To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Aktorzy - Gerard upiór

praedzio - Pon 17 Gru, 2007 20:10

No, tego jednego nie mogłabym upolować ;) ...
Anonymous - Pon 17 Gru, 2007 21:29

On jest pod ochroną :D mozemy mu zrobić Park ochronny, albo rezerwat. For us only (ha!!! Aine zaciera łapki...)
Tylko najpierw trzeba by go było złapać i zedrzeć z niego ten garniturek komunijny ...

Wiedzmo jak jeszcze wyjdzie ze lubisz koty (jak na wiedzme przystalo) to juz jestes nasza :D

Wiedźma - Pon 17 Gru, 2007 21:40

AineNiRigani napisał/a:
On jest pod ochroną :D mozemy mu zrobić Park ochronny, albo rezerwat. For us only (ha!!! Aine zaciera łapki...)
Tylko najpierw trzeba by go było złapać i zedrzeć z niego ten garniturek komunijny ...

Yhy. I uroczyście spalić na stosie (garniturek, rzecz jasna), żeby mu już nigdy nie wpadlo do głowy się w toto wbić.

AineNiRigani napisał/a:
Wiedzmo jak jeszcze wyjdzie ze lubisz koty (jak na wiedzme przystalo) to juz jestes nasza :D

Żważywszy na fakt że posiadam ich jedenaście, nie mam wyboru, muszę lubić. Spróbowałabym tylko nie... ;)

Anonymous - Pon 17 Gru, 2007 21:46

Wiedźma napisał/a:
Żważywszy na fakt że posiadam ich jedenaście, nie mam wyboru, muszę lubić. Spróbowałabym tylko nie...

Ze tak powtorze - Siostro tuś mi bratem !!!

krzysztof - Czw 20 Gru, 2007 18:48

Taka była moja reakcja na te nowe fotki :paddotylu: :zalamka: wszystko zostało już powiedziane...
achata - Nie 23 Gru, 2007 21:37

No chyba powinnyście jakoś faceta uratować od tego całego Hollywood i przed nim samym, jeśli trzeba. No bo ktu mu pomóc może jak nie chmara zaradnych i zakochanych Dam? ;)
Może by jakiś liscik z zestawem niezbędnych porad albo telefon zaufania...
A w miedzyczasie może niezbyt na Boże Narodzenie ale wreszcie ukończone i w pełni upiorne wiedło:
http://www.savefile.com/files/1277478

Wiedźma - Nie 23 Gru, 2007 23:06

achata napisał/a:
No chyba powinnyście jakoś faceta uratować od tego całego Hollywood i przed nim samym, jeśli trzeba. No bo ktu mu pomóc może jak nie chmara zaradnych i zakochanych Dam? ;)
Może by jakiś liscik z zestawem niezbędnych porad albo telefon zaufania...

Neh, facet jest dość dorosły i inteligentny, mniemam że potrafi uratować się sam, a jeśli nie, to ma jeszcze rodzinę i przyjaciół. Co nie przeszkadza że pomartwić się chyba mogę, widząc go w stanie nienajlepszym?

Harry_the_Cat - Nie 23 Gru, 2007 23:46

Nie mogę sciągnąc - juz trzy razy mi zresetowało połączenie. :cry2:
Spróbuję jutro.

Caitriona - Pon 24 Gru, 2007 00:53

achata napisał/a:

A w miedzyczasie może niezbyt na Boże Narodzenie ale wreszcie ukończone i w pełni upiorne wiedło:
http://www.savefile.com/files/1277478

Achata :oklaski: :oklaski:
Świetny klip z bardzo ładną piosenką. Idealnie dopasowane video z muzyką. Super!

Harry_the_Cat - Pon 24 Gru, 2007 02:22

To najlepszy klip z Upiora, jaki w życiu widziałam :thud:
Wielkie gratulacje (i zobaczcie która jest godzina - co za determinacja z mojej strony ;) ). Teraz to już ja na pewno się za Upiora nie wezmę bo i po co ;)

PS. Mogę wrzucić linka na forum angielskim?

achata - Pon 24 Gru, 2007 13:50

Harry_the_Cat napisał/a:
Mogę wrzucić linka na forum angielskim?

Znaczy do pliku? Pozwalam. Mnie się bardzo podobaja klipy Sooth i Sereenie do POTO. Mam sciągnięte dwa czy trzy. Mam jeszcze kilka pomysłów. Ogólnie tych pomysłów mam cały plik, żeby mi się nie zmarnowały, tylko strasznie mi to czasu pochłania. Może sie kiedyś wyrobię...
Wesołych Świąt dziewczątka i smacznej kolacji wigilijnej

Harry_the_Cat - Śro 02 Sty, 2008 01:10

Dawno o Gerrym nic nie było, to chociaz palec.... :roll:

http://justjared.buzznet....-finger-salute/

Anonymous - Śro 02 Sty, 2008 08:45

ale on tutaj staro wyglada...
Marija - Śro 02 Sty, 2008 10:08

Słońce Miami go przepaliło :twisted: . Albo Holyłud tak na niego działa :? .
praedzio - Śro 02 Sty, 2008 10:13

Dla mnie to wygląda tak, jakby ostatnio baaardzo się zaprzyjaźnił ze szkocką whiskey... :roll:
Wiedźma - Śro 02 Sty, 2008 17:07

praedzio napisał/a:
Dla mnie to wygląda tak, jakby ostatnio baaardzo się zaprzyjaźnił ze szkocką whiskey... :roll:

Jak szkocka to whisky, whiskey jest irlandzka. Cokolwiek to jest, mam ochotę palnąć go w łeb. On jest, takażeż mać, alkoholikiem i nie powinien nawet korka od butelki powąchać, a co dopiero mówić o doprowadzeniu się do tego żałosnego stanu jaki widać na zdjęciach. Gerard, jasna cholera, dlaczego akurat Ty??? :cry2:

praedzio - Śro 02 Sty, 2008 17:23

Wiedźma napisał/a:
Jak szkocka to whisky, whiskey jest irlandzka.

Ups, sorry... Dzięki za sprostowanie! :D
Wiedźma napisał/a:
Cokolwiek to jest, mam ochotę palnąć go w łeb.

Lepiej może nie będzie wyglądał po takiej "pieszczocie", ale może się opamięta, hę? :(

Wiedźma - Śro 02 Sty, 2008 17:31

praedzio napisał/a:

Wiedźma napisał/a:
Cokolwiek to jest, mam ochotę palnąć go w łeb.

Lepiej może nie będzie wyglądał po takiej "pieszczocie", ale może się opamięta, hę? :(

Nie. To jest alkoholik i jednorazowe trzepnięcie w łeb nic nie da. Ba, nawet kopniak z półobrotu nic tu nie da. Pomóc może tylko Gerard sam sobie, niestety.

malmik - Śro 02 Sty, 2008 18:14

Albo chodźcie wiedzmy - odprawimy nad nim jakieś czary!!!!!

Wiedźma - Śro 02 Sty, 2008 18:18

malmik napisał/a:
Albo chodźcie wiedzmy - odprawimy nad nim jakieś czary!!!!!
Obrazek

O tak, żeby mu wrócił rozum i opamiętanie, i to jak najszybciej. Bo zniszczy wszystko co osiągnął.

Anonymous - Śro 02 Sty, 2008 22:16

to ja właczam sie do guseł. Mam gdzieś nawet króliczą łapke - moge z serca ofiarowac ...
Anonymous - Czw 03 Sty, 2008 00:32

Ostateczne wyniki rankingu Hello! Gerry na 5 miejscu.
http://www.hellomagazine....attractive.html

Rozumiem Housa, rozumiem Fasolka, nawet Keatinga. Ale ten David Tennant? :obrzydzenie:

Caitriona - Czw 03 Sty, 2008 14:25

Upiorek juz na II miejscu jest ;) oczywiscie głosowałam na niego ;) A reszta (może poza Bradem, Fasolką i doktorkiem do niczego!)
asiek - Czw 03 Sty, 2008 17:05

Wiedźma napisał/a:
To jest alkoholik i jednorazowe trzepnięcie w łeb nic nie da. Ba, nawet kopniak z półobrotu nic tu nie da. Pomóc może tylko Gerard sam sobie, niestety.

Kurtka wodna, a tak mu dobrze szło. Myślałam, że dał sobie już spokój z alkoholem. :(

malmik - Czw 03 Sty, 2008 18:20

Łoł - Gerry drugi i niewiele mu brakuje - upiorne wielbicielki niepoprawnego alkoholika łączmy się i głosujmy!!!!!!
:excited: :excited: :excited: :excited: :excited: :excited: :excited: :excited: :excited: