To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Aktorzy - VIGGO MORTENSEN

Alicja - Czw 03 Cze, 2010 20:00

wczorajszym wieczorkiem włączyłam sobie Wschodnie obietnice. Wieczór to chyba najlepsza pora na ten film.Chciałoby się powiedzieć - och... na widok Viggo . Scena w łaźni wymagała od niego niezłej odwagi :cool: Przydałby się w tym miejscu tekst Aine o pewnej sztuce bielizny przez głowę :wink:
aneby - Czw 03 Cze, 2010 20:19

Viggo, to klasa sama w sobie, ale film mi się średnio podobał ... dość brutalny ... :roll:
Alicja - Czw 03 Cze, 2010 20:27

rzekłabym nawet bardzo, ale Viggo rekompensował swoją osobą całą resztę :wink: lubię też Vincenta Cassela więc napasłam sobie oczyska
Anonymous - Czw 03 Cze, 2010 20:34

Jemu odwagi nie brakuje. A ze cialo ma bardzo proporcjonalne i ladne - pewnie majtki same leca przez glowe, nie?
Alicja - Pon 07 Cze, 2010 19:59

i nie tylko :mrgreen: sprawdziłam sobie jego wiek, a potem raz jeszcze dla pewności. pogratulować, oby wszyscy aktorzy w jego wieku tak się prezentowali :roll:

obejrzałam raz jeszcze wybrane sceny z filmu. Niekoniecznie z łaźni. Niezły akcent przyjął. Słuchając go mam wrażenie że naprawdę urodził się na dalekiej Syberii :wink:
wybrałam się na poszukiwania. Władcy Pierścieni nie będę już odświeżała, ale zabiorę się za Appalloosę i Kapitana Alatrista :mysle:

pomiędzy oglądam jeszcze Sharpe'a więc jestem jak ten osiołek przed żłobem :-P

Fibula - Pon 07 Cze, 2010 20:10

Alicja napisał/a:
Władcy Pierścieni nie będę już odświeżała, ale zabiorę się za Appalloosę i Kapitana Alatrista :mysle:

Alatrista może zostaw na koniec, ja wynudziłam się na nim setnie :roll: A po obejrzeniu koniecznie napisz o swoich wrażeniach :) .