Aktorzy - Gerard upiór
Gosia - Czw 03 Sty, 2008 18:36
Ja tam nie mam na kogo glosowac. Moze najpredzej Jason Orange, ale go nie znam. Co do Ronana Keatinga - lubie kilka jego piosenek, ale fizycznie srednio mi sie podoba.
Gerard kiepsko wyszedl na tym zdjeciu...
malmik - Czw 03 Sty, 2008 18:40
GOSIU !!!! Jak możesz - chociaż w ramach solidarności z koleżankami ..........nie bądź żyła - jak będzie ranking na Alesia to dla Ciebie na niego zagłosuję (chociaż faceta zupełnie nie znam)
Gosia - Czw 03 Sty, 2008 18:44
A jak bedzie na Paula lub Ralpha?
Sofijufka - Czw 03 Sty, 2008 18:47
| Gosia napisał/a: | A jak bedzie na Paula lub Ralpha? |
Ja tam na Paula mogę
malmik - Czw 03 Sty, 2008 18:47
No jak nie będzie Gerrego i Tobika to mogę się poświęcę.....
Gosia - Czw 03 Sty, 2008 18:49
Sofijufko, znasz Paula? Skad? W czym go widzialas?
Wiedźma - Czw 03 Sty, 2008 19:23
| malmik napisał/a: | Łoł - Gerry drugi i niewiele mu brakuje - upiorne wielbicielki niepoprawnego alkoholika łączmy się i głosujmy!!!!!!
|
Nie zagłosuję. Butler zasługuje na to żeby ktoś mu gębę obił a nie na poparcie w czymkolwiek. No, może poza natychmiastową wycieczką na odwyk.
Tak, jestem na niego wściekła. I rozgoryczona jak wszyscy diabli. I zupełnie nie wiem czemu ja ciągle tak uwielbiam tego idiotę
Wiedźma - Czw 03 Sty, 2008 19:28
| asiek napisał/a: | | Wiedźma napisał/a: | | To jest alkoholik i jednorazowe trzepnięcie w łeb nic nie da. Ba, nawet kopniak z półobrotu nic tu nie da. Pomóc może tylko Gerard sam sobie, niestety. |
Kurtka wodna, a tak mu dobrze szło. Myślałam, że dał sobie już spokój z alkoholem. |
Jak widać na załączonym obrazku stare demony najwyraźniej znowu wypełzły na światło dzienne. I niech to jasny szlag.
Anonymous - Czw 03 Sty, 2008 19:29
| malmik napisał/a: | | GOSIU !!!! Jak możesz - chociaż w ramach solidarności z koleżankami ..........nie bądź żyła - jak będzie ranking na Alesia to dla Ciebie na niego zagłosuję (chociaż faceta zupełnie nie znam) |
Sorry Winetu, ale ja w ramach solidarnosci - zawsze głosowałam na rożne Gumisie
malmik - Czw 03 Sty, 2008 19:50
I wy Brutusy przeciwko mnie !!!! To jak tak to idę uwielbiać Upiorka w samotności (ZDRAJCY)
Harry_the_Cat - Czw 03 Sty, 2008 19:53
Ja wiernie przy Malmiku, tfu, Gerrym stoję ....
malmik - Czw 03 Sty, 2008 19:55
NO dobrze że na Kota zawsze można liczyć ....
Anonymous - Czw 03 Sty, 2008 20:12
Malmiczku, czy Ty mnie czasem podczytujesz? Hę??? Chyba nie
malmik - Czw 03 Sty, 2008 20:13
....eeeee???????????
Czyżbym ja blondynka czegoś nie załapała????
ostatnio mam braki
Anonymous - Czw 03 Sty, 2008 20:16
tak ogolnie, to ja sie na Was obraziłam i w ogole
malmik - Czw 03 Sty, 2008 20:30
Nie no co ty Aine - na nas ????? No wiesz - ja mam stresującą pracę - średnio 1,5 szefa rocznie - mogło mi się pod sufitem pomieszać.
Anonymous - Czw 03 Sty, 2008 21:05
no ale zeby tak ignorowac - toz ja sie zaszlocham, zachrypie i w ogole. bede sie zle chowac i nabawie kompleksow, stresow, bede cierpiec na niedobory magnezu, potasu, bialka i innych waznych skladnikow odzywczych !!!
W ogole o mnie nie dbacie !!!
malmik - Czw 03 Sty, 2008 21:21
Co ty Aine - nie dopuścimy, żebyś się źle chowała !!! A poza tym kto cię ignoruje????
Masz zdjątko Gerusia w ramach lizaka:
Caitriona - Czw 03 Sty, 2008 21:33
| malmik napisał/a: | I wy Brutusy przeciwko mnie !!!! To jak tak to idę uwielbiać Upiorka w samotności (ZDRAJCY) |
W jakiej samotności? No przecie ja na niego głosowałam! I tam mimo że pijaczek (czego nie popieram - nieładnie Upiór!!!) to nadal go lubię
Wiedźma - Czw 03 Sty, 2008 21:34
Nie no, trzeba było ładniejsze zdjęcie Gerarda dać, a nie takie z uśmiechem na sznurkach. O, na przyklad to:
Uwielbiam to ujęcie, uwielbiam promienie słoneczne zapalające sie w jego włosach i kocham blask jego oczu na tym zdjęciu Rzadko szafuję tym określeniem pod adresem facetów, ale tu on jest po prostu piękny.
Gerry! Ja chcę zebyś Ty taki był z powrotem!
Caroline - Czw 03 Sty, 2008 23:30
| malmik napisał/a: | | Masz zdjątko Gerusia w ramach lizaka: |
A tak w ogóle malmiku inżynierze, wszak zagłosowalim, don't cry, choć nie wiedzielim wtedy, że to pijaczyna.
malmik - Pią 04 Sty, 2008 07:52
No widzicie dziewczyny - rozsiac troche histerii i juz Gerry na czolowej pozycji
Wiem, ze bylyscie ze mna hhhmmm tzn z nim
Wiedzmo: mimo wielkiej mojej miloscici do Gerrego - Attylla nie jest moja ukochana postacia (nie wiem dlaczego nie moge napisac znakow polskich)
krzysztof - Pią 04 Sty, 2008 08:22
Po przejżeniu najnowszysz fotek Gerrego marzę żeby wyglądał tak jak Attylla
Alison - Pią 04 Sty, 2008 08:55
O mamusieniu... dawno mnie tu nie było, a tu takie rewelacyje przeuokropne
Dla mnie on ci do śmierci będzie tym przepięknym Attylą, nawet jakby spuchł od tej gorzały i się rozpękł (co nie daj Boże), to do grobu go poniesę takim jakim jest na zdjęciu powyżej.
A jak trąbię, że gorzała jest be, to się ze mnie wyśmiewają, że harcereczka i że Matka-Trujka
praedzio - Pią 04 Sty, 2008 08:58
W nadmiarze syćko jest be.
|
|
|