Aktorzy - Gerard upiór
praedzio - Wto 13 Lis, 2007 21:27
| Alison napisał/a: | Praedwardzie ja już dawno byłam zauroczona Gerrym, chyba jak Ty jeszcze nie bylaś Praedwardem ale nie krzyczałam za glosno, bo tak go sobie cichusko wielbiłam, bo kochałam go od zawsze jako Attylę. |
No, właśnie - było krzyczeć, zamiast w cichości popiskiwać nad Attylą
P.S. Czy, ekhem, można do rumby się przyłączyć?
Marija - Wto 13 Lis, 2007 21:32
Tu jest jakieś wariactwo, ja wprost nie nadążam .
Harry_the_Cat - Wto 13 Lis, 2007 21:34
Za czym tu nie nadążać, Marija?
Wszystko jak dawniej
Alison - Wto 13 Lis, 2007 21:43
| Marija napisał/a: | Tu jest jakieś wariactwo, ja wprost nie nadążam .
|
Tylko nie wychodź na kolejną malkontentkę! Jest impreza trzeba się przyłączyć! Przecież Ty też lubisz Gerrka. To masz babo szampitra i nie zakopuj się tylko przyłącz do rumby
Kurtka na wacie, bachorstwo wróciło od narzeczonej zaraz zacznie mi dawać do zrozumienia, stawać za plecami... no to babki bawta się i szerzcie dalej oświatę. Piękni mężczyźni dla pieknych dam! Wszystkimi trzeba się sprawiedliwie zachwycić, nie żeby jednym, czy trzema od czasu do czasu. Każdy musi mieć swoje 5 minut. A apropos...ile lat kończy Gerald? Dobra, domyslam się, że jest młodszy, bo wszyscy ode mnie są młodsi, (to mi cos przypomnialo, o tym za chwilę) tylko błagam nie mówcie, że znowu tyle, że będę musiała kolejnego Szkota adoptować, bo mi sie zaraz w szafie skończy kilt na pieluchy. No to...ile? Nie oszczędzajcie mnie!
A co do przypomnienia. Kobitki, wchodzę ja dziś do Silesii, a tam przy wejściu Dżordżyk w reklamie Swatcha, jak mnie kurna objął spojrzeniem, tym błąkającym się cieniem uśmieszku szatańskiego obezwładnił, to tak mię ścięło, że 3 minuty siem szarpałem ze zamkniętymi drzwiami zanim mnie ochroniarz, do automatycznych podprowadził. Ale mu się przyznałam, bo wie pan...sam pan widzi, jak tu traficć w takich warunkach... a on ze zrozumieniem powiedział...NOOOO
snowdrop - Wto 13 Lis, 2007 21:46
Przepiękne.
Ło jejku, władcy ognia tez widziałam, i nawet mam, więc jeśli ktoś chce to mogę udostępnić.
I on tam gra. Jakieś tyły mam.
praedzio - Wto 13 Lis, 2007 21:51
Tutaj fajny opis filmu: http://www.playback.pl/nu...adcy-ognia.html
Alison - Wto 13 Lis, 2007 21:54
Tych szczałów to tam wiecej niż jedna, kłamczuszku, ale daruję cię życiem. Nie lubie wprawdzie takich dupereli z przenosinami w czasie i w ogóle, ale ta część historyczna mi sie spodoba. Ja tam wymagajacym widzem nie jestem. Całują sie ładnie, może być. To czekam!
Marija - Wto 13 Lis, 2007 21:54
| Alison napisał/a: | | Marija napisał/a: | Tu jest jakieś wariactwo, ja wprost nie nadążam .
|
Tylko nie wychodź na kolejną malkontentkę! Jest impreza trzeba się przyłączyć! Przecież Ty też lubisz Gerrka. To masz babo szampitra i nie zakopuj się tylko przyłącz do rumby | Tumoroł, tumoroł ...
Gerry
Harry_the_Cat - Wto 13 Lis, 2007 21:55
| Alison napisał/a: | | No to...ile? |
Z moich wyliczen wynika, ze 38...
Alison - Wto 13 Lis, 2007 21:56
| Marija napisał/a: | Tumoroł, tumoroł ...
Gerry |
Tumoroł? Przecie młoda godzina. Rano znowu bedziesz sama harcować, bo ja jutro tyram od rana do wieczora. Na szczęście na pracowni jest kompik, to wpadnę
Alison - Wto 13 Lis, 2007 22:00
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Alison napisał/a: | | No to...ile? |
Z moich wyliczen wynika, ze 38... |
EEEEEE to nie tak źle! Odjmnę sobie kilka i somy jak bracia syjamskie po perostu.
