Seriale - Bones (Kości)
milenaj - Nie 20 Mar, 2011 22:14
W zapowiedziach pisali, że ten odcinek wiele zmieni między bohaterami...
Ja chyba jestem jakaś niezbyt kumata, bo jak dla mnie, to nic nie zmienił.
Anonymous - Nie 20 Mar, 2011 22:49
No oboje się przyznali, że chcą. Teraz wystrarczy... poczekać
Ale nie żal Ci Hodginsów?
milenaj - Pon 21 Mar, 2011 12:17
Żal, ale myślę, że z dzieckiem będzie wszystko dobrze. Tylko dla nich i dla laboratorium oglądam ten serial jeszcze.
Anonymous - Pon 21 Mar, 2011 12:43
Oby z maleństwem było dobrze, ale swoje przeżyją, już zresztą nie jest im wesoło. Świat nie powinien być taki, czas ciązy powinien być czasem radosnego oczekiwania a nie bitwy z myślami.
milenaj - Pią 01 Kwi, 2011 21:39
A, jeśli o dzieciach mowa, to podano, że dziecka spodziewa się Emily Deschanel.
Zastanawiają się jak to rozwiązać w serialu.
Admete - Pią 01 Kwi, 2011 22:47
Pewnie jakoś idiotycznie - jak znam pomysły scenarzystów Bones...
Alicja - Nie 03 Kwi, 2011 07:54
uśmiercą ją, Booth będzie zrozpaczony, a potem wskrzeszą z zanikiem pamięci. I wszystko zacznie się od nowa
Sofijufka - Nie 03 Kwi, 2011 09:37
czytam sobie właśnie zbiór opowiadań "Cupid Cats" i tam jest bohaterka podobna do Temperance jesli chodzi o "social skills', tak że nawet podejrzewają ją o syndrom Aspergera. I tak samo uczenie mówi...
Anonymous - Nie 03 Kwi, 2011 10:44
Z tego co pamietam to ona była normalna do czasu sprawy z rodzicami, bratem, rodzinami zastepczymi. Wydaje mi się, że zamknęła się w pancerz i szhluss.
trifle - Nie 03 Kwi, 2011 11:26
| Alicja napisał/a: | uśmiercą ją, Booth będzie zrozpaczony, a potem wskrzeszą z zanikiem pamięci. I wszystko zacznie się od nowa |
Niezły koncept
Anonymous - Pon 18 Kwi, 2011 07:19
Oglądnęlam 17 i 18 Bones równia pochyła
Anonymous - Nie 01 Maj, 2011 09:09
Odcinek 19 jest świetny.
Wally wymiata, naprawdę sceny z nim były zabawne. Taki sympatyczny humor
Zaraz idę na 20 odcinek
Anonymous - Nie 01 Maj, 2011 11:40
Odcinek nr 20 baaaaaardzo przeciętny...
Alicja - Czw 05 Maj, 2011 13:36
Kości zaklepały sobie nowy sezon
"Dobra wiadomość dla wszystkich fanów "Kości". Produkcja FOXa powróci w przyszłym sezonie. Informacja jest już oficjalna, chwilę temu FOX oficjalnie potwierdził wiadomość w oświadczeniu prasowym.
Kevin Reilly - prezes FOXa poinformował w oficjalnym oświadczeniu, że "Kości" powrócą w przyszłym sezonie z siódmą serią.
O nowym, siódmym sezonie dla "Kości" na twitterze napisała jedna z gwiazd serialu - David Boreanaz. Informacji tej nie potwierdził jeszcze FOX, ale powinno się to stać w najbliższych godzinach. Niewiadomo jeszcze jak scenarzyści wybrną z ciąży głównej aktorki - Emily Deschanel. Niedawno mówiło się, że kilka odcinków będzie kręconych bez jej udziału."
(ze względu na ciążę aktorki?)
Anonymous - Czw 05 Maj, 2011 13:37
| Alicja napisał/a: | | "Dobra wiadomość dla wszystkich fanów "Kości". |
"wspaniała" | Alicja napisał/a: | | Niedawno mówiło się, że kilka odcinków będzie kręconych bez jej udziału." |
Powinni nakręcić też kilka odcinków Hałsa, bez Hałsa...
Admete - Czw 05 Maj, 2011 15:22
Ta, Emily jest w ciąży. Powrociłam na krótko do Bones, ale znów porzuciłam.
Alicja - Pią 06 Maj, 2011 11:30
| lady_kasiek napisał/a: | | Alicja napisał/a: | | "Dobra wiadomość dla wszystkich fanów "Kości". |
"wspaniała" | Alicja napisał/a: | | Niedawno mówiło się, że kilka odcinków będzie kręconych bez jej udziału." |
Powinni nakręcić też kilka odcinków Hałsa, bez Hałsa... |
mamy dzisiaj zły dzień?
ja chwilowo też nie oglądam Bones. Nawet długochwilowo, cały ten sezon
Anonymous - Pią 06 Maj, 2011 11:44
| Alicja napisał/a: | | mamy dzisiaj zły dzień? |
Nie byałm wesoła i promienna. Oglądam za dużo Przyjaciół i chamski i bezczelny humor Chandlera na mnie przechodzi.
Nie ja po prostu ze swej istoty jestem ironiczna i sarkastyczna. Podoba mi się zwrot sarkazm to najniższa forma dowcipu, za to najwyższa forma inteligencj
Przepraszam. Aine tu nie zaglada, miała mnie pilnować
Alicja - Pią 06 Maj, 2011 11:45
pilnować przed używaniem sarkazmu? do woli, jeszcze ja tu jestem
Anonymous - Pią 06 Maj, 2011 11:48
No, ale ja rzucam sarkaźmikiem a Ty mnie o zly dzień obwiniasz.
Alicja - Pią 06 Maj, 2011 11:51
to był taki sygnał, że zauważam ten sarkazm, pytanie retoryczne
milenaj - Nie 08 Maj, 2011 12:54
Bardzo dobry był ostatni odcinek "Bones". Przypomniało mi się dlaczego tak lubiłam ten serial.
Anonymous - Nie 08 Maj, 2011 21:22
| milenaj napisał/a: | | Bardzo dobry był ostatni odcinek "Bones". Przypomniało mi się dlaczego tak lubiłam ten serial. |
O tak!
Dawno się tak nie popłakałam.
To było takie Bonesowe. Bonesowe w dobrym sytulu. Humor i to dobro, które zwycięża zło.
Caitriona - Pią 13 Maj, 2011 11:40
Obejrzałam ostatni odcinek i jest mi smutno..........
duży spoiler:
Admete - Pią 13 Maj, 2011 12:31
Znam ten utwór z jednego odcinka CSI Nowy Jork. Od razu mi się spodobała.
|
|
|