Fantastyka - Hobbit
BeeMeR - Śro 04 Mar, 2015 06:56
Mały Hobbit
Anaru - Śro 04 Mar, 2015 14:28
Mam wrażenie, że się z nimi czuje trochę jak głupek
| BeeMeR napisał/a: | Mały Hobbit |
Piękne
BeeMeR - Pią 29 Maj, 2015 22:14
Zaczęłam Bitwę Pięciu Armii...
jakie to ma głupie dialogi
Jakie to jest głupie...
spektakularne, ale durne niemiłosiernie
Anaru - Pią 29 Maj, 2015 22:49
Ooo, witamy w klubie zachwyconych widzów
Akaterine - Pią 29 Maj, 2015 23:22
BeeMeR, to mógł być mój post
BeeMeR - Sob 30 Maj, 2015 09:18
Wymiękłam wczoraj po półgodzinie - po prostu nie mogłam patrzeć i słuchać dalej - jeszcze bitwa w Mieście na Jeziorze spoko, smok wszystko pali i niszczy, dialogów niewiele to jakoś dało radę, ale jak tylko zaczęli rozmawiać to masakra - elfka z krasnoludem WTF, nieodmiennie od samego początku, irytuje mnie ten wątek tylko coraz bardziej, zwłaszcza w tekstach "wiem co czuję" smerefere
Ale zielona Galadriela nosząca Gandalfa - WTF? i dysząca na zielono Sauronowi - no litości.
Aż mi się żal, że będę kontynuować, ale cieszę się, em do kina nie poszła, bo nie mogłabym odsapnąć od nadmiaru głupoty w trakcie
BeeMeR - Pon 01 Cze, 2015 22:38
c.d.
Krasnoludy zabunkrowały się Pod Górą zacnie. Szafa gra.
Robakołaki przyjęłam na zupełnym luzie - aż się sama sobie dziwię
Pojawiły się bez sensu i znikły - oby na zawsze. Bitwa się zaczęła
edit:
skończyłam. Największe kretyństwa były z początku, potem mi dość gładko poszło. Głupich dialogów było trochę, przedłużania (ziewałam w trakcie bitwy) i działań bez sensu niemało, robokłaki szczyt głupoty - pojawiam się i znikam bez sensu
Śmierć Kiliego mi zepsuli za Thorina powinien był zginąć a nie za dziewuchę, ostatecznie ona za niego lub za Legolasa powinna była. Dobrze, że choć śmierć Thorina była jak należy - i sam Thorin też, piękny i wspaniały
W ogóle postaci dobrane cudnie, tylko straszne farmazony kazali im mówić. Szczególnie podobał mi się Bard i Bilbo. Plus krajobrazy
Admete - Wto 02 Cze, 2015 05:41
To teraz rozumiesz nasze narzekania
BeeMeR - Wto 02 Cze, 2015 07:40
Och, całkowicie rozumiem - wiele rozumiałam jeszcze przed obejrzeniem
Aragonte - Czw 18 Cze, 2015 17:16
Wow, Zwierz miał okazję przeprowadzić wywiad z Lee Pace'm
http://zpopk.pl/surrealis...ia-z-elfem.html
Admete - Czw 18 Cze, 2015 19:29
A to sie jej trafiło...
Anaru - Pon 27 Lip, 2015 13:21
Ciekawe czy będą następne filmy
http://www.kawerna.pl/akt...r-tolkiena.html
Admete - Pon 27 Lip, 2015 20:10
Ja już podziękuję za wytwory okołotolkienowskie.
Admete - Sob 22 Paź, 2016 17:56
Widziałam w końcu rozszerzoną wersję ostatniej części. Bitwa nadal fatalna - przewijałam w większości. Są jednak dobre momenty.
Anaru - Nie 23 Paź, 2016 13:18
Mnie się wszystkie trzy części o wiele bardziej podobały w wersji rozszerzonej, ale nadal trzecia to najmniej ulubiona, własnie z uwagi na bitwę, bitwy lubię zdecydowanie najmniej we wszystkich filmach.
Admete - Nie 23 Paź, 2016 16:13
Sa przeładowane i przekombinowane. Kupię jednak tę ostatnią cześć. W Merlinie mają po 100 zł. Po wypłacie zamówię.
Anaru - Nie 23 Paź, 2016 19:30
Podziwiam poświęcenie, ja nie mam w tym kierunku żadnych potrzeb posiadania. Jednak różnica między Hobbitem a Władcą Pierścieni jest ogromna
Admete - Nie 23 Paź, 2016 19:40
Mam dwie wcześniejsze części, głupio nie mieć ostatniej Dodatki obejrzę.
asiek - Pon 24 Paź, 2016 18:08
Nie widziałam jeszcze rozszerzonej wersji, tylko fragmenty na YT.
Aragonte - Pon 24 Paź, 2016 19:35
| Admete napisał/a: | | Widziałam w końcu rozszerzoną wersję ostatniej części. Bitwa nadal fatalna - przewijałam w większości. Są jednak dobre momenty. |
A ja ciągle nie - jakoś mi się nie chciało.
Ale przymierzam się do obejrzenia w końcu wersji fanowskiej
Anaru - Pią 28 Paź, 2016 20:15
Nasza Mama i Hobbit:
- a kto to jest ten taki stary ufoludek?
- eee?
- ten, który chodzi na czworaka?
Przez chwilkę miałam myślenicę
(oglądała poprzednią część na TVN, teraz właśnie zaczęła oglądać drugą i jest zachwycona zdjęciami, chatami, otoczeniem itd, treścią mniej, w osobach się gubi )
BeeMeR - Sob 29 Paź, 2016 08:51
| Anaru napisał/a: | | ten taki stary ufoludek? | Czyżby Gollum?
Ciekawe jak dużo obejrzała
Anaru - Nie 30 Paź, 2016 23:36
Gollum
Nie wiem jak dużo, trza będzie zapytać
Anaru - Sob 11 Lut, 2017 23:47
Tak mi się skojarzyło, że trzeba by zapytać Rodzicielkę czy aby udało jej się skończyć Hobbita , a ponieważ sądzę, że nie bardzo, to akurat ma szanse jak się kuruje
Obejrzałabym sobie dodatki do Hobbita, ale nie wiem czy gdzieś są dostępne poza oryginalnymi płytkami, których nie chce mi się kupować
ita - Sob 11 Lut, 2017 23:53
| Anaru napisał/a: |
Obejrzałabym sobie dodatki do Hobbita, ale nie wiem czy gdzieś są dostępne poza oryginalnymi płytkami, których nie chce mi się kupować |
U mnie leżą sobie na stoliku - 3 części Hobbita, wydania 2-płytowe, w każdym film + dodatki specjalne. Wypożyczone z biblioteki.
|
|
|