Seriale - Bones (Kości)
Admete - Pią 01 Paź, 2010 19:49
To ja jestem twardsza GA poszło już wieki temu w odstawkę. House rok temu, a Bones po odcinku jubileuszowym.
Anonymous - Nie 03 Paź, 2010 14:09
Też będę miała problem z uwolnieniem się od tego serialu, parę rzeczy mnie drażni, ale mimo wszystko lubię. lubię to oglądać, bo wciąz jeszcze się mogę pośmiać.
Oglądnęłam też drugi odcinek.
Słodko się ogolił, dziewczyna Bootha przyjechała, a występ Clarka odnośnie B&B był po prostu super
Dostaję lekkiego pomieszania zmysłów, bo za dużo aktorów się powtarza, dziś był nalot z GA, ten gość co swego czasu połknął główki lalek i ta kobietka z odcinka o konferencji po śmierci Dannego, która miała raka piersi i deprechę, że Miranda się zajmowała jej synkiem.
Na dodatek ja od momentu gdy ten Strażnik przyjechał do biura Bootha z aktami czułam, że to on, kobieca intuicja to jest potęga.
parę osób się rzucało, że Hodgins wrednie się ślini na widok Hannah, ale byłoby dziwne, gdyby nagle oślepł na kobiece wdzięki prawda? Przecież i tak wiadomo,że Angie się liczy dla niego i o to chodzi. Nie wybaczyłabym twórca rozwalenia tego związku!
A i żal mi było tempe gdy doszła do wniosku, ze jako jedyna ma życie takie jakiego się spodziewała, w jej postawie była jakaś gorycz...
trifle - Nie 03 Paź, 2010 15:54
| lady_kasiek napisał/a: | | Na dodatek ja od momentu gdy ten Strażnik przyjechał do biura Bootha z aktami czułam, że to on, kobieca intuicja to jest potęga. |
Ja też czułam, że coś z nim nie tak!
Hodgins to mój absolutny ulubieniec
Anonymous - Nie 03 Paź, 2010 16:25
Trifle jako i mój
muszę sobie chyba cały serial przypomnieć, żeby złapać od którego momentu lubię go tak, że w serialu jest moim absolutnym faworytem
Anonymous - Śro 13 Paź, 2010 22:01
Przestaliście oglądać?
Bones jakby sobie uświadamaiła, że traci Bootha za późno! A Booth leci jak ćma do ognia... chociaż ta blondi sympatyczna jest.
Hodgins robił świetne miny i bidny myśli, że ciąża Angeli to sekret naiwny
Wrócił depresyjny asystent...
No i Bones znawczyni "plemiona" była zabójcza
Ale podobnie jak z Hałsem... wszystko już było a to czego nie było, nadal nie ma
Admete - Czw 14 Paź, 2010 09:57
| Cytat: | | a to czego nie było, nadal nie ma |
Mnie jest nadal przykro, że musiałam ich porzucić z tego powodu. Daj znać, jak się coś zmieni.
Anonymous - Czw 14 Paź, 2010 18:04
Dam na pewno
trifle - Czw 14 Paź, 2010 22:46
Ja przeskikałam trzeci odcinek, tzn z tamtego tygodnia, nuda masakryczna.
Anonymous - Nie 17 Paź, 2010 16:01
Odcinek czwarty.
Powiem Wam, że warto było oglądać dla Hodginsa, psa, oraz ostatniej sceny, mianowicie Bones w tym cudacznym stroju będzącym skrzyżowaniem stroju Minnie Mouse ze Szkieletornem
Bo ogólnie to bez rewelki.
Caitriona - Śro 20 Paź, 2010 14:22
Bo to już nie jest to samo co kiedyś... Ja to oglądam z sentymentu, poza tym za daleko zabrnęłam, żeby ich porzucić. W sumie teraz bardziej oglądam dla całej ekipy naukowej, szczególnie dla Hodginsa, asystentów, Sweetsa. Nawet nie przeszkadza mi widok Bootha z inną panną, nota bene całkiem fajną postacią.
Anonymous - Śro 20 Paź, 2010 14:38
| Caitriona napisał/a: | | szczególnie dla Hodginsa |
Ten facet ma w sobie coś niesamowitego
milenaj - Czw 28 Paź, 2010 22:51
| lady_kasiek napisał/a: | | Bones jakby sobie uświadamaiła, że traci Bootha za późno! A Booth leci jak ćma do ognia... chociaż ta blondi sympatyczna jest. |
Mam takie same odczucia.
Złamałam się i oglądam dalej...
Anonymous - Nie 07 Lis, 2010 14:18
Nie oglądałyście najnowszego odcinka? przez niemalże cały początek się śmiałam jak głupia.
I pokazali niesamowitą, wręcz magiczną technologię. to przerasta mój rozumek...
trifle - Nie 07 Lis, 2010 14:35
O, ja już kilku odcinków nie widziałam. Nudzi mnie to za bardzo jednak.
Anonymous - Nie 07 Lis, 2010 14:48
Ten odcinek był zabawny, ale i dramatyczny...
Anonymous - Sob 20 Lis, 2010 13:41
Oglądnęłam odcinek z zeszłego tygodnia.
Moim zdaniem słaby.....
milenaj - Czw 09 Gru, 2010 20:54
Obejrzałam odcinki 7 i 8. Oglądało mi się dobrze. Może dlatego, że już wiem, żeby za wiele nie spodziewać się po tym serialu. Stanowczo czas zaangażowania w losy bohaterów minął.
Ale Bones chyba zaczyna żałować swojej dezyzji...
Admete - Czw 09 Gru, 2010 22:13
Macie tu długie promo odcinka, bo ja oglądam tylko zwiastuny
http://www.spoilertv.com/...r-in-photo.html
I jeszcze jeden:
http://www.spoilertv.com/...hoto-promo.html
milenaj - Czw 09 Gru, 2010 22:19
Ooo... Zapowiada się ciekawie...
Joy - Wto 14 Gru, 2010 20:40
Sezon 6, odcinek 9 - Bones wreszcie załapała, że jednak coś czuje do Bootha. Trzeba było na to pięciu lat, ale...Lepiej późno, niż wcale. Niestety, ja już ten serial praktycznie sobie odpuściłam i oglądam rzadko.;(
Panie Hanson, przesadza pan!
Admete - Sob 29 Sty, 2011 10:30
Chciałam napisać, że się przełamałam i obejrzałam jeden odcinek. Chciałam zobaczyć początek rozgrywki między Boothem, a tym snajperem, który ma jakieś problemy odnośnie agenta. Sweets i Caroline mi się bardzo podobali. Blondzi nie było na szczęście.
Caitriona - Sob 12 Lut, 2011 01:22
Obejrzałam najnowszy odcinek i powiem tylko tyle: biedny Booth...
Admete - Sob 12 Lut, 2011 08:21
Widziałąm końcówkę. Chyba mi się nie chce oglądać całego. Podobno niedługo ma być jakiś odcinek przełomowy. Pozyjemy, zobaczymy
trifle - Sob 12 Lut, 2011 12:52
Ooo, a co się stało? Caitri, weź zaspoileruj
Admete - Sob 12 Lut, 2011 13:33
Podobno w marcu ma być jakiś ważny odcinek.
|
|
|