Seriale - Pretty Little Liars
Akaterine - Pią 22 Sty, 2016 18:16
Eeva - Czw 28 Sty, 2016 15:39
Obejrzane. Nie moglam pisać minuta po minucie bo prasowałam więc wypunktuje co pamiętam.
1. No i Ezra za dużo pije. Mogłam sie domyślic, bo wygląda mocno nieświeżo.
2. Aria wciąż chyba go kocha i on ja też. Nigdy nie pozbędziemy się the biggest creep who ever creeped. Arizra/Ezria (???) forever.
3. Fajnie że Hannah nie jest zazdrosna o uczucia Spencer do Caleba. Ciekawe jak długo to potrwa. Mam wrażenie ze ona wydoroślała najbardziej z dziewczyn.
4. Emily jednak nie jest w ciąży i nie ma raka. Ech trudno, może innym razem.
5. Jest nowe A? Serio? SERIO???????
Akaterine - Czw 28 Sty, 2016 19:45
To teraz ja .
Pierwszy punkt - dziewczyny swobodnie gadają o Arii i o tym, że Ezra mógł być zamieszany w morderstwo, podczas leżenia z ogórkami na oczach w miejscu publicznym, nie patrząc, czy kogoś nie ma obok
I jest Lucas! Oczywiście w wersji podrasowanej, w srebrnym jaguarze. Czemu mnie to nie dziwi?
O matko, i ma trzy mieszkania i już zdążył sprzedać jedną ze swoim firm .
Ej, czy Aria sama pisze książkę za Ezrę?
| Eeva napisał/a: | | 4. Emily jednak nie jest w ciąży i nie ma raka. Ech trudno, może innym razem. |
Sprawa Emily mnie rozwaliła
A w ogóle rozbawiło mnie, co zrobili z kelnerką w kawiarni Ezry. W poprzednim sezonie - miłośniczka trawki. W tym sezonie okazuje się, że była chora na raka i ukrywała to przed innymi .
| Eeva napisał/a: | | 5. Jest nowe A? Serio? SERIO??????? |
Dziwi Cię to? Od początku się tego spodziewałam
Ale w ogóle to jest znowu tak popieprzone, dziewczyny robią to samo cały czas, kłamią, oszukują. Ale w sumie tytuł serialu zobowiązuje .
Eeva - Czw 28 Sty, 2016 20:26
| Akaterine napisał/a: | | dziewczyny swobodnie gadają o Arii i o tym, że Ezra mógł być zamieszany w morderstwo, podczas leżenia z ogórkami na oczach w miejscu publicznym, nie patrząc, czy kogoś nie ma obo |
Tak jakby poprzednie lata niczego ich nie nauczyły.
| Akaterine napisał/a: | | I jest Lucas! Oczywiście w wersji podrasowanej, w srebrnym jaguarze. |
Ja tam się cieszę bo zawsze lubiłam Lucasa. Widać ze nadal ma coś do Hanny, może będzie próbował ją uwieść;-)
| Akaterine napisał/a: | | Ej, czy Aria sama pisze książkę za Ezrę? |
TAK! Też o tym pomyślałam. No głupia idiotka i tyle. Mówię Ci oni będą znów razem. Mark my words.
| Akaterine napisał/a: | | Dziwi Cię to? Od początku się tego spodziewałam |
W sumie to nie, no ale ludu pański, ile osób może mieć dziewczynom coś za złe?? No i ilu psychopatów moż emieszkać w jednym małym miasteczku??????:D
Anaru - Czw 28 Sty, 2016 22:46
| Eeva napisał/a: | | No i ilu psychopatów moż emieszkać w jednym małym miasteczku??????:D |
Patrząc na przygody Ojca Mateusza to całe stada
Harry_the_Cat - Czw 28 Sty, 2016 23:12
Nie mam zupełnie pojęcia ale uwielbiam czytać ten wątek
Anaru - Czw 28 Sty, 2016 23:23
| Harry_the_Cat napisał/a: | Nie mam zupełnie pojęcia ale uwielbiam czytać ten wątek |
To ja mam tak samo
Harry_the_Cat - Czw 28 Sty, 2016 23:26
Piąteczka, Anaru
Anaru - Pią 29 Sty, 2016 00:15
| Harry_the_Cat napisał/a: | Piąteczka, Anaru |
Eeva - Pią 29 Sty, 2016 08:22
| Anaru napisał/a: | | Patrząc na przygody Ojca Mateusza to całe stada |
Ale w ojcu Mateuszu chyba nikt nigdy nie zabił? Czy dobrze mi się wydaje? Gdzieś to kiedyś słyszałam, że na końcu każda śmierć okazuje się albo przypadkowa albo naturalna
| Harry_the_Cat napisał/a: | | ale uwielbiam czytać ten wątek |
Zacznij oglądac z nami i włącz sie do dyskusji!
