Uśmiałam się z tego Deanariell - Nie 22 Mar, 2009 10:33
Admete napisał/a:
Uśmiałam się z tego
"She has to die"... Oj, ten Misha Admete - Nie 22 Mar, 2009 10:39 Ta kobietka od wcześniejszego robi ładne fanvidy ( Harry ona robi też z tego nowego Merlina ). Tutaj Dean - Castiel - na wszelki wypadek sprawdziłam czy nie jest za bardzo slashowy, bo obawiam się, że teraz fandom pójdzie w taką stronę, a tego nie zniesę. Na szczęście ten fanvid może być:
http://www.youtube.com/wa...re=channel_pageDeanariell - Nie 22 Mar, 2009 10:55 A ja dopiero wczoraj przeczytałam ten picspam, do którego Harry wklejała link parę stron temu: Reasons to Watch and Love Supernatural Normalnie jakbym własne myśli widziała na ekranie I świetne cytaty dobrała z filmu - lepiej bym tego nie ujęła
No, sympatyczny ten fanvid, Admete Obaj są jak tiramisu (utyję od tej słodyczy... )
*uczucie o niskiej zawartości intelektualnej, ale za to niezwykle intensywne*
[żałuję, że nic nie można poradzić na slashe - to już nie da się zwyczajnie mieć kumpla anioła? A tu już mamy nowe hasło dla tej pary: "Destiel" ]
Zaczynam oglądać najnowszy odcinek(jednak czekałam na literki) czy mogę zrzec się praw do Sama i przerzucić się na Castiela?
edit.
chociaż Dean też jest niezły....
Niech no tylko Praedzio to przeczyta
Nie za bardzo mam o czym z Wami gadać, bo ciągle mam zaległości - ale w sumie to może i wolę obejrzeć więcej za jednym zamachem, na oglądanie na bieżąco nie mam szans Deanariell - Nie 22 Mar, 2009 11:47
Aragonte napisał/a:
Nie za bardzo mam o czym z Wami gadać, bo ciągle mam zaległości - ale w sumie to może i wolę obejrzeć więcej za jednym zamachem, na oglądanie na bieżąco nie mam szans
Wiesz, Aragonte, o SPN-ie można na różne tematy - niekoniecznie musisz odnosić się do ostatnich odcinków Nie dołuj się niepotrzebnie - coś do pogadania zawsze się znajdzie Harry_the_Cat - Nie 22 Mar, 2009 11:49
Admete napisał/a:
Albo mi się wydaje albo Jensen zeszczuplał i w scenach tortur był taki chwilami chłodny, a chwilami bliski łez. Pięknie zagrane.
Też mi się wydaje, że Jensen jakoś chudszy na twarzy był... i nie powiem, ale...
zaraz się wezmę za oglądanie klipów Deanariell - Nie 22 Mar, 2009 11:55 This is so saaaaad! DEEEEAAAN! MY Cię kochamy, nie jesteś sam! http://www.youtube.com/wa...feature=related
(muzyczka może nie do końca w moim typie, chociaż nastrojowa, nie powiem - ale słowa bardzo ciekawe )
Jeju... ja nie wiem, jak można nie pokochać Winchesterów? Odleciałam... [UWAGA na SPOILERY - głównie z 3 sezonu]
http://www.youtube.com/wa...feature=relatedAdmete - Nie 22 Mar, 2009 12:16 Nic Ci nie zrobiłam sama chciałaś
Podoba mi się ten filmik do muzyki Lamb. To Liberatio niezłe jest.Harry_the_Cat - Nie 22 Mar, 2009 12:21 Nie doszłam jeszcze do klipów...
ale przynoszę garść spoilerów:
Spoiler:
- Dean will receive angelic powers by Anna.
- In 'When The Levee Breaks' the last seals are broken and we find out something about Sam.
- In 'Lucifer Rising' new Angels appear and join Sam, Dean, Castiel and Anna to prevent the final seal to be broken and releasing Lucifer
Admete - Nie 22 Mar, 2009 12:23 Co do spoilerów:
Spoiler:
Czyzby Sam miał byc kolejnym wcieleniem Lucyfera? E nie...Za dużo nadinterpretacji...Co do tego nowego anioła to jestem ciekawa.
Deanariell - Nie 22 Mar, 2009 12:27
Harry_the_Cat napisał/a:
przynoszę garść spoilerów
WOW! Co do Sama, to chyba byłoby zbyt proste rozwiązanie, ale i tak niepokojące - robi się naprawdę ciekawie
Admete napisał/a:
Podoba mi się ten filmik do muzyki Lamb.
