Seriale - SUPERNATURAL
Harry_the_Cat - Sob 20 Gru, 2008 22:29
A zdjęcia wybrane do projektów? Bo ja nie wiem na czym mam pracować...
zaraz poszukam projektu - podeslij na PW maila, bo to za duzy plik i nie daje się załadować nigdzie...
Calipso - Sob 20 Gru, 2008 22:30
Dostałam cynk o dużych fotkach Ło jeżu kolczasty
Dzisiaj zdecydowanie nie zasnę
Harry_the_Cat - Sob 20 Gru, 2008 22:48
A tal w ogole, żeby zrobić projekt kalendarza muszę wiedzieć jaki ma być rozmiar zdjęcia - w pixelach.
Deanariell - Sob 20 Gru, 2008 23:02
Lady_kasiek próbowałaś NAS moderować? Współczuję samego nawet pomysłu To byłoby bardziej niewykonalne od syzyfowych prac nawet Poza tym, kiedy my z Admete zaczynamy rozmawiać, to ZAWSZE na temat A to Admete jest Matką Założycielką Pierwszego Wątku Supernatural Taaaaaa... Chyba sobie w święta poczytam wszystko od początku... Taka nostalgia mnie nachodzi jakaś... Przy Waszej płodności, to faktycznie niedługo zaczniemy IV wątek - to jak IV sezon SPN, można powiedzieć, że nadążamy za serialem, prawie (ale na pewno jesteśmy lepsze od polskiej TV )
Spin_girl, doceniam Twoje dobre chęci jako młodej neofitki , ale nie sądzę, żeby zakładanie tutaj odrębnego subforum miało sens - faktycznie osobiście wolę wszystko w jednym, w nadmiarze wątków się gubię... tak jest prościej Poza tym będę tygrysimi pazurami (i okiem ) bronić wyjątkowości tego tematu - w SPN NAPRAWDĘ jest praktycznie wszystko na temat... to taka enklawa mitu i postmodernizmu Tu mamy wszystko to, o czym nie śniło się nawet filozofom
A na głód spn'owy całkiem dobrym lekarstwem są fanvidy na youtube - polecam.
Admete - ja sobie nie robię żartów na temat Ciebie i Mishy - ja się szczerze cieszę Twoją fascynacją , mało tego, popieram ją w całej rozciągłości - mogłybyśmy chodzić na podwójne randki - no wiesz, ja z Jensen'em, a Ty z Mishą (w marzeniach oczywiście, ale to w końcu marzenia są tym, dla czego żyjemy )... Deanariell+Jensen=WNM
Praedziu kochana, nie wieszaj się - Sammy ma szczękę śliczną inaczej, ale to nie znaczy, że przestaniemy go tutaj kochać i doceniać - czymże jest taki drobiazg przy krzywych nogach Jensena?
Anonymous - Sob 20 Gru, 2008 23:06
| Deanariell napisał/a: | | Współczuję samego nawet pomysłu |
dzięki szybko go porzuciłam bo to faktycznie nawet się nie umywa do syzyfowych prac
Deanariell - Sob 20 Gru, 2008 23:10
| lady_kasiek napisał/a: | szybko go porzuciłam bo to faktycznie nawet się nie umywa do syzyfowych prac |
Ufffff... to świetnie, bo ja nie za bardzo lubię być moderowana... to wpływa niekorzystnie na moje nerwy A przy okazji masz spokój i mniej pracy, zaoszczędzony czas można przeznaczyć na ciekawsze rzeczy, zdecydowanie przyjemniejsze
Anonymous - Sob 20 Gru, 2008 23:15
| Deanariell napisał/a: | | zaoszczędzony czas można przeznaczyć na ciekawsze rzeczy, zdecydowanie przyjemniejsze |
np na oglądanie odcinków jakowyś seriali. ale jakich... nie mam pomysłów
Anaru - Nie 21 Gru, 2008 00:09
Rany, na chwilę Was spuścić z oka i dziesiątki postów człowiek zastaje po powrocie do domu . Chyba nam się nie uda popchnąć dalej Supernatural przed świętami, ale może w Wigilię jak Basia będzie tu nocować?
Praedzio - za muzykę dziękuję raz jeszcze
A zdjęcia faaajne
Anonymous - Nie 21 Gru, 2008 00:11
| Anaru napisał/a: | | Rany, na chwilę Was spuścić z oka i dziesiątki postów człowiek zastaje po powrocie do domu |
to jest własnie taki temat
Harry_the_Cat - Nie 21 Gru, 2008 00:13
Jak nas zostawisz w sobotę wieczór bez nadzoru, to możesz się jeszcze spodziewać tu burzy
Anonymous - Nie 21 Gru, 2008 00:15
| Harry_the_Cat napisał/a: | | to możesz się jeszcze spodziewać tu burzy |
możesz być pewna minimum setki minimum
Harry_the_Cat - Nie 21 Gru, 2008 00:20
setki???? ostatnio było 500!
Anonymous - Nie 21 Gru, 2008 00:23
| Harry_the_Cat napisał/a: | | setki???? ostatnio było 500! |
nie pamiętałam dokładnie ile było. Tak strzeliłam. I trafiłam. Minimum seteczka będzie jak nic
BeeMeR - Nie 21 Gru, 2008 00:51
| Anaru napisał/a: | Praedzio - za muzykę dziękuję raz jeszcze | Podzielisz się, jak będę, wiesz? Na pewno wiesz
| Cytat: | wątek dziewiczy of corz | Na temat kogo, Impali?
Bo ja już na wstępie nie widzę innych kandydatów
Fotki niebieskie interesujące
Ale jakieście płodne!
Anaru - Nie 21 Gru, 2008 01:01
| BeeMeR napisał/a: | Podzielisz się, jak będę, wiesz? Na pewno wiesz |
No ba!
aneby - Nie 21 Gru, 2008 08:17
Pytanie na niedzielny poranek:
Kto to jest ?
Harry_the_Cat - Nie 21 Gru, 2008 12:17
Ten drugi to JDM a ten pierwszy to tej jego sobowtór, co to nigdy nie pamiętam jak się nazywa... Javier???
Supernaturalne życzenia
Deanariell - Nie 21 Gru, 2008 12:19
To pierwsze zdjęcie, to chyba nie jest Papa Winchester - jest taki aktor, który w pewnych ujęciach go przypomina Sama się raz na to nabrałam... Chodzi mi o: http://www.lecinema.pl/lk/lk_bardem.php Oglądałam "To nie jest kraj dla starych ludzi" i przez część filmu zastanawiałam się czy to nie jest J.D. Morgan, ale to był niestety Javier Bardem Mogę się mylić
Harry pisałam właśnie to samo
Przepiękne życzenia, dzięki Wzajemnie
aneby - Nie 21 Gru, 2008 12:38
Eeee, za łatwe było
Oglądałam zdjęcia z Vicky Cristina Barcelona i tam zauważyłam podobieństwo.
Admete - Nie 21 Gru, 2008 12:41
Piękne życzenia - można to jakoś zapisać?
trifle - Nie 21 Gru, 2008 13:08
Czy mówiąc o pięknych życzeniach macie na myśli tylko obrazek? Czy może gdzieś coś trzeba kliknąć, żeby się coś pojawiło?
Obrazek jest piękny rzeczywiście I Sam ma taki ładny czerwony szalik
Harry_the_Cat - Nie 21 Gru, 2008 13:39
Nie wiem - to znalezione... No chodzi o to, że jest kolęda i pada śnieżek
Deanariell - Nie 21 Gru, 2008 21:26
No to ja też mam coś na święta Niektóre z Was już to znają, ale jeśli nie, to warto obejrzeć -------> film zawiera pewne SPOILERY, ale uważam, że żadnych wielkich tajemnic nie zdradza, bo tu o co innego chodzi... Jest to połączenie scen z SPN oraz Świętych z Bostonu (świetny film! POLECAM, należy koniecznie obejrzeć ), który również opowiada historię dwu braci ------> http://www.stopklatka.pl/film/film.asp?fi=4216
Życzę Wam przeżywania w realu tak pięknych uczuć, jakich doznaję oglądając ten fanvid... Nie wiem, co mnie w nim najgłębiej porusza, ale mieć w życiu kogoś takiego, osobę kochającą bezgranicznie i do końca, bez względu na wszystko... jak oni są wobec siebie - uważam za prawdziwe szczęście ... ciężko mi to wyrazić słowami http://pl.youtube.com/watch?v=25gRM84sxtw
Mnie to za każdym razem powala!
Miło dzielić takie braterskie/siostrzane uczucie z innymi ludźmi
A tu jeszcze modlitwa dla tych z Was, które już Świętych z Bostonu oglądały - nieźle zrobione ------> http://pl.youtube.com/wat...feature=related
Żeby nie było tak smętnie, to na koniec piosenka - naturalnie o nadchodzących świętych... -------> Green Day&U2 (Bono specjalnie dla Admete ) http://pl.youtube.com/watch?v=seGhTWE98DU
Admete - Nie 21 Gru, 2008 22:03
Bardzo lubię Świętych z Bostonu - lektura obowiązkowa Mam nawet jakieś avatarki z braćmi.
praedzio - Nie 21 Gru, 2008 22:48
Święci są świetni!! Kurczę, zjadę do domu to się zakopię w płytach... Dzisiaj obejrzałyśmy sobie zbiorowo Love Actually u Aragonte, pogapiłam się na Andrew Lincolna i zachciało mi się obejrzeć jeszcze raz Afterlife. Grrrr..... Już się doczekać nie mogę!
Harry, życzenia przecudne! Thx!
|
|
|