Seriale - "A droga wiedzie w przód i w przód..."
Agn - Wto 20 Lip, 2010 18:57
| praedzio napisał/a: | Dziś urodziny pewnego Jareda Tristana. |
On ma na drugie Tristan?!
Anonymous - Wto 20 Lip, 2010 19:11
La Triste - juz wiadomo, dlaczego doprowadza kobiety do placzu
praedzio - Wto 20 Lip, 2010 21:10
... ze szczęścia tudzież zazdrości.
Anonymous - Wto 20 Lip, 2010 22:40
niektore praedwardy ze szczescia, a niektore ainusie ze smiechu. Jakby nie patrzec - efekt jest ten sam. Le Triste
praedzio - Wto 20 Lip, 2010 22:42
Cóż, lepszy płacz, niż czkawka.
praedzio - Śro 21 Lip, 2010 11:06
Ciekawy artykuł naszej koleżanki Ellaine: http://www.supernatural.c...rt-bohater.html
Admete - Śro 21 Lip, 2010 12:07
Faktycznie dobra rzecz, autorka się postarała.
Anonymous - Śro 21 Lip, 2010 17:27
Bardzo dobre - tylko szkoda, ze nie w 2 czesciach
Deanariell - Wto 27 Lip, 2010 00:34
| Agn napisał/a: | | On ma na drugie Tristan?! |
Szkoda, że to imię oznacza "smutek", bo zawsze mi się podobało w brzmieniu, ale chyba nie odważyłabym się tak nazwać swojego syna (cóż, bywam przesądna ) - na szczęście mam córkę...
Btw - skoro Jared ma na drugie Tristan, to czy Jensen powinien zwać się "Izolda"?
Pozdrowienia od Annarielki - zaiste słodka z niej dziewuszka, aż się człowiek czasem powstrzymuje przed schrupaniem takiego maluszka... Nawet jak płacze, to robi to w uroczy sposób - tzn. nie "drze" się tak zwyczajnie, tylko zawodzi żałośnie, jakby się skarżyła światu na swój "ciężki" los dzidziusia... normalnie serce się rozpada na kawałki każdej wrażliwej osobie. W szpitalu nasłuchałam się różnych odmian dziecięcego płaczu - niektóre noworodki robiły to denerwująco i nieznośnie, prawie współczułam ich matkom... Może nie jestem obiektywna, ale moje "elfie" dziecię szlocha wyjątkowo melodyjnie.
Ok. koniec prywaty To ja dołączam spóźnione "Sto lat!" dla Jared'a oraz najserdeczniejsze życzenia z okazji imienin wszystkim spn-owym i znajomym Aniom
Anonymous - Wto 27 Lip, 2010 01:15
Rielka, a wiesz, ze po elficku (w quenya bodajze ) Anna znaczy "dar"?
Deanariell - Wto 27 Lip, 2010 01:38
| AineNiRigani napisał/a: | | Rielka, a wiesz, ze po elficku (w quenya bodajze ) Anna znaczy "dar"? |
Tego akurat nie wiedziałam , ale w hebrajskim "hannah" to "łaska" Annarielka w istocie jest dla mnie prawdziwym darem, tym bardziej, że niewiele brakowało, a nie spałaby teraz obok mnie w wózeczku... Więc jestem dozgonnie wdzięczna Eru... Gdyby nie Jego łaskawość, szpital poznałby furię godną Dean'a Winchester'a (coś jak jego uczucia w stosunku do YED'a przykładowo), bo normalnie pozabijałabym chyba tych wszystkich lekarzy od siedmiu boleści (a jak nie na serio, to przynajmniej słownie... słowo też potrafi zabijać...) Nawet nie chcę o tym mysleć - było, minęło... Never more ...
