Richard Armitage - Ultimate Force (Komandosi) 2003
Tamara - Wto 07 Paź, 2008 21:30
| Mag13 napisał/a: | A jako gentleman nie mógł odmówić - kobieta, żona towarzysza, prosiła w desperacji.... |
No wiem , że małżonek na nią się patelnią zamierzył , ale żeby z dowódcą małżonka ? To bardzo źle o dowódcy świadczy , gdy nielojalny wobec podwładnych
Harry_the_Cat - Śro 08 Paź, 2008 07:14
Ian powinien był wiedzieć lepiej....
spin_girl - Śro 08 Paź, 2008 13:13
Zaczynam się naprawdę cieszyć, że tego nie oglądam. Zdrady nie akceptuję kompletnie i ta rola Rysia (wnioskujac z opisów) nie przypadłaby mi wcale do gustu! Kiedy on wreszcie zagra w jakiejś porządnej love story???????
Tamara - Śro 08 Paź, 2008 16:03
Mąż na końcu obiecał modliszce że pójdzie się leczyć i wszystko jej wynagrodzi , nie zdradził jej , a teraz jeszcze się pewnie dowie , że ona z jego dowódcą obawiam się , że to się źle skończy
Gosia - Śro 08 Paź, 2008 16:25
Dzis ostatni odcinek serii 2 "Komandosów" i zarazem ostatni odcinek z udziałem Rysia.
Sofijufka - Śro 08 Paź, 2008 16:27
Tamara - Śro 08 Paź, 2008 17:09
Jak nic wywalą go z urzędu za brzydkie postępki
anika - Śro 08 Paź, 2008 17:47
| Gosia napisał/a: | A przeciez trzeba pomóc kobiecie |
zgadzam się!!!
Jest dorosła wie co robi!
Krybofa - Śro 08 Paź, 2008 17:51
| spin_girl napisał/a: | | Zaczynam się naprawdę cieszyć, że tego nie oglądam. Zdrady nie akceptuję kompletnie i ta rola Rysia (wnioskujac z opisów) nie przypadłaby mi wcale do gustu! Kiedy on wreszcie zagra w jakiejś porządnej love story |
(ja dodam produkcji-niekoniecznie love story), a rola Rysia też mi w tym filmie nie bardzo "leży", jest taki nijaki nie tak jak w N&S.
Sofijufka - Śro 08 Paź, 2008 18:06
ja wiem, czy jest nijaki? Chyba taki ma być.... Urzędnik wojskowy, konformista na tle soczystych zawadiaków....Nie wykluczam, że z dobrej, wojskowej rodziny [bo wyraźnie ma przewrócone w głowie}... Taki angielski sztywniak....
Gosia - Śro 08 Paź, 2008 19:02
Mało to prawdopodobne, że się tak od razu w niej zakochal
W kazdym razie sadze, ze ten film i widok Rysia w mundurze zainspirowal grupe fanek do stworzenia Armitage Army
Sofijufka - Śro 08 Paź, 2008 19:37
qrcze, ogladam od połowy, bo telefony się urywały
Sofijufka - Śro 08 Paź, 2008 20:03
no nie... Rysia zabili, a modliszce NIC?
Gosia - Śro 08 Paź, 2008 20:05
Zakonczenie tego odcinka i calej serii bylo idiotyczne.
To zabojstwo z zimną krwia, i wlasciwie dlaczego? Powod byl raczej blahy...
I to zachowanie reszty, jakby nic sie nie stalo..
Pamietam, ze jak ogladalam to po raz pierwszy to bylam zbulwersowana.
Ten odcinek byl jak dla mnie kopią misji gry komputerowej Delta Force.
Alicja - Śro 08 Paź, 2008 20:14
załapałam się tylko na zakończenie odcinka na cudzym tv i nie rozumiem dlaczego Rysia zabili , własny podwładny to zrobil, wsadził go do zamrażarki i reszta tak stoicko to potraktowała. Może mi ktoś wytumaczyć co się stało
Gosia - Śro 08 Paź, 2008 20:32
Zdaje się, że nie. Przeszli nad tym do porządku dziennego. Wiem o tym tylko z internetu. W kazdym razie nikt nie pisal, ze Henno za to odpokutowal.
Serialu, poza odcinkami z Rysiem, nie ogladalam i nie mialam ochoty ogladac.
Zgadzam sie, ostatnia scena idiotyczna, niczym wyjatkowo niesmaczny żart.
Alicja - Śro 08 Paź, 2008 20:34
a ja nadal nie wiem dlaczego do zabili niech ktoś się zlituje, bo z 10 min końcowych odcinka i nie obejrzenia 2 poprzednich nic nie wiem
Gosia - Śro 08 Paź, 2008 20:36
Raz spal z zona kolegi Henno - i to byl powod
Zreszta ta zona sama do niego przyszla, bo miala dosc meza ...
Alicja - Śro 08 Paź, 2008 20:38
że przyszła to się domyśliłam, po tym jak go gorąco namawiała. I mąż się dowiedział? A żonie co zrobili?
Gosia - Śro 08 Paź, 2008 20:39
Nic, oczywiscie...
A mąż sie chyba nie dowiedzial nawet, mam wrazenie.
Alicja - Śro 08 Paź, 2008 20:42
no oczywiście, ktoś wymyślił nieprawdopodobny i dziwny scenariusz, a reszta żołnierzy nawet się nie zdziwiła i popijali sobie colę czy coś tam
Alicja - Śro 08 Paź, 2008 20:44
szkoda pilota, gdybyś tylko trafiła Henno w twarz...
Alicja - Śro 08 Paź, 2008 20:55
wiatrówką w komandosa
Gosia - Śro 08 Paź, 2008 20:56
Henno jako glowny bohater zupelnie mi sie nie podoba.
Przede wszystkim jak dla mnie jest za ciezki za gruby do roli super komandosa.
Alicja - Śro 08 Paź, 2008 20:59
w ogóle nie wiem gdzie utrzymuja komandosów którzy nie słuchają rozkazów przełożonych, to jakas totalna bzdura i to ma być państwowa jednostka, nie jacyś najemnicy
|
|
|