Komunikaty - Spotkanie w Krakowie - C.D. -
Anaru - Sob 30 Lis, 2013 23:00
To może faktycznie umówmy się 27? Też chciałabym wiedzieć, żeby móc się poumawiać na inne spotkania
Admete - Nie 01 Gru, 2013 07:59
Mnie pasuje. Riella się dowie pewnie przed samym spotkaniem.
corrado - Nie 01 Gru, 2013 21:52
Na trasie Wrocław - Kraków doszła nowa opcja transportowa: Polski Bus.
Anaru - Nie 01 Gru, 2013 21:59
O, to trza będzie obadać opcję
Dzięki za informację
RaczejRozwazna - Pon 02 Gru, 2013 11:44
PolskiBus jest super. Jeżeli bilety kupuje się odpowiednio wcześniej to i za 5 zł można podróżować.
Loana - Wto 03 Gru, 2013 10:37
No ja niestety zapłaciłam więcej, bo w sumie 18 zł Ale bilety kupiłam! Babeczki, czyli będę w Krakowie 27 grudnia. Przyjeżdżam o godzinie 8:10, wyjeżdżam o 19. Od tej 8 będę dostępna na Dworcu w Krakowie. Pewnie się chwilę poszlajam, pooglądam sobie Kraków, ale z chęcią bym się z którąś z Was już spotkała, albo nawet pojechała do niej do domu, żeby nie marznąć. Która by mnie przygarnęła? Bo domyślam się, że samo spotkanie jest na późniejszą godzinę
Anaru - Wto 03 Gru, 2013 11:06
W razie czego ja mogę przygarniać
Loana - Wto 03 Gru, 2013 11:13
Super A daleko od Dworca mieszkasz? jakie mam sobie kupic bilety w Krakowie? jednorazowe, jakieś dniowe czy cuś?
Admete - Wto 03 Gru, 2013 13:29
Ja będę pewnie później niż na 8. Nie wiem jeszcze na którą. Pewnie tak na 10. Riella nie wie. Umówmy się jak zwykle pod Empikiem o 11.
Anaru - Wto 03 Gru, 2013 14:27
| Loana napisał/a: | | A daleko od Dworca mieszkasz? jakie mam sobie kupic bilety w Krakowie? jednorazowe, jakieś dniowe czy cuś? |
Nie wiem jakie dokładnie są, muszę sprawdzić, bo zazwyczaj jeżdżę na tygodniowym albo trzydniowym. Zrobię potem przegląd opcji.
Mieszkam jakieś chyba 25 min od dworca jak wsiądziesz w bezpośredni autobus (jest rzadko, a właściwie są dwa, ale nie wiem czy drugi będzie jeździł w okolicy świąt bo go poprzednio chyba ciule zawiesiły). Jakby co to Ci powiem jak dojechać, albo spróbuję przypełznąć tym bladym czy coś, dogadamy się
Czyli będziemy my z Loaną, Admete, Riella (?), Arlekin, a Jotka? Dorfi?
Corrado, wybieracie się z Fanturią?
Aine z Barbarellą?
BeeMerek, udałoby Ci się urwać na momencik?
corrado - Wto 03 Gru, 2013 19:34
| Anaru napisał/a: |
Czyli będziemy my z Loaną, Admete, Riella (?), Arlekin, a Jotka? Dorfi?
C., wybieracie się z Fanturią?
Aine z Barbarellą?
BeeMerek, udałoby Ci się urwać na momencik? |
Plan jest taki, ze jak wszytko będzie OK to prosto z dworca jedziemy do Muzeum Lotnictwa, panno R.
Anonymous - Wto 03 Gru, 2013 19:42
| Anaru napisał/a: | | Aine z Barbarellą? |
Skad pytajnik?
arlekin - Wto 03 Gru, 2013 19:50
No i się właśnie zorientowałam, kiedy jest 27.12 - to piątek, ja najprawdopodobniej będę w pracy.
Dlatego jak coś to będę do was pisać, kurcze do kogo mam numer? Anaru będziesz?
Jakby coś się zmieniło to stawie się pod Empikiem.
Anaru - Wto 03 Gru, 2013 19:50
| AineNiRigani napisał/a: | | Skad pytajnik? |
Upewniam się.
| corrado napisał/a: | | Polan jest taki, ze jak wszytko będzie OK to prosto z dworca jedziemy do Muzeum Lotnictwa |
Nie pisz na forum po nazwisku proszę.
corrado - Wto 03 Gru, 2013 20:00
| Anaru napisał/a: | | AineNiRigani napisał/a: | | Skad pytajnik? |
Upewniam się.
| corrado napisał/a: | | Polan jest taki, ze jak wszytko będzie OK to prosto z dworca jedziemy do Muzeum Lotnictwa |
Nie pisz na forum po nazwisku proszę. |
Nie pisz po imieniu.
Admete - Wto 03 Gru, 2013 20:03
Załatwcie to między sobą. Poza forum.
arlekin - Wto 03 Gru, 2013 20:03
Oczywiście znowu nie doczytałam
Anaru będę do ciebie dzwonić jakby coś.
corrado - Wto 03 Gru, 2013 20:05
| Admete napisał/a: | | Załatwcie to między sobą. Poza forum. |
Nie mam z nią nic do załatwiania.
Jak poprawiasz mój post to możesz być łaskawa poprawić też jej.
Jotka - Wto 03 Gru, 2013 20:08
Nie wiem jak będzie z urlopem bo biorę juz w wigilię, najwyżej ok 12 sie zwinę
Admete - Wto 03 Gru, 2013 20:08
Oczywiście, że poprawiłam, tylko najpierw musiałam się dowiedzieć o co biega. Bogiem nie jestem, tylko moderatorem Wspomnę jednocześnie, że jest różnica między imieniem, a nazwiskiem. Tym bardziej, że od czasu do czasu posługujemy się imionami i nie sądzę, że to był wyraz złośliwości, tylko nieuwagi.
BeeMeR - Wto 03 Gru, 2013 20:23
| Anaru napisał/a: | | BeeMerek, udałoby Ci się urwać na momencik? | mam takowa nadzieje
Admete - Wto 03 Gru, 2013 20:25
Mam nadzieję, że Riella tez da radę.
Anaru - Wto 03 Gru, 2013 20:33
| arlekin napisał/a: | | No i się właśnie zorientowałam, kiedy jest 27.12 - to piątek, ja najprawdopodobniej będę w pracy. |
Pracujesz w piątek po świętach? Nie masz wolnego?
| arlekin napisał/a: | | Dlatego jak coś to będę do was pisać, kurcze do kogo mam numer? Anaru będziesz? |
Do mnie masz numer i będę oczywiście. Urwij się w robocie, a co do reszty to obgadamy przy herbatce/kawusi .
| corrado napisał/a: | | Nie pisz po imieniu. |
To był odwet?
to nie było specjalnie, po prostu myślę o Tobie po imieniu, więc mi się chlapnęło, bo nick też na C. A nazwiska przecież nie używałam.
Spokojnie mogłeś do mnie również po imieniu, nie mam nic przeciwko
Admete za interwencję.
Admete - Wto 03 Gru, 2013 20:46
A może faktycznie lepiej w sobotę? Tyle, że wtedy Loana nie może...
Anaru - Wto 03 Gru, 2013 21:58
W sobotę chyba byłoby bezproblemowo dla pracujących. Pracuje ktoś jeszcze z chętnych?
Pourywać się prosimy
|
|
|