Seriale - SUPERNATURAL: Heaven, Hell and in-between
Admete - Wto 17 Mar, 2009 21:27
Sofi wytrwaj Od odcinka 9 zaczyna się prawdziwa historia
aneby - Wto 17 Mar, 2009 22:18
Zaczęłam czytać pewną książkę. Zacytuję fragmencik :"Miles Jensen (...) starszy detektyw, szef Wydziału Śledczego do spraw Nadprzyrodzonych "
SPN rulez !
Anaru - Wto 17 Mar, 2009 22:26
| aneby napisał/a: | Zaczęłam czytać pewną książkę. Zacytuję fragmencik :"Miles Jensen (...) starszy detektyw, szef Wydziału Śledczego do spraw Nadprzyrodzonych "
SPN rulez ! |
Co czytasz?
A my dla Jareda obejrzałyśmy House of Wax
Harry_the_Cat - Wto 17 Mar, 2009 22:28
Ja tez chce wiedzieć co to!!!!
aneby - Wto 17 Mar, 2009 22:38
To "Księga bez tytułu". Tutaj pisałam o tym http://forum.northandsout...=asc&start=1300
Ale już mi się wydaje, ze przereklamowana. I język w niektórych miejscach zbyt wulgarny, zupełnie niepotrzebnie...
Sofijufka - Śro 18 Mar, 2009 08:14
| Admete napisał/a: | Sofi wytrwaj Od odcinka 9 zaczyna się prawdziwa historia |
no wytrwam, bo kiedyś już oglądałam - sporo, tylko pora była kretyńska, więc albo zapominałam, albo przysypiałam...
spin_girl - Śro 18 Mar, 2009 09:50
Jak ja zazdroszczę wszystkim, którzy są dopiero na początku drogi...Tyle dobrego przed nimi!
Caitriona - Śro 18 Mar, 2009 10:37
| spin_girl napisał/a: | | Tyle dobrego przed nimi! |
Prawda? Home jest fajnym odcinkiem, w ogóle teraz zaczyna się prawdziwa zabawa
spin_girl - Śro 18 Mar, 2009 11:47
Już nie pamiętam, o czym jest Home Za to przed nimi drugi i trzeci sezon!
aneby - Śro 18 Mar, 2009 12:41
Home jest chyba o kobiecie, która mieszka w ich starym domu w Kansas tam sie zaczynają dziać dziwne rzeczy.
spin_girl - Śro 18 Mar, 2009 12:53
| aneby napisał/a: | | Home jest chyba o kobiecie, która mieszka w ich starym domu w Kansas tam sie zaczynają dziać dziwne rzeczy. |
AAAAAAAAAA!!!!!! No taaaaaaaak! dobry odcinek!
Sofijufka - Śro 18 Mar, 2009 17:13
fzruszyłam się
i stary Winchester smakowity...
Admete - Śro 18 Mar, 2009 18:00
Sofi czeka Cię jeszcze więcej wzruszeń Cudny avatarek
Deanariell - Śro 18 Mar, 2009 18:49
| Sofijufka napisał/a: | fzruszyłam się |
Czyli przeżyłaś rasowy Chick Flick Moment - a to dopiero początek tej drogi - zwanej pieszczotliwie road to hell
Czytałam sobie ten słownik SPN i stwierdziłam, że zostałam lekko... hmmmm... jak by to nazwać? - nastąpiło tzw.: Artificial Jensemination - "The act of being eye-f***ed by Jensen Ackles, ultimately resulting in pregnancy. Also known as Blue Steel." Urocze
Jak dobrze, że Hellatus się skończył i jedyny skuteczny antydepresant powrócił na ekrany I niech Holy Tax Accountant ma nas w swej opiece
Ps. Caitri śliczny avek - nie mówiąc o podpisie nad nim
Caitriona - Śro 18 Mar, 2009 21:52
| Deanariell napisał/a: | | Ps. Caitri śliczny avek - nie mówiąc o podpisie nad nim |
A pięknie dziękuję
Obejrzałam 4x15. Bardzo dobry odcinek, z jednej strony poważny, z drugiej dużo humoru. Dobre były te nawiązania do House'a, Ducha; rewelacyjny moment kiedy Dean wsadził rękę w Sama i ten kiedy obaj oberwali od dzieciaka. Niezłe było to, że chłopcy sami mogli się przekonać, jaką moc ma sól kamienna Z tych poważnych rzeczy ciekawe były rozmowy Tessy z Deanem (też bym mu się tak przypomniała ); troszkę strach bierze na widok tak silnego Sama i tego jak łatwo okłamał chłopaka...
Agn - Czw 19 Mar, 2009 00:29
| BeeMeR napisał/a: | Wniosek generalny po tym odcinku: to już nie sa ci śliczni chłopcy co dawniej - ale dalej są śliczni |
Och, to fakt. Jakoś na urodzie się zmienili. I wewnętrznie. I nie są tacy "niewinni" (może tym razem pomińmy drobiazgowe definiowanie na czym polega niewinność Winchesterów). Ech... wszystko się zmieniło, by nie powiedzieć wszystko się sp...artaczyło. Ależ oryginalnym wnioskiem zarzuciłam, nie ma co...
[post o niskiej etc.]
Harry_the_Cat - Czw 19 Mar, 2009 15:55
Bobby i Stara!Ruby w nowym serialu: Harper's Island: http://www.sfuniverse.com...harpers-island/
Caitriona - Czw 19 Mar, 2009 16:05
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Harper's Island |
Hmmm, telewizyjna wersja Piątku 13-go, wielkie dzieło to chyba nie będzie...
BeeMeR - Czw 19 Mar, 2009 19:34
| Agn napisał/a: | | Jakoś na urodzie się zmienili. I wewnętrznie. I nie są tacy "niewinni" | och, tak
Sam już nigdy nie będzie miał tych niewinnych oczek wiernego psiaka, ech... To już nie jest słodki Sammy, tylko duży Sam, chyba nawet bardziej niebezpieczny niż starszy brat.
Sofijufka - Czw 19 Mar, 2009 19:54
ale on wcześniej miał takie przebłyski.... na przykład w dzisiejszym odcinku...
Calipso - Czw 19 Mar, 2009 20:54
W dzisiejszym odcinku był opętany przez doktorka,ale taki był bardziej pociągający I faktycznie,jacy oni kiedyś byli młodzi i niedoświadczeni
spin_girl - Pią 20 Mar, 2009 09:53
Asylum to jeden z najstraszniejszych odcinków SPN. Bałam się na nim okropnie
Admete - Pią 20 Mar, 2009 12:18
Promo następnego odcinka:
http://tvspoilers-odi.blo...-promo-and.html
Calipso - Pią 20 Mar, 2009 14:46
| spin_girl napisał/a: | | Asylum to jeden z najstraszniejszych odcinków SPN. Bałam się na nim okropnie |
Wczoraj w straszniejszych scenach kazałam dzieciom odwracać głowy,bo będą obrzydliwe pająki
aneby - Pią 20 Mar, 2009 14:50
Dzieciom pokazujesz SPN ?
|
|
|