Seriale - SUPERNATURAL
praedzio - Sob 20 Gru, 2008 20:18
| Admete napisał/a: | | nawet szczęką Sama |
pfffff.....!
spin_girl - Sob 20 Gru, 2008 20:18
Zgłaszam wniosek o utworzenie subforum (na podobieństwo Austenalii) na temat Suernatural. Tak, żeby można było dyskutować w kilku/kilkunastu wątkach jednocześnie, np: o odcinkach, o postaciach, o aktorach, może wątek z fotkami i tapetami, wątek dziewiczy of corz itp. Co Wy na to? Czy to jest w ogóle wykonalne?
Niektórzy mogliby spokojnie ignorować całe subforum (czy podforum- jakkolwiek to się nazywa)
EDIT: ojejq, nie zauważyłam jaki obrót przybrała akurat dyskusja i wyraziłam myśl, która chodzi za mną od wczoraj. To nie była krytyta wielotematyczności wątku, broń Boże! Tylko próba rozbudowy tematu.
trifle - Sob 20 Gru, 2008 20:19
A czy to jest nam potrzebne? Skoro już jest środek 4, przedostatniego sezonu? Trzeba by dzielić poprzednie wątki...
Harry_the_Cat - Sob 20 Gru, 2008 20:20
Ja myślę, że jednak zostawmy to tak jak jest.... Z pewnym rozmysłem nie zakładam na przykład wątku o Jensenie...
Admete - Sob 20 Gru, 2008 20:20
| Harry_the_Cat napisał/a: | Admete |
Też Cię kocham siostro
Kasiek to chyba jedyny wątek na Forum, który doskonale obywał się bez moderatorów Zgadzamy się tutaj, ze bracia Winchester są jedyni w swoim rodzaju. I fantastyka jest właściwym sposobem życia w realnym świecie
Admete - Sob 20 Gru, 2008 20:22
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Ja myślę, że jednak zostawmy to tak jak jest.... Z pewnym rozmysłem nie zakładam na przykład wątku o Jensenie... |
Popieram Harry - i Riella też będzie za - wolimy mieć wszystko w jednym. Siła przyzwyczajenia. No i nie musimy się pilnowac czy nie offtopujemy Poza tym niektórzy źle by to przyjęli Jakieś Spn na forum N&S?
Anonymous - Sob 20 Gru, 2008 20:22
| Admete napisał/a: | | który doskonale obywał się bez moderatorów |
kiedys jak nie znałam serialu próbowałam to moderować. droga przez mękę. a potem sama zapałałam miłością i stało się jasne. naprawdę tutaj jest wszystko na temat. lub oscylujące wokół
spin_girl - Sob 20 Gru, 2008 20:22
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Z pewnym rozmysłem nie zakładam na przykład wątku o Jensenie... |
naiwnie zapytam: dlaczego?
praedzio - Sob 20 Gru, 2008 20:23
| Admete napisał/a: | I fantastyka jest właściwym sposobem życia w realnym świecie |
Te słowa rozbłysły złotymi literami w szarości mego codziennego żywota!
Harry_the_Cat - Sob 20 Gru, 2008 20:24
| Admete napisał/a: | Poza tym niektórzy xle by to przyjęli |
Niestety to prawda. To forum już wiele przeszło i ja na chwilę obecną już nie mam siły na kolejne dyskusje.... Wolę się przy Winchesterach w spokoju.
spin_girl - Sob 20 Gru, 2008 20:24
| Admete napisał/a: | | Poza tym niektórzy xle by to przyjęli |
Mam w nosie niektórych!
Ale jak nie chcecie, to nie ma sprawy
Admete - Sob 20 Gru, 2008 20:26
Spin tu jest tak przytulnie Założymy niedługo czwarty wątek Wiecie co - teraz naprawdę mam ochotę śmiać się sama z siebie. Ja naprawdę kiedyś nie wierzyłam, że ten serial zainteresuje kogokolwiek poza mną i Riella
spin_girl - Sob 20 Gru, 2008 20:26
będę sobie robić Supernaturalowy kalendarz!!
spin_girl - Sob 20 Gru, 2008 20:28
| Admete napisał/a: | | Spin tu jest tak przytulnie |
Fantastycznie jest
Mnie jest ostatnio po prostu jakoś ciągle MAŁO. To chyba skutki odwyku
Admete - Sob 20 Gru, 2008 20:28
Zrobiłas projekt? Sama bym coś takiego chciała, ale jednostronny - taki na cały rok. Bo ja mam zwykle kalendarz przyklejony do drzwi szafy. Ktos mi zrobi coś ładnego?
Harry_the_Cat - Sob 20 Gru, 2008 20:30
| spin_girl napisał/a: | | Admete napisał/a: | | Spin tu jest tak przytulnie |
Fantastycznie jest
Mnie jest ostatnio po prostu jakoś ciągle MAŁO. To chyba skutki odwyku |
Pójdź w me ramiona!!!! ja mogę o Winchesterach na okrągło
A poza tym, to myślę, że byśmy się gubiły w dużej ilości wątków w sumie....
I dawaj z tym kalendarzem - to jakie zdjęcie?
spin_girl - Sob 20 Gru, 2008 20:31
ja sobie robię w takim sklepie
nie jest to idealne rozwiązanie, ale cóż...
bierze się zdjęcie w dobrej rozdzielczości (czylu ulubioną tapetę w tym przypadku- muszę się jeszcze zdecydowacć), wypala na płytę, zanosii za 3 dni kalendarz gotowy. To są takie kalendarze w typie branżowym: zdjęcie na górze i odrywane kartki z miesiącami.
Harry_the_Cat - Sob 20 Gru, 2008 20:32
a ile kosztuje (pyta Harry, która w sumie kalendarz z braćmi zorganizowała już dawno... )
Admete - Sob 20 Gru, 2008 20:32
Harry zrób taki pojedynczy?
spin_girl - Sob 20 Gru, 2008 20:32
no włąśnie nie wiem jakie chiałam obu braci, Sammy'ego z grzywką na bok i jeszcze najlepiej, żeby się Impala zmieściła. Nie znalazłam jeszcze takiego
o sorry, myślałam, że pytanie było do mnie. A mogę się też uśmiechnąć o ten "chałupniczy" kalendarz? Kalendarzy nigdy nie za wiele.
Harry_the_Cat - Sob 20 Gru, 2008 20:33
| Admete napisał/a: | | Zrobiłas projekt? Sama bym coś takiego chciała, ale jednostronny - taki na cały rok. Bo ja mam zwykle kalendarz przyklejony do drzwi szafy. Ktos mi zrobi coś ładnego? |
Wiesz, że mnie nie jest trudno namówić? Dawaj zdjęcia
Admete - Sob 20 Gru, 2008 20:34
Weź to promocyjne, to które wykorzystałaś na koszulce. To z bannerku Spin tez jest dobre.
Harry_the_Cat - Sob 20 Gru, 2008 20:35
| Admete napisał/a: | | Albo to, które wykorzystałaś w bannerku Spin? |
Tam to są trzy.
o! mam pomysł czekajcie moment! *biegnie zapasy przejrzec*
Harry_the_Cat - Sob 20 Gru, 2008 20:35
| Admete napisał/a: | | Harry zrób taki pojedynczy? |
Mi chodzi, że dla mnie - mam i czeka na nowy rok... nevermind... zaraz wracam
Admete - Sob 20 Gru, 2008 20:36
Na pewno coś wymyślisz
|
|
|