To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Richard Armitage - Robin Hood 2006 w TVP!

Gosia - Nie 25 Lut, 2007 21:29

No wlasnie. Gunia ma racje. Resocjalizacja :D
W ostatnim odcinku bedzie o tym mowa, ale nie uprzedzajmy wypadkow ;)
W kazdym razie Guy bedzie mial nadzieje, ze jego winy zostaną odkupione :cool:
A troche sie tego uzbiera...

Anonymous - Nie 25 Lut, 2007 21:33

On nie musi mieć nadzieii ja mu odpuszczam, winy nawet i na przyszłość. No powiedzcie czy do Guya można mieć uraz o coś?
Gosia - Nie 25 Lut, 2007 21:36

Absolutnie nie! Jest taki slodki ;)
Oczywiscie nie lubie kiedy tlucze kogos po gebie czy dzga nozem :? ??:
Ale nie lubie tez jak dostaje po gebie, zwlaszcza od tego chlystka Robina :roll:
Ale fakt, ze role mu napisali nie ten teges, nie to nawet ze dopuszcza sie niegodnych czynow, ale wychodzi czasem na fajtłapę :? ??:
Swoja droga, pokrytykuje Rysia a co! tylko Aine moze? ;) , czasem wydaje mi sie ze jego dlugie nogi przeszkadzaja mu w szybkim biegu, czy innych cwiczeniach fizycznych. Nie wiem, jak on w tym cyrku wystepowal... przeciez powinien byc super sprawny..
Co nie zmienia faktu, ze spojrzenie ma zabojcze. :rumieniec: o glosie juz nie wspominajac, szkoda ze tu lektor zaglusza..

miłosz - Nie 25 Lut, 2007 21:37

Guy Gayem a Marion nie powinna jezdzić konno w sposób męski i pozwolić się filmować na tym zwierzu od tyła........ :shock:

co to Harry kiedys mówiłaś, że od którego odcinka to się lepsze zrobi??? :rumieniec:

(i powiem, że na niedziele 4 i 11 marca nie ma "RH" w programie)

Harry_the_Cat - Nie 25 Lut, 2007 21:41

Nie wiem, czy od razu lepsze... ;) ale polecam 7 i 8 .

A to byłby numer, gdyby to zdjęli :lol:

Alison - Nie 25 Lut, 2007 21:44

Harry_the_Cat napisał/a:
Nie wiem, czy od razu lepsze... ;) ale polecam 7 i 8 .

A to byłby numer, gdyby to zdjęli :lol:

Jak poczytali nasze opiniotwórcze forum, to mogła im trochę zrzednąć mina, albo przesuną na godziny popółnocne, only dla intelektualistów :wink:

Gosia - Nie 25 Lut, 2007 21:44

Tez sie przerazilam, ze moze zdjeli :shock:
Moze ogladalnosci nie ma? Nie! To niemozliwe!
Dzieciakom musi ten film sie podobac.
To fakt, ze ogólnie to fantasy, czyli realizmu za grosz, ale ...

Alison - Nie 25 Lut, 2007 21:46

Gosia napisał/a:
Tez sie przerazilam, ze moze zdjeli :shock:
Moze ogladalnosci nie ma? Nie! To niemozliwe!

Wiesz Gosiu nasza dzielna piątka chyba nie jest w stanie zrobić ogladalności, nawet jak włączymy wszystkie telewizory w domu :wink:

Gunia - Nie 25 Lut, 2007 21:47

Alison napisał/a:
Wiesz Gosiu nasza dzielna piątka chyba nie jest w stanie zrobić ogladalności, nawet jak włączymy wszystkie telewizory w domu :wink:

Ja ostrzegam, że jak na dobre zdejmą, to ja wezmę widły i pójdę na Woronicza, czy gdzie to tam teraz jest.

Gosia - Nie 25 Lut, 2007 21:50

Wiecie, w razie czego to protesty na: widzowie@tvp.pl
;)
Ale by sie zdziwli, ze tyle bab chce Robin Hooda ogladac! :rotfl:
No tak, dzieciaki wolą o wiezieniu ogladac, niz taki romantyczny film jak RH... :? ??:

Alison - Nie 25 Lut, 2007 21:51

Harry_the_Cat napisał/a:
Ja nie Guya, ja sabotuję lektora....

