Seriale - Daebak! Szczęśliwa trzynastka...
Admete - Czw 30 Lis, 2017 07:05
| Cytat: | Cudne były też targi jego kumpli Grim Reaperów, żeby im zostawił włączony telewizor, bo zaczyna się zaraz jakaś drama/program rozrywkowy A sami (jako że cielesnej postaci nie mają) włączyc TV nie umieją |
Jestem ich fanką. Ha Ram pewnie bym lubiła, gdyby grała ją inna aktorka. Go Ara działa mi na nerwy, nie umiem tego przejść.
| Aragonte napisał/a: | | Przykry był wątek tych dzieci |
Bardzo przykry, ale pokazuje, jak niewiele wiedza ludzie i jak znikomy mają wpływ na różne sprawy.
A Black niezmiennie cudny jest Zwróć też uwagę na tego młodego bogatego młodszego syna. To ciekawa postać, zmienia się w dobrym kierunku - Oh Man Soo.
Trzykrotka - Czw 30 Lis, 2017 08:40
Zaopatrzyłam się wczoraj w Two Cops. Nie spodziewam się cudów, ale będę próbowała obejrzeć, choćby kiedyś tam. Takiej obsady nie chcę przegapić. Zaczęła się też chyba drama z Yoon Gyn Sangiem, ale już sam temat budzi we mnie zwarcie szczęk do ziewania. Niesłusznie osądzony uciekinier z więzienia walczy ze złem, tra la la... Na YGS i tak obraziłam się za durną rolę w Doctors, tak jak na Siwona za RevLove.
Admete - Czw 30 Lis, 2017 09:12
| Trzykrotka napisał/a: | | Niesłusznie osądzony uciekinier z więzienia walczy ze złem, tra la la... |
A mnie to bardziej ciągnie niż Two cops Na szczęście nie oglądałam Doctors Aktora bardzo lubię nadal - zwłaszcza po Rebel. Reżyser od Smoków i scenarzysta od Pride and Prejudice - to do mnie przemawia bardziej niż obsada.
Trzykrotka - Czw 30 Lis, 2017 09:34
Do mnie nie. Temat mnie nie nęci, Lookout na jakiś czas mi wystarczy. Aktor zrobił sie niebożebnie puciaty i ma pancerną grzywkę, nawet ze względów estetycznych mnie nie ciągnie. Do Two Cops też nie jakoś szczególnie, ale mam chęć choć odpalić dwa pierwsze odcinki.
Aragonte - Czw 30 Lis, 2017 09:52
| Admete napisał/a: | | A Black niezmiennie cudny jest Zwróć też uwagę na tego młodego bogatego młodszego syna. To ciekawa postać, zmienia się w dobrym kierunku - Oh Man Soo. |
Zwróciłam uwagę od razu w pierwszych odcinkach
Zarwałam kawałek nocy z Blackiem. Jaka cudna była impreza halloweenowa Go Ara jako Fiiona ze Shreka, a Black jako bohater Brada Pitta (po którym ma zresztą ksywkę ).
A najlepszy jak na razie odcinek to był chyba ten z rodzinami ofiar tragedii budowlanej, w którym zginęło trzysta dzieci (jak rozumiem, reminiscencja pamiętnej katastrofy promu ).
Black wtedy zaczął się wyraźniej uczłowieczac - podoba mi się w tej wersji
BeeMeR - Czw 30 Lis, 2017 10:23
| Trzykrotka napisał/a: | | obraziłam się (...)na Siwona za RevLove. | Ano...
Zerknęłam na ostatnie dwa odcinki - pod pozorem zmylenia brata "że niby nic nie knujemy" samo pleple i fanservis w postaci rozlicznych gier i zabaw towarzyskich, parki rozrywki, ścianki wspinaczkowe itp.
