To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Aktorzy - Pierce Brosnan

Gosia - Sob 01 Wrz, 2007 21:52

Wiesz Marija, hmmm, obawiam sie ze szybko sie on nam znudzi na tych scianach ;)
Marija - Sob 01 Wrz, 2007 23:22

Ja k Wam się znudzi na Mazowszu, to wyślijcie na południe :banan_czerwony: ...
Kaziuta - Sob 01 Wrz, 2007 23:36

Pierce dużo ale koszuli to mu mało widać. Nie ma reklamy z torsikiem ?
Gdybym nie wiedziała co to Wólczanka trudno byłoby się domyśleć, że chodzi o koszule. :wink:

Gosia - Sob 01 Wrz, 2007 23:54

Bede sledzic te reklamy, jak sie pojawi torsik to dam znac. ale on chyba reklamuje porzadnie zapiete koszule :mrgreen:
Maryann - Wto 04 Wrz, 2007 15:00

Tak mi się przypadkiem znalazło:
http://www.totallykate.com/manions/manionsp.htm

Anonymous - Wto 04 Wrz, 2007 17:25

No takiego Pierce zobaczyłam po raz pierwszy. I taki wpadł mi w oko. potem zawsze by,l dla mnie Rorym O'Manion.
Harry_the_Cat - Wto 04 Wrz, 2007 21:21

Gosia napisał/a:
Za pierwszym razem to sie zachwycilam, ale kiedy dzis zobaczylam go po raz drugi i trzeci i czwarty (i to w roznych ujeciach), no to juz byla normalka :mrgreen:
[url=http://img504.images....th.png]Obrazek[/URL]
Pierce Brosnan na scianie bylego Domu Partii, obecnie Centrum Finansowego, dzis rano okolo 6.30 :mrgreen:

Ja to ślepa normalnie jestem... Na "Degolu" jakos nie byłam ostattnio, ale w Galerii to byłam normalnie ze dwa razy...

Co nie znaczy, że pięknego pirsa giganta na Towarowej nie przyuważyłam... :mrgreen:

Alison - Śro 12 Wrz, 2007 15:21

No wiec i ja doświadczyłam tej rozkoszy :paddotylu:
Najpierw widziałam w Warszawie, w takim rozmiarze, ze nieomal zamiast do tunelu wjechałabym autkiem w skarpę obok. Ale dziś w centrum handlowym zobaczyłam takiego samego, tylko troszkę mniejszego. Ciśnienie mi troszkę skoczyło, nie powiem, ale juz za rogiem, na sklepie firmowym Wólczanki było takie zdjęcie, że :thud: biegiem musialam się kawy napić, coby nie omdleć i nie zostać tam leżeć na progu. Cały, w ciemnym garniturze, w niedbale rozpiętej koszuli, z jedną ręką w kieszeni, z TAKIM wzrokiem i TAKIM uśmieszkiem, że .... :paddotylu:

Anonymous - Śro 12 Wrz, 2007 18:17

Hmm, kiedyś była mowa o zakazie umieszczania roznegliżowanych pań na bannerach ulicznych. Proponuję, aby Pirsa umieszczać w okolicach deptaków, z dala od ulic, co by nie zakłócac ruchu ulicznego i zachowac bezpieczenstwo na drodze :mrgreen:
Alison - Śro 12 Wrz, 2007 18:36

AineNiRigani napisał/a:
Hmm, kiedyś była mowa o zakazie umieszczania roznegliżowanych pań na bannerach ulicznych. Proponuję, aby Pirsa umieszczać w okolicach deptaków, z dala od ulic, co by nie zakłócac ruchu ulicznego i zachowac bezpieczenstwo na drodze :mrgreen:

Się zgadzam. I nie tylko o ruch uliczny idzie. Koleżanka ma tego ogromniastego Pirsa vis a vis okna pokoju, w ktorym pracuje i siem po prostu skupić nie może, bo on tak zabójczo na nią zerka :wink:

Anonymous - Śro 12 Wrz, 2007 18:42

On zawsze zabójczo zerka, najlepiej wiec mu dac na oczach taki czarny prostokącik, jak w kronikach kryminalnych, co by pracujacych dziewczat/kobiet nie sprowadzac na manowce myslowe...
Marija - Śro 12 Wrz, 2007 19:11

Alison napisał/a:
Koleżanka ma tego ogromniastego Pirsa vis a vis okna pokoju, w ktorym pracuje i siem po prostu skupić nie może, bo on tak zabójczo na nią zerka :wink:
Biedna dziewczyna. Ja bym to zgłosiła do PIP-a :confused3: . To jest naruszenie wszelkich zasad bhp :mrgreen: .
Jeeeeju, czemu w Legnicy nie powieszą Pirsa na czymkolwiek, byle z naruszeniem zasad bhp i na wprost mojego okna :? ?

Harry_the_Cat - Śro 12 Wrz, 2007 22:32

W Warszawie, jakby nie było, to już słyszałam, że niektóre forumowiczki to drażnic zaczął....
Mnie nie, ale przyznaje, że co drugi autobus i co trzeci budynek opirsowany....

Caitriona - Śro 12 Wrz, 2007 22:55

Harry_the_Cat napisał/a:
W Warszawie, jakby nie było, to już słyszałam, że niektóre forumowiczki to drażnic zaczął....

To ja, przyznaję się ;) Gdzie nie spojrzę tam Pirs - plakaty, autobusy, wystawy. Ja to chętnie popatrzyłabym na kogoś innego :rumieniec:

Alison - Czw 13 Wrz, 2007 10:07

Caitriona napisał/a:
Harry_the_Cat napisał/a:

To ja, przyznaję się ;) Gdzie nie spojrzę tam Pirs - plakaty, autobusy, wystawy. Ja to chętnie popatrzyłabym na kogoś innego :rumieniec:

Nie bluźnij córko :roll:

praedzio - Czw 13 Wrz, 2007 10:31

We wrześniowym Filmie duuużo Pierca! :P Rzeczywiście, nieźle prezentuje się w naszym odzieniu...
Maryann - Czw 13 Wrz, 2007 10:33

praedzio napisał/a:
nieźle prezentuje się w naszym odzieniu...

NIEŹLE ? :roll: :wink:

Alison - Czw 13 Wrz, 2007 11:45

Maryann napisał/a:
praedzio napisał/a:
nieźle prezentuje się w naszym odzieniu...

Mistrzyni lakonicznego wyrażania uczuć. BOSKO się przezentuje Edziu, BOSKO!
Ot i cała prawda o "Pilocie Pirsie" :wink:

Caitriona - Czw 13 Wrz, 2007 12:04

Alison napisał/a:
Caitriona napisał/a:

Nie bluźnij córko :roll:

Ja nie bluźnię, Mamcia, tylko wolałabym tak na inną 'mordkę' popatrzeć; pirsowa mi się już przepatrzyła ;)

Alison - Czw 13 Wrz, 2007 12:23

Caitriona napisał/a:
Ja nie bluźnię, Mamcia, tylko wolałabym tak na inną 'mordkę' popatrzeć; pirsowa mi się już przepatrzyła ;)

Jak óna mordka może się przepatrzeć skoro óna zakfyca? Oj Caituś, Caituś, żebyś Ty takich cudnych tapet nie robiła, to ja bym Ci cóś powiedziała :wink:

praedzio - Czw 13 Wrz, 2007 12:56

Maryann napisał/a:

Alison napisał/a:
Mistrzyni lakonicznego wyrażania uczuć. BOSKO się przezentuje Edziu, BOSKO!
Ot i cała prawda o "Pilocie Pirsie" :wink:

No, co? Przecież powiedziałam to z uznaniem! A nie mogę o każdym przystojnym / boskim / cudownym / nieziemskim / wspaniałym / ... (niepotrzebne skreślić) aktorze wypowiadać się superemocjonalnie, bo mnie jeszcze za jakąś forumową latawicę uznacie... :P

Alison - Czw 13 Wrz, 2007 13:08

praedzio napisał/a:
bo mnie jeszcze za jakąś forumową latawicę uznacie... :P

Edziu, dyć my tu wszystkie z kwiatka na kwiatek :roll:
To się nie nazywa, że my latawice, jeno że pojemne serca mamy. :wink:

praedzio - Czw 13 Wrz, 2007 13:50

Aha. ;)
Alison - Czw 13 Wrz, 2007 14:16

praedzio napisał/a:
Aha. ;)

Czyż nie mówiłam, że ona ma zdolność lakonicznego wyrażania myśli? :wink:
Ja tez tak chcę! :cry2: Uczę się tego całe życie i nic mi z tego nie wychodzi :zalamka:

praedzio - Czw 13 Wrz, 2007 14:21

Ach, Matulu droga, nie pozbawiaj nas radości czytania Twoich jakże barwnych i nasyconych emocjami postów! Z twoimi zdolnościami literackimi (i nie mam tu na myśli tylko jakoś ostatnio zapomnianych bzyków) mogłabyś książki tonami pisać i znaleźć szerokie grono wiernych czytelników (-czek?). Ja natomiast nadaję się tylko do wypełniania druków urzędowych, a czasem nawet i do tego nie... :zalamka: