Richard Armitage - Informacje i nowosci
Hanula - Sob 25 Lut, 2017 19:31
Pojawiły się dwa krótkie wywiady z Rysiem dotyczące "Berlin Station" do obejrzenia tutaj i tutaj.
ita - Pon 27 Lut, 2017 20:32
| Hanula napisał/a: | | Pojawiły się dwa krótkie wywiady z Rysiem dotyczące "Berlin Station" do obejrzenia tutaj i tutaj. |
Na 1 filmiku bardziej go słychać niż widać ... Głos jak zwykle, eh .
Ciekawe, czy był na Oskarach??
Hanula - Wto 28 Lut, 2017 19:24
| ita napisał/a: |
Ciekawe, czy był na Oskarach?? |
Nie sądzę aby był na Oscarach, bo on raczej nie z tych "imprezowych gwiazd";-), że tak to ujmę. A poza tym żaden z filmów w którym grał nie został nominowanym.
A tak z kronikarskiego zacięcia dodam, że pojawiły się jeszcze trzy wywiady z Rysiem. Trzeci Czwarty Piąty Co ciekawe teraz wiemy, że w „Ocean’s 8” Ryś będzie grał „kuratora sztuki” i że jest szansa na to, że w przyszłym roku pojawi się na teatralnych deskach ( jak sądzę kolejna współpraca z panią Yael Farber).
Anonymous - Śro 01 Mar, 2017 00:00
Może on nie być imprezowy, ale jest cudowny. Melduję, że zaraziłam serialem wiele osób, przez te parę lat
Deanariell - Śro 01 Mar, 2017 21:34
| Hanula napisał/a: | | Co ciekawe teraz wiemy, że w „Ocean’s 8” Ryś będzie grał „kuratora sztuki” |
O, to fajnie. Chętnie obejrzę.
Hanula - Śro 01 Mar, 2017 21:35
| lady_kasiek napisał/a: | | Może on nie być imprezowy, ale jest cudowny. |
Ten brak imprezowości, jak dla mnie, potęguje jego cudowność.
| lady_kasiek napisał/a: | Melduję, że zaraziłam serialem wiele osób, przez te parę lat |
Tak, to chyba jedna z tych rzeczy, którą chce się robić po obejrzeniu „N&S”. Zatem i ja zamelduję, że również mam kilka „zarażonych” osób na swoim koncie.
A jeśli ktoś ma ochotę na kolejne dwa wywiady to tutaj i tutaj kolejne.
ita - Czw 02 Mar, 2017 00:22
| Hanula napisał/a: | | lady_kasiek napisał/a: | | Może on nie być imprezowy, ale jest cudowny. |
Ten brak imprezowości, jak dla mnie, potęguje jego cudowność. |
Zdecydowanie. Widocznie ma prawidłowo ustawione priorytety. Ale nie przeszkadzałby mi zobaczyć go na Oskarach. Że nie wspomnę o odbieraniu nagrody. Ostatecznie - wręczaniu, koniecznie w jakiejś ważnej kategorii.
| Hanula napisał/a: | | lady_kasiek napisał/a: | Melduję, że zaraziłam serialem wiele osób, przez te parę lat |
Tak, to chyba jedna z tych rzeczy, którą chce się robić po obejrzeniu „N&S”. Zatem i ja zamelduję, że również mam kilka „zarażonych” osób na swoim koncie.
A jeśli ktoś ma ochotę na kolejne dwa wywiady to tutaj i tutaj kolejne. |
RA świetnie wygląda w tych granatach , co cieszy tym bardziej, że to jeden z moich ulubionych kolorów, zaraz po błękicie. Też mam kurtkę w tym kolorku
A Północ i Południe wiecznie żywe. Nawet ten Tony (Anthony?) nawiązał. Obaj panowie się uśmiechnęli przy tym temacie, zauważyłaś? Mniej by mnie to zdziwiło, gdyby to była jakaś dziennikarka
Anonymous - Czw 02 Mar, 2017 08:55
Dziennikarz też może być zakochany w Rysiu
Nie bądźmy homofobami
ita - Czw 02 Mar, 2017 21:11
| lady_kasiek napisał/a: | Dziennikarz też może być zakochany w Rysiu
Nie bądźmy homofobami |
Eee, jasne że nie jesteśmy. Nawet nie o to mi chodziło
Tylko, że RA nie ma spokoju z tym NS, nawet jak go dziennikarz przepytuje. Bo, że dziennikarka o ten temat zahaczy, to przecież wiadomo ...
Hanula - Czw 02 Mar, 2017 21:37
| ita napisał/a: | A Północ i Południe wiecznie żywe. Nawet ten Tony (Anthony?) nawiązał. Obaj panowie się uśmiechnęli przy tym temacie, zauważyłaś? Mniej by mnie to zdziwiło, gdyby to była jakaś dziennikarka |
Pan Tony wydawał się prawdziwie zorientowany w granych przez Rysia filmach, no chyba że research zrobiła mu jakaś RAfanka a sam dziennikarz jest niezłym aktorem.
| lady_kasiek napisał/a: | Dziennikarz też może być zakochany w Rysiu
Nie bądźmy homofobami |
Oczywiście, że im więcej zakochanych, bez względu na płeć, w Rysiu tym lepiej dla niego. Wszak więcej z nich kupi bilet do kina czy kopię jego DVD.