Anonymous - Wto 27 Lip, 2010 02:16
A ja wiem, ze niewiele osob o tym wie. A ja wiem - bo jak to nieraz pisalam, to samo imie bedzie nosic moje dziecie plci zenskiej To bardzo dobre imie dla dziewczynki (chociaz moja bedzie Anna Danuta )
Deanariell - Wto 27 Lip, 2010 13:53
| AineNiRigani napisał/a: | | To bardzo dobre imie dla dziewczynki (chociaz moja bedzie Anna Danuta |
Zgadzam się - to dobre imię (zaraz po Katarzynie ). Anna Danuta brzmi równie ładnie Tylko czy ja się doczekam (w przyszłości) poznania tej niewątpliwie uroczej istotki? Annarielka miałaby fajną młodszą koleżankę Aine - do dzieła! Może zapoluj wzorem Wincesterów (btw Dean jest prawdziwym mistrzem w tej dziedzinie polowań...)
Anonymous - Wto 27 Lip, 2010 15:00
Polowanie na dziewczynki w wykonaniu Deana jest seksowne. W moim wykonaniu - mniej, bom hetero
Harry_the_Cat - Wto 27 Lip, 2010 20:57
Puk, puk... halo?
Melduje, ze jeszcze zyje, choc akurat dzis jestem na chorobowym
Przyszlam tu wkleic wywiad z Jensenem, bo z racji spedzenia calego dnia w domu (choc glownie spania), troszke probuje sie zorientowac co tam u chlopcow i chlopcow (ci drudzy to Arthur i Merlin ).
Ale moze jeszcze zanim ten link nastapi, to powiem, ze na razie mi ogolnie dobrze na uchodztwie, choc jeszcze nie wszystko rozkminilam (np sluzby zdrowia jeszcze nie bardzo... takze trzymajcie kciuki, zebym nie chorowala... ). Dalej kocham to miasto miloscia czysta
A wracajac do SPN - spoliery do sezonu 6:
http://thechangingchannel...-interview.html
Nie wiem, co o tym wszystkim myslec, ale oczywiscie nie zamierzam chlopakow opuscic
Admete - Wto 27 Lip, 2010 21:04
Trudno mi się czytało, bo te białe literki na ciemnym mnie dobijały i teraz mam powidok Cóż - na razie wszystko idzie w stronę, którą łątwo było przewidzieć. Ciekawa jestem tego normalnego życia Deana. I czy wyjaśnią w jakikolwiek sposób powrót Sama.
Harry miło Cię znów widzieć
Caitriona - Śro 28 Lip, 2010 17:50
Harry, aloha!
Calipso - Śro 28 Lip, 2010 22:01
| Deanariell napisał/a: | | czy Jensen powinien zwać się "Izolda"? |
Izolda Ci się nie podobuje, aa ?
Witaj Harry
praedzio - Śro 28 Lip, 2010 22:02
Wspomnień czar....
Calipso - Śro 28 Lip, 2010 22:05
Chłopcy jak malowanie
Deanariell - Śro 28 Lip, 2010 22:13
| Calipso napisał/a: | | Izolda Ci się nie podobuje, aa ? |
Izolda... znaczy się Jensen - podobuje, nawet bardzo. Nie wiem tylko, co by powiedział na takie drugie imię, gdyby mu je nadano.
| praedzio napisał/a: | | Wspomnień czar... |
Ps. Moja elokwencja zaczyna mnie powalać. Niedługo będę pisać stawiając same emotki...
Yvain - Śro 28 Lip, 2010 22:24
Superaśne zdjątko
Anonymous - Śro 28 Lip, 2010 22:26
A mnie sie ostatnio snil Dean...
Deanariell - Śro 28 Lip, 2010 22:29
| AineNiRigani napisał/a: | | A mnie sie ostatnio snil Dean... |
Nie bądź sęp, podziel się! Ja do dziś z rozrzewnieniem wspominam mój sen z Dean'em i pocałunkiem... ech...
Yvain - Śro 28 Lip, 2010 22:31
czekamy niecierpliwie na opis
|
|
|