Filmy - Powiew Orientu
Trzykrotka - Czw 28 Sty, 2010 21:50
Aśku, a jesli lubisz mocne, męskie kino, to Kaminey obowiązkowo.
O, a po Marry me takie klimaty
http://www.youtube.com/wa...feature=channel
Admete - Czw 28 Sty, 2010 21:56
O tak - Kaminey jest dobre:
http://www.youtube.com/watch?v=Fn9n4of0f8c
Caitriona - Czw 28 Sty, 2010 21:57
| asiek napisał/a: | | Caitriona napisał/a: | | Jab We Met |
Ten film znam, ale zerknę na drugi co zacz ... Dzięki. |
Mój ukochany film bolly w tym momencie Shah Rukh Khan w podwójnej roli i cudna piosneka Haule Haule
Admete - Czw 28 Sty, 2010 21:59
Merry me - cudne Trzykrotko naprawdę pojadę do Ciebie do Krakowa, żeby MNK obejrzeć w kinie, jak pan Bóg przykazał
asiek - Czw 28 Sty, 2010 22:00
Obejrzałam właśnie klip z DIL BOLE HADIPPA i oczom nie wierzę, jak Shahid zmężniał, a Rani wyszczuplała.
Trzykrotka - Czw 28 Sty, 2010 22:03
| Admete napisał/a: | Merry me - cudne Trzykrotko naprawdę pojadę do Ciebie do Krakowa, żeby MNK obejrzeć w kinie, jak pan Bóg przykazał |
Zapraszam, z całego serca zapraszam. Tylko wieści o polskiej premierze są zatrważające - dopiero w kwietniu? . No nic, pozostaje trzymać kciuki, żeby było szybciej, bo światowa premiera jest w okolicach Walentynek.
trifle - Czw 28 Sty, 2010 22:05
Kaminey jutro, jupi!
Admete - Czw 28 Sty, 2010 22:05
| asiek napisał/a: | Obejrzałam właśnie klip z DIL BOLE HADIPPA i oczom nie wierzę, jak Shahid zmężniał, a Rani wyszczuplała. |
Kochana zobacz, jak Shahid wygląda jako ten "zły" brat w Kaminey
I tu sobie popatrz
http://www.youtube.com/watch?v=3T5rAKcMf7w
A który klip z Dil Bole widziałaś? Ten końcowy? Byłam od niego swego czasu bardzo miło uzależniona
http://www.youtube.com/watch?v=2YWqCnKPstg
Trzykrotko dopiero w kwietniu? Oj przyjdzie się uzbroic w cierpliwość.
trifle - Czw 28 Sty, 2010 22:08
Nie no, ja tu nie wchodzę dzisiaj już! Zamiast się edukować oglądam klipy!
Admete - Czw 28 Sty, 2010 22:10
| trifle napisał/a: | Nie no, ja tu nie wchodzę dzisiaj już! Zamiast się edukować oglądam klipy! |
Trifle trzeba się pozytywnie naładować
Trzykrotka - Czw 28 Sty, 2010 22:11
| trifle napisał/a: | Nie no, ja tu nie wchodzę dzisiaj już! Zamiast się edukować oglądam klipy! |
Ale JAKIE! To bardzo pobudza mózg, takie widoki
Mam nadzieję, ze te wieści o Khanie w kwietniu nie są do końca prawdziwe. Niemcy swoją premierę zapowiadają na maj, ale oni robią dubbing, więc można to pojąć
Admete - Czw 28 Sty, 2010 22:14
Znowu Shahida na zmianę z SRK oglądam A na dokładkę Saif
Caitriona - Czw 28 Sty, 2010 22:23
Na to końcowe video z Dill Bole Hadippa mogłabym patrzeć i patrzeć bez końca Ale jeśli chodzi o samą muzykę to jednak wolę Mauja Mauja: http://www.youtube.com/watch?v=Ndf57-44U6E
asiek - Czw 28 Sty, 2010 22:23
Tak, ten...
OMG ! Ale się napakował ... Widać poszedł w ślady Hrithika.
Admete - Czw 28 Sty, 2010 22:25
Zobacz, jaką w Pump It Up ma klatę
Bardzo jestem dziś analfabetyczna Miło sobie chociaż pomyśleć, ze tacy faceci gdzieś są
BeeMeR - Pią 29 Sty, 2010 07:29
O jak to milusio
O Saifie, Shahrukhu i Shahidzie to ja mogę czytać / oglądać ich na okrągło
Admete - Pią 29 Sty, 2010 08:24
Poszalałysmy trochę, żeby odgonić zimę i smutki.
BeeMeR - Pią 29 Sty, 2010 08:58
I bardzo słusznie
Do Shahrukh, Saifa i Shahida dorzucam Arjuna, na którego tez miło popatrzeć, choć aktorem jest takim sobie według mojej opinii
A co do Ranbira i kreowania go na seksowną bestię ( ) to trafiłam na takie okładki które by to potwierdzały
Admete - Pią 29 Sty, 2010 09:18
Ranbir to raczej milusi jest, a nie seksowny.
BeeMeR - Pią 29 Sty, 2010 09:29
No właśnie
I to "sexiest man alive" mnie śmieszy...
Anaru - Pią 29 Sty, 2010 09:41
Jakby mu głowę inną przyczepić, to ciało by jeszcze jakos obskoczyło...
On nie ma tej seksowności w oczach , to taki przyciężki wzrokowo misiu jest...
Pierwsze zdjęcie Shahida w wersji mini wydało mi się SRK
Admete - Pią 29 Sty, 2010 09:43
| Cytat: | | On nie ma tej seksowności w oczach , to taki przyciężki wzrokowo misiu jest... |
I to wcale nie jest złe, musi tylko opowiednio dobierac role. W graniu wypada sympatycznie
trifle - Pią 29 Sty, 2010 09:44
| Anaru napisał/a: | | to taki przyciężki wzrokowo misiu jest... |
Hyhy
Trzykrotka - Pią 29 Sty, 2010 10:30
| Anaru napisał/a: | On nie ma tej seksowności w oczach , to taki przyciężki wzrokowo misiu jest... |
Nie można tego lepiej ująć. The sexiest phi! On się świetnie nadaje do ról charakterystycznych, takich jak Sid. On ma według mnie totalnie gapowate spojrzenie. Ciało bardzo ładne, dobrze się też rusza. Kiedy chodzili z Imranem po wybiegu, to było widać - Ranbir rusza się o wiele lepiej. Ale nie jest ani trochę seksowny. Milusi, zdolny itd - oszem, ale nic poza tym.

W ogóle z młodzieżą na razie kiepsko. Basiu, pamiętasz tego pana?
Razem go oglądałyśmy i okazało się, ze jego rola była wychwalana w prasie. Ja go w ogóle nie zauważyłam
Ale może z tych poczwarek wyklują się młodzi - powalający? W końcu Shahid długo był tylko Cudusiem.
Kunala Kapoora dawno nie widziałam

Czekam też na jakiś film z Sikandrem Kherem, synem Anupama

I dla moje własnej przyjemności dwie świeżynki Shahrukhowe: tak wyglądał wczoraj promując Khana
I takie zdjęcie wrzucił wczoraj do twittera
Admete - Pią 29 Sty, 2010 10:32
Świeżynki także dla mojej przyjemności
|
|
|