A jeśli ktoś ma ochotę na kolejny wywiad z tego maratonu, to ósmy tutaj
ita - Czw 02 Mar, 2017 21:44
| Hanula napisał/a: |
A jeśli ktoś ma ochotę na kolejny wywiad z tego maratonu, to ósmy tutaj |
No, ba, co to za pytanie? Jasne, że mam ochotę .
Jeszcze jedna informacja - http://www.filmweb.pl/film/Pilgrimage-2016-730103
będzie wyświetlany na Triceca Tribeca Film Festival w New York w sekcji VIEWPOINTS:
https://tribecafilm.com/stories/tribeca-2017-feature-films-competition-spotlight-viewpoints-midnight-sections
Hanula - Czw 02 Mar, 2017 22:18
Długo się czekało na ten film. Oj długo! I mam nadzieję, że „Pielgrzymka” szybko ‘dopielgrzymuje’ do naszych kin.
Anonymous - Pią 03 Mar, 2017 19:22
O może Ryśka bym pooglądała coś. "Dom na wrzosowisku" ale taki ponury.
milenaj - Pią 03 Mar, 2017 19:23
Wieki tego nie widziałam.
ita - Pią 03 Mar, 2017 22:22
| Hanula napisał/a: |
Długo się czekało na ten film. Oj długo! I mam nadzieję, że „Pielgrzymka” szybko ‘dopielgrzymuje’ do naszych kin. |
Hanula. A wiesz "coś" więcej na temat tego filmu??
Hanula - Sob 04 Mar, 2017 00:20
| ita napisał/a: | | Hanula. A wiesz "coś" więcej na temat tego filmu?? |
Coś tam wiem.
Prace nad filmem zaczęto w marcu 2015, o czym Ryś sam poinformował na swoim chińskim profilu. Zdjęcia kręcono w Irlandii i w Belgii. Stanley Weber, który również gra w tym filmie, w owym czasie dzielił się przepięknymi zdjęciami z okolic planu, co mam nadzieję będzie widoczne na ekranie. Akcja dzieję się w 13-to wiecznej Irlandii, gdzie grupa mnichów musi przenieść do Rzymu relikwię. Podczas tej podróży czekać na nich będzie dużo niebezpieczeństw, ich wiara zostanie poddana próbie i jak dość zagadkowo podają niektóre opisy, rzecz którą przewożą nie całkiem okaże się tym co o niej sądzili. Natomiast postać Rysia będzie się nazywała Raymond De Merville. Jeden z opisów tej postaci mówi, że „RA przedstawia mizantropijnego rycerza z którym mnisi są zmuszeni do dzielenia się swoją podróżą”.
Admete - Sob 04 Mar, 2017 06:29
Brzmi ciekawie, muszę zapamiętać tytuł tego filmu. To jest zapewne ten:
http://www.imdb.com/title..._=nm_flmg_act_3
ita - Sob 04 Mar, 2017 23:31
Dobrze, że u mnie jest kino studyjne, jest jakaś szansa na obejrzenie. Bo na multiplexy raczej nie ma co liczyć
ita - Sob 11 Mar, 2017 17:07
może komuś będzie przyjemnie popatrzeć
https://www.instagram.com/p/BRbzamCAPDU/
https://www.instagram.com/p/BRbzrwqA3HH/
Anaru - Sob 11 Mar, 2017 18:38
To jego psiaki?
ita - Nie 12 Mar, 2017 00:37
| Anaru napisał/a: | To jego psiaki? |
Ha, może by tak też miłe słówko na temat kogoś innego??
Z tego, co tam piszą, można wnioskować , że pieski należą do Michelle Forbes.
ita - Śro 29 Mar, 2017 21:51
najnowsze zdjęcia
https://twitter.com/MishkaForbes/status/847015890726125568
https://twitter.com/MishkaForbes/status/847014806733369346/photo/1
Hanula - Czw 30 Mar, 2017 21:12
| ita napisał/a: | | najnowsze zdjęcia | Fajnie jest znów zobaczyć Rysia, choć nie ukrywam że nie zbyt lubię sposób w jaki pani M.Forbes promuje siebie ( bo przecież nie Rysia).
A skoro o najnowszych zdjęciach mowa, tutaj zdjęcie zrobione podczas czytania skryptu do 2-go sezonu „Berlin Station”. Ryś w okularach wygląda cudnie
Aragonte - Czw 30 Mar, 2017 21:49
Ryś super, szkoda, że zdjęcie nie jest ciut wyraźniejsze
ita - Sob 01 Kwi, 2017 00:57
Oj, szkoda. Ale i tak super
|
|
|