To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - Pretty Little Liars

Akaterine - Pią 22 Sty, 2016 18:16

:rotfl:
Eeva - Czw 28 Sty, 2016 15:39

Obejrzane. Nie moglam pisać minuta po minucie bo prasowałam :D więc wypunktuje co pamiętam.

1. No i Ezra za dużo pije. Mogłam sie domyślic, bo wygląda mocno nieświeżo.
2. Aria wciąż chyba go kocha i on ja też. Nigdy nie pozbędziemy się the biggest creep who ever creeped. Arizra/Ezria (???) forever.
3. Fajnie że Hannah nie jest zazdrosna o uczucia Spencer do Caleba. Ciekawe jak długo to potrwa. Mam wrażenie ze ona wydoroślała najbardziej z dziewczyn.
4. Emily jednak nie jest w ciąży i nie ma raka. Ech trudno, może innym razem.
5. Jest nowe A? Serio? SERIO???????

Akaterine - Czw 28 Sty, 2016 19:45

To teraz ja ;) .
Pierwszy punkt - dziewczyny swobodnie gadają o Arii i o tym, że Ezra mógł być zamieszany w morderstwo, podczas leżenia z ogórkami na oczach w miejscu publicznym, nie patrząc, czy kogoś nie ma obok :oklaski: :zalamka:
I jest Lucas! Oczywiście w wersji podrasowanej, w srebrnym jaguarze. Czemu mnie to nie dziwi? ;)
O matko, i ma trzy mieszkania i już zdążył sprzedać jedną ze swoim firm :lol: .
Ej, czy Aria sama pisze książkę za Ezrę?

Eeva napisał/a:
4. Emily jednak nie jest w ciąży i nie ma raka. Ech trudno, może innym razem.

Sprawa Emily mnie rozwaliła :lol:
A w ogóle rozbawiło mnie, co zrobili z kelnerką w kawiarni Ezry. W poprzednim sezonie - miłośniczka trawki. W tym sezonie okazuje się, że była chora na raka i ukrywała to przed innymi ;) .

Eeva napisał/a:
5. Jest nowe A? Serio? SERIO???????

Dziwi Cię to? Od początku się tego spodziewałam :lol:
Ale w ogóle to jest znowu tak popieprzone, dziewczyny robią to samo cały czas, kłamią, oszukują. Ale w sumie tytuł serialu zobowiązuje ;) .

Eeva - Czw 28 Sty, 2016 20:26

Akaterine napisał/a:
dziewczyny swobodnie gadają o Arii i o tym, że Ezra mógł być zamieszany w morderstwo, podczas leżenia z ogórkami na oczach w miejscu publicznym, nie patrząc, czy kogoś nie ma obo

Tak jakby poprzednie lata niczego ich nie nauczyły.
Akaterine napisał/a:
I jest Lucas! Oczywiście w wersji podrasowanej, w srebrnym jaguarze.

Ja tam się cieszę bo zawsze lubiłam Lucasa. Widać ze nadal ma coś do Hanny, może będzie próbował ją uwieść;-)
Akaterine napisał/a:
Ej, czy Aria sama pisze książkę za Ezrę?

TAK! Też o tym pomyślałam. No głupia idiotka i tyle. Mówię Ci oni będą znów razem. Mark my words.
Akaterine napisał/a:
Dziwi Cię to? Od początku się tego spodziewałam

W sumie to nie, no ale ludu pański, ile osób może mieć dziewczynom coś za złe?? No i ilu psychopatów moż emieszkać w jednym małym miasteczku??????:D

Anaru - Czw 28 Sty, 2016 22:46

Eeva napisał/a:
No i ilu psychopatów moż emieszkać w jednym małym miasteczku??????:D

Patrząc na przygody Ojca Mateusza to całe stada :lol:

Harry_the_Cat - Czw 28 Sty, 2016 23:12

Nie mam zupełnie pojęcia ale uwielbiam czytać ten wątek :mrgreen:
Anaru - Czw 28 Sty, 2016 23:23

Harry_the_Cat napisał/a:
Nie mam zupełnie pojęcia ale uwielbiam czytać ten wątek :mrgreen:

To ja mam tak samo :mrgreen:

Harry_the_Cat - Czw 28 Sty, 2016 23:26

Piąteczka, Anaru :mrgreen:
Anaru - Pią 29 Sty, 2016 00:15

Harry_the_Cat napisał/a:
Piąteczka, Anaru :mrgreen:

:cheers:

Eeva - Pią 29 Sty, 2016 08:22

Anaru napisał/a:
Patrząc na przygody Ojca Mateusza to całe stada

Ale w ojcu Mateuszu chyba nikt nigdy nie zabił? Czy dobrze mi się wydaje? Gdzieś to kiedyś słyszałam, że na końcu każda śmierć okazuje się albo przypadkowa albo naturalna :D
Harry_the_Cat napisał/a:
ale uwielbiam czytać ten wątek

Zacznij oglądac z nami i włącz sie do dyskusji! :D

Anaru - Pią 29 Sty, 2016 09:07

Eeva napisał/a:
Ale w ojcu Mateuszu chyba nikt nigdy nie zabił?