No tak ten lektor to wali Ryśkowi krecią robotę, i odstrasza niedobitki wielbicielek. :lol:

Anonymous - Nie 25 Lut, 2007 21:57

Mnie nic nie odstrasza, chociaz w Ryśku głos jest także wielkim walorem. Rysiek bez głosu to połowa Ryśka, ale ta połowa mi starcza. Na bezrybiu i rak ryba
Maryann - Nie 25 Lut, 2007 21:58

Gosia napisał/a:
Wiecie, w razie czego to protesty na: widzowie@tvp.pl

Skutek byłby pewnie taki sam, jak pisanie petycji po kasacji BBC PRIME... :? ??:

Słuchajcie, a może oni myśleli, że kupują z rabatem i nieświadomie nabyli tylko kilka odcinków... :roll:

Gosia - Nie 25 Lut, 2007 22:01

To "Imperium Tygrysa" ma dwa odcinki.
Moze pozostalych RH jeszcze nie kupili?
Moze trzeba ich zapytac, co sie dzieje i czy bedzie ciag dalszy RH :roll:
Kto napisze na ochotnika? :mrgreen:
(widzowie@tvp.pl )

Anonymous - Nie 25 Lut, 2007 23:08

Ale chyba oglądalność nie jest taka niska? Ja juz naprawdę wole RH oglądać niż PB czy Ranczo :obrzydzenie:
No! Byłam napisałam do naszej szanownej TV z prośbą ( a raczej żądaniem :wink: ) o wyjaśnienie całej tej sytuacji. Ciekawe za ile dni mi odpiszą

achata - Pon 26 Lut, 2007 16:16

miłosz napisał/a:
Guy Gayem a Marion nie powinna jezdzić konno w sposób męski i pozwolić się filmować na tym zwierzu od tyła........ :shock:

co to Harry kiedys mówiłaś, że od którego odcinka to się lepsze zrobi??? :rumieniec:

(i powiem, że na niedziele 4 i 11 marca nie ma "RH" w programie)

o stylu jazdy "Mariana" (podoba mi się to określenie :) ) juz tu trochę napisano w swoim czasie. Była i dyskusja o damskich spodniach- zdaje się, że Aine udzieliła kilka fachowych informacji. Nie mogą tego zdjąć zanim Guy roztoczy w pełni swój męski urok :( Od piątego odcinka Rysio miał sporo do zagrania i momentami Guy robił się naprawdę sympatyczny...

Anonymous - Pon 26 Lut, 2007 18:53

jeszcze fajniejszy??
I TVP ma mi to zdjąć z anteny??
Po moim trupie!! :lovera:

Anonymous - Wto 27 Lut, 2007 00:14

Niewiele?! No cóż, to twoje zdanie Aine ale się z nim nie zgadzam. Ja oglądam RH dla każdej sekundy w której Richard pojawia się na ekranie :wink: Na przykład w drugim odcinku (chyba...) tak ślicznie Rysiu ziewał! :mrgreen: Jego widok naprawdę wart jest wszelkich poświęceń, nawet takich jak obserwowanie nieudolnych działań Robina i jego bandy
Alison - Wto 27 Lut, 2007 09:23

otherwaymistercollins napisał/a:
Niewiele?! No cóż, to twoje zdanie Aine ale się z nim nie zgadzam. Ja oglądam RH dla każdej sekundy w której Richard pojawia się na ekranie :wink: Na przykład w drugim odcinku (chyba...) tak ślicznie Rysiu ziewał! :mrgreen: Jego widok naprawdę wart jest wszelkich poświęceń, nawet takich jak obserwowanie nieudolnych działań Robina i jego bandy

Other, z całym szacunkiem, jak narazie to więcej nieudolnych działań w wydaniu Ryśkowym zauważyłam, ale rozumiem, że jesteś na etapie żeby się nawet jego seksownym kichaniem zachwycać, więc oczywiście, no comment :wink:

Harry_the_Cat - Wto 27 Lut, 2007 20:00

Ciesząc się odzyskanym monitorem i zawartością wczorajszą skrzynki pocztowej:

Gunia - Wto 27 Lut, 2007 20:07

W świetle tych screenów nawet takie pytania:
"A gdzie lepiej pić przez słomkę w górach czy nad morzem i dlaczego?" na jutrzejszym sprawdzianie z fizyki mnie nie martwią. :D
Dzięki Harry.

Anonymous - Wto 27 Lut, 2007 20:59

Harry jesteś wielka :slina: :slina:
Anonymous - Wto 27 Lut, 2007 21:31

a przygladnełam się na tej ostatniej fotce wygląda jak Gargamel :mrgreen:
Anonymous - Wto 27 Lut, 2007 21:58

tylko? :mrgreen:
Anonymous - Wto 27 Lut, 2007 22:11

Jasne, że tylko na ostatniej bo na wcześniejszych wygląda bosko

No dobra na tej ostatniej ma w sobie sporo gargamelowatej boskosci :mrgreen: