Spineczka rzuć adressem |
mczerska1@wp.pl
z góry dziękuję
Admete - Śro 22 Gru, 2010 15:02
| Mag113 napisał/a: | | AineNiRigani napisał/a: | | c.b.u. |
Po moim trupie.
Pokutę milczenia już odbyłam (od lutego!), Admina o przywrócenie skasowanych 5500 postów w swoim czasie (przed wakacjami jeszcze!) prosiłam, ale okazały się być usunięte nieodwołalnie, bo kopia forum, choć powinna być, okazała się iluzją niestety! , moje słowa o studentach są niczym w porównaniu z poglądami na temat dzisiejszych gimnazjalistów i licealistów w wątku o przepaści pokoleniowej, zdania na temat Morskiego Oka i jego wielkości oraz polskiej kolei natomiast nie zmieniłam, jak i opinii na temat nierozróżniających lewej nogi od prawej.
Jako że post niemerytoryczny, usunie się (albo zostanie usunięty)!
Mag13
|
Albo i nie...
Anaru - Śro 22 Gru, 2010 21:02
Mag13
Święta idą faktycznie
Tamara - Czw 23 Gru, 2010 22:41
| AineNiRigani napisał/a: | | c.b.u. |
Nawet wątły i chorowity Chopin korzystał z usług dziewcząt publicznych i chorobę weneryczna podłapał , to co dopiero taki Jaśko
Anonymous - Pią 24 Gru, 2010 00:59
to wlasnie realizm sprowadza nas wszystkich do stwierdzenia, ze udowodniona teza jest jedyna realna. Howgh !!
spin_girl - Pią 24 Gru, 2010 07:58
| Tamara napisał/a: | | Nawet wątły i chorowity Chopin korzystał z usług dziewcząt publicznych i chorobę weneryczna podłapał , to co dopiero taki Jaśko |
No właśnie. Jak Chopin mógł to i Thornton mógł, przecież jak się w Margaret zakochał, to aż iskry z niego szły, widać, że chłopak miał w sobie ikrę, nie wierzę, żeby wytrzymał w celibacie do 30-stki.
Anonymous - Pią 24 Gru, 2010 08:13
A zdrowy, jurny był(dużo szczawiu jadł ) energia go rozsadzałą co widać, więc nie ma opcji, że był dziewicą...
Deanariell - Pią 24 Gru, 2010 11:18
| spin_girl napisał/a: | | No właśnie. Jak Chopin mógł to i Thornton mógł, przecież jak się w Margaret zakochał, to aż iskry z niego szły, widać, że chłopak miał w sobie ikrę, nie wierzę, żeby wytrzymał w celibacie do 30-stki. |
Tak czytam Wasze rozważania i zastanawiałam się czy brałyście pod uwagę samo-no wiecie-obsługę młodzieńca w wieku dorastania i czy to też się liczy jako rozdziewiczenie?
Alicja - Pią 24 Gru, 2010 11:22
też tu gdzieś były, ale to się nie liczy Chodzi o to ,że wg. nas zdrowy mężczyzna nie czekał pół swojego życia by kiedyś spotkać Maragaret nietknięty i niewinny jak lilija
wystarczył jeden raz...
Tamara - Pią 24 Gru, 2010 11:46
| Deanariell napisał/a: | | spin_girl napisał/a: | | No właśnie. Jak Chopin mógł to i Thornton mógł, przecież jak się w Margaret zakochał, to aż iskry z niego szły, widać, że chłopak miał w sobie ikrę, nie wierzę, żeby wytrzymał w celibacie do 30-stki. |
Tak czytam Wasze rozważania i zastanawiałam się czy brałyście pod uwagę samo-no wiecie-obsługę młodzieńca w wieku dorastania i czy to też się liczy jako rozdziewiczenie? |
Działania w kantorku też gdzieś na początku były brane pod uwagę , ale jako opcja uzupełniająca w wypadku chwilowego braku kontaktów interpersonalnych podkreślam chwilowego
stawrogi - Pią 24 Gru, 2010 15:15
Nie wierzę, że możecie cudnego i prawego Jasia podejrzewać o korzystanie z usług takich panienek a tym bardziej o niecne samotne zabawy w kantorku
spin_girl - Pią 24 Gru, 2010 15:20
| stawrogi napisał/a: | | Nie wierzę, że możecie cudnego i prawego Jasia podejrzewać o korzystanie z usług takich panienek a tym bardziej o niecne samotne zabawy w kantorku |
Możemy, bo jesteśmy realistkami
Sofijufka - Pią 24 Gru, 2010 15:24
Stawrogi! Ja Cię wspieram w przekonaniu 0 dziewixtwie Jasia!!!!
|
|
|