To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Aktorzy - Gerard upiór

praedzio - Wto 13 Lis, 2007 21:27

Alison napisał/a:
Praedwardzie ja już dawno byłam zauroczona Gerrym, chyba jak Ty jeszcze nie bylaś Praedwardem :wink: ale nie krzyczałam za glosno, bo tak go sobie cichusko wielbiłam, bo kochałam go od zawsze jako Attylę.

No, właśnie - było krzyczeć, zamiast w cichości popiskiwać nad Attylą :mrgreen:
P.S. Czy, ekhem, można do rumby się przyłączyć? :banan_Bablu:

Marija - Wto 13 Lis, 2007 21:32

Tu jest jakieś wariactwo, ja wprost nie nadążam :opad_szczeny: .
:grobek:

Harry_the_Cat - Wto 13 Lis, 2007 21:34

Za czym tu nie nadążać, Marija? ;)
Wszystko jak dawniej :mrgreen:

Alison - Wto 13 Lis, 2007 21:43

Marija napisał/a:

Tylko nie wychodź na kolejną malkontentkę! Jest impreza trzeba się przyłączyć! Przecież Ty też lubisz Gerrka. To masz babo szampitra i nie zakopuj się tylko przyłącz do rumby :banan_Bablu:

Kurtka na wacie, bachorstwo wróciło od narzeczonej :( zaraz zacznie mi dawać do zrozumienia, stawać za plecami... no to babki bawta się i szerzcie dalej oświatę. Piękni mężczyźni dla pieknych dam! Wszystkimi trzeba się sprawiedliwie zachwycić, nie żeby jednym, czy trzema od czasu do czasu. Każdy musi mieć swoje 5 minut. A apropos...ile lat kończy Gerald? Dobra, domyslam się, że jest młodszy, bo wszyscy ode mnie są młodsi, (to mi cos przypomnialo, o tym za chwilę) tylko błagam nie mówcie, że znowu tyle, że będę musiała kolejnego Szkota adoptować, bo mi sie zaraz w szafie skończy kilt na pieluchy. No to...ile? Nie oszczędzajcie mnie!

A co do przypomnienia. Kobitki, wchodzę ja dziś do Silesii, a tam przy wejściu Dżordżyk w reklamie Swatcha, jak mnie kurna objął spojrzeniem, tym błąkającym się cieniem uśmieszku szatańskiego obezwładnił, to tak mię ścięło, że 3 minuty siem szarpałem ze zamkniętymi drzwiami zanim mnie ochroniarz, do automatycznych podprowadził. Ale mu się przyznałam, bo wie pan...sam pan widzi, jak tu traficć w takich warunkach... a on ze zrozumieniem powiedział...NOOOO :rotfl:

snowdrop - Wto 13 Lis, 2007 21:46

AineNiRigani napisał/a:

i na koniec cos zupelnie z innej beczki...
http://www.youtube.com/watch?v=b5h-j8n6_yU

Przepiękne.

Ło jejku, władcy ognia tez widziałam, i nawet mam, więc jeśli ktoś chce to mogę udostępnić.
I on tam gra. Jakieś tyły mam.

praedzio - Wto 13 Lis, 2007 21:51

Tutaj fajny opis filmu: http://www.playback.pl/nu...adcy-ognia.html
Alison - Wto 13 Lis, 2007 21:54

AineNiRigani napisał/a:
no to dla zainteresowanych:
http://www.youtube.com/watch?v=TpJtdeB9ohw
http://www.youtube.com/watch?v=na8jkC-F7H8
http://www.youtube.com/watch?v=NpWiqKacVfI

Tych szczałów to tam wiecej niż jedna, kłamczuszku, ale daruję cię życiem. Nie lubie wprawdzie takich dupereli z przenosinami w czasie i w ogóle, ale ta część historyczna mi sie spodoba. Ja tam wymagajacym widzem nie jestem. Całują sie ładnie, może być. To czekam! :wink:

Marija - Wto 13 Lis, 2007 21:54

Alison napisał/a:
Marija napisał/a:

Tylko nie wychodź na kolejną malkontentkę! Jest impreza trzeba się przyłączyć! Przecież Ty też lubisz Gerrka. To masz babo szampitra i nie zakopuj się tylko przyłącz do rumby :banan_Bablu:
Tumoroł, tumoroł :spi: ...
Gerry :kwiatki_wyciaga: :thud:

Harry_the_Cat - Wto 13 Lis, 2007 21:55

Alison napisał/a:
No to...ile?

Z moich wyliczen wynika, ze 38...

Alison - Wto 13 Lis, 2007 21:56

Marija napisał/a:
Tumoroł, tumoroł :spi: ...
Gerry :kwiatki_wyciaga: :thud:

Tumoroł? Przecie młoda godzina. Rano znowu bedziesz sama harcować, bo ja jutro tyram od rana do wieczora. Na szczęście na pracowni jest kompik, to wpadnę :roll:

Alison - Wto 13 Lis, 2007 22:00

Harry_the_Cat napisał/a:
Alison napisał/a:
No to...ile?

