Seriale - SUPERNATURAL: Winchesterowie kontra reszta świata i zaświata
Anonymous - Pon 11 Sty, 2010 15:44
| praedzio napisał/a: | A włączyłaś monitor? |
Mam winstalowany w kompa. Moze moj monitor widzi inaczej?
Deanariell - Pon 11 Sty, 2010 16:28
| AineNiRigani napisał/a: | | Mam winstalowany w kompa. Moze moj monitor widzi inaczej? |
Aine... no co Ty? Naprawdę ani jednemu z tych panów nie chcesz przyznać zaszczytnego tytułu przystojniaka? Bracia Winchesterowie chyba popełnią seppuku jak się dowiedzą o Twojej surowej ocenie ich aparycji...
Faktycznie wyglądają przy szefowej jak wielkoludy... Szczęściara...
soph - Pią 15 Sty, 2010 21:38
Fragment odvinka "Sam, Interrupted". Polecam gorąco .
http://www.youtube.com/watch?v=_T7tobWZFK8
praedzio - Pią 15 Sty, 2010 21:44
Piękne!
Dzięki, Soph!
Admete - Pią 15 Sty, 2010 21:47
To na pewno nie bedzie taki do końca zabawny odcinek, ale ta scenka jest cudna - ksiązka o słoniach, apokalipsa, świrnięty braciszek No i anioł w płaszczu...A wszystko to szczera prawda Nie mówiąc już o tym, że braciszek nie jest wcale zły, tylko...wysoki ...
praedzio - Pią 15 Sty, 2010 22:00
A co za tym idzie - ściąga pioruny.
Caitriona - Pią 15 Sty, 2010 23:05
Rewelacja Boziu, jak ja za nimi tęskinię
soph - Sob 16 Sty, 2010 08:08
Jeszcze trochę
http://www.youtube.com/watch?v=P8jaBiFIJwY
Kolejny spoiler.
praedzio - Sob 16 Sty, 2010 11:11
P.S. Kurczę, Samowi do twarzy w dłuższych włosach!
praedzio - Sob 16 Sty, 2010 11:58
No, to ja nadciągam ze spoilerami. Strzeżcie się!!!
Opis odcinka 5x13 Back to the Future II:
praedzio - Sob 16 Sty, 2010 13:19
Co nieco o odcinku walentynkowym: http://ausiellofiles.ew.c...-cupid-spoiler/
Caitriona - Sob 16 Sty, 2010 13:58
dobre, dobre Będzie fajny odcinek.
Harry_the_Cat - Sob 16 Sty, 2010 14:18
Cait... a co z postanowieniem o unikaniu spoilerów?
niezłe scenki czwartek już tuz tuz!
Caitriona - Sob 16 Sty, 2010 15:13
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Cait... a co z postanowieniem o unikaniu spoilerów? |
Nadal ich unikam jak ognia, ale już w normalnym wątku przewijała się wiadomość o tym odcinku w szpitalu, a te filmiki to jak trailery - nie zdradzają przecież najważniejszych rzeczy i wydarzeń.
Deanariell - Sob 16 Sty, 2010 19:00
Nie mogę się już doczekać tego odcinka z psychiatrykiem!
Deanariell - Sob 16 Sty, 2010 19:17
| Harry_the_Cat napisał/a: | | czwartek już tuz tuz! |
No właśnie, czwartek już blisko... a ja mam smutną wiadomość, że z naszego "weekendu czarownic" chyba będą wielkie nici, bo chata u mamy zajęta (czas imprez i karnawału - starsi jak widać ostrzej balują, niż niektórzy młodzi...) - nie dam rady Was przenocować... Może jakoś w marcu by się udało jeszcze spotkać? U mnie w mieszkaniu odpada większa grupa noclegowiczek, bo chociaż miejsca sporo, to nie jesteśmy tam sami, co jest dość kłopotliwe w tym wypadku - ja bym Was z całego serca przyjęła w każdej ilości, ale muszę się liczyć ze zdaniem wszystkich domowników... Dwie, trzy osoby, to może by jeszcze jakoś przeszły... Czuję się podle...
Admete - Sob 16 Sty, 2010 20:03
I mamy propozycję dla tych dziewczyn, które mają do nas blisko i mogą przyjechać na jeden dzień - wybierzcie sobie czy lepiej wam 23 w sobotę czy 30 też w sobotę. Nie mogę w domu ze względu na rodziców przyjmować gości, ale mam wolne mieszkanie ciotki - tam byśmy sobie posiedziały
Harry_the_Cat - Nie 17 Sty, 2010 21:29
Jesli ktos ma ochote wyslac Jaredowi i Gen prezent slubny - to tu jest ich lista prezentow: http://www.williams-sonom...01&cm_ven=WedCh
ale sie spieszcie - bo to juz 27 lutego...
praedzio - Pon 18 Sty, 2010 05:28
Czyli jednak luty... *sniiif*
soph - Pon 18 Sty, 2010 09:49
Jakoś dziwnie szybko, zważywszy, ile trwały poprzednie zaręczyny Jareda i fakt, że nie potwierdzono wcześniej, że się spotykają.
Deanariell - Pon 18 Sty, 2010 15:19
| soph napisał/a: | | Jakoś dziwnie szybko, zważywszy, ile trwały poprzednie zaręczyny Jareda i fakt, że nie potwierdzono wcześniej, że się spotykają. |
No może właśnie dlatego tak szybko? Żeby nie było czasu na ryzykowne rozmyślania...
| Harry napisał/a: | | Jesli ktos ma ochote wyslac Jaredowi i Gen prezent slubny - to tu jest ich lista prezentow |
Jakaś uboga ta lista... A może to jakaś zwykła "podpucha"?
Anaru - Pon 18 Sty, 2010 16:56
| Deanariell napisał/a: | akaś uboga ta lista... A może to jakaś zwykła "podpucha"? |
Albo prezentowe resztki
Harry_the_Cat - Pon 18 Sty, 2010 19:33
Mysle, ze to wlasnie resztki...
soph - Pon 18 Sty, 2010 20:00
| Deanariell napisał/a: | No może właśnie dlatego tak szybko? Żeby nie było czasu na ryzykowne rozmyślania... |
Moja kobieca intuicja mówi mi, że w drodze są małe Padaleciątka .
Harry_the_Cat - Pon 18 Sty, 2010 20:33
Padaleciątka?
|
|
|