To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL

Harry_the_Cat - Sob 20 Gru, 2008 22:29

A zdjęcia wybrane do projektów? Bo ja nie wiem na czym mam pracować...

zaraz poszukam projektu - podeslij na PW maila, bo to za duzy plik i nie daje się załadować nigdzie...

Calipso - Sob 20 Gru, 2008 22:30

praedzio napisał/a:
Mnie się strasznie podobają zdjęcia z tej sesji: http://www.jared-padaleck...?album=22&pos=9

Dostałam cynk o dużych fotkach :excited: Ło jeżu kolczasty :excited:
Dzisiaj zdecydowanie nie zasnę :lol:

Harry_the_Cat - Sob 20 Gru, 2008 22:48

A tal w ogole, żeby zrobić projekt kalendarza muszę wiedzieć jaki ma być rozmiar zdjęcia - w pixelach.
Deanariell - Sob 20 Gru, 2008 23:02

Lady_kasiek próbowałaś NAS moderować? Współczuję samego nawet pomysłu :rotfl: To byłoby bardziej niewykonalne od syzyfowych prac nawet :-P Poza tym, kiedy my z Admete zaczynamy rozmawiać, to ZAWSZE na temat :mrgreen: A to Admete jest Matką Założycielką Pierwszego Wątku Supernatural ;) Taaaaaa... Chyba sobie w święta poczytam wszystko od początku... Taka nostalgia mnie nachodzi jakaś... :roll: Przy Waszej płodności, to faktycznie niedługo zaczniemy IV wątek - to jak IV sezon SPN, można powiedzieć, że nadążamy za serialem, prawie :-P (ale na pewno jesteśmy lepsze od polskiej TV :lol: )

Spin_girl, doceniam Twoje dobre chęci jako młodej neofitki ;) , ale nie sądzę, żeby zakładanie tutaj odrębnego subforum miało sens - faktycznie osobiście wolę wszystko w jednym, w nadmiarze wątków się gubię... tak jest prościej :confused3: :rotfl: Poza tym będę tygrysimi pazurami (i okiem :P ) bronić wyjątkowości tego tematu - w SPN NAPRAWDĘ jest praktycznie wszystko na temat... to taka enklawa mitu i postmodernizmu :hug_grupowy: Tu mamy wszystko to, o czym nie śniło się nawet filozofom :mrgreen:
A na głód spn'owy całkiem dobrym lekarstwem są fanvidy na youtube - polecam.

Admete - ja sobie nie robię żartów na temat Ciebie i Mishy - ja się szczerze cieszę Twoją fascynacją :wink: , mało tego, popieram ją w całej rozciągłości - mogłybyśmy chodzić na podwójne randki - no wiesz, ja z Jensen'em, a Ty z Mishą (w marzeniach oczywiście, ale to w końcu marzenia są tym, dla czego żyjemy ;) )... Deanariell+Jensen=WNM :serce2:

Praedziu kochana, nie wieszaj się - Sammy ma szczękę śliczną inaczej, ale to nie znaczy, że przestaniemy go tutaj kochać i doceniać :pociesz: - czymże jest taki drobiazg przy krzywych nogach Jensena? :roll: :rotfl:

Anonymous - Sob 20 Gru, 2008 23:06

Deanariell napisał/a:
Współczuję samego nawet pomysłu

dzięki :kwiatek: szybko go porzuciłam bo to faktycznie nawet się nie umywa do syzyfowych prac :mrgreen:

Deanariell - Sob 20 Gru, 2008 23:10

lady_kasiek napisał/a:
szybko go porzuciłam bo to faktycznie nawet się nie umywa do syzyfowych prac :mrgreen:

Ufffff... to świetnie, bo ja nie za bardzo lubię być moderowana... to wpływa niekorzystnie na moje nerwy :-P A przy okazji masz spokój i mniej pracy, zaoszczędzony czas można przeznaczyć na ciekawsze rzeczy, zdecydowanie przyjemniejsze :mrgreen:

Anonymous - Sob 20 Gru, 2008 23:15

Deanariell napisał/a:
zaoszczędzony czas można przeznaczyć na ciekawsze rzeczy, zdecydowanie przyjemniejsze

np na oglądanie odcinków jakowyś seriali. ale jakich... nie mam pomysłów :wink:

Anaru - Nie 21 Gru, 2008 00:09

Rany, na chwilę Was spuścić z oka i dziesiątki postów człowiek zastaje po powrocie do domu :mrgreen: . Chyba nam się nie uda popchnąć dalej Supernatural przed świętami, ale może w Wigilię jak Basia będzie tu nocować? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Praedzio - za muzykę dziękuję raz jeszcze :kwiatki_wyciaga: :cheerleader2: :serce:

A zdjęcia faaajne :mrgreen:

Anonymous - Nie 21 Gru, 2008 00:11

Anaru napisał/a:
Rany, na chwilę Was spuścić z oka i dziesiątki postów człowiek zastaje po powrocie do domu

to jest własnie taki temat :mrgreen:

Harry_the_Cat - Nie 21 Gru, 2008 00:13

Jak nas zostawisz w sobotę wieczór bez nadzoru, to możesz się jeszcze spodziewać tu burzy :mrgreen:
Anonymous - Nie 21 Gru, 2008 00:15

Harry_the_Cat napisał/a:
to możesz się jeszcze spodziewać tu burzy

możesz być pewna minimum setki :P minimum :mrgreen:

