Seriale - Fajny serial wczoraj widziałem ...
milenaj - Pią 11 Lut, 2011 17:33
To też zapowiada się bardzo fajnie: "South riding" od 20 lutego.
http://www.bbc.co.uk/programmes/b00y5gm3
Admete - Pią 11 Lut, 2011 17:46
Kolejna rzecz
Alicja - Pią 11 Lut, 2011 21:05
| milenaj napisał/a: | | South riding" |
mój ulubiony okres w historii - lata 30
Jest już chyba 2 sezon Justified, bo widzę nowego Rylana u Catriony
Caitriona - Sob 12 Lut, 2011 01:21
Tak, już był pierwszy odcinek nowego sezonu Justified Co mnie oczywiście niezmiernie cieszy, bo się za Raylanem stęskniłam.
Alicja - Sob 12 Lut, 2011 10:16
ja też, ale seriale lubię oglądać po 3-4 odcinki razem, więc poczekam jeszcze
Caitriona - Pon 14 Lut, 2011 00:53
Też tak lubię, ale akurat Justified musiałam zobaczyć
Alicja - Śro 16 Lut, 2011 18:34
skuszona przez Admete rozpoczęłam swoją przygodę z Outcasts. Do tego dorzuciłam jeszcze nowy serial o lekarzach ( Chirurgom na razie dziękujemy, za dużo "każdy z każdym a potem jeszcze raz")- Off the map. Głównymi bohaterami ''Off the Map'' jest trójka lekarzy, którzy wyjeżdżają ze Stanów Zjednoczonych i przenoszą się na tropikalną wyspę, by tam pomagać ludziom. Zaczynają pracę w pozbawionej najnowocześniejszego sprzętu klinice w ''mieście gwiazd'' gdzieś w południowoamerykańskiej dżungli, można rzec na końcu świata Każdy z nich od czegoś ucieka lub chce o czymś zapomnieć Postanowiłąm obejrzeć kilka odcinków i dopiero potem stwierdzić czy nada się na dalsze oglądanie. Po odc 1 i 2 jest całkiem dobrze
Fibula - Śro 16 Lut, 2011 20:49
Off the Map zostawiam w rezerwie na lato .
Alicja - Czw 17 Lut, 2011 16:24
kończę w tej chwili Outlaw i zastanawiam się co za dziwna oglądalność jest w tej Ameryce? Gnioty wloką się sezonami, a dobre seriale ucinane są po kilku odcinkach
Admete - Wto 22 Lut, 2011 07:27
Obejrzałam pierwszy odcinek South Riding. Miałam tylko zajrzeć na początek, ale tak mnie wciągnęło To jest na podstawie tej książki:
http://en.wikipedia.org/wiki/South_Riding_(novel)
Gra tam między innymi David Morissey , Penelopa Wilton i aktorka, która grała w Samotni - Anna Maxwell Martin. Scenariusz napisał Andrew Davis. Ogląda się bardzo dobrze - świetne postaci, wzruszenie, śmiech i to wszystko dość intensywne w emocjach. To nie żadne wyższe sfery, to ludzie z krwi i kości ( choć jeden posiadacz ziemski też jest , na dodatek z mroczną przeszłością ). A wszeteczny pastor dodaje tylko pieprzu Polecam
Alicja - Wto 22 Lut, 2011 09:18
| Admete napisał/a: | | ale tak mnie wciągnęło |
no to teraz mam poważny powód do zastanawiania się
milenaj - Wto 22 Lut, 2011 13:31
Też obejrzałam i też mnie wciągnęło bardzo. Zaczęłam żałować, że tylko trzy odcinki tego będą.
Caitriona - Wto 22 Lut, 2011 14:23
| Admete napisał/a: | | A wszeteczny pastor dodaje tylko pieprzu |
No to już wiem, że się za to zabiorę
Agn - Wto 22 Lut, 2011 20:13
Usiłowałam przed chwilą obejrzeć Glee. Niby fajny pomysł, serial zgromadził całą plejadę dziwadeł, ale dałam sobie spokój nie ukończywszy pierwszego odcinka. Wyłączyłam na wycieczce szkolnej, by chórzyści obejrzeli występ konkurentów.
Jak dla mnie nuda. A nasłuchałam się o tym serialu, że taki świetny...
milenaj - Wto 22 Lut, 2011 20:15
Ja dotarłam dalej, ale dałam spokój. Wybitnie nie dla mnie ten serial.
Anonymous - Wto 22 Lut, 2011 20:24
Ja skończyłam I sezon i teraz mam przerwę, sztucznawy momentami, ale w sumie muzyka i klimat luzacki dobrze na mnie działał.
Admete - Wto 22 Lut, 2011 20:25
Oglądam tylko nieltóre teledyski - piosenki
Caitriona - Wto 22 Lut, 2011 20:28
Pierwsza seria dla mnie była rewelacyjna. Miała w sobie świeżość, humor, pomysł i muzykę. Teraz jest gorzej, ale ja lubię ich muzykę, więc oglądam dalej
aneby - Wto 22 Lut, 2011 22:52
Ja oglądam tylko dla muzyki
praedzio - Czw 24 Lut, 2011 20:12
Hm, na samym początku zjechałam Fairly Legal od góry do dołu, i co? Jestem po piątym odcinku. Sama siebie nie rozumiem.
milenaj - Czw 24 Lut, 2011 20:46
To może i ja oglądnę. "Off the map" poniechałam. Nikogo nie polubiłam. A poza tym, po Housie, Chirurgach i ER, wszystkie zdarzenia medyczne sa jakieś wtórne...
Alicja - Pią 25 Lut, 2011 12:39
| praedzio napisał/a: | | na samym początku zjechałam Fairly Legal od góry do dołu, i co? Jestem po piątym odcinku. |
moge napisać to samo, jakoś tak poszło
milenaj - Pon 28 Lut, 2011 20:05
Obejrzałam drugi odcinek "South riding". Nie powiem, żeby mnie zafascynowało, ale jestem na tyle zainteresowana, że zaczynam być wściekła, iż książka jest nie do dostania.
Admete - Pon 28 Lut, 2011 20:09
Ja na razie obejrzałam sam początek - mnie się ten miniserial bardzo podoba. Lubię takie klimaty.
Alicja - Pon 28 Lut, 2011 22:51
ja też
|
|
|