Z Południa na Północ Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.
Seriale - Bones (Kości)
trifle - Sob 17 Kwi, 2010 21:35 Jak tak będzie to porażka. Bones wyjedzie, Booth z kim innym. Pfff... milenaj - Sob 17 Kwi, 2010 21:40 Ja generalnie też dojrzewam do tego, by dać sobie spokój na jakiś czas. Ostatnie odcinki zlewają mi się w jedną masę. Wychodzi na to, że moje ulubione pochodzą z sezonu drugiego i trzeciego. Piąty to według mnie porażka. Większość oglądałam na podglądzie.
Będę czytać opisy...Admete - Sob 17 Kwi, 2010 21:55 Myslę, że serial straci sporo fanów po czymś takim...Zresztą 5 seria to magiczna granica, która zwycięsko przechodzą tylko nieliczne seriale.trifle - Sob 17 Kwi, 2010 22:05
Admete napisał/a:
Myslę, że serial straci sporo fanów po czymś takim...Zresztą 5 seria to magiczna granica, która zwycięsko przechodzą tylko nieliczne seriale.
Prawda? Też właśnie tak myślę. Piąta seria jest kluczowa. Kompletnie zepsuli GA i House'a w szóstych seriach, obawiam się szóstej serii SPN.
Rozbabranie Bones - zły pomysł Zwłaszcza, że tam się coś kroiło od samego początku.Anonymous - Sob 17 Kwi, 2010 22:07
milenaj napisał/a:
Większość oglądałam na podglądzie.
dzisiaj tak oglądałam. Odcinek z facetem z rogami... nudzi mi się już powoli. Marnują za dużo dobrych wątków. Vide Angela/Jacktrifle - Sob 17 Kwi, 2010 22:15
lady_kasiek napisał/a:
Vide Angela/Jack
Przeczuwam, że to będzie jedyny happy end tego sezonu. Jeśli nawet to nie - to niech się idą bujać, o.milenaj - Sob 17 Kwi, 2010 22:15 Wydaje mi się, że scenarzyści nie mają pomysłu jak to wszystko ciekawie poprowadzić. Serial dostał dwa kolejne sezony już na początku piątego. Więc rozwlekli wszystkie wątki, bo coś trzeba zostawić na później. I nie dali absolutnie nic. Bo ja już nie mam siły oglądać tego serialu dla paru powłóczystych, pełnych żalu spojrzeń Bootha.
Obejrzę pierwszy odcinek następnego sezonu, ale jak nie ruszą z akcją, to dam sobie spokój.Anonymous - Sob 17 Kwi, 2010 22:18 Rozwalili związek Angeli i Jacka zupełnie bez sensu, teraz się plączą w zeznaniach, chemia na lini Bones Booth to już jest sztuczne, żeby trzymać ich na dystans.... skoro napiecie widać niemalże. I nawet Ci stażyści.... to miało być do czasu.... a twórcy boją się narazić widzom chyba i dlatego wciąż się zmieniają...trifle - Pią 23 Kwi, 2010 17:31 Obejrzałam 18. odcinek z przyzwyczajenia. Co za nuda. Nuda! Zazwyczaj tego nie robię, a tym razem przewijałam, bo po prostu aneby - Sob 24 Kwi, 2010 00:15 Niedługo coś się zacznie dziać (niekoniecznie to, czego oczekują widzowie ) http://film.onet.pl/seria...,wiadomosc.htmlHarry_the_Cat - Sob 24 Kwi, 2010 01:30 Jeeez, no nie... Admete - Sob 24 Kwi, 2010 07:18 To juz chyba było... Nie oglądam, więc nie jestem pewna.trifle - Sob 24 Kwi, 2010 09:43 Ta dr właśnie w ostatnim odcinku się pojawiła. Boothowi trochę szczęka opadła, gubił się, ale żeby zaraz związek? Jeśli zabawny odcinek, to może ona już się nie pojawi? Złudna nadzieja chyba Alicja - Sob 24 Kwi, 2010 21:56 cudownie, cudownie, cudownie jak łatwo głównym bohaterom przychodzi zakochać się i odkochać siętrifle - Pią 30 Kwi, 2010 18:50 Co odcinek to gorzej. Zostały wg imdb trzy do końca sezonu. I ja się pożegnam z tym serialem Ja już tylko liczę na rozwiązanie jakieś między Angelą i Hodginsem Joy - Pon 03 Maj, 2010 22:14 Lubię i jestem wierna, ale z sezonu na sezon coraz gorzej, jak to słusznie zauważyli poprzednicy. Gdzie te interesujące morderstwa, gdzie humor i seksualne napięcie pomiędzy B&B? Od czwartego sezonu jest to samo - trzy kroki do przodu, pięć w tył. To denerwujące i jeżeli nie zdecydują, co robić, stracą fanów. Zbrodnie także stają się jednakowe, nie są już głównym przedmiotem serialu kryminalnego. Hart zapewnia, że został już tylko jeden, szósty sezon, ale on już dawno udowodnił, że powie jedno, zrobi drugie. Po prostu- ,,Kończ waść, wstydu oszczędź!"
No, wyżaliłam się, to może jutro obejrzę na poprawę humoru B&B w Vegas.
Pozdrawiam!trifle - Czw 06 Maj, 2010 23:09 Little Bones na końcu były fajne
Znaczy w 20. odcinku, nowiutkim.
Spoiler wielkości brontozaura, uprzedzam
Spoiler:
Wreszcie, wreszcie, Hodgins i Angela Ciekawe, jak ona ma rzeczywiście na imię Bo się pobrali! W areszcie Uwielbiam Hodginsa, jej!
Harry_the_Cat - Czw 06 Maj, 2010 23:38 No to musze obejrzec Admete - Pią 07 Maj, 2010 05:30 To ten odcinek obejrzę - dla Angeli i Hodginsa.Alicja - Sob 08 Maj, 2010 00:07 czyli jednak chce skorzystać z jego propozycji mały AngelątekAnonymous - Nie 09 Maj, 2010 22:45 Ogladam odcinek z pogrzebem.
Jak ja go uwielbiam. I to spiewanie Admete - Pon 10 Maj, 2010 06:56 Ja nadal twardo odmawiam ogladania Zobaczę, co wymyslą na początku nowej serii i dopiero wtedy zadecyzuję czy obejrzę końcówkę obecnego sezonu.Harry_the_Cat - Wto 11 Maj, 2010 00:19 Obejrzalam - ale serio, fragmenty bez Angeli i Hogdinsa meczyly mnie bardzo...trifle - Wto 11 Maj, 2010 00:25 No nie? Mnie już nawet Booth nie cieszy. A Bones męczy.Harry_the_Cat - Wto 11 Maj, 2010 00:32 Z ogromnym zalem, ale sie zgadzam. Lubie Cam i Slodko, ale para B&B jest po prostu irytujaca....