Gerald, bracie daj pyska! Możemy nawet wypić bruderszafta jestem Al, a Ty? Jak Cię zwą?
Trochę zgłupiałam Jednego mam kochać jak syna, drugiego jak brata? To kogo mam tak rolmalnie kochać? Boże, co ja bym poczęła bez Colina i Dżordżyka? [westchnęła ciężko]
Anonymous - Wto 13 Lis, 2007 22:00
We władcach ognia wyglądał przecudownie, ale za szybko sie ulotnil, jeno dym po nim pozostal...
Harry_the_Cat - Wto 13 Lis, 2007 22:01
Gerry'ego jak brata?
Never....
praedzio - Wto 13 Lis, 2007 22:03
| Harry_the_Cat napisał/a: | Gerry'ego jak brata?
Never....
|
... nie po Attyli...
Anonymous - Wto 13 Lis, 2007 22:10
Kotek, mysmy juz sobie z wiezami krwi poradzily, wiec szkoku specjalnie nie ma, ale ogolnie rzecz biorac jak widac, Gerry jest nieadopcyjny.
Caitriona - Wto 13 Lis, 2007 22:18
Gerry
Mnie nie ma a tu taka imprezka
Się dołączę
Władców widziałam raz, kiedyś dawno temu w tv, ale chętnie bym sobie obejrzała raz jeszcze...
Harry_the_Cat - Wto 13 Lis, 2007 22:19
Ale to chyba bardziej jive niz rumba
Caitriona - Wto 13 Lis, 2007 22:20
A co za różnica jak impreza to impreza
Alison - Wto 13 Lis, 2007 22:22
| praedzio napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | Gerry'ego jak brata?
Never....
|
... nie po Attyli... |
Dobrze Wam mówić. Nie wiecie ile mnie to kosztuje godzić się z pewnymi faktami...
Ale fakty pozostają faktami i na niektóre rzeczy już nie mogę sobie pozwolić... buuuu
Niedługo juz nawt na adopcje będę za stara, szlag by to trafił!
Założę waldorffskie przedszkole dla ulubionych aktorów
Alison - Wto 13 Lis, 2007 22:25
| Harry_the_Cat napisał/a: | Ale to chyba bardziej jive niz rumba |
Co by nie było, jest po prostu boskie!!!
Caitusiu, tylko Ciebie nam tu brakowało! I jak Ci sie widzi? Zabawa na całego, tyle, że matka urżnęła się trochę na smutno, ale tak to już jest z matkami
Wokół same jakieś gołowąsy, żadnego Johna Wayne'a, wszyscy w grobach, jeno mi Sean pozostał
Caitriona - Wto 13 Lis, 2007 22:30
| Alison napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | Ale to chyba bardziej jive niz rumba |
Co by nie było, jest po prostu boskie!!! |
Prawda? Nie kazdy tak nózkami wywija jak ja
| Cytat: | Caitusiu, tylko Ciebie nam tu brakowało! I jak Ci sie widzi? Zabawa na całego, tyle, że matka urżnęła się trochę na smutno, ale tak to już jest z matkami
Wokół same jakieś gołowąsy, żadnego Johna Wayne'a, wszyscy w grobach, jeno mi Sean pozostał |
To już jestem i świętuję I Matuś, proszę mi tu świętować razem ze mną na wesoło! Bo jak inaczej można z takiej okazji?
Alison - Wto 13 Lis, 2007 22:34
| Caitriona napisał/a: | To już jestem i świętuję I Matuś, proszę mi tu świętować razem ze mną na wesoło! Bo jak inaczej można z takiej okazji? |
No tak, ale wwiiesz [łka] 38 urodziny, a imię moje... sama wiesz... to [łka] jak tu tańczyć?
Ja tu normalnie za Bryndala w Tańcu z gwiazdami robię
Caitriona - Wto 13 Lis, 2007 22:35
Lepiej za Bryndala niż za Bo.., khem, kogo innego
Alison - Wto 13 Lis, 2007 22:38
| Caitriona napisał/a: | Lepiej za Bryndala niż za Bo.., khem, kogo innego |
Bo...? Kogo masz na myśli? Mogłabym jeszcze ewentualnie za Vondrackową robić, bo ona też ma 60 lat
Anonymous - Wto 13 Lis, 2007 22:39
| Alison napisał/a: | Założę waldorffskie przedszkole dla ulubionych aktorów |
A pamiętaj Ty Matus, ze ja obecnie pedagogike przedszkolna robie, cobys fachowa kadre zatrudniła (mnię znaczy się )
|
|
|