Aktorzy - Orlando Bloom
Agn - Nie 28 Wrz, 2008 21:12
Aczkolwiek to był żart. (Chociaż w sumie...)
aneby - Nie 28 Wrz, 2008 21:13
Jeszcze chyba jakieś Kingdom of Heaven popełnił
Anonymous - Nie 28 Wrz, 2008 21:14
zaloze sie ze to bylo przed kwietniem 2007 - to byl okres kiedy komputer i strajkowal i mniej wiecej co tydzien musialam stawiac system (o tyle praktyczne, ze teraz jestem w tym temacie samodzielna )
Agn - Nie 28 Wrz, 2008 21:14
Popełnił. IMHO jego najlepsza rola. Aczkolwiek nie widziałam Milkmana i Elizabethtown, więc nie wiem, może w komediach czuje się najlepiej.
Harry_the_Cat - Nie 28 Wrz, 2008 21:24
| AineNiRigani napisał/a: | zaloze sie ze to bylo przed kwietniem 2007 - to byl okres kiedy komputer i strajkowal i mniej wiecej co tydzien musialam stawiac system (o tyle praktyczne, ze teraz jestem w tym temacie samodzielna ) |
Miałaś problemy z klawiaturą, z tego, co pamiętam
A a propos Orlando - mówiłam niejednokrotnie, że aktor to kiepściutki a ja i tak mam do niego słabość
I muszę wreszcie Elizabethtown obejrzeć...
Anonymous - Nie 28 Wrz, 2008 21:30
Ja jestem wielka fanka i Milkmana (Calcium Kida) i elisabethtown. Facet ma olbrzymi potencjal komediowy i jak dla mnie to jednak to sa najlepsze jego role - szczegolnie Calcium Kida zagral genialnie. Abso-kurna-lutnie. Komedia ze stricte angielskim humorze - jak zawsze smieja sie sami z siebie. Natomiast samobojstwo Blooma w Elisabethtown po prostu majstersztyk
W Kingdom najwieksza zaleta roli Blooma bylo to, ze tak rzadko sie odzywal. No jakos nie lezy mu postac tragiczna. On sie urodzil do komedii i tyle !!
Dodam, ze ja tez jestem przeciwko jego bieliznie. Jakiejkolwiek
Calipso - Nie 28 Wrz, 2008 21:42
| Agn napisał/a: | | Tak to jest jak się nos pcha w czyjąś bieliznę - dowiaduje się człowiek rzeczy, których nie chciałby wiedzieć. |
to nie ja tylko jego byłe/obecne czy cuś tam to wychlapały
| Harry_the_Cat napisał/a: | | aktor to kiepściutki a ja i tak mam do niego słabość |
ja też i to przez niego prosiłam Aine o przywiezienie mi elfa,ale elfa ciągle niet
aneby - Nie 28 Wrz, 2008 21:51
Cal uważaj żebyś nie dostała agenta Smitha, który okazał się być elfem (i to nie byle jakim)
Calipso - Nie 28 Wrz, 2008 22:03
| Cytat: | | agenta Smitha, który okazał się być elfem (i to nie byle jakim |
kim on jest? jakoś go nie kojarzę
| AineNiRigani napisał/a: | jestem przeciwko jego bieliznie. Jakiejkolwiek |
perwersja się szerzy
Agn - Nie 28 Wrz, 2008 22:15
Hugo Weaving, Calipso
Calipso - Nie 28 Wrz, 2008 22:18
| Agn napisał/a: | | Hugo Weaving |
matrix?
Agn - Nie 28 Wrz, 2008 22:20
Si
Calipso - Nie 28 Wrz, 2008 22:30
Ha!! jednak mam dobrą pamięć
ale nie do avatarów
aneby - Nie 28 Wrz, 2008 22:31
Chyba nie wszyscy załapali
Calipso - Nie 28 Wrz, 2008 22:33
| aneby napisał/a: | Chyba nie wszyscy załapali |
sorry,ja tak zawsze po piwku
aneby - Nie 28 Wrz, 2008 22:35
Czy z powodu pifka zgubiłaś sukienkę?
Calipso - Nie 28 Wrz, 2008 22:38
tak,dla mnie dwa to zdecydowanie za dużo i jeszcze Kasiek gdzieś znikneła ale już jestem ubrana
Agn - Pon 29 Wrz, 2008 16:19
Co też ten Orlando z dziewojami wyprawia - rozpija i sprawia, że po jego temacie sukienki gubią...
Agn *sfazowana*
Anonymous - Pon 29 Wrz, 2008 18:26
| Agn napisał/a: | | Co też ten Orlando z dziewojami wyprawia - rozpija i sprawia, że po jego temacie sukienki gubią... |
Majtki pewnie tez... ktora sie przyznaje?
Calipso - Pon 29 Wrz, 2008 20:05
| Agn napisał/a: | | Co też ten Orlando z dziewojami wyprawia - rozpija i sprawia, że po jego temacie sukienki gubią... |
noremalnie nie lubię bolndynów,ale on jako elf picie z żalu,że go nie mam,a gubienie sukienki miało sprawić,że coś się zmieni
| AineNiRigani napisał/a: | | ktora sie przyznaje? |
no dobrze,ja się przyznaję
|
|
|