Filmy - Powiew Orientu
Trzykrotka - Pon 07 Gru, 2009 00:33
Na miłe zakończenie dnia, wrażenia z seansu Dil Bole Hadippa

BeeMeR - Pon 07 Gru, 2009 07:33
| Trzykrotka napisał/a: | | rażenia z seansu Dil Bole Hadippa | Widzę, że podobało Ci sie to samo co i mnie
Caitriona - Pon 07 Gru, 2009 17:52
Ja też już obejrzałam, ale jakoś nie potrafię się ostatnio zebrać, żeby cokolwiek napisać, niestety o DBH również.
Króciutko, to mi się podobało, ale chyba miałam nadzieję na więcej. Scena pod prysznicem jest moją ulubioną Pośmiałam się na niej Bardzo podobały mi się dwie sekwencje taneczne: na końcu filmu i Discowale Khisko. Rani wygląda tak pięknie, szczególnie w ostatniej piosence, że mi szczęka opadła. No, a Shahid to marzenie
Admete - Pon 07 Gru, 2009 19:04
Ja na razie obejrzałam same piosenki, zwłaszcza dwie wymienione przez Caitri. Muzycznie uwielbiam też Bhangra Bistar
Trzykrotka - Pon 07 Gru, 2009 20:43
Zastanawiam się już, pijąc melisę, czy naprawdę koniec roku musi być w pracy tak upiorny, czy to tylko ludzie nie umieją inaczej . Jakoś nie mam siły na trudne tematy i poważną tematykę filmową. Nawet New York czeka na swoją kolej, choć bardzo byłam ciekawa tego filmu. DBH okazał się idealny. To jest film jak bańka mydlana. Nie ma w nim wiele treści, a nawet prawdopodobieństwa. Co już zauważyła BeeMer - zawodnik Veer ma co prawda bródkę i sikhijski turbanik, ale i niezgorszy biust. Jak niby bierze prysznic w zbiorowej męskiej umywalni? I jakoś nie wierzę w nagłą miłość angrezi Rohana do nieokrzesanej, choć ślicznej bufallo girl, która beka, pluje na niego resztkami trzciny cukrowej i pcha się przed innych w kolejce.
Ale, za to film daje pięknego kopa energetyczno - pozytywnego, a że jest czysto rozrywkowy, a oboje aktorzy cudownie piękni i pełni szwnugu, nie marudzę. Muzyka mi się ogromnie podobała. Wiejskie disco umarłego postawiłoby na nogi, piosenka na napisach końcowych wymiatała, podobała mi się też bardzo ta w klimacie Veer Zaara. W VZ to Veer oprowadzał Zaarę po Punjabie, tutaj - to Veera pokazuje Rohanowi jej kraj. Śliczne zdjęcia, piękna melodia.
Scena pod prysznicem była boska . Ja się jeszcze bardzo uśmiałam, kiedy Shahid - ciacho karmelowe, wypytywał Rani - Veera, czy można go uważać za ładnego i czy może się podobać dziewczynom. Bezcenne
Admete - Pon 07 Gru, 2009 20:47
Trzykrotko też się strasznie śmiałam w trakcie tej rozmowy, w której Rohan wypytywał czy jest przystojny I scena pod prysznicem śliczna była Rani i Shahid pięknie razem w tańcu wypadają.
Trzykrotka - Pon 07 Gru, 2009 20:49
| Admete napisał/a: | | Trzykrotko też się strasznie śmiałam w trakcie tej rozmowy, w której Rohan wypytywał czy jest przystojny |
Miałam wrażenie, ze Shahid z trudem hamował śmiech, kiedy Rano mówiła z namysłem, ze jest trochę za niski..... ma za długie włosy.... i jest za ciemny.... ale ogólnie - tiptop. Jak się radował z tego tiptop!
Admete - Pon 07 Gru, 2009 20:55
W filmie jest jedna dobra scena dramtyczna, w której Shahid mógł pokazać, że umie grać - ta ozmowa, gdy odkrył, kim jest naprawdę Veer. Dobrze mu złość wychodzi. Myslę, że mógłby juz zagrac całkiem złego
Trzykrotka - Pon 07 Gru, 2009 21:05
Trochę już tego popróbował w Kaminey. Naprawdę miło jest odkrywać to nowe oblicze Shahida - od czekoladowego "Cudusia" do aktora z krwi i kości.
Niedawno pokazały się pierwsze zdjęcia z planu filmu, który kręci z Anushka Sharmą - Taaniji z Rab Ne. Ciekawa jestem i filmu i drugiej roli Anushki i tej pary
Admete - Pon 07 Gru, 2009 21:11
Anushkę polubiłam i cieszę się, że będę mogła ją znów zobaczyć
Wczoraj sobie ćwiczyłam do muzyki z RNBDJ Masz gdzieś te zdjęcia?
Trzykrotka - Pon 07 Gru, 2009 22:03
Nie mam, to były takie pierwsze zamazańce na którejś stronie indyjskiej. nawet ich nie zapisałam. Ale będę trzymać rękę na pulsie
Edit: to było to cóś w szarych płaszczykach
http://images.google.pl/i...DN%26start%3D36
A tu więcej Shahida: reklamował chyba jakąś firmę torbową. ładne zdjęcia, tylko niepotrzebnie ma oczy schowane

Jeszcze zdjęcia z kalendarzy Daboo Ratnama: na 2099 rok
za ubiegły rok
I wcześniejsze, okrutnie wylizane
BeeMeR - Wto 08 Gru, 2009 09:25
| Trzykrotka napisał/a: | | z kalendarzy Daboo Ratnama: na 2099 rok | rok imponujący - nie wiem, czy dożyję
Cieszę się, że DBH się podobał - to śliczna bajka
A Shahid im starszy tym lepszy
Trzykrotka - Wto 08 Gru, 2009 13:05
Dożyjesz, dożyjesz, tylko pij mleko!
BeeMeR - Wto 08 Gru, 2009 13:09
dobrze
*popija kawusią, bo w pracy, ale ma ochotę na likier kawowy*
Trzykrotka - Czw 10 Gru, 2009 21:20
Shahid (czemu ja tak Imrana nie tropię jak jego ) udowadnia, ze nie tylko Hrithik Roshan jest człowiekiem - gumą
Kolejny trailer z Chance Pe Dance
http://www.filmicafe.com/...6&value=trailer
I ma dykcję !
http://www.filmicafe.com/...6&value=trailer
trifle - Czw 10 Gru, 2009 22:11
Czy to nie są te same klipy?
Trzykrotka - Czw 10 Gru, 2009 22:28
Nawet jeśli zalinkowałam te same, to łatwo obejrzeć cały zestaw, na górze są cyferki, po których chodzimy
Admete - Pią 11 Gru, 2009 15:05
Ja bym wolała, zeby Shahid tańczył coś innego, ale i tak będę się gapić Jaką minę robi na początku przed tymi dzieciakami. Sama tak czasami robię na lekcji
BeeMeR - Pią 11 Gru, 2009 15:12
Dzięki za linki - Shahida, zwłaszcza tańczącego oglądam zawsze chętnie
Trzykrotka - Pią 11 Gru, 2009 15:14
| Admete napisał/a: | Jaką mine robi na początku przed tymi dzieciakami. Sama tak czasami robię na lekcji |
Pomyślałam, ze Shahid - nauczyciel Ci się spodoba . Właściwie, to w Dil Bole też był trochę nauczycielem. Mówił out! wywalając z boiska i mnie się od razu Kabir Khan przypominał
Admete - Pią 11 Gru, 2009 15:24
Mam nadzieję, że mi się spdooba takie ponure to życie, chociaż sobie ładnego pooglądam...
Calipso - Pią 11 Gru, 2009 22:51
Kochane,mam pytanko.Jaki jest oryginalny tytuł bollywoodzkiej wersji Dumy i uprzedzenia ? Wypiłam cztery kawy,ostatnią przed ósmą,i czuję że nie doczekam nawet do połowy filmu
Admete - Pią 11 Gru, 2009 22:58
Bride and Prejudice
Calipso - Pią 11 Gru, 2009 23:07
Dzięki Będę musiała się zakręcić za tym filmem.
BeeMeR - Wto 15 Gru, 2009 12:53
Czy ktoś oglądał już polską wersję Aaja Nachle?
Jakieś uwagi, zachwyty?
zastanawiałam się czemu jeszcze nie mam informacji z Merlina, a mi to ciągle w koszyku siedzi
a wydawało mi się, że kończyłam zamówienie
|
|
|