To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL: Winchesterowie kontra reszta świata i zaświata

Anonymous - Pon 11 Sty, 2010 15:44

praedzio napisał/a:
A włączyłaś monitor? :P

Mam winstalowany w kompa. Moze moj monitor widzi inaczej? :twisted:

Deanariell - Pon 11 Sty, 2010 16:28

AineNiRigani napisał/a:
Mam winstalowany w kompa. Moze moj monitor widzi inaczej?

Aine... no co Ty? Naprawdę ani jednemu z tych panów nie chcesz przyznać zaszczytnego tytułu przystojniaka? :wink: Bracia Winchesterowie chyba popełnią seppuku jak się dowiedzą o Twojej surowej ocenie ich aparycji... :-P

Faktycznie wyglądają przy szefowej jak wielkoludy... :lol: Szczęściara... :slina:

soph - Pią 15 Sty, 2010 21:38

Fragment odvinka "Sam, Interrupted". Polecam gorąco :) .
http://www.youtube.com/watch?v=_T7tobWZFK8

praedzio - Pią 15 Sty, 2010 21:44

:rotfl:
Piękne!
Dzięki, Soph! :kwiatki_wyciaga:

Admete - Pią 15 Sty, 2010 21:47

To na pewno nie bedzie taki do końca zabawny odcinek, ale ta scenka jest cudna ;) - ksiązka o słoniach, apokalipsa, świrnięty braciszek ;) No i anioł w płaszczu...A wszystko to szczera prawda :lol: Nie mówiąc już o tym, że braciszek nie jest wcale zły, tylko...wysoki ... :rotfl:
praedzio - Pią 15 Sty, 2010 22:00

A co za tym idzie - ściąga pioruny. ;)
Caitriona - Pią 15 Sty, 2010 23:05

Rewelacja :D :D Boziu, jak ja za nimi tęskinię ;)
soph - Sob 16 Sty, 2010 08:08

Jeszcze trochę :)
http://www.youtube.com/watch?v=P8jaBiFIJwY
Kolejny spoiler.

praedzio - Sob 16 Sty, 2010 11:11

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

P.S. Kurczę, Samowi do twarzy w dłuższych włosach! :serduszkate:

praedzio - Sob 16 Sty, 2010 11:58

No, to ja nadciągam ze spoilerami. Strzeżcie się!!! :excited: :lol:

Opis odcinka 5x13 Back to the Future II:

Spoiler:
JOHN WINCHESTER POWRACA — Anioły wysyłają Annę do przeszłości, aby zabiła Johna i Mary Winchesterów zapobiegając tym samym narodzeniu się Sama, dzięki czemu Lucyfer nie będzie miał dobrego dla siebie naczynia. Castiel przenosi Sama i Deana do roku 1978, żeby powstrzymali Annę. Rodzina znów będzie w komplecie, lecz Mary rozpozna Deana, gdyż poznała go jako łowcę podczas jego ostatniej wizyty, stara się jednak utrzymać to w sekrecie przed Johnem.

praedzio - Sob 16 Sty, 2010 13:19

Co nieco o odcinku walentynkowym: http://ausiellofiles.ew.c...-cupid-spoiler/
Caitriona - Sob 16 Sty, 2010 13:58

soph napisał/a:
Jeszcze trochę :)
http://www.youtube.com/watch?v=P8jaBiFIJwY
Kolejny spoiler.

:rotfl: :rotfl: dobre, dobre :mrgreen: Będzie fajny odcinek.

Harry_the_Cat - Sob 16 Sty, 2010 14:18

Cait... a co z postanowieniem o unikaniu spoilerów? :shock:

niezłe scenki :) czwartek już tuz tuz!

Caitriona - Sob 16 Sty, 2010 15:13

Harry_the_Cat napisał/a:
Cait... a co z postanowieniem o unikaniu spoilerów?

Nadal ich unikam jak ognia, ale już w normalnym wątku przewijała się wiadomość o tym odcinku w szpitalu, a te filmiki to jak trailery - nie zdradzają przecież najważniejszych rzeczy i wydarzeń.

Deanariell - Sob 16 Sty, 2010 19:00

Nie mogę się już doczekać tego odcinka z psychiatrykiem! :excited:
Deanariell - Sob 16 Sty, 2010 19:17

Harry_the_Cat napisał/a:
czwartek już tuz tuz!

No właśnie, czwartek już blisko... a ja mam smutną wiadomość, że z naszego "weekendu czarownic" chyba będą wielkie nici, bo chata u mamy zajęta (czas imprez i karnawału - starsi jak widać ostrzej balują, niż niektórzy młodzi...) - nie dam rady Was przenocować... :( Może jakoś w marcu by się udało jeszcze spotkać? U mnie w mieszkaniu odpada większa grupa noclegowiczek, bo chociaż miejsca sporo, to nie jesteśmy tam sami, co jest dość kłopotliwe w tym wypadku - ja bym Was z całego serca przyjęła w każdej ilości, ale muszę się liczyć ze zdaniem wszystkich domowników... :? Dwie, trzy osoby, to może by jeszcze jakoś przeszły... Czuję się podle... :cry2: :frustracja:

Admete - Sob 16 Sty, 2010 20:03

I mamy propozycję dla tych dziewczyn, które mają do nas blisko i mogą przyjechać na jeden dzień - wybierzcie sobie czy lepiej wam 23 w sobotę czy 30 też w sobotę. Nie mogę w domu ze względu na rodziców przyjmować gości, ale mam wolne mieszkanie ciotki - tam byśmy sobie posiedziały :)
Harry_the_Cat - Nie 17 Sty, 2010 21:29

Jesli ktos ma ochote wyslac Jaredowi i Gen prezent slubny - to tu jest ich lista prezentow: http://www.williams-sonom...01&cm_ven=WedCh

ale sie spieszcie - bo to juz 27 lutego...

praedzio - Pon 18 Sty, 2010 05:28

Czyli jednak luty... *sniiif*
soph - Pon 18 Sty, 2010 09:49

Jakoś dziwnie szybko, zważywszy, ile trwały poprzednie zaręczyny Jareda i fakt, że nie potwierdzono wcześniej, że się spotykają.
Deanariell - Pon 18 Sty, 2010 15:19

soph napisał/a:
Jakoś dziwnie szybko, zważywszy, ile trwały poprzednie zaręczyny Jareda i fakt, że nie potwierdzono wcześniej, że się spotykają.

No może właśnie dlatego tak szybko? Żeby nie było czasu na ryzykowne rozmyślania... :wink: :-P

Harry napisał/a:
Jesli ktos ma ochote wyslac Jaredowi i Gen prezent slubny - to tu jest ich lista prezentow

Jakaś uboga ta lista... :cool: A może to jakaś zwykła "podpucha"? :mysle:

Anaru - Pon 18 Sty, 2010 16:56

Deanariell napisał/a:
akaś uboga ta lista... :cool: A może to jakaś zwykła "podpucha"? :mysle:

Albo prezentowe resztki ;)

Harry_the_Cat - Pon 18 Sty, 2010 19:33

Mysle, ze to wlasnie resztki...
soph - Pon 18 Sty, 2010 20:00

Deanariell napisał/a:
No może właśnie dlatego tak szybko? Żeby nie było czasu na ryzykowne rozmyślania... :wink: :-P

Moja kobieca intuicja mówi mi, że w drodze są małe Padaleciątka ;) .

Harry_the_Cat - Pon 18 Sty, 2010 20:33

Padaleciątka? :rotfl: