To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Aktorzy - Gerard upiór

Alison - Wto 13 Lis, 2007 22:42

AineNiRigani napisał/a:
Alison napisał/a:
Założę waldorffskie przedszkole dla ulubionych aktorów :banan:

A pamiętaj Ty Matus, ze ja obecnie pedagogike przedszkolna robie, cobys fachowa kadre zatrudniła (mnię znaczy się :D )

Się wie! :wink:
Czy myśmy nie zostały same na środku pustego parkietu?
GERALD! Zamów nam taksówkę! Pleeeaaase... :cmok:

Harry_the_Cat - Wto 13 Lis, 2007 22:44

Alison napisał/a:
bo ona też ma 60 lat :?

Tez???? :?

praedzio - Wto 13 Lis, 2007 22:50

Właśnie włączyłam sobie Linię czasu. Dopiero teraz zauważyłam, że Gerry dziwnie wykrzywia usta, kiedy mówi i uśmiecha się jednocześnie... :D Ale to dodaje mu uroku. :serduszkate:
P.S. Ali, nie przesadzaj już z tą 60-tką, bo ci zabierzem tego kielicha i do końca imprezy będziesz popijać samo mleko. ;) Gość, którego mam na avatarze też jest ode mnie młodszy, a nie zamierzam z tego powodu szlochać... ;)

Alison - Wto 13 Lis, 2007 22:52

Harry_the_Cat napisał/a:
Alison napisał/a:
bo ona też ma 60 lat :?

Tez???? :?

Też. Bo ja się ostatnio na tyle czuję. :?
Idę spać. W moim wieku trzeba się już szanować. No to co, jest ta taksówka, czy mam iść pieszo? :roll:

Harry_the_Cat - Wto 13 Lis, 2007 22:56

No co Ty, Ali? Już idziesz?

malmik - Wto 13 Lis, 2007 23:07

Tu impreza się rozkręca a matka w kimono?
Alison - Wto 13 Lis, 2007 23:08

Harry_the_Cat napisał/a:
No co Ty, Ali? Już idziesz?

[url=http://img115.images....th.jpg]Obrazek[/URL]

Co sie tak patrzysz przez ramię Gerry, przecież to Ty mnie odwozisz! :confused3:

Alison - Wto 13 Lis, 2007 23:09

malmik napisał/a:
Tu impreza się rozkręca a matka w kimono?

Gdzie rozkręca, jak od pół godziny sama sie po parkiecie kręcę i mnie starcza deprecha dopada, ale widzę, ze tu jakieś niedobitki spod stołów wyłażą :rotfl:

malmik - Wto 13 Lis, 2007 23:10

Niedobitki ale te najwierniejsze......
praedzio - Wto 13 Lis, 2007 23:15

Niedobitki?! Matka chyba sale pomyliła... :confused3:
Caitriona - Wto 13 Lis, 2007 23:15

Niedobitki zawsze najfajniejsze są :mrgreen:

A to zdjęcie, co je Harry zamieściła :thud: :thud: :serce2: :serce2:

malmik - Wto 13 Lis, 2007 23:42

No to koniec imprezy?
No to jeszcze dla smaczku - PS I love you (niestety baby nie usunę bo by biedakowi ucho obcięło)

Marija - Śro 14 Lis, 2007 07:47

Fajna impra była :mrgreen: .
Ta baba, rozumiem, została sama pod stołem? :twisted:

praedzio - Śro 14 Lis, 2007 08:07

A to nie ta, która się zatrzasnęła w toalecie? :twisted: Ktoś ją w ogóle wypuścił? :P
Alison - Śro 14 Lis, 2007 08:08

Pod stół to przeniosły imprę te co to niby były, a się nie odzywały, tylko spod obrusa gapiły się jak ja sama się podrygującej Caitrionie w rękaw wysmarkuję. Gerry mnie kurturalnie odwiózł do domu. Było miło, ale i tak jak szłam spać to przed oczami miałam taką pustą salę, z resztkami serpentyn i zdechłymi balonikami na podłodze, jakieś pojedyncze osoby polegujące to tu, to tam i Malmika wyłażącego spod stołu, obrzucającego salę mocno skupionym spojrzeniem i mówiącego z rozdrażnieniem: Ale o so chozi? kto wychozi? Pszesz impresa sie dopierro rozkręsa .... :thud:
:rotfl: :rotfl:
Nie wpłynęło to jednak na fakt, że po raz trzeci z kolei śnił mi się cmentarz. Ktoś wie co to znaczy? Zaczyna mnie to dołować :?

snowdrop - Śro 14 Lis, 2007 08:42

Ale impreza była, serpentyny, balony a ja o 22 musiałam iść spać bo mi się oczyska zamykały. Ale zostało mi jeszcze trochę ciacha i szampana wiec zaraz sobie zapodam.
Marija - Śro 14 Lis, 2007 08:54

Cieszę się, że nie tylko ja taka maruda, co nie chce imprezować po 22 :ops1: .

Ali, cmentarz we śnie może oznaczać coś całkiem niecmentarnego ("niepokój z powodu nowych problemów, zwłaszcza jeśli staniesz nagle przed koniecznością podjęcia decyzji"). A w ogóle, sen mara... :przytul:

praedzio - Śro 14 Lis, 2007 09:03

A mnie przez to nocne oglądanie Linii czasu śniło się, że wszyscy wokół mnie gadali po francusku. :wink:
malmik - Śro 14 Lis, 2007 19:21

Alison napisał/a:
Ale o so chozi? kto wychozi? Pszesz impresa sie dopierro rozkręsa ....

Ups - to nieźle wczoraj ze mną było.....I skąd ten cholerny ból głowy....

malmik - Czw 15 Lis, 2007 20:40

Ale ta baba upier....wa :wsciekla: :wsciekla: :wsciekla: :wsciekla:

praedzio - Czw 15 Lis, 2007 20:55

A od czego Photoshop? ;) Wytnij, co trzeba i wklej swoją podobiznę. Od razu ci się humor poprawi... :lol:
malmik - Czw 15 Lis, 2007 20:58

Ups - coś ty !!!! Chcesz, żeby Gerry uciekł :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
praedzio - Czw 15 Lis, 2007 21:04

Eee... No, co ty? Skoro od tej kobitki na zdjęciu nie uciekł... :mrgreen:
Anonymous - Czw 15 Lis, 2007 21:17

a kto ich wrzucil do tego wiezienia?
Alison - Pią 16 Lis, 2007 09:17

AineNiRigani napisał/a:
a kto ich wrzucil do tego wiezienia?

Pewnie Inżynier zastosował "inżynierską" metodę utrzymania Gerryego przy sobie, baba, jak to baba, znudzi jej się uśmiechanie do Malmika, schudnie ze złości i się przeciśnie przez te kratki (o starannie dobranym rozstępie :roll: ) i pójdzie precz. Geraldowi nawet jak schudnie, biceps się nie przecisnie i zostanie z Malmikiem na wieki wieków, amen. :wink: