To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Komunikaty - Spotkanie w Krakowie - C.D. -

Admete - Czw 04 Lip, 2013 11:02

Ja pewnie jeszcze będę mogła.
Barbarella - Czw 04 Lip, 2013 12:06

Aine, nie stresuj Pani Matki!!
Anaru, zdjęcia doszły i są fantastyczne! :kwiatek:

BeeMeR - Czw 04 Lip, 2013 14:24

Ja na kociołek chętnie bardzo, ale nocleg nie wchodzi w grę :kwiatek:
No i nie da się ukryć, że muszę mieć potwierdzony transport tam i z powrotem (taka wygodna jestem :P )

Anaru - Czw 04 Lip, 2013 14:28

BeeMeR napisał/a:
muszę mieć potwierdzony transport tam i z powrotem (taka wygodna jestem :P )

Bo taki wygodny transport tam jest :lol:

Loana - Śro 10 Lip, 2013 22:48

O, to ja muszę z mężem pogadać, żeby się ze mną wybrał, bo na tak długo może nie chcieć mnie puścić samą :P
Anaru - Śro 10 Lip, 2013 23:03

Ty mężowi dzieci zostaw na tą chwilę. :mrgreen:
Anonymous - Czw 11 Lip, 2013 02:42

kobielki - ostatni weekend sierpnia? Pasi?
Wstepnie - bo moi rodzice jeszcze nie wiedza, jakie szczescie ich spotka :twisted:

Deanariell - Czw 11 Lip, 2013 02:45

AineNiRigani napisał/a:
kobielki - ostatni weekend sierpnia? Pasi?

Na "kociołek" czy na spotkanie w Krakowie? :mysle: "Kociołek" to fajna rzecz, ale ja raczej zainteresowana jestem tą drugą opcją (przynajmniej w tym roku ;) ).

BeeMeR - Czw 11 Lip, 2013 12:20

Aine, mnie póki co wszystko pasi :kwiatek:
Dorfi - Czw 18 Lip, 2013 12:27

Kraków pasuje mi w każdym dniu, ale z dziećmi będę, bo koniec sierpnia to u męża nawał pracy i z dziećmi nie zostanie.
Do Chrzanowa to tylko w weekend mnie zawiezie (powód jak wyżej).

Loana - Czw 18 Lip, 2013 12:55

A Ty nie masz własnego samochodu? Coś kojarzę, że kupowałaś.
Dorfi - Czw 18 Lip, 2013 14:12

Mam, ale do Chrzanowa boję się jechać sama (z dziećmi). Ja jestem niedzielny kierowca. Opanowaną mam tylko trasę mieszkanie-działka.
BeeMeR - Czw 18 Lip, 2013 19:47

Dorfi, mogłabym Cię popilotować :kwiatek: (w swym dobrze pojętym interesie ;) )
A tak serio to też bardziej wierzę w spotkanie krakowskie - bo dojazd do Chrzanowa jest nie taki łatwy.... No, ale nadzieja umiera ostatnia

Alicja - Czw 18 Lip, 2013 21:20

Tak się składa,że 8 sierpnia w godzinach południowych lub popołudniowych mogę wypić kawkę w Krakowie z tymi, którzy znajdą na to choćby odrobinę czasu. Zauważcie,że ostatnia moja wizyta z odrobiną wyskrobanego czasu w waszych stronach miała miejsce 3 lata temu :-P
Wiem, że to środek tygodnia i wiem, że czasu niezbyt wiele, ale bardo chętnie nacieszyłabym oczy tymi, którzy mogą przyjść/przyjechać :kwiatek:

Deanariell - Czw 18 Lip, 2013 23:13

Alicja napisał/a:
Tak się składa,że 8 sierpnia w godzinach południowych lub popołudniowych mogę wypić kawkę w Krakowie z tymi, którzy znajdą na to choćby odrobinę czasu.

Ja bym bardzo chciała, ale skoro mam się wybrać do Krakowa później w sierpniu, to wcześniej raczej nie dam rady... Buuuuuuu... :(

Admete - Czw 18 Lip, 2013 23:21

a ja zobaczę, jak będzie :)
Anaru - Czw 18 Lip, 2013 23:23

Ja też nie dam rady, choć chciałabym, chciała... :(
Dorfi - Pią 19 Lip, 2013 00:16

Mnie się może udać (ale z dziećmi).
BeeMeR - Pią 19 Lip, 2013 13:41

Mnie się mam nadzieję uda Adasia zostawić w domu z babcią :trzyma_kciuki:
Tak czy inaczej powinnam być :kwiatek:

Alicja - Pią 19 Lip, 2013 20:13

Dorfi napisał/a:
(ale z dziećmi).

Mnie dzieci nie starszne :wink: w końcu sama będę z dwójką, która postaram się sprzedać tatusiowi na ten cza,s chociaż może ten manewr może nie udać się po całonocnej jeździe :mysle:
Admete- zobacz, zobacz :lol: Byłaby to dla mnie ogromna radość, zobaczyć ciebie i BeMeer ponownie :-D

Admete - Pią 19 Lip, 2013 20:31

Ja odpowiem jak zwykle Riella mnie odpowiada - 8 sierpnia, ja nie wiem, co będę wtedy robić ;)
arlekin - Nie 21 Lip, 2013 19:53

Oj a ja nic nie będę obiecywać i planować, bo znowu nie wypali. Tylko jak nadejdzie 08.08 to się po prostu stawię :trzyma_kciuki:
O ile to nadal będzie 08.08, bo od 12 się wczasuje :mrgreen:

BeeMeR - Nie 21 Lip, 2013 20:03

arlekin napisał/a:
O ile to nadal będzie 08.08
Będzie będzie - jak Alicja tak mówi to będzie :mrgreen:
Gdzie się planujesz wczasować? :mysle:

Anonymous - Nie 21 Lip, 2013 20:39

Kobielki - przylatuje jakos tak kole 14-15 (nie pamietam dokladnie), 24-27 mam festiwal, wiec spotkam sie z Delegacja, kociolek u u mnie wstepnie 31 w sobote, teoretycznie pierwszy weekend w kraju (17 -18 ) mam wolne - ale nie wiem, czy nie zrobimy sobie czegos rodzinnie - wiecie, nocowanie Miraszka i takie tam. Ale w tygodniu dysponuje czasem jak tylko sobie zyczycie.

Mam taka propozycje - zrobmy sobie piknik. Tutaj w Londynie Harry zarazil mnie piknikowaniem i szalenie mi sie to spodobalo. Kazda przywozi jakies zarcie, cos do picia (najlepiej winko, tudziez inksze), wszyscy sa szczesliwi, bo maja to, co lubia, albo dlatego, ze na sepa maja, to czym poczestuja inni :)
I wszystko na Lonie. Natury, rzecz jasna.
Zgodzcie sie, co? Uwielbiam pikniki i picie z gwinta ( he he - tego tez mnie Kot nauczyl. w ogole Kot mnie szalenie mocno wyedukowal piknikowo - chociaz nie wiem, czy dobrze... )

Krakowianki wybieraja miejsce :)

aneby - Nie 21 Lip, 2013 20:41

Musiałabym dobrze pokombinować, bo sobie tak ułożyłam grafik, że mam wtedy 12 godz w robocie :roll:

Edit: to było odnośnie 8.08