Filmy - Fajny film wczoraj widziałam V
BeeMeR - Śro 20 Wrz, 2017 19:11
| Cytat: | | Mgły Avalonu tylko w formie książkowej. Rzekłam. Film... udaję, że nie istnieje. | Oj, tak
Agn - Nie 24 Wrz, 2017 09:46
Wczoraj z siostrą wróciłyśmy z wycieczki solidnie zmachane. Prysznic, kolacja, włączyłyśmy tv... a tam Speed. Film ma już ponad 20 lat, a wciąż się go dobrze ogląda. Już nie wspomnę, że Keanu Reeves jest w nim skończonym ciachem.
milenaj - Nie 24 Wrz, 2017 10:01
Oj, tak...
Trzykrotka - Nie 24 Wrz, 2017 19:21
Oj tak A Sandra Bullock jaka ładna!
Ja sobie do sprzątania zaserwowałam najnowszą Godzillę, tę amerykańską, w której Godzilla zmienia się z potwora z głębin w allozaura. Olaboga Ale do sprzątania może być.
Szafran - Nie 24 Wrz, 2017 19:22
Ja tam się w Keanu nadal durzę. W obu filmach z serii John Wick prezentuje się zacnie:D
milenaj - Nie 24 Wrz, 2017 21:54
| Szafran napisał/a: |
Ja tam się w Keanu nadal durzę. W obu filmach z serii John Wick prezentuje się zacnie:D |
Nie wiem, czy w nim się można przestać durzyć
Szafran - Nie 24 Wrz, 2017 23:20
| Trzykrotka napisał/a: |
Ja sobie do sprzątania zaserwowałam najnowszą Godzillę, tę amerykańską, w której Godzilla zmienia się z potwora z głębin w allozaura. Olaboga Ale do sprzątania może być. |
Łeeeee amerykańska. Nowa japońska jest super:).
Trzykrotka - Pon 25 Wrz, 2017 00:05
Wolałabym japońską, ale cóż, TVN serwował demolkę na Manhattanie
Admete - Nie 01 Paź, 2017 07:45
Próbowałam obejrzec Sługi Boże - mimo dobrych aktorów i strony technicznej filmu, znudziłam się. Sztampowy scenariusz.
milenaj - Nie 01 Paź, 2017 08:30
Admete, oj tak....
Strasznie się zawiodłam....
Szafran - Nie 01 Paź, 2017 08:41
Który do tego nie bardzo się trzyma kupy. Strasznie to było złe.
milenaj - Nie 01 Paź, 2017 09:02
Ja sobie dzisiaj naprawdę zamierzam odpocząć jeszcze, zresetować i w związku z tym obejrzeć "Linię życia" starą. i poczytać.
BeeMeR - Nie 01 Paź, 2017 09:17
| milenaj napisał/a: | Nie wiem, czy w nim się można przestać durzyć | Można
Ja obejrzałam pod sortowanie i składanie ubrań Nanga Parbat
Nie jest to najlepszy film górski jaki widziałam, ale oglądało mi się dobrze. Piękne Alpy i Himalaje. Mnie tam nie przeszkadzały "ujęcia jak z filmu dokumentalnego" (jak zjechali film na filmwebie) - ładne są i tak.
Film opowiada historię wyprawy na tytułowy ośmiotysięcznik z 1970r. w trakcie której zginął jeden z uczestników/zdobywców szczytu - znaleziony 35 lat później.
http://www.goryonline.com...lo-g,663,i.html
Zwiastun:
https://www.youtube.com/watch?v=w-SC0VGWmzM
Szafran - Nie 01 Paź, 2017 09:33
| milenaj napisał/a: | Ja sobie dzisiaj naprawdę zamierzam odpocząć jeszcze, zresetować i w związku z tym obejrzeć "Linię życia" starą. i poczytać. |
Ja może dziś pójdę do kina na nową. Starej nie pamiętam. A w nowej jest Diego Luna:D:D:D
milenaj - Nie 01 Paź, 2017 10:17
| Szafran napisał/a: |
Ja może dziś pójdę do kina na nową. Starej nie pamiętam. A w nowej jest Diego Luna:D:D:D |
Miałam w planach, ale poczekam.
Admete - Nie 01 Paź, 2017 10:52
Nie wiedziałam, że zrobili nową wersję tego filmu. Może "Jestem mordercą" okaże się lepsze niż Sługi - to koszmarek był.
milenaj - Nie 01 Paź, 2017 11:21
Ja wypatrzyłam jeszcze "Sekretny dziennik". Kupię czekoladę, bo podobno przepyszna i jeszcze będę się resetować, póki nie mam żadnego prania itp.
Szafran - Nie 01 Paź, 2017 13:23
| Admete napisał/a: | | Nie wiedziałam, że zrobili nową wersję tego filmu. Może "Jestem mordercą" okaże się lepsze niż Sługi - to koszmarek był. |
"Jestem morderca" to zdecydowanie dobry film.
praedzio - Nie 01 Paź, 2017 13:31
Ja się z koleżanką umawiam na nowego Blade Runnera.
Admete - Nie 01 Paź, 2017 14:00
U nas to na razie będą grac tylko w tym nowym, drogim kinie, które mam zupełnie nie po drodze...
Deanariell - Nie 01 Paź, 2017 14:06
Ciekawe czy będzie później również w innych kinach u nas? Chętnie bym zobaczyła tego "Blade runnera" - nawet jeśli nie będzie tak dobry jak pierwszy.
Admete - Nie 01 Paź, 2017 14:07
Można iść do tego całego Cinema 3D. W poniedziałki mają tańsze bilety. Tylko pewnie trzeba by wcześniej kupić online.
Deanariell - Nie 01 Paź, 2017 14:15
A będą grali jeszcze w przyszłym tygodniu? Bo jutro to i tak nie bardzo bym mogła... Zobaczymy, pogadam z mężem... Autobusem to by mi się nie chciało tam jechać...
praedzio - Nie 01 Paź, 2017 14:23
Spokojnie, Blade Runner w kinach dopiero od najbliższego piątku.
Admete - Nie 01 Paź, 2017 14:53
Tak, od 6 grają dopiero.
|
|
|