Seriale - "A droga wiedzie w przód i w przód..."
Aragonte - Pon 17 Mar, 2014 15:12
Co prawda SPN od kilku sezonów nie oglądam, ale może kogoś zainteresuje link do dystertacji naukowej na temat Supernatural
https://docs.google.com/file/d/0B-yB-jEt4HB7dVpZdFhfQ2ZqRW8/edit?pli=1
BeeMeR - Pon 17 Mar, 2014 15:29
| Aragonte napisał/a: | | Co prawda SPN od kilku sezonów nie oglądam | Ja już też nie oglądam ani nawet nie planuję.
Caitriona - Pon 17 Mar, 2014 16:34
Wychodzi na to ze zostalam sama na placu boju Chlopakow za bardzo uwielbiam zeby po tylu latach zrezygnowac. A prace moze przejrze
Anaru - Pon 17 Mar, 2014 16:42
Ja sobie zobaczę jak będę miała cały sezon, żeby nie utknąć w połowie i nie czekać na kolejny odcinek . Na razie kompletuję.
Anonymous - Pon 17 Mar, 2014 18:49
ja nie mam skad skompletowac, ale jak bede miala mozliwosc - to wroce. Ja tam jestem wierna. Bo kocha sie pomimo, a nie za cos
Aragonte - Pon 17 Mar, 2014 20:00
Ludzi - owszem, na seriale bym tego nie rozciągała
Anonymous - Pon 17 Mar, 2014 20:01
oj tam oj ta, - stara milosc nie rdzewieje...
BeeMeR - Pon 17 Mar, 2014 20:18
Ja też jestem wierna - ale do czasu, tj. póki mnie oglądanie cieszy - a SPN mi się przejadł. Teraz kręcą mnie inne światy
Admete - Pon 17 Mar, 2014 20:47
Mnie cieszyło oglądanie razem z Riellą. Samej mi się nie chce, poza tym uważam, że w Spn liczy się te kanoniczne 5 sezonów firmowanych przez Kripke.
Anonymous - Pon 17 Mar, 2014 20:56
przypomniawszy sobie to, ze ogladawszy (i inne wszy) z Anaru - rozumiem, co masz na mysli
Anonymous - Pon 17 Mar, 2014 20:57
| Admete napisał/a: | | Mnie cieszyło oglądanie razem z Riellą. samej mi sie nie chce, poza tym uważam, że w Spn liczy się te kanoniczne 5 sezonów firmowanych przez Kripke. |
inna rzecz, ze ogladam przez sentyment i po pol roku zapominam - SPN skonczylo sie dla mnie na walce |Lucyfera z Michalem i wspolnej wycieczce do piekla.
Anaru - Pon 17 Mar, 2014 21:35
U mnie już został tylko sentyment...
Caitriona - Pon 17 Mar, 2014 21:43
Ja już taka jestem, The X-Files też ciągnęłam do końca, nawet jak nie było Muldera Po prostu przywiązałam się i mimo wszystko nadal ten serial sprawia mi przyjemność. Sporo produkcji już porzuciłam, pomimo faktu że na początku mnie zachwycały, np. Bones. A z chłopakami po prostu nie umiem się rozstać. Będę narzekać, a i tak będę oglądać do końca
Anaru - Pon 17 Mar, 2014 22:54
Widziałam po napisach, że szykuje się 10 sezon
BeeMeR - Wto 18 Mar, 2014 08:32
| Caitriona napisał/a: | A z chłopakami po prostu nie umiem się rozstać. Będę narzekać, a i tak będę oglądać do końca | Rozumiem, bo z niektórymi seriami też tak mam
Wspólne oglądanie też rozumiem doskonale - zupełnie inaczej oglądało się razem - czy to SPN, czy bolly czy cokolwiek innego
Anaru - Wto 18 Mar, 2014 09:48
Oo, zupełnie, kompletnie inaczej...
Caitriona - Czw 18 Wrz, 2014 22:05
Season 9 Gag Reel: http://www.youtube.com/watch?v=HOQldF-ZGPY
Promo sezonu 10 jeśli ktoś nie jest na bieżąco, promo zawiera spoilery): http://www.youtube.com/watch?v=7yAK0pfSy28
Anaru - Czw 18 Wrz, 2014 23:32
Nie jestem na bieżąco, mam cały sezon skompletowany do obejrzenia, ale jeszcze wena nie przyszła, chociaż jest coraz bliżej.
Admete - Pią 19 Wrz, 2014 04:41
Anaru nie pozbywaj się potem
Anaru - Pią 19 Wrz, 2014 09:38
Nie ma sprawy, przywiozę na spotkanie, już zresztą poprzednio miałam, ale zapomniałam całkiem zapytać czy chcecie
Harry_the_Cat - Pią 19 Wrz, 2014 21:38
Ja tez mam chyba cały sezon do nadrobienia. Ale nie powiem, to już głownie o sentyment się rozchodzi i tak nadrabiam ciurkiem a potem nie pamietam i tak na czym skończyłam 😜
Admete - Pią 19 Wrz, 2014 21:41
Dla mnie liczy się pierwsze 5 sezonów.
Harry_the_Cat - Pią 19 Wrz, 2014 21:44
Zdecydowanie tak. Ulubiony odcinek to chyba Lazarus Rising. Uwielbiam sekwencje początkowa. Pięknie zrobiona.
Anonymous - Nie 21 Wrz, 2014 01:16
a ja jestem jak Darcy. Dlugo obwachuje, przymierzam, ale jak pokocham to na amen.
Bezwzgledu na to, ze nie jestem bezkrytyczna, ze czasem sie rozczarowywuje - ciagle jestem wierna braciom Winchester.
Bo u mnie jest tak, ze jestem racjonalna i czasem dlugo sie przekonuje, ale jak sie przekonam, to wybaczam niedociagniecia.
No przepraszam, bez wzgledu na jakosc, zawsze moge popatrzec na Deana i impale. Bo muzyka to jednak zeszla na psy...
Caitriona - Nie 21 Wrz, 2014 16:26
| AineNiRigani napisał/a: | | Bezwzgledu na to, ze nie jestem bezkrytyczna, ze czasem sie rozczarowywuje - ciagle jestem wierna braciom Winchester. |
To tak jak ja
|
|
|