Aktorzy - VIGGO MORTENSEN
Alicja - Czw 03 Cze, 2010 20:00
wczorajszym wieczorkiem włączyłam sobie Wschodnie obietnice. Wieczór to chyba najlepsza pora na ten film.Chciałoby się powiedzieć - och... na widok Viggo . Scena w łaźni wymagała od niego niezłej odwagi Przydałby się w tym miejscu tekst Aine o pewnej sztuce bielizny przez głowę
aneby - Czw 03 Cze, 2010 20:19
Viggo, to klasa sama w sobie, ale film mi się średnio podobał ... dość brutalny ...
Alicja - Czw 03 Cze, 2010 20:27
rzekłabym nawet bardzo, ale Viggo rekompensował swoją osobą całą resztę lubię też Vincenta Cassela więc napasłam sobie oczyska
Anonymous - Czw 03 Cze, 2010 20:34
Jemu odwagi nie brakuje. A ze cialo ma bardzo proporcjonalne i ladne - pewnie majtki same leca przez glowe, nie?
Alicja - Pon 07 Cze, 2010 19:59
i nie tylko sprawdziłam sobie jego wiek, a potem raz jeszcze dla pewności. pogratulować, oby wszyscy aktorzy w jego wieku tak się prezentowali
obejrzałam raz jeszcze wybrane sceny z filmu. Niekoniecznie z łaźni. Niezły akcent przyjął. Słuchając go mam wrażenie że naprawdę urodził się na dalekiej Syberii
wybrałam się na poszukiwania. Władcy Pierścieni nie będę już odświeżała, ale zabiorę się za Appalloosę i Kapitana Alatrista
pomiędzy oglądam jeszcze Sharpe'a więc jestem jak ten osiołek przed żłobem
Fibula - Pon 07 Cze, 2010 20:10
| Alicja napisał/a: | Władcy Pierścieni nie będę już odświeżała, ale zabiorę się za Appalloosę i Kapitana Alatrista |
Alatrista może zostaw na koniec, ja wynudziłam się na nim setnie A po obejrzeniu koniecznie napisz o swoich wrażeniach .
|
|
|