Fantastyka - Wampiry i wilkołaki
Agn - Pon 21 Mar, 2011 20:26
A żałuj, całkiem niezła. Tzn. wnerwia mnie główna bohaterka i najazdy kamery na jej odziany w czarny lateks tyłek, ale pomysł fajny, komiksowy. No i Lucian... Choć najbardziej podobała mi się trójka - Bunt Lykanów.
milenaj - Pon 21 Mar, 2011 20:28
Fajnie. Z chęcią obejrzę. Lubię całą serię.
Aragonte - Pon 21 Mar, 2011 21:19
| Admete napisał/a: | | Nie widziałam nawet pierwszej - jakoś się nie przydarzyło. |
Ja też, ale zamierzam kiedyś nadrobić
Agn - Pon 21 Mar, 2011 21:38
Nie wiem, czy teraz film by was nie wymęczył. Niestety trwa szał na wampiry i wilkołaki wszędzie - w kinie, w lyteraturze (KHEM!), więc jak by się tak brać za Underworld... Pomimo że to kino złe nie jest, ale ogląda się wstęp i "znowu to samo" ciśnie się na usta. To nie są komfortowe warunki do oglądania Underworld.
Kurczę, nabrałam ochoty na Draculę Coppoli...
Yvain - Pon 21 Mar, 2011 22:09
Też się ostatnio nad tym zastanawiałam, bo był jakiś program w TV o filmach wampirzch. Gość prowadzący słusznie zauważył, że już wcześniej w kinie była pokazana miłość wampira do śmiertelniczki, czyli wspaniały film Coppoli z obłędnym Garym Oldmanem i Winoną Ryder Czyli zakochany wampir to nie dzisiejsze odkrycie
Chętnie sobie przypomnę szczególnie ze względu na Oldmana
Anaru - Pon 21 Mar, 2011 22:35
Agn za Wampiora z M3
Bardzo się to błyskawicznie czytało , stary dobry Pilipiuk.
asiek - Wto 22 Mar, 2011 08:00
| Admete napisał/a: | | Nie widziałam nawet pierwszej - jakoś się nie przydarzyło. |
Admete, nie sądzę, aby Ci się spodobał... Sporo tam wąpierzy. Guru nieumarłych gra sam Bill Nighy.
Agn - Wto 12 Lip, 2011 23:16
Jest nowa Yarbro!
http://www.matras.pl/mroczne-klejnoty.html
Tym razem Iwan Groźny i Stefan Batory się zaplątali w opowieść.
asiek - Pon 01 Sie, 2011 17:59
Czy wielbicielki wilkołaków widziały już nową wersję Czerwonego Kapturka ?
http://www.youtube.com/watch?v=ekKMYAOmTj0
Film ma dość oryginalną ścieżkę...
http://www.youtube.com/watch?v=Tf7ddGcxzJ4
http://www.youtube.com/wa...feature=related
Anaru - Pon 01 Sie, 2011 18:17
| asiek napisał/a: | Czy wielbicielki wilkołaków widziały już nową wersję Czerwonego Kapturka ? |
Nie, ale mają zamiar w najbliższym czasie
Admete - Pon 01 Sie, 2011 19:33
Fever Ray - Keep The Streets Empty For Me
Znam ten utwór, podoba mi się. Ma taki dziwny klimat.
Agn - Pon 01 Sie, 2011 21:24
Widziały. Słabizna. Tu opisywałam wrażenia: http://forum.northandsout...art=1325#302303
asiek - Pon 01 Sie, 2011 21:31
Agn, dzięki za recenzję.
A ja właśnie skończyłam oglądać najnowszy odcinek TB i powiem jedno - chcę ZŁEGO Erica !!!! Już mi się ciepłe kluchy znudziły.
milenaj - Pon 01 Sie, 2011 21:35
| asiek napisał/a: | | chcę ZŁEGO Erica ! Już mi się ciepłe kluchy znudziły. |
Zgadzam się.
asiek - Pon 01 Sie, 2011 21:52
Prawda ? Eric na kolanach, to jakieś nieporozumienie.
milenaj - Pon 01 Sie, 2011 21:59
To na poczku było "urocze". Zwłaszcza w pewnych sytuacjach...
Ale potem...
Nie czytałam książek, więc nie wiem co będzie dalej. Ale ja chcę tego ironicznego Erica.
asiek - Pon 01 Sie, 2011 22:02
| milenaj napisał/a: | | To na poczku było "urocze". Zwłaszcza w pewnych sytuacjach... |
I mnie to bawiło. Momentami był rozkoszny. ... Ale dzisiaj zatęskniłam za męskim, silnym i odważnym Ericem.... Wiem, wiem momentami był strasznie wredny, ale miało to swój urok, czyż nie ?
Tak się zastanawiam, czy on jeszcze wróci ?
asiek - Wto 02 Sie, 2011 10:31
Obejrzałam Red riding hood... Ubawiłam się, widząc Charlie Swana /Burke/ w nowej kreacji. ... Rzekłabym, że chłop w końcu doczekał się kultowej roli.
A sam film, no cóż, zgadzam się z Agn słaaaaaabiutki i mocno wtórny. Sporo motywów zaczerpniętych z Osady, Lalek i Zmierzchu.
Admete - Wto 02 Sie, 2011 16:01
To znaczy wilkołaka zagrał?
asiek - Wto 02 Sie, 2011 16:57
| Admete napisał/a: | | To znaczy wilkołaka zagrał? |
Deanariell - Wto 02 Sie, 2011 18:00
A to jakaś tajemnica, że zagrał tę postać?
Anaru - Wto 02 Sie, 2011 18:17
He he, wstyd się przyznać - ja nawet nie wiem który to, ale domyślam się, że ten a'la Edzio
Chyba sobie dzisiaj zapuszczę jak skończę to cudo, które oglądam (znaczy Żelaznego Rycerza ) i potem przeczytam recenzję, bo jak wsadzona w spoiler to może mi co ważnego odkryje przedwcześnie
asiek - Wto 02 Sie, 2011 19:00
| Deanariell napisał/a: | A to jakaś tajemnica, że zagrał tę postać? |
Tajemnica, tajemnica... dlatego machnęłam spoilerem. ... Jak się okazało bezskutecznie.
| Anaru napisał/a: | | He he, wstyd się przyznać - ja nawet nie wiem który to, ale domyślam się, że ten a'la Edzio |
To i dobrze, że nie wiesz, będziesz miała niespodziankę.
asiek - Czw 18 Sie, 2011 19:44
Ktoś ogląda TB ? ... Nadal tęsknię za ZŁYM Ericem... Eric ciepłe kluchy, to zupełnie nie to.
Wątek z czarownicą całkiem ciekawy... Pam jak zwykle rozkoszna.
Wyczytałam, że TB otrzymało zgodę na kolejny sezon.
praedzio - Czw 18 Sie, 2011 19:52
Te ciepłe kluchy to nie takie całkiem ciepłe. Podczas walki pokazał, co w nim siedzi. Mnie się zaczyna podobać wątek z lalką.
I chyba jednak kibicuję Billowi.
|
|
|