Aktorzy - Pierce Brosnan
Gosia - Sob 01 Wrz, 2007 21:52
Wiesz Marija, hmmm, obawiam sie ze szybko sie on nam znudzi na tych scianach
Marija - Sob 01 Wrz, 2007 23:22
Ja k Wam się znudzi na Mazowszu, to wyślijcie na południe ...
Kaziuta - Sob 01 Wrz, 2007 23:36
Pierce dużo ale koszuli to mu mało widać. Nie ma reklamy z torsikiem ?
Gdybym nie wiedziała co to Wólczanka trudno byłoby się domyśleć, że chodzi o koszule.
Gosia - Sob 01 Wrz, 2007 23:54
Bede sledzic te reklamy, jak sie pojawi torsik to dam znac. ale on chyba reklamuje porzadnie zapiete koszule
Maryann - Wto 04 Wrz, 2007 15:00
Tak mi się przypadkiem znalazło:
http://www.totallykate.com/manions/manionsp.htm
Anonymous - Wto 04 Wrz, 2007 17:25
No takiego Pierce zobaczyłam po raz pierwszy. I taki wpadł mi w oko. potem zawsze by,l dla mnie Rorym O'Manion.
Harry_the_Cat - Wto 04 Wrz, 2007 21:21
| Gosia napisał/a: | Za pierwszym razem to sie zachwycilam, ale kiedy dzis zobaczylam go po raz drugi i trzeci i czwarty (i to w roznych ujeciach), no to juz byla normalka
[url=http://img504.images....th.png]Obrazek[/URL]
Pierce Brosnan na scianie bylego Domu Partii, obecnie Centrum Finansowego, dzis rano okolo 6.30 |
Ja to ślepa normalnie jestem... Na "Degolu" jakos nie byłam ostattnio, ale w Galerii to byłam normalnie ze dwa razy...
Co nie znaczy, że pięknego pirsa giganta na Towarowej nie przyuważyłam...
Alison - Śro 12 Wrz, 2007 15:21
No wiec i ja doświadczyłam tej rozkoszy
Najpierw widziałam w Warszawie, w takim rozmiarze, ze nieomal zamiast do tunelu wjechałabym autkiem w skarpę obok. Ale dziś w centrum handlowym zobaczyłam takiego samego, tylko troszkę mniejszego. Ciśnienie mi troszkę skoczyło, nie powiem, ale juz za rogiem, na sklepie firmowym Wólczanki było takie zdjęcie, że biegiem musialam się kawy napić, coby nie omdleć i nie zostać tam leżeć na progu. Cały, w ciemnym garniturze, w niedbale rozpiętej koszuli, z jedną ręką w kieszeni, z TAKIM wzrokiem i TAKIM uśmieszkiem, że ....
Anonymous - Śro 12 Wrz, 2007 18:17
Hmm, kiedyś była mowa o zakazie umieszczania roznegliżowanych pań na bannerach ulicznych. Proponuję, aby Pirsa umieszczać w okolicach deptaków, z dala od ulic, co by nie zakłócac ruchu ulicznego i zachowac bezpieczenstwo na drodze
Alison - Śro 12 Wrz, 2007 18:36
| AineNiRigani napisał/a: | Hmm, kiedyś była mowa o zakazie umieszczania roznegliżowanych pań na bannerach ulicznych. Proponuję, aby Pirsa umieszczać w okolicach deptaków, z dala od ulic, co by nie zakłócac ruchu ulicznego i zachowac bezpieczenstwo na drodze |
Się zgadzam. I nie tylko o ruch uliczny idzie. Koleżanka ma tego ogromniastego Pirsa vis a vis okna pokoju, w ktorym pracuje i siem po prostu skupić nie może, bo on tak zabójczo na nią zerka
Anonymous - Śro 12 Wrz, 2007 18:42
On zawsze zabójczo zerka, najlepiej wiec mu dac na oczach taki czarny prostokącik, jak w kronikach kryminalnych, co by pracujacych dziewczat/kobiet nie sprowadzac na manowce myslowe...
Marija - Śro 12 Wrz, 2007 19:11
| Alison napisał/a: | Koleżanka ma tego ogromniastego Pirsa vis a vis okna pokoju, w ktorym pracuje i siem po prostu skupić nie może, bo on tak zabójczo na nią zerka | Biedna dziewczyna. Ja bym to zgłosiła do PIP-a . To jest naruszenie wszelkich zasad bhp .
Jeeeeju, czemu w Legnicy nie powieszą Pirsa na czymkolwiek, byle z naruszeniem zasad bhp i na wprost mojego okna ?
