To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - Bones (Kości)

Anonymous - Pią 02 Kwi, 2010 22:41

Ogaladalam ostatnio nasz polski serial Nowa i laboratorium polskiej policji. Tak mi sie z rozczuleniem myslalo gdy przypomnialam sobie to Bonesowskie :)
Admete - Sob 03 Kwi, 2010 08:51

Ale te monitory to prawdziwe są. W NCIS Los Angeles też mają taie wypasione, dotykowe. Lubię gadzety ;)
trifle - Sob 03 Kwi, 2010 11:12

Ja wiem, że są prawdziwe. Wychodzi moja polska małomiasteczkowość - nie mogę się nadziwić, że gdzieś pracują z takim genialnym sprzętem ;)
Harry_the_Cat - Sob 03 Kwi, 2010 16:39

Moi zadaniem my nie mamy bladego pojecia o tym, na co pozwala obecnie technologia. Ile lat zajelo, zeby telefon komorkowy z wielkiego pudla stal sie leciutkim gadzetem - z imternetem, walkmanem, radiem, aparatem etc... A przeciez zanim to wszystko trafia do masowej produkcji to na pewno inni robia z tego uzytek...
trifle - Sob 03 Kwi, 2010 16:45

No, tak pewnie jest. Tym bardziej mój mały rozumek nie może tego ogarnąć ;)
Anonymous - Pon 05 Kwi, 2010 16:31

Plusem bycia chorym i przebywania w domu jest możliwość oglądania Kości, wczoraj był odcinek z meteorytem, fizykami i ojcem Angeli. Przezabawny, zwłaszcza komentarz Bones do bootha. "Już dawno odkryłam jak głupi jesteś" :wink:
Admete - Czw 08 Kwi, 2010 06:28

Oświadczam, że zrobię coś tym durnym scenarzystom od Bones ;)

Jaka jestem wkurzona na nich :wsciekla:

milenaj - Czw 08 Kwi, 2010 07:10

Czyli to już wiadomości z najnowszego odcinka? Aż się boję oglądać....Ale przyznam, że też miałam złe przeczucia.
soph - Czw 08 Kwi, 2010 07:10

Co CIę tak wyprowadziło z równowagi?
milenaj - Czw 08 Kwi, 2010 09:44

Jedyne co mi pozostaje po tym odcinku to myśl, żeby dorwać scenarzystów i :bejsbol: :bejsbol: :bejsbol: .

Cały odcinek super, ale końcówka... :wsciekla: :wsciekla: :wsciekla:

Admete - Czw 08 Kwi, 2010 13:40

Co mnie wyprowadziło z równowagi? Końcówka i durni scenarzyści - tak po prostu ;)
soph - Czw 08 Kwi, 2010 15:19

Jak obejrzę, to się wypowiem :) .
trifle - Czw 08 Kwi, 2010 17:29

A mnie sie podobał ten nowy odcinek ;) Zakończenie nawet też ;)
Może stwierdzenie Bootha, że musi "move on" to psychologiczna zagrywka, żeby Bones sama zachciała trochę zawalczyć? Tak się łudzę ;)
Podobał mi się początek eksperymentów Zacka i Hodginsa. W ogóle - Hodgins, z tą gumką :rotfl:
Zastanawiam się, czy ja jeszcze lubię Bones czy już tylko ją toleruję :mysle:

Admete - Czw 08 Kwi, 2010 19:46

A ja się zastanawiam czy na razie nie odpuścić oglądania, poczekac na reszte odcinków i obejrzeć hurtem pod warunkiem, że uznam zakończenie sezonu...
Harry_the_Cat - Czw 08 Kwi, 2010 21:25

a ktory to byl teraz numerek odcinka?
milenaj - Czw 08 Kwi, 2010 21:33

16
Harry_the_Cat - Pią 09 Kwi, 2010 00:03

dzieki
Anonymous - Wto 13 Kwi, 2010 22:03

Oglądałam(miast się uczyć) odcinek z domniemanym ciałem JFK i zachowanie Hodginsa... Angela będzie głupią totalną kretynką jak go nie weźmie z dobrodziejstwem inwentarza.... co za facet, co za klasa co za miłość. Jak można czymś takim świadomie gardzić?? No jak?? Bo nie pojmuję!!!!!!
milenaj - Czw 15 Kwi, 2010 16:28

Najnowszy odcinek za mną. Ogólnie okej, ale to już powoli zaczyna mi nie wystarczać. Ile można żyć w zawieszeniu. Niby przełom w poprzednim odcinku, a tu od początu mamy prawie tą samą spiewkę. Głuuuupiaaaa Bones..... :wsciekla: :wsciekla: :wsciekla: .

Muszą zmienić formułę, bo inaczej ja sobie zrobię przerwę z tym serialem. Dobrze, że to już końcówka tego sezonu. Podobno następny sezon ma być po roku przerwy. Bones wyjedzie, a Booth będzie pracował z kimś innym. Może to będzie jakiś nowy początek. Może jakoś zrestartuje ten serial, bo ja powoli chcę odmiany.

Ale najlepszy przyjaciel Bones ze szkoły był :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Admete - Czw 15 Kwi, 2010 16:33

Ja juz przerwałam oglądanie Bones. Na razie się z tym serialem pożegnałam. Jeśli zrobią tak, jak piszesz, to nie wiem czy w ogóle będzie mi się chciało wracać. Zobaczę jesienią ( jak dożyję, bo przecież nigdy nic nie wiadomo...).
Iwona - Czw 15 Kwi, 2010 20:52

Admete napisał/a:
Ja juz przerwałam oglądanie Bones. Na razie się z tym serialem pożegnałam.

Mam to samo, też przerwałam oglądanie tego serialu :|

Caitriona - Czw 15 Kwi, 2010 21:43

A ja niestety nie potrafię... Za bardzo się w niego zaangażowałam, żeby teraz przestać, choć twórcy mnie irytują....
Anonymous - Czw 15 Kwi, 2010 22:14

Niestety utknęłam na odcinku z wojną secesyjną, albowiem na lapku tylko tyla miałam....
Hodgins to jest to!! I Nigel.....

trifle - Pią 16 Kwi, 2010 22:28

Obejrzałam 17. odcinek. Uch, zaczyna mnie męczyć ten serial. Krótkie, ładne fragmenty zaczynają być irytujące, bo są właśnie krótkie. Jeśli to cały czas będzie takie schematyczne, Bones ciągle będzie trzymać Bootha na dystans, to ja też nie będę oglądać następnego sezonu, a już na pewno nie tak, że odcinek na tydzień :roll:
Alicja - Sob 17 Kwi, 2010 21:26

milenaj napisał/a:
Bones wyjedzie, a Booth będzie pracował z kimś innym

a skończy się to wiecznym nie- powrotem Bones i na tym pewnie zakończę oglądanie