To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL

praedzio - Sob 20 Gru, 2008 20:18

Admete napisał/a:
nawet szczęką Sama

pfffff.....! ;)

spin_girl - Sob 20 Gru, 2008 20:18

Zgłaszam wniosek o utworzenie subforum (na podobieństwo Austenalii) na temat Suernatural. Tak, żeby można było dyskutować w kilku/kilkunastu wątkach jednocześnie, np: o odcinkach, o postaciach, o aktorach, może wątek z fotkami i tapetami, wątek dziewiczy of corz :wink: itp. Co Wy na to? Czy to jest w ogóle wykonalne?
Niektórzy mogliby spokojnie ignorować całe subforum (czy podforum- jakkolwiek to się nazywa)
EDIT: ojejq, nie zauważyłam jaki obrót przybrała akurat dyskusja i wyraziłam myśl, która chodzi za mną od wczoraj. To nie była krytyta wielotematyczności wątku, broń Boże! Tylko próba rozbudowy tematu.

trifle - Sob 20 Gru, 2008 20:19

A czy to jest nam potrzebne? Skoro już jest środek 4, przedostatniego sezonu? Trzeba by dzielić poprzednie wątki... :mysle:
Harry_the_Cat - Sob 20 Gru, 2008 20:20

Ja myślę, że jednak zostawmy to tak jak jest.... Z pewnym rozmysłem nie zakładam na przykład wątku o Jensenie...
Admete - Sob 20 Gru, 2008 20:20

Harry_the_Cat napisał/a:
Admete :taniec: :hug_grupowy:

Też Cię kocham siostro ;-)

Kasiek to chyba jedyny wątek na Forum, który doskonale obywał się bez moderatorów ;-) Zgadzamy się tutaj, ze bracia Winchester są jedyni w swoim rodzaju. I fantastyka jest właściwym sposobem życia w realnym świecie ;-)

Admete - Sob 20 Gru, 2008 20:22

Harry_the_Cat napisał/a:
Ja myślę, że jednak zostawmy to tak jak jest.... Z pewnym rozmysłem nie zakładam na przykład wątku o Jensenie...

Popieram Harry - i Riella też będzie za - wolimy mieć wszystko w jednym. Siła przyzwyczajenia. No i nie musimy się pilnowac czy nie offtopujemy ;) Poza tym niektórzy źle by to przyjęli ;-) Jakieś Spn na forum N&S? ;)

Anonymous - Sob 20 Gru, 2008 20:22

Admete napisał/a:
który doskonale obywał się bez moderatorów

kiedys jak nie znałam serialu próbowałam to moderować. droga przez mękę. a potem sama zapałałam miłością i stało się jasne. naprawdę tutaj jest wszystko na temat. lub oscylujące wokół :mrgreen:

spin_girl - Sob 20 Gru, 2008 20:22

Harry_the_Cat napisał/a:
Z pewnym rozmysłem nie zakładam na przykład wątku o Jensenie...

naiwnie zapytam: dlaczego? :shock:

praedzio - Sob 20 Gru, 2008 20:23

Admete napisał/a:
I fantastyka jest właściwym sposobem życia w realnym świecie ;-)

Te słowa rozbłysły złotymi literami w szarości mego codziennego żywota! :D

Harry_the_Cat - Sob 20 Gru, 2008 20:24

Admete napisał/a:
Poza tym niektórzy xle by to przyjęli ;-)

Niestety to prawda. To forum już wiele przeszło i ja na chwilę obecną już nie mam siły na kolejne dyskusje.... Wolę się :slina: przy Winchesterach w spokoju.

spin_girl - Sob 20 Gru, 2008 20:24

Admete napisał/a:
Poza tym niektórzy xle by to przyjęli

Mam w nosie niektórych! :bejsbol:
Ale jak nie chcecie, to nie ma sprawy :)

