Fantastyka - LOTR
trifle - Sob 29 Wrz, 2007 18:10
Oo, ja myślałam, że to post z września 2007, a to 2006... Ale może ktoś ma je gdzieś zachowane?
Caitriona - Sob 29 Wrz, 2007 18:48
Właśnie, moze ktos jeszcze tym dysponuje? Tez bym poprosiła: ajde-jano@o2.pl
Ulka - Sob 29 Wrz, 2007 20:28
miałam jakoweś ale w rozgardiaszu na moim dysku na razie ich nie znajdę
Aragonte - Sob 29 Wrz, 2007 20:35
Znalazłam w swoim komputerowym śmietnisku, ale będę rozsyłać jutro rano, OK?
Caitriona - Sob 29 Wrz, 2007 20:38
Oki, dzieki wielkie!
Marija - Sob 29 Wrz, 2007 22:39
Ja też poproszę marijala@onet.eu
trifle - Sob 29 Wrz, 2007 22:44
Super super, dzięki
Aragonte - Nie 30 Wrz, 2007 10:07
Pamiętniki wysłane, mam nadzieję, że wszystkie kawałeczki dotrą do celu
achata - Nie 30 Wrz, 2007 15:43
A ja chyba rozgryzłam to nowe wydawnictwo. Zdaje się, że wydaja wersje kinową i rozszerzoną w jednym pakiecie. Tam pisało 2 movies. Inaczej tego nie rozumiem. Czas trwania również by się wtedy zgadzał.
A komiks Ejki już znacie? Nie umiem go znaleźć na stronie, ale był niezły.
Szukajcie na: www.wladca-pierscieni.pl
Admete - Nie 30 Wrz, 2007 15:45
Chyba znamy, tak mi się wydaje Na deviancie tego nie było? Ja lubię komiksy Kasiopei o małym Boromirze faktycznie - moga wydac oba te filmy. Jak dla mnie wystarczy rozszerzona Okładki mi się podobają.
Anaru - Pon 01 Paź, 2007 00:21
A jakby która jeszcze chciała, a nie dostała, to Pamiętniki są również tu:
http://www.joemonster.org...ne+pami%EAtniki
ogólnie fajnie sie czyta, chociaż niektóre dość naciągane....
Caitriona - Śro 03 Paź, 2007 17:50
Zrobiłam kilka pierwszych avków z LotR:
Reszta: http://s134.photobucket.c...ri/Avki%20LotR/
Admete - Śro 03 Paź, 2007 17:55
Dobre, tylko na drugim Aragorn tak dziwnie wygląda. Za to twój avek archiwowy jest mniam, mniam
Caitriona - Śro 03 Paź, 2007 18:01
Dziekuję, a on tam tak wygląda bo ma marsową minę
Caitriona - Nie 07 Paź, 2007 21:19
Pozegnałam jakis czas temu Boromira... I powiem szczerze, ze nieco się zawiodłam opisem jego ostatniej walki i jego śmierci. Nauczona filmem, gdzie ta scena jest po prostu fanatstyczna oczekiwałam w książce czegoś podobnego, a moze jeszcze większego. Niesety nie było mi dane...
Gunia - Nie 28 Paź, 2007 16:17
A ja się wzięłam za czytanie i zobaczymy, co mi z tego wyjdzie. Planuje lekturę do końca grudnia. Zaczęłam wczoraj, a że z natury czytam wolno, to na razie u Toma B. składam wizytę.
Admete - Nie 28 Paź, 2007 18:48
Dobra to ja sie zabieram za ponowną lekturę. Przeczytałam nową biografię sióstr Bronte ( dobra, ale nie tak dobra jak pani Przedpełskiej ), przypomniałam sobie Pollyannę i nie mam nic nowego do czytania. To będzie Tolkien
Aragonte - Nie 28 Paź, 2007 19:54
Też się zastanawiam nad powtórną lekturą Tolkiena (wampiry mi jakoś nie wchodzą, a własna tfurczość nie wychodzi, buu, choć powoli ją sobie przypominam). Ale na razie coś mnie natchnęło i zarejestrowałam się tylko na forum tolkienowskim
Admete - Nie 28 Paź, 2007 19:56
Na Hobbitonie? Mam tam sporo znajomych, choć sama się nie udzielam
Aragonte - Nie 28 Paź, 2007 19:57
| Admete napisał/a: | Na Hobbitonie? Mam tam sporo znajomych, choć sama się nie udzielam |
Tak, tam
A skoro nie masz nic do czytania, to może
http://www.allegro.pl/sea...g=Steven+Saylor
Admete - Nie 28 Paź, 2007 20:04
Zastanawiam się czy mam pieniądze...Czy to są ksiązki wielokrotnego czytania, mimo że kryminałY? Bo ja postanowiłam nie nie kupować czytadeł. Nie mam miejsca i wiem z góry, że będę je potem musiałą oddac do biblioteki.
Najgorsze jest, że mnie się obecnie prawie nic nie podoba...
Aragonte - Nie 28 Paź, 2007 20:06
| Admete napisał/a: | | Najgorsze jest, że mnie się obecnie prawie nic nie podoba... |
Pociesz się, mnie też
Rice męczę z trudem, czeka w kolejce "Drzewo janczarów", mam nadzieję, że wypadnie lepiej od wampirów...
I masz PW
Admete - Nie 28 Paź, 2007 20:09
Drzewo janczarów jest sympatyczne ze względu na te polskie wątki. Odpisałam
Anonymous - Nie 28 Paź, 2007 20:19
Aj trylogia tolkiena, chyba połknęlam w tempie 1-2 dni na tom. akurat rekolekcje były. Zrobiłabym powtorkę ale w domu nie mam a na zakup jeszcze mnie nie stać
Gunia - Pon 29 Paź, 2007 19:52
Czy to jest normalne, że ledwo skończyłam pierwszą księgę, a już się wpędzam w końcowo-książkową depresję? Tak jakoś zajrzałam co tam się na końcu dzieje i tak mnie to zdołowało, że chociaż miałam zamiar zabunkrować się z książką w odcięciu od świata na najbliższy tydzień, to musiałam sobie zrobić przerwę, żeby mi się za szybko nie skończyła. Ja już nie chcę się z nią rozstawać. Jak dla mnie mogła by się ciągnąć w nieskończoność. O ile się wcześniej nie mogłam zmotywować, to teraz wsiąkłam bezdennie (mimo łazikowego przekładu ). Coś wspaniałego.
|
|
|