To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Komunikaty - Spotkanie w Krakowie - C.D. -

Admete - Czw 15 Sie, 2013 11:08

Tego nie wie nikt ;) czekamy na Aine ;)
Anonymous - Sob 17 Sie, 2013 03:25

co powiecie na przyszly tydzien?
Admete - Sob 17 Sie, 2013 07:59

Ale jakiś konkret ;) Mam fryzjera w środę i nie wiem, czy odwołać czy nie ;) W poniedziałek Riella u dentysty ;)
Anonymous - Sob 17 Sie, 2013 09:43

czyli wiadomo, ze nie poniedzialek i sroda, ja wyjezdzam juz w czwartek
Zostaje wtorek

Admete - Sob 17 Sie, 2013 09:46

Ja mogę sobie przenieść fryzjera, nie problem. Nawet zaraz jakby ci środa bardziej pasowała.
Anonymous - Sob 17 Sie, 2013 10:07

w sumie ten wtorek by mi o tyle pasowal, ze gdybym wsrode siedziala w domu, to bylaby takim dniem przerwy miedzy tym jak latam tu i tam. Moja mama nie bedzie miala poczucia, ze wyjechalam na caly tydzien :)
Ale de facto dostosuje sie. Nie wszyscy jeszcze sie wypowiedzieli :)

Admete - Sob 17 Sie, 2013 10:21

To dla mnie wtorek ok, zaraz zadzwonię do Rielli z pytaniem. O 20 sierpnia chodzi?
Anonymous - Sob 17 Sie, 2013 11:14

a jusci !!
akne - Sob 17 Sie, 2013 13:52

Ja w srode na pewno nie mogę. We wtorek pewnie tak. Tylko czy autentycznie bierzecie pod uwagę ten jakiś piknik?
Jotka - Sob 17 Sie, 2013 14:52

Chętnie dołączę
BeeMeR - Sob 17 Sie, 2013 14:55

Ja też - w dowolnym dniu :)
Admete - Sob 17 Sie, 2013 19:10

Akne a co piknik ci nie podchodzi? ;) Na Krupniczej jest fajny ogródek - restauracja Mięta. Trzykrotka nas ostatnio zaprowadziła. usiąść gdzieś na jakiś ławkach i tak trzeba będzie.
Deanariell - Pon 19 Sie, 2013 10:17

Ja załatwiam opiekę na jutro, mam nadzieję, że wszystko się uda. ;)
:cheerleader2:

Admete - Pon 19 Sie, 2013 10:17

Jakieś szczegóły? Riella ani ja nie możemy decydować tak całkiem o naszym czasie, więc musicie nam dać znać.
Deanariell - Pon 19 Sie, 2013 10:27

akne napisał/a:
We wtorek pewnie tak. Tylko czy autentycznie bierzecie pod uwagę ten jakiś piknik?

Jedź z nami jutro, ostatnia okazja przed zimą chyba. :-P Z "piknikiem" to się jeszcze zobaczy, zależy na co będą miały ochotę wszystkie przybyłe osoby - zrobimy burzę mózgów. ;)
Jotka napisał/a:
Chętnie dołączę

Miło będzie znowu Cię spotkać. :)
BeeMeR napisał/a:
Ja też - w dowolnym dniu

Hura! :cheerleader2: Szkoda, że Anaru tym razem nie będzie... :mysle: :(

I z Trzykrotką też się nie zobaczę, bo pewnie w pracy uziemiona? :(

A Dorfi? :mysle: Przypuszczam, że jak się szykujesz na kociołek, to jutro nie dasz rady? :( (Ewentualnie może jakiś cud się ziści i akurat moja czarna wizja się nie sprawdzi? :trzyma_kciuki: :-P )

BeeMeR - Pon 19 Sie, 2013 10:39

To co, jutro standardowo ok. 11 pod Empikiem? Czy od razu w księgarni na Grodzkiej? :twisted: Plus ew. doganianie się telefonicznie :mrgreen:
Jeszcze była mowa kiedyś o chińszczyźnie - muszę przyznać, że za mną trochę chodzi - ale to ustalimy ostatecznie jutro :hug_grupowy:

Dorfi - Pon 19 Sie, 2013 10:52

Deanariell napisał/a:

A Dorfi? :mysle: Przypuszczam, że jak się szykujesz na kociołek, to jutro nie dasz rady? :( (Ewentualnie może jakiś cud się ziści i akurat moja czarna wizja się nie sprawdzi? :trzyma_kciuki: :-P )

Nie wiem jeszcze. Jutro jestem z panią od ubezpieczeń umówiona, bo nam się polisy kończą. Zależy kiedy pani sobie pójdzie i czy będę miała jak się z mojej wsi do miasta dostać. Autobus tutaj jeździ raz na dwie godziny. Będę pewnie dzwonić do Admete (bo mam tylko do niej numer telefonu) i pytać gdzie jesteście. Może nam (bo z Wojtkiem będę) się uda dojechać.
A, i jeszcze jedno. Aktualnie na Rynku Cepeliada jest, więc można to uwzględnić w programie spotkania :mrgreen:

Admete - Pon 19 Sie, 2013 10:53

Dobrze 11.
Anonymous - Pon 19 Sie, 2013 11:38

BeeMeR napisał/a:
Jeszcze była mowa kiedyś o chińszczyźnie - muszę przyznać, że za mną trochę chodzi - ale to ustalimy ostatecznie jutro :hug_grupowy:

mnie sie robi troche niedobrze na sama mysl o chinczyku, ale musze sier Wam przyznac, ze naprawde zwyczajnie tesknie za zarciem z chachapuri. Naprawde - wiem, ze to zadna atrakcja, ale ja je lubie, a ostatni raz jadlam ze 2 lata temu... W ramach opcji - bo lubie pikniki :)

Anaru - Pon 19 Sie, 2013 11:49

Aine, jest nowe na Grodzkiej, to tak jakby co ;)
BeeMeR - Pon 19 Sie, 2013 11:53

Mnie się Chaczapuri trochę przejadło, ale nie aż tak, talerz gruziński zwany ostatnio firmowym w wersji dla dzieci za 9zł (dorosły - 15zł) mogę zawsze zjeść :) plus gruzińska lemoniada drugie tyle - ostatnio mi bardzo posmakowała :slina:
Admete - Pon 19 Sie, 2013 11:54

Mnie ostatnio po wizycie w tej restauracji brzuch trochę bolał. Ja musze mieć coś lekkiego. Ale nie przejmujcie się :) Możemy tam posiedzieć, ja zamówię cos lżejszego i wspomogę się tymi smacznymi kanapkami z Galerii po drodze.
Anonymous - Pon 19 Sie, 2013 12:04

Admete, to tym bardziej nie moglabys zjesc chinczyka - tam wszystko tonie w tluszczu (taka specyfika kuchni). Zima sie to je wspaniale, ale ostatnio jak zjadlam w czerwcu (slonce i pogoda), gniotlo mnie caly dzien - az oddalam ta sama droga, ktora weszlo. Wszystkie osoby, ktore tam ze mna byly mialy to samo - a to sprawdzona knajpa byla. Po prostu nie na nasze slowianskie zoladki w tym czasie.
Anonymous - Pon 19 Sie, 2013 12:04

Anaru napisał/a:
Aine, jest nowe na Grodzkiej, to tak jakby co ;)

drugi? Bo zawsze byl jeden.

Admete - Pon 19 Sie, 2013 12:54

Mnie zwykła zupa pasuje ostatnio najbardziej ;)