To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL

Harry_the_Cat - Czw 25 Gru, 2008 21:59

http://www.fotosik.pl/pok...f5272ee97a.html
http://www.fotosik.pl/pok...93058d70d3.html

<-- to jest fajowe :mrgreen:
wlałyście wrzątek czy to herbatka?

Gratuluje dziewczyny! :cheerleader2:

Może Was już pytałam i nie pamiętam odpowiedzi - chodzą Wam te amerykańskie płyty na DVD normalnie?

Admete - Czw 25 Gru, 2008 22:04

Herbatka z miodem była ;-) Teraz oglądamy Bugs - ja po raz pierwszy! Serio :) Płyty chodzą doskonale. Mój odtwarzacz ma wszystkie regiony, jakie istnieją.
Harry_the_Cat - Czw 25 Gru, 2008 22:10

i teraz garść nowości -

pojawiły się nowe zdjęcia promocyjne sezonu 4:

:serce2: :serce2: :serce2: :serce2: :serce2:

i te niestety tylko małe... :

i trochę stills z odcinka 11....:

credit - andreas_ri@LJ

Harry_the_Cat - Czw 25 Gru, 2008 22:16

Admete napisał/a:
Herbatka z miodem była ;-) Teraz oglądamy Bugs - ja po raz pierwszy! Serio :) Płyty chodzą doskonale. Mój odtwarzacz ma wszystkie regiony, jakie istnieją.

W ramach powtórki przed quizem? :mrgreen: (zdjęcia mam jeszcze nie gotowe :rumieniec: )

I jeszcze - Jensen ma być 8 stycznia w Jimmy Kimmel Live Show. Będziemy potem szukać na YT ;)
http://www.1iota.com/even...-Audience-.html

trifle - Czw 25 Gru, 2008 22:19

Jakie Jared ma żyły widoczne na rękach.... :thud:
Fajne to pierwsze zdjęcie promocyjne (oserduszkowane :D )!

praedzio - Czw 25 Gru, 2008 22:22

Harry_the_Cat napisał/a:
(zdjęcia mam jeszcze nie gotowe :rumieniec: )

Kurdeeee! To zdjęcia będą???!! AAAAA!!! *panika* :frustracja:

Harry_the_Cat napisał/a:
pojawiły się nowe zdjęcia promocyjne sezonu 4

Eeeej! To pierwsze zdjęcie jest genialne! :serce2:
Jeśli chodzi o te mniejsze, to Jareda już widziałam parę tygodni wcześniej :mrgreen: Ktoś na n-k zamieścił. ;)
Harry_the_Cat napisał/a:
i trochę stills z odcinka 11....:

Auć! Z kim walczy Dean? I co się stało SAMOWI???? :excited:

Dzięki za newsy! :kwiatek:

Admete - Czw 25 Gru, 2008 22:23

Obawiam się, że nic więcej nie potórzę. Oddam pole nowym Siostrom, które widziały niedawno. U mnie to juz ponad dwa lata :-) Piękne to pierwsze promocyjne zdjęcie.
Harry_the_Cat - Czw 25 Gru, 2008 22:25

praedzio napisał/a:
Harry_the_Cat napisał/a:
(zdjęcia mam jeszcze nie gotowe :rumieniec: )

Kurdeeee! To zdjęcia będą???!! AAAAA!!! *panika* :frustracja:

heloł - Ty masz mieć zdjęcia Jareda!!!!! :confused3: ja tu wyluzowana, a Ty nieprzygotowana??!!!????

praedzio - Czw 25 Gru, 2008 22:28

Harry_the_Cat napisał/a:
heloł - Ty masz mieć zdjęcia Jareda!!!!! :confused3: ja tu wyluzowana, a Ty nieprzygotowana??!!!????

Aaaaaa..... Ufffffff......! ;)
Właśnie sobie wyobraziłam, że będziesz wlepiać zdjęcia z pierwszego sezonu (np. skarpetki Deana lub koła Impali) i każesz nam zgadywać, z którego odcinka to jest... :confused3:

A to wsio w paradkie. Zdjęcia jakoweś są... eee... na laptopie... Muszę je przetransportować na kompa stacjonarnego. :D

Harry_the_Cat - Czw 25 Gru, 2008 22:38

Hmmm... zdaje się, że miałam wkleić te dwie - bo one naprawdę są nowe - ale coś mi się pokićkało :mrgreen:

Deanariell - Pią 26 Gru, 2008 02:44

Harry_the_Cat napisał/a:
pojawiły się nowe zdjęcia promocyjne sezonu 4

Świetna ta fotka :oklaski: To za znaleźne ;)

trifle napisał/a:
Jakie Jared ma żyły widoczne na rękach...

Z tego, co wiem, to można mieć takie przy intensywnych treningach, a chyba ostatnio często ćwiczy na siłowni :P Czyli zgadzałoby się (Madonna tez takie ma i Angelina :shock:
:rotfl: )
praedzio napisał/a:
Auć! Z kim walczy Dean? I co się stało SAMOWI?

Oto jest pytanie... :mysle:

Admete napisał/a:
Zaraz będą fotki. Riella się wczuwa

No co?! :-P Od dziecka mam skrzywienie na punkcie opakowań :rotfl: Teraz to do mnie niedawno dotarło :zalamka: Fascynowały mnie zawsze wszelkie puszki, pudełeczka, flakoniki, puzderka itp. itd. A tu opakowanie III sezonu SPN jest tak smakowite, jak świąteczne ciasteczka z lukrem :slina: (mniejsza nawet o płyty dvd :rotfl: ) Zdjęcia nie oddadzą nawet połowy tego piękna, bez względu na to jak będę się wczuwać... Amerykanie to potrafią robić pudełeczka... :thud:

Dostałam również ten oto T-shirt http://www.tvmerch.com/cg...ER_ID=176974349 - wygląda rewelacyjnie (tylko muszę się kontrolować, bo oczy uciekają w dół i człowiek gapi się z góry nieustannie na swój biust - w towarzystwie może to być nieco kłopotliwe/dziwaczne :rotfl: )

Harry_the_Cat - Pią 26 Gru, 2008 03:27

T-shirt jest boski!

A na tej stronce: http://supernatural.com.pl/viewtopic.php?t=1059 jest info, że na wiosnę u nas ma się pojawić drugi i trzeci sezon na DVD. Zobaczymy ;)

spin_girl - Pią 26 Gru, 2008 12:50

Dziewczyny- piękne gadżety- to import ze Stanów, tak?

Co do żył u Jareda to jest to wynik intensywnych ćwiczeń na siłownii. Odkąd zobaczyłam jego wyraźnie szerszy kark na początku czwartego sezonu od razu nabrałam podejrzeń. Jared najwyraźniej ostro trenuje i jeszcze dodatkowo coś bierze. Nie twierdzę, że sterydy- to mogą być całkowicie legalne odżywki białkowe. Przez pierwszych kilka odcinków był wyraźnie zaokrąglony, co znaczy, że robił masę, teraz, miejmy nadzieję, popracuje nad rzeźbą. Nie dziwię mu się wcale, bo chłopak ma świetne uwarunkowanie do robienia muskulatury. Jeste, pod wrażeniem już od pierwszej "rozbieranej" sceny. Przy jego wzroście zrobienie masy nie jest takie proste. Liczę na świetne efekty :mrgreen:

Harry_the_Cat - Pią 26 Gru, 2008 13:34

jak będzie wreszcie Misha Collins jako ciacho, to tu ktoś zebrał parę fotek ;)
http://ohbooth.livejourna...html?mode=reply

Harry_the_Cat - Pią 26 Gru, 2008 16:56

Potrzebuję Waszej pomocy - chcę sobie zrobić kompilację typu "the best brothers moments" ale przy tylu odcinkach jest mi nieco trudno to ogarnąć... no i prośba jest taka, żebyście mi podpowiedziały Wasze ulubione momenty (ale pliz, spróbujecie z tytułem odcinka :kwiatek: ) - oczywiście może być więcej niż jeden i nie musi być w kolejności :wink:

no i jeszcze - już jutro!!!

praedzio - Pią 26 Gru, 2008 17:00

Ale ma być "na poważnie" czy "na wesoło"?
Jako że na świeżo jestem po Something Wicked, proponuję na przykład którąś z tamtych rozmów między Samem i Deanem - zwłaszcza tę zakończoną słynnym Deanowym: God, kill me now. :P

Harry_the_Cat - Pią 26 Gru, 2008 17:06

DAMN nacisnęłam "edytuj" zamiast "cytuj"!!!

nevermind...

lista:

1. something wicked/sezon 1/ "God, kill me now"
    2. pilot/sezon 1/"I can't do this alone" - "yes, you can" - "well, yeah. but i don't want to"
    3. scarecrow/sezon 1/ awantura na drodze + rozmowa przez telefon ;)

praedzio - Pią 26 Gru, 2008 17:09

Aaaa... No i oczywiście ta awantura w Scarecrow. :P
Anonymous - Pią 26 Gru, 2008 17:11

Pierwsze co mi przychodzi do głowy to żarty braci z odcinka Hell House. :mrgreen:
praedzio - Pią 26 Gru, 2008 17:17

Jeszcze raz Something Wicked: Sam skofundowany nazwiskiem na swoim identyfikatorze, które brzmi: inspektor Bikini, oraz Dean parskający śmiechem, kiedy recepcjonistka pyta Sama o ID. :mrgreen:
Anonymous - Pią 26 Gru, 2008 17:19

O Bugs bracia-Geje i Dean klepiący Sama po tyłku :wink:
Harry_the_Cat - Pią 26 Gru, 2008 17:21

Na razie zapisuje wszystko, a potem zobaczę ;)

i poproszę o badziej szczegółowe - chodzi mi o to, żeby ograniczyć sobie czas ripowania tego wszystkiego....

1. something wicked/sezon 1/ "God, kill me now"
    2. pilot/sezon 1/"I can't do this alone" - "yes, you can" - "well, yeah. but i don't want to"
    3. scarecrow/sezon 1/ awantura na drodze + rozmowa przez telefon ;)
    4. hell house/sezon 1/ "you didn't" - "yes, i did"
    5. something wicked/sezon 1/bikini inspektor
    6. bugs/sezon1/gay moment

Admete - Pią 26 Gru, 2008 18:00

Dziewczyny ja chyba jutro nie dam rady. Dzwoniła koleżanka, z która się niezbyt często widujemy ( mieszka w innym mieście ). Przyjdzie jutro na 20. Raczej nie będę siedzieć przy komputerze...A może takz robić quiz wcześniej? O 17 na przykład... albo o 18...?
Anonymous - Pią 26 Gru, 2008 18:00

nightmare bracia-księża :D
Harry_the_Cat - Pią 26 Gru, 2008 18:19

Admete napisał/a:
Dziewczyny ja chyba jutro nie dam rady. Dzwoniła koleżanka, z która się niezbyt często widujemy ( mieszka w innym mieście ). Przyjdzie jutro na 20. Raczej nie będę siedzieć przy komputerze...A może takz robić quiz wcześniej? O 17 na przykład... albo o 18...?

dla mnie może być, ale nie wiem, jak inni :-|