Richard Armitage - Robin Hood 2006 w TVP!
Gosia - Nie 25 Lut, 2007 21:29
No wlasnie. Gunia ma racje. Resocjalizacja
W ostatnim odcinku bedzie o tym mowa, ale nie uprzedzajmy wypadkow
W kazdym razie Guy bedzie mial nadzieje, ze jego winy zostaną odkupione
A troche sie tego uzbiera...
Anonymous - Nie 25 Lut, 2007 21:33
On nie musi mieć nadzieii ja mu odpuszczam, winy nawet i na przyszłość. No powiedzcie czy do Guya można mieć uraz o coś?
Gosia - Nie 25 Lut, 2007 21:36
Absolutnie nie! Jest taki slodki
Oczywiscie nie lubie kiedy tlucze kogos po gebie czy dzga nozem ??:
Ale nie lubie tez jak dostaje po gebie, zwlaszcza od tego chlystka Robina
Ale fakt, ze role mu napisali nie ten teges, nie to nawet ze dopuszcza sie niegodnych czynow, ale wychodzi czasem na fajtłapę ??:
Swoja droga, pokrytykuje Rysia a co! tylko Aine moze? , czasem wydaje mi sie ze jego dlugie nogi przeszkadzaja mu w szybkim biegu, czy innych cwiczeniach fizycznych. Nie wiem, jak on w tym cyrku wystepowal... przeciez powinien byc super sprawny..
Co nie zmienia faktu, ze spojrzenie ma zabojcze. o glosie juz nie wspominajac, szkoda ze tu lektor zaglusza..
miłosz - Nie 25 Lut, 2007 21:37
Guy Gayem a Marion nie powinna jezdzić konno w sposób męski i pozwolić się filmować na tym zwierzu od tyła........
co to Harry kiedys mówiłaś, że od którego odcinka to się lepsze zrobi???
(i powiem, że na niedziele 4 i 11 marca nie ma "RH" w programie)
Harry_the_Cat - Nie 25 Lut, 2007 21:41
Nie wiem, czy od razu lepsze... ale polecam 7 i 8 .
A to byłby numer, gdyby to zdjęli
Alison - Nie 25 Lut, 2007 21:44
| Harry_the_Cat napisał/a: | Nie wiem, czy od razu lepsze... ale polecam 7 i 8 .
A to byłby numer, gdyby to zdjęli |
Jak poczytali nasze opiniotwórcze forum, to mogła im trochę zrzednąć mina, albo przesuną na godziny popółnocne, only dla intelektualistów
Gosia - Nie 25 Lut, 2007 21:44
Tez sie przerazilam, ze moze zdjeli
Moze ogladalnosci nie ma? Nie! To niemozliwe!
Dzieciakom musi ten film sie podobac.
To fakt, ze ogólnie to fantasy, czyli realizmu za grosz, ale ...
Alison - Nie 25 Lut, 2007 21:46
| Gosia napisał/a: | Tez sie przerazilam, ze moze zdjeli
Moze ogladalnosci nie ma? Nie! To niemozliwe! |
Wiesz Gosiu nasza dzielna piątka chyba nie jest w stanie zrobić ogladalności, nawet jak włączymy wszystkie telewizory w domu
Gunia - Nie 25 Lut, 2007 21:47
| Alison napisał/a: | Wiesz Gosiu nasza dzielna piątka chyba nie jest w stanie zrobić ogladalności, nawet jak włączymy wszystkie telewizory w domu |
Ja ostrzegam, że jak na dobre zdejmą, to ja wezmę widły i pójdę na Woronicza, czy gdzie to tam teraz jest.
Gosia - Nie 25 Lut, 2007 21:50
Wiecie, w razie czego to protesty na: widzowie@tvp.pl
Ale by sie zdziwli, ze tyle bab chce Robin Hooda ogladac!
No tak, dzieciaki wolą o wiezieniu ogladac, niz taki romantyczny film jak RH... ??:
Alison - Nie 25 Lut, 2007 21:51
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Ja nie Guya, ja sabotuję lektora.... |
No tak ten lektor to wali Ryśkowi krecią robotę, i odstrasza niedobitki wielbicielek.