Z moich wyliczen wynika, ze 38...

EEEEEE to nie tak źle! Odjmnę sobie kilka i somy jak bracia syjamskie po perostu.
Gerald, bracie daj pyska! :cmok: Możemy nawet wypić bruderszafta :party: jestem Al, a Ty? Jak Cię zwą? :wink:

Trochę zgłupiałam :? Jednego mam kochać jak syna, drugiego jak brata? To kogo mam tak rolmalnie kochać? Boże, co ja bym poczęła bez Colina i Dżordżyka? :roll: [westchnęła ciężko]

Anonymous - Wto 13 Lis, 2007 22:00

We władcach ognia wyglądał przecudownie, ale za szybko sie ulotnil, jeno dym po nim pozostal...
Harry_the_Cat - Wto 13 Lis, 2007 22:01

Gerry'ego jak brata? :confused3:

Never....

praedzio - Wto 13 Lis, 2007 22:03

Harry_the_Cat napisał/a:

Never....

... nie po Attyli... ;)

Anonymous - Wto 13 Lis, 2007 22:10

Kotek, mysmy juz sobie z wiezami krwi poradzily, wiec szkoku specjalnie nie ma, ale ogolnie rzecz biorac jak widac, Gerry jest nieadopcyjny.
Caitriona - Wto 13 Lis, 2007 22:18

Gerry

Mnie nie ma a tu taka imprezka ;)
Się dołączę

Władców widziałam raz, kiedyś dawno temu w tv, ale chętnie bym sobie obejrzała raz jeszcze...

Harry_the_Cat - Wto 13 Lis, 2007 22:19

Ale to chyba bardziej jive niz rumba ;)
Caitriona - Wto 13 Lis, 2007 22:20

A co za różnica :mrgreen: jak impreza to impreza :mrgreen:
Alison - Wto 13 Lis, 2007 22:22

praedzio napisał/a:
Harry_the_Cat napisał/a:

Never....

... nie po Attyli... ;)

Dobrze Wam mówić. Nie wiecie ile mnie to kosztuje godzić się z pewnymi faktami... :(
Ale fakty pozostają faktami i na niektóre rzeczy już nie mogę sobie pozwolić... buuuu :cry2:
Niedługo juz nawt na adopcje będę za stara, szlag by to trafił! :evil:

Założę waldorffskie przedszkole dla ulubionych aktorów :banan:

Alison - Wto 13 Lis, 2007 22:25

Harry_the_Cat napisał/a:

Co by nie było, jest po prostu boskie!!! :rotfl: :rotfl:
Caitusiu, tylko Ciebie nam tu brakowało! I jak Ci sie widzi? Zabawa na całego, tyle, że matka urżnęła się trochę na smutno, ale tak to już jest z matkami :(
Wokół same jakieś gołowąsy, żadnego Johna Wayne'a, wszyscy w grobach, jeno mi Sean pozostał :cry2:

Caitriona - Wto 13 Lis, 2007 22:30

Alison napisał/a:
Harry_the_Cat napisał/a:

Co by nie było, jest po prostu boskie!!! :rotfl: :rotfl:

Prawda? :mrgreen: Nie kazdy tak nózkami wywija jak ja :mrgreen:

Cytat:
Caitusiu, tylko Ciebie nam tu brakowało! I jak Ci sie widzi? Zabawa na całego, tyle, że matka urżnęła się trochę na smutno, ale tak to już jest z matkami :(
Wokół same jakieś gołowąsy, żadnego Johna Wayne'a, wszyscy w grobach, jeno mi Sean pozostał :cry2:

To już jestem i świętuję :mrgreen: I Matuś, proszę mi tu świętować razem ze mną na wesoło! Bo jak inaczej można z takiej okazji? :mrgreen:

Alison - Wto 13 Lis, 2007 22:34

Caitriona napisał/a:
To już jestem i świętuję :mrgreen: I Matuś, proszę mi tu świętować razem ze mną na wesoło! Bo jak inaczej można z takiej okazji? :mrgreen:

No tak, ale wwiiesz [łka] 38 urodziny, a imię moje... sama wiesz... to [łka] jak tu tańczyć?
Ja tu normalnie za Bryndala w Tańcu z gwiazdami robię :cry2:

Caitriona - Wto 13 Lis, 2007 22:35

Lepiej za Bryndala niż za Bo.., khem, kogo innego ;)
Alison - Wto 13 Lis, 2007 22:38

Caitriona napisał/a:
Lepiej za Bryndala niż za Bo.., khem, kogo innego ;)

Bo...? Kogo masz na myśli? Mogłabym jeszcze ewentualnie za Vondrackową robić, bo ona też ma 60 lat :?

Anonymous - Wto 13 Lis, 2007 22:39

Alison napisał/a:
Założę waldorffskie przedszkole dla ulubionych aktorów :banan:

A pamiętaj Ty Matus, ze ja obecnie pedagogike przedszkolna robie, cobys fachowa kadre zatrudniła (mnię znaczy się :D )