Anaru - Pią 29 Sty, 2016 09:07
| Eeva napisał/a: | | Ale w ojcu Mateuszu chyba nikt nigdy nie zabił? |
No gdzież! Trup co odcinek i to zazwyczaj daleki od naturalnej śmierci
Harry_the_Cat - Pią 29 Sty, 2016 10:43
Eeva, wy to skończycie zanim do Was dojdę!
Eeva - Pią 29 Sty, 2016 10:50
Myśle, że ten serial to taki neverending story więc nie masz się co martwić. On będzie miał miliard sezonów.
Harry_the_Cat - Pią 29 Sty, 2016 15:00
Akaterine - Pią 29 Sty, 2016 15:08
Ja sądzę, że nawet dzieci dziewczyn będą prześladowane przez A.
Eeva - Pią 29 Sty, 2016 15:11
Chyba przez dzieci A
Akaterine - Pią 29 Sty, 2016 15:29
W sumie A to nigdy nie jest ta sama osoba . Teraz stawiam, że to Ali, skoro uważa, że dziewczyny coś wiedzą o śmierci Charlotte.
Eeva - Pią 29 Sty, 2016 15:36
To było by zbyt proste!
w ogóle nie kumam ska nagle wzięła się Sara, która NIBY została porazona prądem chyba tylko po to żeby wykreowac dziewczynom wroga i prześladowcę. No bez kitu!
Akaterine - Pią 29 Sty, 2016 18:05
Jeżeli chodzi o Sarę to w ogóle na początku pomyślałam, że nieuważnie musiałam oglądać tamten odcinek, skoro totalnie nie pamiętam, co się mogło jej stać w ręce. Więc ta nagła historyjka z poparzeniem to było po prostu :facepalm: .
BeeMeR - Pią 29 Sty, 2016 18:11
z najdzikszą rozkoszą czytam owe dywagacje nad serialem
Eeva - Pią 29 Sty, 2016 21:46
| Akaterine napisał/a: | | pomyślałam, że nieuważnie musiałam oglądać tamten odcinek, skoro totalnie nie pamiętam, co się mogło jej stać w ręce. Więc ta nagła historyjka z poparzeniem to było po prostu :facepalm: |
Ja to samo! Poszli na na skróty dodając jakąś dziwną wydumaną sytuację, z powodu której nie powinny mieć wyrzutów sumienia a mają.... TIAAAAAA....
Harry_the_Cat - Wto 02 Lut, 2016 01:05
Erm. Moglam zaczac ogladac. Od poczatku. Duzo sprawniej mi idzie niz sie spodziewalam
Lubie Wrena (accent), nie lubie Fitza ani ojca Aryi, Toby jest dziwny ale tajemniczy i niepokojacy. Z przyjaciolek to na razie chyba tylko Em lubie. Hanna jest dziwna, Spencer za stara jak na szkole, Arya taka sliczna ze jak laleczka.
Eeva - Wto 02 Lut, 2016 08:33
| Harry_the_Cat napisał/a: | | nie lubie Fitza |
High five. My też.
Dla mnie to the biggest creep who ever creeped.
Akaterine, mamy nowa koleżankę do dyskusji!
Harry_the_Cat - Wto 02 Lut, 2016 09:07
I w ogole o co mu chodzi?? Ja nie mowie ze Aria (w miedzyczasie sie dowiedziałam jak to sie pisze) jest przy zdrowych zmysłach i nie pełna wewnętrznych sprzeczności ale on to jedno wielkie WTF na razie.
I nie wiem jak patrzę czy on jest stary czy młody. Nie wiem, moze to wampir który udaje nowego nauczyciela w jednym stanie przez ileś lat, a potem jedzie gdzie indziej, zapisuje sie do szkoły, idzie na studia i tak w kółko Macieju.
Eeva - Wto 02 Lut, 2016 09:23
wiem, ze spoilery Ci nie przeszkadzają, ale ja nie chce Ci spoilerować. Moge za to obiecac że Ezra to nie wampir Edward
|
|
|