Anonymous - Nie 25 Lut, 2007 21:57
Mnie nic nie odstrasza, chociaz w Ryśku głos jest także wielkim walorem. Rysiek bez głosu to połowa Ryśka, ale ta połowa mi starcza. Na bezrybiu i rak ryba
Maryann - Nie 25 Lut, 2007 21:58
Skutek byłby pewnie taki sam, jak pisanie petycji po kasacji BBC PRIME... ??:
Słuchajcie, a może oni myśleli, że kupują z rabatem i nieświadomie nabyli tylko kilka odcinków...
Gosia - Nie 25 Lut, 2007 22:01
To "Imperium Tygrysa" ma dwa odcinki.
Moze pozostalych RH jeszcze nie kupili?
Moze trzeba ich zapytac, co sie dzieje i czy bedzie ciag dalszy RH
Kto napisze na ochotnika?
(widzowie@tvp.pl )
Anonymous - Nie 25 Lut, 2007 23:08
Ale chyba oglądalność nie jest taka niska? Ja juz naprawdę wole RH oglądać niż PB czy Ranczo
No! Byłam napisałam do naszej szanownej TV z prośbą ( a raczej żądaniem ) o wyjaśnienie całej tej sytuacji. Ciekawe za ile dni mi odpiszą
achata - Pon 26 Lut, 2007 16:16
| miłosz napisał/a: | Guy Gayem a Marion nie powinna jezdzić konno w sposób męski i pozwolić się filmować na tym zwierzu od tyła........
co to Harry kiedys mówiłaś, że od którego odcinka to się lepsze zrobi???
(i powiem, że na niedziele 4 i 11 marca nie ma "RH" w programie) |
o stylu jazdy "Mariana" (podoba mi się to określenie ) juz tu trochę napisano w swoim czasie. Była i dyskusja o damskich spodniach- zdaje się, że Aine udzieliła kilka fachowych informacji. Nie mogą tego zdjąć zanim Guy roztoczy w pełni swój męski urok Od piątego odcinka Rysio miał sporo do zagrania i momentami Guy robił się naprawdę sympatyczny...
Anonymous - Pon 26 Lut, 2007 18:53
jeszcze fajniejszy??
I TVP ma mi to zdjąć z anteny??
Po moim trupie!!
Anonymous - Wto 27 Lut, 2007 00:14
Niewiele?! No cóż, to twoje zdanie Aine ale się z nim nie zgadzam. Ja oglądam RH dla każdej sekundy w której Richard pojawia się na ekranie Na przykład w drugim odcinku (chyba...) tak ślicznie Rysiu ziewał! Jego widok naprawdę wart jest wszelkich poświęceń, nawet takich jak obserwowanie nieudolnych działań Robina i jego bandy
Alison - Wto 27 Lut, 2007 09:23
| otherwaymistercollins napisał/a: | Niewiele?! No cóż, to twoje zdanie Aine ale się z nim nie zgadzam. Ja oglądam RH dla każdej sekundy w której Richard pojawia się na ekranie Na przykład w drugim odcinku (chyba...) tak ślicznie Rysiu ziewał! Jego widok naprawdę wart jest wszelkich poświęceń, nawet takich jak obserwowanie nieudolnych działań Robina i jego bandy |
Other, z całym szacunkiem, jak narazie to więcej nieudolnych działań w wydaniu Ryśkowym zauważyłam, ale rozumiem, że jesteś na etapie żeby się nawet jego seksownym kichaniem zachwycać, więc oczywiście, no comment
Harry_the_Cat - Wto 27 Lut, 2007 20:00
Ciesząc się odzyskanym monitorem i zawartością wczorajszą skrzynki pocztowej:
Gunia - Wto 27 Lut, 2007 20:07
W świetle tych screenów nawet takie pytania:
"A gdzie lepiej pić przez słomkę w górach czy nad morzem i dlaczego?" na jutrzejszym sprawdzianie z fizyki mnie nie martwią.
Dzięki Harry.
Anonymous - Wto 27 Lut, 2007 20:59
Harry jesteś wielka
Anonymous - Wto 27 Lut, 2007 21:31
a przygladnełam się na tej ostatniej fotce wygląda jak Gargamel
Anonymous - Wto 27 Lut, 2007 21:58
tylko?
Anonymous - Wto 27 Lut, 2007 22:11
Jasne, że tylko na ostatniej bo na wcześniejszych wygląda bosko
No dobra na tej ostatniej ma w sobie sporo gargamelowatej boskosci
|
|