Seriale - Pod Duchem, Małpą i Samurajem czyli dramaland po raz 16
BeeMeR - Nie 27 Sty, 2019 23:40
A kto tam gra Drugiego?
Agn - Pon 28 Sty, 2019 07:18
Wlasnie?
Trzykrotka - Pon 28 Sty, 2019 08:38
Niejaki Wi Ha Joon, mało na razie znany. Grał w Pretty Noona Who Buys Me Food. Wystarczyły mu 2 odcinki, żeby przyćmić Brzydactwo w oczach niektórych oglądających. Czemu się zresztą nie dziwię, bo uważam że LJS jest mocno przereklamowany.
BeeMeR - Pon 28 Sty, 2019 08:45
Właśnie to sprawdzałam - Brzydactwo w brązowych włosach vs Ktokolwiek i wygrywa Ktokolwiek A jeśli aktor jest faktycznie dobry to niech wypłynie
Trzykrotka - Pon 28 Sty, 2019 12:44
Po takiej reklamie aż nabrałam chęci na obejrzenie dramy Tumblr to ZUo.
Sky Castle osiągnął astronomiczną oglądalność - większą niż Goblin. To też będę oglądać.
BeeMeR - Pon 28 Sty, 2019 12:59
Nie widziałam tego Drugiego na oczy (nie licząc mini fotki na asianwiki), nie biorę odpowiedzialności
Ja na brązowowłose (ani żadne inne ) Brzydactwo nie mam ochoty, ale jakby co daj znać
Trzykrotka - Pon 28 Sty, 2019 13:25
Ja nie miałam zamiaru oglądać, ale może z ciekawości dla pana Wi zerknę. Pierwszy raz widzę takie nazwisko
Admete - Pon 28 Sty, 2019 14:47
Sky castle jest dore, choć powinno mieć 16 odcinków, a nie 20. W którymś momencie zaczęło mnie męczyć i przestałam oglądać. Teraz obejrzę dwa ostatnie odcinki.
Alicja - Pon 28 Sty, 2019 20:31
| Admete napisał/a: | Dla zombiaków Netflixa nie założę, choć ogólnie założenie mam w planach |
Też mam Kingdom, chociaż bez Netflixa
Skończyłam Jugglers, nawet w połowie przestałam przewijać. Chociaż raz obejrzałam dramę w której główna para nie rozchodzi się w ostatnim odcinku, nie umiera, a NAWET wzięła ślub, co stwierdziłam po obrączkach w ostatniej scenie.
Pan był przystojny, pani - moja ulubiona, która gra całą twarzą Dobrze się odpoczywało przy tym serialu.
Teraz czas na Less than evil i Crowned clown (ach, jakie tam piękne stroje ) oraz Romantic doctor. Powinnam dokończyć Moon lovers, ale jakoś nie mogę, bo spodziewam się ciężkiego zakończenia i nie mam do tego nastroju. Stanęam na odc.13
Aragonte - Pon 28 Sty, 2019 20:55
| Alicja napisał/a: | Chociaż raz obejrzałam dramę w której główna para nie rozchodzi się w ostatnim odcinku, nie umiera, a NAWET wzięła ślub, co stwierdziłam po obrączkach w ostatniej scenie.
|
Wcale nie raz - zapomniałaś o Jealousy Incarnate
BeeMeR - Pon 28 Sty, 2019 21:14
| Alicja napisał/a: | | NAWET wzięła ślub, co stwierdziłam po obrączkach w ostatniej scenie. | To mogły być pierścionki/obrączki dla par, dramy je lubią i propagują, a niekoniecznie oznaczają ślub
Admete - Pon 28 Sty, 2019 21:15
Widziałam fragment Kingdom i choć jest to dobrze zrobione, to tak jak przypuszczałam - Zombiaki są brzydkie i nudne. Jakoś nigdy nie potrafiłam się przekonać do tego motywu.
Alicja - Pon 28 Sty, 2019 21:40
| Aragonte napisał/a: | | zapomniałaś o Jealousy Incarnate |
Racja, racja, ale jest ich tak mało, że rozumiesz...
| BeeMeR napisał/a: | | niekoniecznie oznaczają ślub |
Prawda, ale mimo wszystko - zakończenie było pozytywne. I optymistyczne
| Admete napisał/a: | | Zombiaki są brzydkie i nudne. |
Zgadza się, włąśnie takie są
Halo!! Pytam co jest nie tak z dramą Romantic doctor??? Oni się całują w połowie PIERWSZEGO odcinka, nie pod koniec dramy I to jak całują. W zasadzie to on bardziej całuje A ja tu nie mam czasu oglądać , bo nadal kupuję kanapę.
BeeMeR - Pon 28 Sty, 2019 22:03
| Admete napisał/a: | | Zombiaki są brzydkie i nudne. | Ano. Wolę wampiry, acz też nie za często - są bardziej bystre i lepiej się prezentują
Akuratnie mam takie:
Trzykrotka - Pon 28 Sty, 2019 23:20
Jakbym skądś te wampiry znała Ja też je wolę, zdecydowanie, zwlaszcza pewnego uczonego i jego pięknego przeciwnika.
Alicja, byłam ciekawa ile nieszczęścia w Moon Lovers wytrzymasz. To kończy się jeszcze tragiczniej niż można było sobie wyobrazić, niestety. I nawet krzty pocieszenia nie dostaliśmy.
Ha! Pocałunek z Romantic Doctor jest legendarny Aż szkoda było zmarnować całuśny potencjał YYS w Mr Sunshine. No ale tam przynajmniej seksapilu mu nie brakowało
Admete - Wto 29 Sty, 2019 06:36
| Alicja napisał/a: | | I to jak całują. W zasadzie to on bardziej całuje |
He, he Konwencja złamana. Tam będzie bardzo przyjemny romans.
BeeMeR - Wto 29 Sty, 2019 11:20
No, to nie był dobry film, co chwilę się rozpraszałam albo zastanawiałam co tam słychać gdzie indziej, ale przy robieniu czegoś innego jakoś zleciało. Jest to trzecia, niepowiązana część Detektywa K - i nieumarłych. Obsada zacna: Kim Myung-Min, Oh Dal-Su jako detektywi trochę w typie "głupi i głupszy",
Kim Ji-Won, Lee Min-Ki jako wampiry z mroczną przeszłością albo amnezją
oraz Kim Beom jako najemnik (trochę się zmienił od czasu BBF ) oraz kilka innych znanych twarzy
Żeby ten scenariusz był nieco lepszy... No ale jest taka kolorowa papka o wampirach, detektywach królewskiej rodzinie i zdradzie stanu, nawet ufoki i zombie znalazły swoje 5 sekund
Niekoniecznie polecam
Aragonte - Wto 29 Sty, 2019 11:56
BeeMeR, mam nadzieję, że KMM dostaje chociaż przyzwoitą gażę za granie w tych filmidłach
| Admete napisał/a: | | Alicja napisał/a: | | I to jak całują. W zasadzie to on bardziej całuje |
He, he Konwencja złamana. Tam będzie bardzo przyjemny romans. |
Pamiętam swój szok
I może pan bardziej całuje, ale pani się wczuła nieco i tak, wbrew intencjom
BeeMeR - Wto 29 Sty, 2019 12:05
Ja mam nadzieję, że nie tylko KMM
Trzykrotka - Wto 29 Sty, 2019 15:37
Chyba w końcu muszę obejrzeć któryś film z "głupim i głupszym" KMM bo sobie tego w ogóle nie wyobrażam. Chyba coś mam w zasobach
Jestem tak potwornie zmęczona ostatnim i bieżącym tygodniem, że chyba sobie dla rozrywki podejrzę tego pana od piorunującego SLS Wczoraj dla towarzystwa oglądałam SLB, czyli Bajirao Mastani - naskrobię jakąś recenzję przy okazji w orientalnym. Co mnie cieszy to to, że komputer dał radę.
Alicja - Wto 29 Sty, 2019 18:00
Wooow, Admete czy ty to już widziałaś ? Do grudnia 2019 niedaleko
Stranger 2, also known as: Secret of Forest 2
The sequel of Stranger which continue the story of our emotionless male lead Hwang Shi Mook and his best partner Han Yeo Jin to unfold the truth in the prime minister's corruption case.
Aragonte, gdy pomyślę, że powiedziała potem, iż kogoś już ma, to pomyślałam to samo. Albo brak jej koordynacji ruchowej na linii głowa - ręce Jedną ręką go odpychała, jedną ściskała, a głową by mu wnet oko wybiła tak się wczuła.
Trzykrotka - Wto 29 Sty, 2019 18:30
| Alicja napisał/a: | | W Jedną ręką go odpychała, jedną ściskała, a głową by mu wnet oko wybiła tak się wczuła. |
Oczywiście, że się wczuła. Powiedziała oficjalnie w pewnym momencie, że wydarzenie nie było jej obojętne i pewnie dlatego miała trzy razy większe wyrzuty sumienia w stosunku do narzeczonego.
Aragonte Miło zobaczyć cię w sukience.
Alicja - Wto 29 Sty, 2019 18:38
Narzeczony? Jaki narzeczony? Obejrzałam dopiero pierwszy odcinek. Założę się, że to chirurg z pierwszego odcinka do którego co chwilę dzwonili Zresztą na razie nie znam wielu mężczyzn w tej dramie z racji krótkiego oglądania. Scenariusz kazałby jednak rzucić jakiegoś ważniaka dla stażysty
Chyba zbyt wiele widziałam już dram. Może je rzucić? Życie byłoby prostsze.
Trzykrotka - Wto 29 Sty, 2019 18:40
Nic ci nie powiem, oglądaj - tam będzie zaraz potężny fikołek. A drama jest bardzo emocjonująca i fajna
Aragonte - Wto 29 Sty, 2019 19:23
I romansu nie ma w niej wcale aż tak dużo
|
|
|