Harry_the_Cat - Nie 21 Gru, 2008 00:20

setki???? ostatnio było 500!
Anonymous - Nie 21 Gru, 2008 00:23

Harry_the_Cat napisał/a:
setki???? ostatnio było 500!

nie pamiętałam dokładnie ile było. Tak strzeliłam. :wink: I trafiłam. Minimum seteczka będzie jak nic :P :P

BeeMeR - Nie 21 Gru, 2008 00:51

Anaru napisał/a:
Praedzio - za muzykę dziękuję raz jeszcze :kwiatki_wyciaga: :cheerleader2: :serce:
Podzielisz się, jak będę, wiesz? :mrgreen: Na pewno wiesz :-P

Cytat:
wątek dziewiczy of corz :wink:
Na temat kogo, Impali? :mrgreen:
Bo ja już na wstępie nie widzę innych kandydatów ;)

Fotki niebieskie interesujące :kwiatek:
Ale jakieście płodne! :paddotylu:

Anaru - Nie 21 Gru, 2008 01:01

BeeMeR napisał/a:
Podzielisz się, jak będę, wiesz? :mrgreen: Na pewno wiesz :-P

No ba! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

aneby - Nie 21 Gru, 2008 08:17

Pytanie na niedzielny poranek:
Kto to jest ? :wink:

Harry_the_Cat - Nie 21 Gru, 2008 12:17

Ten drugi to JDM a ten pierwszy to tej jego sobowtór, co to nigdy nie pamiętam jak się nazywa... Javier???

Supernaturalne życzenia

Deanariell - Nie 21 Gru, 2008 12:19

To pierwsze zdjęcie, to chyba nie jest Papa Winchester - jest taki aktor, który w pewnych ujęciach go przypomina :roll: Sama się raz na to nabrałam... Chodzi mi o: http://www.lecinema.pl/lk/lk_bardem.php Oglądałam "To nie jest kraj dla starych ludzi" i przez część filmu zastanawiałam się czy to nie jest J.D. Morgan, ale to był niestety Javier Bardem :( Mogę się mylić ;)

Harry :D pisałam właśnie to samo :P
Przepiękne życzenia, dzięki :kwiatek: Wzajemnie :cmok:

aneby - Nie 21 Gru, 2008 12:38

Eeee, za łatwe było :wink:
Oglądałam zdjęcia z Vicky Cristina Barcelona i tam zauważyłam podobieństwo.

Admete - Nie 21 Gru, 2008 12:41

Piękne życzenia - można to jakoś zapisać?
trifle - Nie 21 Gru, 2008 13:08

Czy mówiąc o pięknych życzeniach macie na myśli tylko obrazek? Czy może gdzieś coś trzeba kliknąć, żeby się coś pojawiło? ;)

Obrazek jest piękny rzeczywiście :) I Sam ma taki ładny czerwony szalik :D

Harry_the_Cat - Nie 21 Gru, 2008 13:39

Nie wiem - to znalezione... No chodzi o to, że jest kolęda i pada śnieżek ;)

:hug_grupowy:

Deanariell - Nie 21 Gru, 2008 21:26

No to ja też mam coś na święta ;) Niektóre z Was już to znają, ale jeśli nie, to warto obejrzeć -------> film zawiera pewne SPOILERY, ale uważam, że żadnych wielkich tajemnic nie zdradza, bo tu o co innego chodzi... Jest to połączenie scen z SPN oraz Świętych z Bostonu (świetny film! POLECAM, należy koniecznie obejrzeć :oklaski: ), który również opowiada historię dwu braci ------> http://www.stopklatka.pl/film/film.asp?fi=4216

Życzę Wam przeżywania w realu tak pięknych uczuć, jakich doznaję oglądając ten fanvid... Nie wiem, co mnie w nim najgłębiej porusza, ale mieć w życiu kogoś takiego, osobę kochającą bezgranicznie i do końca, bez względu na wszystko... jak oni są wobec siebie - uważam za prawdziwe szczęście :serce2: ... ciężko mi to wyrazić słowami ;) http://pl.youtube.com/watch?v=25gRM84sxtw

Mnie to za każdym razem powala! :oklaski: :thud:
Miło dzielić takie braterskie/siostrzane uczucie z innymi ludźmi :hug_grupowy:

A tu jeszcze modlitwa dla tych z Was, które już Świętych z Bostonu oglądały - nieźle zrobione ------> http://pl.youtube.com/wat...feature=related

Żeby nie było tak smętnie, to na koniec piosenka - naturalnie o nadchodzących świętych... ;) -------> Green Day&U2 (Bono specjalnie dla Admete :kwiatek: ) http://pl.youtube.com/watch?v=seGhTWE98DU

Admete - Nie 21 Gru, 2008 22:03

Bardzo lubię Świętych z Bostonu - lektura obowiązkowa ;-) Mam nawet jakieś avatarki z braćmi.
praedzio - Nie 21 Gru, 2008 22:48

Święci są świetni!! Kurczę, zjadę do domu to się zakopię w płytach... Dzisiaj obejrzałyśmy sobie zbiorowo Love Actually u Aragonte, pogapiłam się na Andrew Lincolna i zachciało mi się obejrzeć jeszcze raz Afterlife. Grrrr..... Już się doczekać nie mogę! :D

Harry, życzenia przecudne! Thx! :D