To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL: Winchesterowie kontra reszta świata i zaświata

Admete - Śro 27 Sty, 2010 09:45

Cytat:
"I'm wearing sun glasses at night"

Trifle to jest parodia CSI Miami :) Jared cudnie naśladował Horatio Caine - postać graną przez Davida Caruso ;)

Agn - Śro 27 Sty, 2010 09:52

O, ja tego nie wyłapałam, bo nie oglądałam CSI Miami, dla mnie to była parodia seriali kryminalnych ogólnie (parę się w życiu widziało). :D
Admete - Śro 27 Sty, 2010 09:54

Agn napisał/a:
O, ja tego nie wyłapałam, bo nie oglądałam CSI Miami, dla mnie to była parodia seriali kryminalnych ogólnie (parę się w życiu widziało). :D

Dawałyśmy tu linki do fragnentów CSI Miami:

http://www.youtube.com/watch?v=GeeyWvo1rNg

BeeMeR - Śro 27 Sty, 2010 10:11

Z ostatniego odcinka, tj 5x11:

Piękni bracia W. :serce: :serce:

Nowe twarze - skąd ja mogę znać tego pierwszego pana? :mysle:

Mądrości serialowe ;)

praedzio - Śro 27 Sty, 2010 10:19

http://www.imdb.com/name/nm2017931/

?

Deanariell - Śro 27 Sty, 2010 11:58

Trifle napisała:
Cytat:
Mam sesyjną depresję i głód serialowy, a że wszystko inne mi się skończyło, to wróciłam do braci.

Winchester'owie to najlepszy lek antydepresyjny jaki znam ;) (póki co przynajmniej) - to miło, że wróciłaś do braci w potrzebie... :mrgreen:

Agn napisał/a:
Witajcie, mam na imię Agnieszka. Jestem uzależniona od SPN-u. Hiatus nie pomógł...

No nie pomógł - przeciwnie... :rotfl: :rotfl: :rotfl: Wspieramy Cię Agnieszko! :P

Agn napisał/a:
Czekanie KILKU tygodni, by nazbierać sobie oglądzisko i potem połknąć za jednym zamachem byłoby ponad moje siły.

Mam podobnie - jedyna opcja na czekanie to byłaby taka pod przymusem, gdyby coco jumbo nie ten tego... :roll: Ale skoro działa... :love_shower: I tradycyjnie kwiaty z tej okazji dla koleżanki Admete. ;) :kwiatki_wyciaga:

Caitriona - Śro 27 Sty, 2010 13:46

A, właśnie, zapomniałam napisać, że obejrzałam, na własne życzenie, bo czegóż sie nie robi dla Jensena, Krwawe walentynki. Ło, matko i córko, jakie to beznadziejne :zalamka: Na pewno tytuł się zgadza, krwawe to to jest. Ale cała historia i reszta, może lepiej bez komentarza.
praedzio - Śro 27 Sty, 2010 13:56

Oglądam sobie zdjęcia z nadchodzących odcinków SPN i przy poniższym padłam:

Spoiler:

(Cas kontra Kupidyn)

:rotfl:

Reszta zdjęć do obejrzenia tu: http://www.buddytv.com/sl...otos-53113.aspx
i tu: http://www.buddytv.com/sl...hotos-2474.aspx

trifle - Śro 27 Sty, 2010 14:44

Admete napisał/a:
Trifle to jest parodia CSI Miami Jared cudnie naśladował Horatio Caine - postać graną przez Davida Caruso

A, to też bym nie wyłapała, bo żadnego CSI nie oglądałam.

Deanariell napisał/a:
Winchester'owie to najlepszy lek antydepresyjny jaki znam (póki co przynajmniej) - to miło, że wróciłaś do braci w potrzebie...

No dokładnie tak - w potrzebie ;) Ale skoro ostatni był 11. odcinek, a ja już 9. oglądam, to tylko dwa mi zostaną? Buuu..

trifle - Śro 27 Sty, 2010 16:31

Początek 11. odcinka rządzi :rotfl:
- Hmm.. no jestem trochę przygnębiony.
- Jakiś pomysł dlaczego?
- Zacząłem apokalipsę. Zabiłem demona i uwolniłem diabła.

:rotfl:

Gunia - Śro 27 Sty, 2010 20:23

Agn napisał/a:
Witajcie, mam na imię Agnieszka. Jestem uzależniona od SPN-u. Hiatus nie pomógł... :lol:

Nie jesteś w tym sama. :lol:
Też najbardziej lubię oglądać długimi ciągami. Są tylko dwa seriale, dla których chce mi się męczyć z regularną emisją i SPN jest jednym z nich. Czekanie na kolejny odcinek wybija mnie z klimatu, ale skoro i tak potem powtarzam sobie wszystkie serie ciągami, to mogę się na razie pomęczyć, żeby być na czasie i móc z Wami od czasu do czasu podyskutować. :wink:

Anaru - Śro 27 Sty, 2010 23:51

BeeMeR napisał/a:
skąd ja mogę znać tego pierwszego pana?

Mnie się też jakiś znajomy wydaje, ale chyba nic z nim nie widziałam, tak po filmografii sądząc. :mysle:

Agn - Czw 28 Sty, 2010 08:07

praedzio napisał/a:
Oglądam sobie zdjęcia z nadchodzących odcinków SPN i przy poniższym padłam:

Och, to będzie przepiękne! :rotfl:

BeeMeR - Czw 28 Sty, 2010 08:57

Anaru napisał/a:
Mnie się też jakiś znajomy wydaje, ale chyba nic z nim nie widziałam, tak po filmografii sądząc. :mysle:
No właśnie mnie też filmografia nie mówi nic, a twarz wydaje się znajoma - może po prostu się z kimś kojarzy :mysle:
Admete - Pią 29 Sty, 2010 19:43

Tak krótko - dobry odcinek. Pośmiałysmy się, ale i napięcie było :D Cudny, mówię wam. A na wspólne oglądanie - miodzio. Na końcu piękni chłopcy w deszczu, równie piękna Impala tez w deszczu. Ogólnie sfazowane jesteśmy i rozbawione. Szczegółowo o fabule pisać nie będę, bo odcinek jest zgrabnie pomyślany i ma nawet element zaskoczenia. Ładnie wygrano znane nam już dobrze cechy obu braci. Doszłyśmy do wniosku, że Dean jest podobny do Johna, tego przed przemianą. Papa W. był kiedyś taki porządny, dobry facet, który wiedział, co dobre, a co złe. Sam natomiast ma coś po mamusi - jest tym dziwnym, zawsze czegoś innego chce.
Agn - Sob 30 Sty, 2010 11:37

A mnie zarozki coś trafi. Żaden znany mi kanał TV nie nadaje najnowszego odcinka. Popsuła się Hameryka czy co?
Admete - Sob 30 Sty, 2010 13:39

Zwiastun następnego odcinka i dwa fragmenty:

http://www.spoilertv.com/search/label/Supernatural

Rozbudzili mój apetyt :)

Oj biedny Cas...Cierpi...Sam wpatrujący się z uwielbieniem w mamusię. Ostatecznie on jej wcale nie pamięta :D

Tęsknię z aniołkiem.

Calipso - Sob 30 Sty, 2010 18:39

Agn napisał/a:
Popsuła się Hameryka czy co?

Odkorkowała się ? :przytul:

Agn - Sob 30 Sty, 2010 18:41

Tak, zamiast na CocoJumboTV, znalazłam to na CocoJumboTVStyle, że tak powiem... A już chciałam z frustracji niszczyć kolejny serwis cioci Gertrudy...
Calipso - Sob 30 Sty, 2010 18:43

Serwis pewnie przeżył chwile grozy :lol: CocoJumboTVStyle powiadasz...błyszczyki były i tym razem ?
Agn - Sob 30 Sty, 2010 19:01

Ehe, pełno reklam. Reklamowały się głównie panie po operacjach plastycznych. :roll:
Calipso - Sob 30 Sty, 2010 19:02

Niech ich gęś kopnie w te okazy pooperacyjne :bejsbol: :roll:
Agn - Sob 30 Sty, 2010 19:06

Tym bardziej, że nie czułam się odbiorcą docelowym. Jakoś tak... mało męska jestem na takie reklamy. :P No ale nie mówmy już o tym, ten tego, nagrałam sobie odcinek i teraz wrzucam sobie kasetę do odtwarzacza i zamierzam się rozkoszować. :mrgreen:
Calipso - Sob 30 Sty, 2010 19:10

Ja muszę zmolestować kogoś o ostatnie dwa odcinki,bo boje się że przy pieczeniu komp mi zupełnie zemrze :(
Admete - Sob 30 Sty, 2010 20:06

Oglądał ktoś poza nami? Jestem ciekawa opinii ;)