Fantastyka - Wampiry i wilkołaki
Anaru - Sob 17 Wrz, 2011 10:23
A co z Colinem Farrellem? Warto się zainteresować?
"Postrach nocy": Colin Farrell jako wampir-zabójca
http://film.onet.pl/wiado...,wiadomosc.html
Priesta sobie skombinowałam chwilkę temu, ale się nie dobrałam jeszcze, bo nic dobrego na jego temat nie słyszałam
asiek - Sob 17 Wrz, 2011 18:54
Kolejny zwiastun Breaking Dawn...
http://www.youtube.com/wa...&feature=relmfu
milenaj - Sob 17 Wrz, 2011 19:21
"True blood" się skończyło. Stary, dobry Eric wrócił.
Następna seria mam nadzieję będzie lepsza, bo z tej podobał mi się sam początek i sam koniec.
praedzio - Sob 17 Wrz, 2011 19:26
Ja chcę powrotu Jesusaaaa!!!
asiek - Sob 17 Wrz, 2011 19:39
| milenaj napisał/a: | | "True blood" się skończyło. Stary, dobry Eric wrócił. |
Owszem wrócił, ale jakiś taki nieswój. Wątek Sookie -Eric scenarzyści kompletnie skopali....ehhhhh.
No, ale pojawił się ktoś zza betonowego grobu, więc Eric będzie sie musiał sprężyć.
| praedzio napisał/a: | | Ja chcę powrotu Jesusaaaa!!! |
Ja nie będę tęskniła.
praedzio - Sob 17 Wrz, 2011 19:43
A ja i owszem. Biedny Lafayette...
milenaj - Sob 17 Wrz, 2011 19:46
| asiek napisał/a: | milenaj napisał/a:
"True blood" się skończyło. Stary, dobry Eric wrócił.
Owszem wrócił, ale jakiś taki nieswój. Wątek Sookie -Eric scenarzyści kompletnie skopali....ehhhhh. |
Nieswój, bo liczył, że Sookie go jednak wybierze. Wątek faktycznie skopany, ale ja nie wiem, jak to jest w książkach...
W serialu było słodko w zły, lukrowaty do bólu sposób. Pierwszy taki odcinek bawił, ale później .
asiek - Sob 17 Wrz, 2011 19:58
| milenaj napisał/a: | | Nieswój, bo liczył, że Sookie go jednak wybierze. |
Jednak bierne wyczekiwanie na decyzję Sookie, to nie w stylu Erica.
Eric, którego znamy z poprzednich odcinków, tak łatwo nie dałby za wygraną.
| milenaj napisał/a: | | Wątek faktycznie skopany, ale ja nie wiem, jak to jest w książkach... |
Też nie wiem, tego nie da się czytać.
milenaj - Sob 17 Wrz, 2011 20:03
| asiek napisał/a: | milenaj napisał/a:
Wątek faktycznie skopany, ale ja nie wiem, jak to jest w książkach...
Też nie wiem, tego nie da się czytać. |
Parę stron w księgarni skutecznie mnie zniechęciło.
Ale w nastepnym sezonie zapowiada się całe mnóstwo wątków.
Agn - Sob 17 Wrz, 2011 20:46
Odnośnie czytliwości TB - popieram.
Postrachu nocy nie tknę kijem. Nie lubię Farrela. I po zwiastunie widzę, że nie powinnam zbliżać się do tego filmu. Właściwie chętnie bym sobie zrobiła przerwę od wszystkich wampirów tego świata.
No, może poza Draculą.
No, widzę, że bardziej emocjonalny niż poprzedni, bo na poprzednim to tylko ślub i ciążę było widać. Ładne wilczki...
O, w trailerze widać Stephenie!
Admete - Sob 17 Wrz, 2011 20:49
Łokropne Nawet nie obejrzałam zwiastunu do końca Thin to obejrzyj na odtrótkę Draculę
Aragonte - Sob 17 Wrz, 2011 21:03
Wilczki fajne, ale oglądanie całości na bank sobie daruję
milenaj - Sob 17 Wrz, 2011 21:07
Ja obejrzę. Ciągle z sentymentu do pierwszego filmu, który zaskaująco dobrze mi się oglądało. Kolejne już znacznie mniej.
Agn - Sob 17 Wrz, 2011 21:13
Ja obejrzę, ale... jakby mi się nie chce. Wilczki mi się bardzo podobają. Tylko ta perspektywa słitaśnego miesiąca miodowego sprawia, że chce mi się...
milenaj - Sob 17 Wrz, 2011 21:15
| Agn napisał/a: | | Tylko ta perspektywa słitaśnego miesiąca miodowego sprawia, że chce mi się... |
Oj tak...
Aragonte - Sob 17 Wrz, 2011 21:16
| milenaj napisał/a: | | Ja obejrzę. Ciągle z sentymentu do pierwszego filmu, który zaskaująco dobrze mi się oglądało. Kolejne już znacznie mniej. |
Mnie solidnie wynudził. Pozostałe sobie darowałam.
Eeva - Sob 17 Wrz, 2011 21:18
| Agn napisał/a: | | No, widzę, że bardziej emocjonalny niż poprzedni |
No nie wiem, jak dla mnie ten trailer jest tragiczny. Opowiedzieli w sumie cały film.
Agn - Sob 17 Wrz, 2011 21:20
A tam coś jest takiego zaskakującego w akcji 4 części, żeby mieć co spoilerować? W życiu... To i tak jest dla fanów robione, a ci znają książkę niemal na pamięć, zatem mają po kawałku, jak to będzie wyglądało wizualnie.
Eeva - Sob 17 Wrz, 2011 21:21
Ja widziałam. Straszne. I nie że przerażające, tylko że żałosnie beznadziejne.
asiek - Sob 17 Wrz, 2011 21:25
| Eeva napisał/a: |
Ja widziałam. Straszne. I nie że przerażające, tylko że żałosnie beznadziejne. |
To sobie daruję...Szkoda, że tak to wyszło, bo lubię Paula Bettany.
| Agn napisał/a: | | To i tak jest dla fanów robione, a ci znają książkę niemal na pamięć, zatem mają po kawałku, jak to będzie wyglądało wizualnie. |
I ja sądzę, że film robiono głównie z myślą o fanach. Tych, którzy nie lubią sagi trailer z pewnością nie przekona i nie zachęci do obejrzenia.
milenaj - Sob 17 Wrz, 2011 21:31
Zgadzam się z Agn całkowicie. Zresztą, jak ktoś ksiązki nie widział, to sądzę, że dla niego te fragmenty nie będą, aż tak zanaczące.
Pomysł dzielenia na dwa filmy uważam za poroniony.
Agn - Sob 17 Wrz, 2011 22:25
Zwłaszcza, że druga część to rodzinny zjazd wampirów i... kompletnie nic się nie dzieje.
Eevo, a zatem pokrywają się twe wrażenia z moimi podejrzeniami. Tak więc - Paul, uwleibiam cię, facet, ale nawet dla ciebie nie obejrzę tego gniota.
Fibula - Nie 18 Wrz, 2011 12:56
Zamierzam przetestować, więc dam znać, choć nie Farrell mnie tu interesuje.
Agn - Nie 18 Wrz, 2011 13:06
A co cię w takim razie kusi?
praedzio - Pią 04 Lis, 2011 07:03
Co nieco o piątym sezonie True Blood: http://www.buddytv.com/ar...-new-42475.aspx
Nie mogę się doczekać!
|
|
|