Filmy - Komary mutanty i rekiny ludojady czyli strasznie głupi film
Admete - Pią 04 Paź, 2013 21:52
| Tunia napisał/a: | Tak tak, jak prasa wczoraj doniosła, w Chinach po użądleniu przez wielkie szerszenie zmarło już 42 ludzi.
Trudno przypuszczać, że wszyscy to były blondzie! |
To temat o głupich filmach, a nie o wydarzeniach na świecie. Twój komentarz tutaj jest niewłaściwy.
Agn - Sob 05 Paź, 2013 20:30
| Tamara napisał/a: | W osie łączy się wodór z fermentacji jelitowej z tlenem z powietrza , a zapłon to iskry wykrzesywane przez szczękożuwaczki czy co tam osy mają w mordzie wprawdzie wtedy raczej nastąpiłaby eksplozja i osa by wybuchła , ale ostatecznie przyjmijmy że ze względu na zbyt spektakularny efekt i zbyt szybki koniec w takim wypadku , wodór zastąpiono oparami benzyny bądź gazem do zapalniczek , i dlatego osy porywały wszystkich żeby im zapalniczki zabrać
Ostatecznie jeszcze można przyjąć , że latały przeżuwając drewno i próchno i metodą jaskiniową wydobywały z nich ogień , oddechem kierując go ku wyznaczonemu celowi to , że osy nie mają płuc i oddychają przetchlinkami umieszczonymi koło odnóży , jest w tym wypadku sprawą całkowicie drugo- a nawet trzeciorzędną |
Zabijesz mnie kiedyś! Będę cię wtedy straszyć po nocach!!!
Tamara - Nie 06 Paź, 2013 10:14
Nie ma obawy - ja zejde pierwsza czytając Łączkę Kłapouchego
Tunia - Nie 06 Paź, 2013 20:53
Prawdziwy horror. Wyboru!
W TVN7 o 23:15 "Atak pająków" o zmutowanych monstrualnych pająkach; w TV Puls o 0:00 "Rasa" o zmutowanych genetycznie psach.
Anaru - Nie 06 Paź, 2013 21:01
Ostatnio jedno szło na Pulsie, a drugie kiedyś też. Wymieniają się
Anaru - Pon 07 Paź, 2013 20:08
A na Pulsie zaczyna się właśnie w tym momencie kolejne dzieło, którego tytuł zwiastuje niezapomniane przeżycia , tzn
Larwy śmierci (Mongolian Death Worm) (2010)
milenaj - Pon 07 Paź, 2013 20:36
Rany, skąd oni biorą te filmy.
Anaru - Pon 07 Paź, 2013 20:44
Nie wiem, ale widziałam larrrrwę i niezmiernie mi się spodobała - wielka jak słoń, wychynęła z tunelu, wywaliła jęzor niczym kameleon i wciągnęła w ów tunel chińczyka. I na nic mu się zdało czepiane się ściany.
No niestety, obawiam się, że sie nie da już dalej oglądać bo sie nie będę nad ludźmi sadyścić, ale jak sie natknę to dokończę.
milenaj - Pon 07 Paź, 2013 20:53
Matulu, takie arcydzieło, a tata znowu okupuje telewizor.
Pozostaje mi koreańska drama.
Agn - Pon 07 Paź, 2013 21:56
Przepraszam - w ramach "z dwojga złego"?
Larwy... faktycznie, czasem się zastanawiam, skąd Puls bierze takie zatrzęsienie tych filmów. No ale... ktoś je widocznie produkuje, ktoś jeszcze ogląda, a TV Puls dochodzi do wniosku, że jak oni tych filmów nie kupią, to nikt nie kupi. I w ten sposób prowadzą osobliwą działalność charytatywną...
milenaj - Pon 07 Paź, 2013 22:04
| Agn napisał/a: | | Przepraszam - w ramach "z dwojga złego"? |
Jeszcze niedawno tak bym pomyślała.
Aragonte - Pon 07 Paź, 2013 23:20
| milenaj napisał/a: | Matulu, takie arcydzieło, a tata znowu okupuje telewizor.
Pozostaje mi koreańska drama. |
Biedactwo
Anaru - Pon 07 Paź, 2013 23:26
Z braku larw zostaje koreańska drama? Cóż za poświęcenie
Agn - Pon 07 Paź, 2013 23:31
Moje serce cierpi, kiedy wiem, że koreańskie dramy są tuż za larwami-mutantami...
BeeMeR - Wto 08 Paź, 2013 06:56
| Agn napisał/a: | Moje serce cierpi, kiedy wiem, że koreańskie dramy są tuż za larwami-mutantami... | moje radośnie brechta
milenaj - Wto 08 Paź, 2013 08:16
Wybaczcie, nie pisałam, bo mnie wciągnęła bezlitośnie koreańska drama. Jednak ma coś w sobie z tej larwy.
BeeMeR - Wto 08 Paź, 2013 08:51
| milenaj napisał/a: | | Wybaczcie, nie pisałam, bo mnie wciągnęła bezlitośnie koreańska drama. | Wybaczamy, tylko pisz o wrażeniach w odpowiednim wątku
Anaru - Wto 08 Paź, 2013 09:01
Chyba, że masz w dramie jakieś mutanty?
milenaj - Wto 08 Paź, 2013 09:07
| Cytat: |
Chyba, że masz w dramie jakieś mutanty?
_________________ |
Jestem pewna, że taka pewnie jest w planach.
BeeMeR - Wto 08 Paź, 2013 09:20
| Anaru napisał/a: | masz w dramie jakieś mutanty? | Wiesz, na dobrą sprawę jest tak drama, w której bohaterowie to X-meni jak nic: jeden razi prądem jak się zeźli, drugi mrozi na amen, trzecia pali ognistą ręką, czwarty zabija grając na flecie.... Mutanty bez wątpienia
zooshe - Wto 08 Paź, 2013 11:24
| BeeMeR napisał/a: | Wiesz, na dobrą sprawę jest tak drama, w której bohaterowie to X-meni jak nic: jeden razi prądem jak się zeźli, drugi mrozi na amen, trzecia pali ognistą ręką, czwarty zabija grając na flecie.... Mutanty bez wątpienia |
Coś kojarzę, musiała mi gdzieś mignąć.
Tamara - Wto 08 Paź, 2013 13:04
O , a byl kiedyś taki cudny film z Kevinem Baconem o megagigapradżdżownicach , co reagowały na drgania i zeżerały wszystko co drgało , np.ludzi przychodzeniu , samochody i fogle wszystko tak mi się od tych larw przypomiało .
milenaj - Wto 08 Paź, 2013 14:03
| Tamara napisał/a: | | O , a byl kiedyś taki cudny film z Kevinem Baconem o megagigapradżdżownicach , co reagowały na drgania i zeżerały wszystko co drgało , np.ludzi przychodzeniu , samochody i fogle wszystko tak mi się od tych larw przypomiało . |
"Wstrząsy" jeśli mnie pamięć nie myli, ale to przecież kultowe jest.
Anaru - Wto 08 Paź, 2013 14:05
Oczywiście, że Wstrząsy , strasznie dawno to oglądałam, pamiętam, że chyba po kamieniach skakali czy cuś.
I pamiętam, że jak oglądaliśmy kiedys grupowo Diune, to facet, tzn lektor regularnie czytał późniejsze (chyba) czerwie jako GLIZDY, z naciskiem na "D".
Ooo. larwy sie pojawiły w sklepiku , nabędę zatem i obglądnę jak należy.
milenaj - Wto 08 Paź, 2013 14:08
| Anaru napisał/a: | I pamiętam, że jak oglądaliśmy kiedys grupowo Diune, to facet, tzn lektor regularnie czytał późniejsze (chyba) czerwie jako GLIZDY, z naciskiem na "D".
|
|
|
|