Trzykrotka - Czw 30 Lis, 2017 10:33
| BeeMeR napisał/a: |
Zerknęłam na ostatnie dwa odcinki - pod pozorem zmylenia brata "że niby nic nie knujemy" samo pleple i fanservis |
Wrrr Jestem na niego autentycznie zła. Na So Rę też, bo szkoda jej do tego szajsu. I tego aktora, który gra brata też mi szkoda, bo ja go bardzo lubię.
Admete - Czw 30 Lis, 2017 10:41
| Trzykrotka napisał/a: | | Aktor zrobił sie niebożebnie puciaty i ma pancerną grzywkę, nawet ze względów estetycznych mnie nie ciągnie. |
Mnie tam wszytko jedno. Akcja jak będzie, to dobrze. Nie wiem, czy mi się spodoba.
| Aragonte napisał/a: | | Zarwałam kawałek nocy z Blackiem. Jaka cudna była impreza halloweenowa Go Ara jako Fiiona ze Shreka, a Black jako bohater Brada Pitta (po którym ma zresztą ksywkę ). |
Oni idealnie do tych przebrań pasowali. Katastrofa tego budynku łączy wszystkie postacie.
Aragonte - Czw 30 Lis, 2017 13:19
| Admete napisał/a: | | Oni idealnie do tych przebrań pasowali. Katastrofa tego budynku łączy wszystkie postacie. |
Oj, pasowali - no to prezentacja, najpierw Fiona i Shrek
http://d263ao8qih4miy.clo...lack0603226.jpg
I sam Black
BeeMeR - Czw 30 Lis, 2017 13:24
*Spam alert*
/przejdzie mi być może z nowądramą - kiedyś /
Bardzo mi się podobają posty tej osoby, a przede wszystkim podejście
| Cytat: | | I ship the script and the scriptwriter. |
zamiast shippowania konkretnej pary i analiza przeróżnych drobnych scen, spojrzeń, ujęć kamery pokazujących np. Taekowy punkt widzenia (albo JH reakcje )
Tu m.in. o tym, że Taek jak chce to wie jak porządnie trzymać pałeczki tylko czasem udaje i je krzyżuje - chyba nie było
https://forums.soompi.com/en/topic/346174-drama-2015-answer-me-1988-%EC%9D%91%EB%8B%B5%ED%95%98%EB%9D%BC-1988/?do=findComment&comment=19452550
czytałam też jak okazuje zazdrość w pierwszym etapie dramy, spojrzeniem, kostką Rubika - też fajne
Admete - Czw 30 Lis, 2017 13:37
Musisz chyba poprawić zdjęcie Fiony i Shreka. Ale Black odpowiednio przystojny.
Aragonte - Czw 30 Lis, 2017 14:15
| Admete napisał/a: | | Musisz chyba poprawić zdjęcie Fiony i Shreka. |
Nie, wrzuciłam po prostu link, bo jest za duże - a nie mam czasu na zmniejszanie. Chciałam podrzucić gif z zieloną parą ogrów ale nie było.
A Black wygląda świetnie w tym garniturze
A tu masz do serię gifów z Blackiem za kółkiem - przekonał się, że prowadzenie samochodu nie jest takie proste, jak mu się wydawało
https://clubghostdrama.tumblr.com/post/167140857281/youre-such-a-terrible-driver
Admete - Czw 30 Lis, 2017 15:35
| Aragonte napisał/a: | A Black wygląda świetnie w tym garniturze
|
Zgadzam się, zachwycałam się już jego nieskazitelna figurą
| Aragonte napisał/a: | przekonał się, że prowadzenie samochodu nie jest takie proste, jak mu się wydawało |
Łatwiej się teleportować drzwiami, ale wtedy akurat teleportacja się popsuła
Aragonte - Czw 30 Lis, 2017 15:50
| Admete napisał/a: | Łatwiej się teleportować drzwiami, ale wtedy akurat teleportacja się popsuła |
Co jakiś czas mu się "psuje" Może za bardzo się uczłowieczył?
BTW bardzo mi się podobało to jego bezwiedne "nie!", kiedy snajperzy wzięli na cel tego faceta w siódmym odcinku.
No i bawi mnie nieustannie, jak daje się bohaterce wodzić za nos - mimo że marudzi i zrzędzi, to robi dokładnie to, co ona mu mówi - przynajmniej od pewnego czasu A potem jeszcze usiłuje to jakoś uzasadniać przed kumplami - grim reaperami Tutaj widać, jak Black się puszy po komplemencie, jest zazdrosny, a potem rzuca swoje stałe teksty o ludziach jako gatunku
https://clubghostdrama.tumblr.com/post/166898071941/how-dare-a-human-say-that
A tu reakcje Blacka na zaproszenie na halloweenowe party, na której ukazano ludzkie wyobrażenie grim reaperów
https://forums.soompi.com/en/applications/core/interface/imageproxy/imageproxy.php?img=https://i.pinimg.com/originals/12/22/97/122297af0c8552e1b80300bdeacd3749.jpg&key=a50a1155e30298ba305857df55c7e72c801bc75c08690c65d7a861bb493d6460
Edit: no dobra, może te gify pokażę. Jest Fiona, Shrek i Black
Admete - Czw 30 Lis, 2017 18:22
| Aragonte napisał/a: | Może za bardzo się uczłowieczył? |
Taka jest teoria i tak mu przepowiada ten joseoński Kosiarz.
| Aragonte napisał/a: | BTW bardzo mi się podobało to jego bezwiedne "nie!", kiedy snajperzy wzięli na cel tego faceta w siódmym odcinku.
|
Bo się zmienia i nawet o tym nie wie.
| Aragonte napisał/a: | | No i bawi mnie nieustannie, jak daje się bohaterce wodzić za nos - mimo że marudzi i zrzędzi, to robi dokładnie to, co ona mu mówi - przynajmniej od pewnego czasu |
A tu Kang Pil Joo czyli Jang Hyuk w Money Flower:
Przeuroczy jest Black w zasadzie jak 007, choć on akurat to 444 To spojrzenie, gdy podchodzi do Fiony i Sreka Oh Man Soo tez bardzo lubię - ma serce we właściwym miejscu. I swojego psa kocha
Aragonte - Czw 30 Lis, 2017 18:52
Agent 444, a nie 007
A jak interpretujesz te bóle serca, które miewa Black? Myślisz, że teoria z przeszczepem może być trafna? Zdaje się, że bierze leków, które przyjmował detektyw Han
I jeszcze dwa gify Black - zazdrosny o Leo - wymazał jego plakat
Admete - Czw 30 Lis, 2017 19:38
| Aragonte napisał/a: | | A jak interpretujesz te bóle serca, które miewa Black? Myślisz, że teoria z przeszczepem może być trafna? |
Jeśli nie chodzi o przeszczep, to na pewno o chore serce, bo ojciec detektywa młodo umarł. Te sceny z plakatem były takie dziecinne On jest czasem dziecinny Ja jeszcze lubię postać tego starszego detektywa - lubię też bardzo aktora.
Agn - Czw 30 Lis, 2017 20:45
| Trzykrotka napisał/a: | | Wrrr Jestem na niego autentycznie zła. Na So Rę też, bo szkoda jej do tego szajsu. I tego aktora, który gra brata też mi szkoda, bo ja go bardzo lubię. |
Mam nadzieję, że im solidnie zapłacili za te durnoty, które musieli wyprawiać na ekranie.
| Aragonte napisał/a: | | I sam Black |
Czy on też obżera się masłem orzechowym?
Oglądam R88 - spłakałam się przy motywie ojca Sun Woo (Bo Ra znów go tuli). I oczywiście złapałam nieziemskiego wqrva na JH za koszulę. Noż... ćwok jeden chędożony w drobne koguciki malowany, no!