Harry_the_Cat - Śro 12 Wrz, 2007 22:32
W Warszawie, jakby nie było, to już słyszałam, że niektóre forumowiczki to drażnic zaczął....
Mnie nie, ale przyznaje, że co drugi autobus i co trzeci budynek opirsowany....
Caitriona - Śro 12 Wrz, 2007 22:55
| Harry_the_Cat napisał/a: | W Warszawie, jakby nie było, to już słyszałam, że niektóre forumowiczki to drażnic zaczął....
|
To ja, przyznaję się Gdzie nie spojrzę tam Pirs - plakaty, autobusy, wystawy. Ja to chętnie popatrzyłabym na kogoś innego
Alison - Czw 13 Wrz, 2007 10:07
| Caitriona napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | W Warszawie, jakby nie było, to już słyszałam, że niektóre forumowiczki to drażnic zaczął....
|
To ja, przyznaję się Gdzie nie spojrzę tam Pirs - plakaty, autobusy, wystawy. Ja to chętnie popatrzyłabym na kogoś innego |
Nie bluźnij córko
praedzio - Czw 13 Wrz, 2007 10:31
We wrześniowym Filmie duuużo Pierca! Rzeczywiście, nieźle prezentuje się w naszym odzieniu...
Maryann - Czw 13 Wrz, 2007 10:33
| praedzio napisał/a: | | nieźle prezentuje się w naszym odzieniu... |
NIEŹLE ?
Alison - Czw 13 Wrz, 2007 11:45
| Maryann napisał/a: | | praedzio napisał/a: | | nieźle prezentuje się w naszym odzieniu... |
NIEŹLE ? |
Mistrzyni lakonicznego wyrażania uczuć. BOSKO się przezentuje Edziu, BOSKO!
Ot i cała prawda o "Pilocie Pirsie"
Caitriona - Czw 13 Wrz, 2007 12:04
| Alison napisał/a: | | Caitriona napisał/a: | To ja, przyznaję się Gdzie nie spojrzę tam Pirs - plakaty, autobusy, wystawy. Ja to chętnie popatrzyłabym na kogoś innego |
Nie bluźnij córko |
Ja nie bluźnię, Mamcia, tylko wolałabym tak na inną 'mordkę' popatrzeć; pirsowa mi się już przepatrzyła
Alison - Czw 13 Wrz, 2007 12:23
| Caitriona napisał/a: | Ja nie bluźnię, Mamcia, tylko wolałabym tak na inną 'mordkę' popatrzeć; pirsowa mi się już przepatrzyła |
Jak óna mordka może się przepatrzeć skoro óna zakfyca? Oj Caituś, Caituś, żebyś Ty takich cudnych tapet nie robiła, to ja bym Ci cóś powiedziała
praedzio - Czw 13 Wrz, 2007 12:56
| Maryann napisał/a: | NIEŹLE ? |
| Alison napisał/a: | Mistrzyni lakonicznego wyrażania uczuć. BOSKO się przezentuje Edziu, BOSKO!
Ot i cała prawda o "Pilocie Pirsie" |
No, co? Przecież powiedziałam to z uznaniem! A nie mogę o każdym przystojnym / boskim / cudownym / nieziemskim / wspaniałym / ... (niepotrzebne skreślić) aktorze wypowiadać się superemocjonalnie, bo mnie jeszcze za jakąś forumową latawicę uznacie...
Alison - Czw 13 Wrz, 2007 13:08
| praedzio napisał/a: | bo mnie jeszcze za jakąś forumową latawicę uznacie... |
Edziu, dyć my tu wszystkie z kwiatka na kwiatek
To się nie nazywa, że my latawice, jeno że pojemne serca mamy.
praedzio - Czw 13 Wrz, 2007 13:50
Aha.
Alison - Czw 13 Wrz, 2007 14:16
| praedzio napisał/a: | Aha. |
Czyż nie mówiłam, że ona ma zdolność lakonicznego wyrażania myśli?
Ja tez tak chcę! Uczę się tego całe życie i nic mi z tego nie wychodzi
praedzio - Czw 13 Wrz, 2007 14:21
Ach, Matulu droga, nie pozbawiaj nas radości czytania Twoich jakże barwnych i nasyconych emocjami postów! Z twoimi zdolnościami literackimi (i nie mam tu na myśli tylko jakoś ostatnio zapomnianych bzyków) mogłabyś książki tonami pisać i znaleźć szerokie grono wiernych czytelników (-czek?). Ja natomiast nadaję się tylko do wypełniania druków urzędowych, a czasem nawet i do tego nie...
|
|
|