A "Liberatio" Ci się nie podoba? (to ten ostatni link )Admete - Nie 22 Mar, 2009 12:31 Dopiero obejrzałam - Liberatio ma genialne połączenie obrazu z muzyką. Odlot. Jaki tam Sam niesamowity.Aragonte - Nie 22 Mar, 2009 13:03 Liberatio mi się podobało, chociaż muzyka nie całkiem w moim stylu
Tak a propos spoilerów lucyperycznych
Spoiler:
Jak na razie i siły niebiańskie, i piekielne zawsze pojawiają się po wcieleniu w ciała ludzi, więc to objawienie Lucyfera chyba też będzie przeprowadzone metodą "zasiedlenia" jakiegoś człowieka, o ile tenże człowiek będzie spełniał pewne warunki.
I tutaj właśnie zastanawia mnie rola Sama
Ale zastrzegam, że jestem do tyłu strasznie, więc nie wiem, na ile to się wpasowuje w ostatnie odcinki Deanariell - Nie 22 Mar, 2009 13:06
Aragonte napisał/a:
Liberatio mi się podobało, chociaż muzyka nie całkiem w moim stylu
A co powiecie na to? Mnie się podoba jak diabli http://www.youtube.com/wa...feature=relatedAdmete - Nie 22 Mar, 2009 13:10 A mnie się własnie muzyka z Liberatio bardzo podoba. Smutny ten ostatni filmik...Deanariell - Nie 22 Mar, 2009 13:13
Admete napisał/a:
A mnie się własnie muzyka z Liberatio bardzo podoba.
Mi właśnie też
Admete napisał/a:
Smutny ten ostatni filmik...
Angst w najczystszej postaci... ale pięknie zrobiony Aragonte - Nie 22 Mar, 2009 13:19
Deanariell napisał/a:
Admete napisał/a:
Smutny ten ostatni filmik...
Angst w najczystszej postaci... ale pięknie zrobiony
Rzeczywiście pięknie.
Ale teraz już sobie idę, bo oglądanie tych filmików raczej nie wyciągnie mnie z doła Harry_the_Cat - Nie 22 Mar, 2009 13:22 Z tego, co wrzuciłyście wcześniej...:
I love Castiel??? Po swojej pierwszej konwencji Misha powiedział, że czuł się jak manwhore i bardzo mu to pasowało
Angel of Mercy - fajna piosenka (i nawet mam ją na płycie... ), ale nie widzę za bardzo pomysłu w tym klipie.
Your virtue, My temptation - no tak, te napisy.... bez sensu - moim zdaniem za duzo tego, jak w krotkim klipie chcą żeby oglądać i obraz i słuchać słów i jeszcze czytać napisy wydumane... ale muzyczka fajna, to fakt.
In the light - ucieszyło mnie, że ktoś się bawił FCE 4, żeby to zrobić bo mam ten programik. To, że nie umiem go obsługiwać, to szczegół...
Angels are watching - ktoś w tym wątku już mnie tą piosenką zaraził...
ide dalej Harry_the_Cat - Nie 22 Mar, 2009 13:57 noremalnie nie wierzę.... jescze dwa hellatusy!
#17 It's a Terrible Life March 26
#18 The Monster at the End of the Book April 2
Hiatus
#19 Jump the Shark April 23
#20 The Rapture April 30
#21 When the Levee Breaks May 7 (moje urodziny - mam nadzieję że to będzie dobry odcinek )
Hiatus
#22 Lucifer Rising May 21 - tydzień przed konwencją!! Caitriona - Nie 22 Mar, 2009 14:14 Co do filmików to mi się najbardziej podobają "Liberatio" i ten "Suicide Note". Świetne.Caitriona - Nie 22 Mar, 2009 14:16
Harry_the_Cat napisał/a:
noremalnie nie wierzę.... jescze dwa hellatusy!
Oni się w ogóle nie liczą z moim zdrowiem psychycznym Przecież ja zwariuję!Admete - Nie 22 Mar, 2009 14:16 Dobrze chociaż, że sezon kończy się w maju, bo obie z Riellą w czerwcu jedziemy na zielone szkoły czyli że będziemy całkiem jak rozbitkowie Z dala od domu i cywilizacji, opiekować się będziemy małymi diabełkami 24 h na dobę
Jak tłumaczyć tytuł:
When the Levee Breaks - nie znam słowa leveeSofijufka - Nie 22 Mar, 2009 14:29 levee - grobla, wał przeciwpowodziowy...Admete - Nie 22 Mar, 2009 14:40 Dzięki Sofi O sweet lord of the rings...Będzie się działo i znów nas pewnie zostawią na wakacje z bólem w sercu.
Cytat:
I love Castiel??? Po swojej pierwszej konwencji Misha powiedział, że czuł się jak manwhore i bardzo mu to pasowało
Harry w jakimś wywiadzie to było?
Wywiadzik - trochę o kręceniu, trochę o postaci Castiela - sympatyczny wywiad. Jesli już ktoś wklejał, to dajcie znać. Wykasuję link: