Komunikaty - Spotkanie w W-wie????
trifle - Pon 11 Sie, 2014 13:16
Git! Ja juz mam zaklepane lozko w hostelu na smoczej. Nie mialam pojecia, jakie to koszty sa, masakra
Ale niewazne. I tak przybywam
Eeva - Sob 17 Sty, 2015 19:50
UWAGA OGŁOSZENIE PARAFIALNE!!!!!
Po pierwsze primo chciałam zmienić nazwę tego wątku na bardziej aktualną, ale chyba nie mogę wiec poproszę dobrą duszę o zmianę 14-16 na 31.01
Po drugie primo uprzejmie zapraszam Szanowne Koleżanki Forumowiczki z Warszawy i Okolic (albo i z innych miast jeśli najdzie je taka ochota) do mego królewskiego pałacu na spotkanie które odbędzie się 31 stycznia w godzinach wieczornych i potrwa tak długo jak nas fantazja poniesie:-)
Przyznaje się bez bicia, ze nie ja wpadłam na ten posmysł tak sama z siebie, ale z największą ochotą go podchwytuję i wcielam w życie
Jacyś chętni?;-)
Agn - Sob 17 Sty, 2015 20:19
*idzie złożyć krwawą ofiarę jakiemuś chętnemu bóstwu, by nie musiała odwoływać swego nalotu na stolicę*
Popieram koleżankę Eevę w kwestii zmiany tematu na aktualniejszy.
Anaru - Sob 17 Sty, 2015 22:34
"Spotkanie w Warszawie" jest absolutnie idealna nazwą.
Uszczegółowić terminy spokojnie można w postach.
Aragonte - Nie 18 Sty, 2015 18:40
Uszczegółowiłam już w tytule wątku
Agn, to trzymam i czaruję
Junki na Ciebie czeka, pamiętaj
Agn - Nie 18 Sty, 2015 18:46
| Aragonte napisał/a: | Junki na Ciebie czeka, pamiętaj |
A wy nie?
Aragonte - Pon 19 Sty, 2015 14:33
| Agn napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | Junki na Ciebie czeka, pamiętaj |
A wy nie? |
No my też, ale Junki! Pomyśl, Junki na Ciebie czeka w W-wie!
Admete - Pon 19 Sty, 2015 15:18
Biedna Eeva
Aragonte - Pon 19 Sty, 2015 15:34
Eeva nie będzie dręczona naszym uwielbieniem dla Junkiego, postaramy się pohamować ale Agn obiecała coś ze mną obejrzeć, a wtedy hulajduszapiekłaniema, będziemy szaleć i faflunić na całego
Eeva - Pon 19 Sty, 2015 15:39
Ej, ja też chętnie popatrzę
BeeMeR - Pon 19 Sty, 2015 15:42
Oj, też bym popatrzyła
Aragonte - Pon 19 Sty, 2015 15:44
Prawdę mówiąc planowałam uprowadzić Agn na trochę, żeby pofaflunić, jaki to pewien pan jest śliczny, bardziej swobodnie (w większym gronie będę się hamować ), ale zobaczymy jeszcze, co planuje Agn
Agn - Pon 19 Sty, 2015 20:11
Ja nic nie planuję, ja się chętnie dam rozerwać w kawałki. Z przyjemnością też zrobię Eevie pranie mózgu, skoro się doprasza.
| Aragonte napisał/a: | Pomyśl, Junki na Ciebie czeka w W-wie! |
*imaginuje sobie Junkiego pod pałacem kultury*
Anaru - Pon 19 Sty, 2015 22:16
| Agn napisał/a: | *imaginuje sobie Junkiego pod pałacem kultury* |
Wersja w szlafroczku, garniturze, czarnej maseczce czy jeszcze jakoś inaczej?
Agn - Pon 19 Sty, 2015 22:29
Ze strzelbą, oczywiście!
Anaru - Pon 19 Sty, 2015 23:28
No ba!
Aragonte - Pon 19 Sty, 2015 23:48
A czy ganianie ze strzelbą po mieście - w dodatku niewątpliwie nabitą - przejdzie w naszej stolicy?
Może jednak niech chociaż zastosuje kamuflaż i czymś ją osłoni
Agn - Wto 20 Sty, 2015 00:05
| Aragonte napisał/a: | Może jednak niech chociaż zastosuje kamuflaż i czymś ją osłoni |
Zawinie w szmatę, będzie git.
| Aragonte napisał/a: | A czy ganianie ze strzelbą po mieście - w dodatku niewątpliwie nabitą - przejdzie w naszej stolicy? |
A niektórzy tak nie czynią?
Aragonte - Wto 20 Sty, 2015 11:53
| Agn napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | Może jednak niech chociaż zastosuje kamuflaż i czymś ją osłoni |
Zawinie w szmatę, będzie git. |
W szmatę? O ja przepraszam, Yoon Kang nie zawijał strzelby w szmatę
BeeMeR - Wto 20 Sty, 2015 12:40
| Aragonte napisał/a: | Yoon Kang nie zawijał strzelby w szmatę | jak nie jak ze szmaty rozwijał
Aragonte - Wto 20 Sty, 2015 12:43
| BeeMeR napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | Yoon Kang nie zawijał strzelby w szmatę | jak nie jak ze szmaty rozwijał |
Szmata źle mi brzmi
Trzykrotka - Wto 20 Sty, 2015 13:31
Ja z wami nie mogę To tylko u nas takie rzeczy - strzelba w szmacie w wątku o spotkaniu w Warszawie
Aragonte - Wto 20 Sty, 2015 13:38
| Trzykrotka napisał/a: | Ja z wami nie mogę To tylko u nas takie rzeczy - strzelba w szmacie w wątku o spotkaniu w Warszawie |
No co akurat ten wątek niewątpliwie na spotkaniu w W-wie wypłynie podczas rozmów mnie i Agn, chociaż pewnie bardziej będzie nas interesowała strzelba niż jej opakowanie
Anaru - Wto 20 Sty, 2015 14:24
| Aragonte napisał/a: | | BeeMeR napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | Yoon Kang nie zawijał strzelby w szmatę | jak nie jak ze szmaty rozwijał |
Szmata źle mi brzmi |
Zamiast szmaty użyj ściereczki, brzmi lepiej.
Agn - Wto 20 Sty, 2015 14:46
| Trzykrotka napisał/a: | To tylko u nas takie rzeczy - strzelba w szmacie w wątku o spotkaniu w Warszawie |
Wszystko jest ściśle związane z tematem.
| Anaru napisał/a: | Zamiast szmaty użyj ściereczki, brzmi lepiej. |
Ściereczka to dopiero brzmi! Mówimy o Junkim, a nie perfekcyjnej pani domu!
|
|
|