No gdzież! Trup co odcinek i to zazwyczaj daleki od naturalnej śmierci :mrgreen:

Harry_the_Cat - Pią 29 Sty, 2016 10:43

Eeva, wy to skończycie zanim do Was dojdę! :mrgreen:
Eeva - Pią 29 Sty, 2016 10:50

Myśle, że ten serial to taki neverending story więc nie masz się co martwić. On będzie miał miliard sezonów.
Harry_the_Cat - Pią 29 Sty, 2016 15:00

:mysle:
Akaterine - Pią 29 Sty, 2016 15:08

Ja sądzę, że nawet dzieci dziewczyn będą prześladowane przez A.
Eeva - Pią 29 Sty, 2016 15:11

Chyba przez dzieci A :D
Akaterine - Pią 29 Sty, 2016 15:29

W sumie A to nigdy nie jest ta sama osoba ;) . Teraz stawiam, że to Ali, skoro uważa, że dziewczyny coś wiedzą o śmierci Charlotte.
Eeva - Pią 29 Sty, 2016 15:36

To było by zbyt proste!

w ogóle nie kumam ska nagle wzięła się Sara, która NIBY została porazona prądem chyba tylko po to żeby wykreowac dziewczynom wroga i prześladowcę. No bez kitu!

Akaterine - Pią 29 Sty, 2016 18:05

Jeżeli chodzi o Sarę to w ogóle na początku pomyślałam, że nieuważnie musiałam oglądać tamten odcinek, skoro totalnie nie pamiętam, co się mogło jej stać w ręce. Więc ta nagła historyjka z poparzeniem to było po prostu :facepalm: ;) .
BeeMeR - Pią 29 Sty, 2016 18:11

z najdzikszą rozkoszą czytam owe dywagacje nad serialem :lol:
Eeva - Pią 29 Sty, 2016 21:46

Akaterine napisał/a:
pomyślałam, że nieuważnie musiałam oglądać tamten odcinek, skoro totalnie nie pamiętam, co się mogło jej stać w ręce. Więc ta nagła historyjka z poparzeniem to było po prostu :facepalm:

Ja to samo! Poszli na na skróty dodając jakąś dziwną wydumaną sytuację, z powodu której nie powinny mieć wyrzutów sumienia a mają.... TIAAAAAA....

Harry_the_Cat - Wto 02 Lut, 2016 01:05

Erm. Moglam zaczac ogladac. Od poczatku. Duzo sprawniej mi idzie niz sie spodziewalam :mrgreen:

Lubie Wrena (accent), nie lubie Fitza ani ojca Aryi, Toby jest dziwny ale tajemniczy i niepokojacy. Z przyjaciolek to na razie chyba tylko Em lubie. Hanna jest dziwna, Spencer za stara jak na szkole, Arya taka sliczna ze jak laleczka.

Eeva - Wto 02 Lut, 2016 08:33

Harry_the_Cat napisał/a:
nie lubie Fitza

High five. My też.
Dla mnie to the biggest creep who ever creeped.

Akaterine, mamy nowa koleżankę do dyskusji!

Harry_the_Cat - Wto 02 Lut, 2016 09:07

I w ogole o co mu chodzi?? Ja nie mowie ze Aria (w miedzyczasie sie dowiedziałam jak to sie pisze) jest przy zdrowych zmysłach i nie pełna wewnętrznych sprzeczności ale on to jedno wielkie WTF na razie.
I nie wiem jak patrzę czy on jest stary czy młody. Nie wiem, moze to wampir który udaje nowego nauczyciela w jednym stanie przez ileś lat, a potem jedzie gdzie indziej, zapisuje sie do szkoły, idzie na studia i tak w kółko Macieju.

Eeva - Wto 02 Lut, 2016 09:23

wiem, ze spoilery Ci nie przeszkadzają, ale ja nie chce Ci spoilerować. Moge za to obiecac że Ezra to nie wampir Edward ;-)