Admete - Czw 30 Lis, 2017 20:53
Piosenka z Blacka - i sceny z Blackiem i Ha Ram.
https://www.youtube.com/watch?v=NHOsCDPawjQ
Agn - Czw 30 Lis, 2017 21:09
Uch... cofam. To nie ta koszula. Tym razem sorry, JH!
BeeMeR - Czw 30 Lis, 2017 21:29
| Agn napisał/a: | | złapałam nieziemskiego wqrva na JH za koszulę. Noż... ćwok jeden chędożony w drobne koguciki malowany, no! |
| Agn napisał/a: | | Uch... cofam. To nie ta koszula. | I co z tego, skoro DS się tego nigdy nie dowie
Aragonte - Czw 30 Lis, 2017 21:31
| Agn napisał/a: | Aragonte napisał/a:
I sam Black
Czy on też obżera się masłem orzechowym? |
Zdaje się, że stanowiło niezbędny element kostiumu
Idę oglądac ósmy odcinek Blacka. Coś tam obejrzałam więcej podczas dzisiejszej zarwanej nocy, ale przewijałam trochę, bo mnie to i owo ciekawiło, więc cofnę się nieco.
Mam też zaspoilerowaną ładnie przemianę Blacka w ostatnich odcinkach i wiem już, jak ładnie umie cierpiec oraz że stosuje teorię wyparcia, jeśli chodzi o ideę Grim Reapera zakochanego w marnej ludzkiej istocie A poza tym wpada w zakupoholizm w ramach kompensacji i kupuje chyba tuzin garniturów, oczywiście czarnych
Aha, Agn, gdybyś za Blacka się zamierzała kiedyś się zabrac, to lepiej miej w pogotowiu choc pierwsze 4 odcinki, bo po dwóch pierwszych to możesz wymięknąc, są mocno takie se tzn. momentami to nie wiedziałam, czy jest sens to oglądac. Początek trzeciego był już za to naprawdę niezły.
Aragonte - Czw 30 Lis, 2017 21:35
| BeeMeR napisał/a: | Agn napisał/a:
Uch... cofam. To nie ta koszula.
I co z tego, skoro DS się tego nigdy nie dowie |
Ano właśnie - komunikacja u JH leży i kwiczy
Taek potrafił od razu przyznac się do tego, że zapomniał o prezencie dla DS i o samej idei wymiany prezentowej, przeprosił i załatwił sprawę najlepiej, jak umiał. JH nie, milczał twardo, kiedy doszło do nieporozumienia
Ładne wideo - widzę, że są już w nim sceny z najnowszych odcinków, a na pewno z trzynastego
Agn - Czw 30 Lis, 2017 21:51
| BeeMeR napisał/a: | | I co z tego, skoro DS się tego nigdy nie dowie |
Pffff... No to brawo JH!
Wzdychaj sobie dalej po kątach.
| BeeMeR napisał/a: | |
Czy tu będzie jakiś dowcip jeszcze z tą koszulą?
| Aragonte napisał/a: | | Aha, Agn, gdybyś za to się zamierzała kiedyś się zabrac, to lepiej miej w pogotowiu choc pierwsze 4 odcinki, bo po dwóch pierwszych to możesz wymięknąc, są mocno takie se tzn. momentami to nie wiedziałam, czy jest sens to oglądac. Początek trzeciego był już za to naprawdę niezły. |
W najbliższych planach mam zamiar pokończyć to co mam pozaczynane i zabrać się za IRY.
Trzykrotka - Czw 30 Lis, 2017 22:01
| Agn napisał/a: | Noż... ćwok jeden chędożony w drobne koguciki malowany, no! |
Koguciki mnie zabiły Ale wszystko razem - sama prawda i ostateczny gwódź do trumny tej pary. Pacan i patałach. Zamiast kopać doniczki, trzeba było biec z dziewczyną, obejmować, tłumaczyć się i załatwiać sercową sprawę.
|
|
|