Admete - Sob 20 Gru, 2008 20:26

Spin tu jest tak przytulnie ;-) Założymy niedługo czwarty wątek ;-) Wiecie co - teraz naprawdę mam ochotę śmiać się sama z siebie. Ja naprawdę kiedyś nie wierzyłam, że ten serial zainteresuje kogokolwiek poza mną i Riella :rotfl:
spin_girl - Sob 20 Gru, 2008 20:26

będę sobie robić Supernaturalowy kalendarz!! :excited:
spin_girl - Sob 20 Gru, 2008 20:28

Admete napisał/a:
Spin tu jest tak przytulnie

Fantastycznie jest :hug_grupowy:

Mnie jest ostatnio po prostu jakoś ciągle MAŁO. To chyba skutki odwyku :frustracja:

Admete - Sob 20 Gru, 2008 20:28

Zrobiłas projekt? Sama bym coś takiego chciała, ale jednostronny - taki na cały rok. Bo ja mam zwykle kalendarz przyklejony do drzwi szafy. Ktos mi zrobi coś ładnego?
Harry_the_Cat - Sob 20 Gru, 2008 20:30

spin_girl napisał/a:
Admete napisał/a:
Spin tu jest tak przytulnie

Fantastycznie jest :hug_grupowy:

Mnie jest ostatnio po prostu jakoś ciągle MAŁO. To chyba skutki odwyku :frustracja:

Pójdź w me ramiona!!!! :mrgreen: ja mogę o Winchesterach na okrągło :mrgreen:

A poza tym, to myślę, że byśmy się gubiły w dużej ilości wątków w sumie....

I dawaj z tym kalendarzem - to jakie zdjęcie?

spin_girl - Sob 20 Gru, 2008 20:31

ja sobie robię w takim sklepie
nie jest to idealne rozwiązanie, ale cóż...
bierze się zdjęcie w dobrej rozdzielczości (czylu ulubioną tapetę w tym przypadku- muszę się jeszcze zdecydowacć), wypala na płytę, zanosii za 3 dni kalendarz gotowy. To są takie kalendarze w typie branżowym: zdjęcie na górze i odrywane kartki z miesiącami.

Harry_the_Cat - Sob 20 Gru, 2008 20:32

a ile kosztuje (pyta Harry, która w sumie kalendarz z braćmi zorganizowała już dawno... :rumieniec: )
Admete - Sob 20 Gru, 2008 20:32

Harry zrób taki pojedynczy?
spin_girl - Sob 20 Gru, 2008 20:32

no włąśnie nie wiem jakie :cry2: chiałam obu braci, Sammy'ego z grzywką na bok i jeszcze najlepiej, żeby się Impala zmieściła. Nie znalazłam jeszcze takiego :wink:
o sorry, myślałam, że pytanie było do mnie. A mogę się też uśmiechnąć o ten "chałupniczy" kalendarz? Kalendarzy nigdy nie za wiele.

Harry_the_Cat - Sob 20 Gru, 2008 20:33

Admete napisał/a:
Zrobiłas projekt? Sama bym coś takiego chciała, ale jednostronny - taki na cały rok. Bo ja mam zwykle kalendarz przyklejony do drzwi szafy. Ktos mi zrobi coś ładnego?

Wiesz, że mnie nie jest trudno namówić? Dawaj zdjęcia :mrgreen:

Admete - Sob 20 Gru, 2008 20:34

Weź to promocyjne, to które wykorzystałaś na koszulce. To z bannerku Spin tez jest dobre.
Harry_the_Cat - Sob 20 Gru, 2008 20:35

Admete napisał/a:
Albo to, które wykorzystałaś w bannerku Spin?

Tam to są trzy. :mrgreen:

o! mam pomysł czekajcie moment! *biegnie zapasy przejrzec*

Harry_the_Cat - Sob 20 Gru, 2008 20:35

Admete napisał/a:
Harry zrób taki pojedynczy?

Mi chodzi, że dla mnie - mam i czeka na nowy rok... nevermind... zaraz wracam

Admete - Sob 20 Gru, 2008 20:36

Na pewno coś wymyślisz ;-)