To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Aktorzy - Ben Barnes

Agn - Pią 27 Cze, 2008 20:36

Może ci chodzić o tę fotkę:

Aczkolwiek ja jestem absolutnie zakochana w tej - dlatego tak go lubię w krótkich włosach. Wtedy w pełni widać jego rysy twarzy. Dłuższe włosy trochę zasłaniają.

Tu są jeszcze dwie czarno-białe: http://www.kinopoisk.ru/level/13/people/1112835/ (i do tego duuuże :mrgreen: ).

Diana - Sob 28 Cze, 2008 15:01

No właśnie to zdjęcie mnie urzekło!
A propos, na tej rosyjskiej stronce obok widnieje gębusia Arnolda S. Też nieźle wyszedł, aczkolwiek nie ma porównania, moim zdaniem. :twisted:

Agn - Sob 28 Cze, 2008 17:27

Jak sobie klikniesz strzałeczkę w prawo, to ci wyjdzie Johnny Depp. No, tutaj bitwa na urodę byłaby chociaż wyrównana, bo biedny Arnie jest bez szans. :lol:
Gunia - Czw 03 Lip, 2008 21:06

A ja się Wam pochwalę, co jeszcze dostałam na urodziny. :D Marudziłam na brak kaspianowych kubków, więc na zasadzie "Mahomet musi przyjść do góry" dostałam jedyny w całej galaktyce i niepowtarzalny benokubek. :mrgreen:

Przepraszam za marną jakoś zdjęć.
Czekam jeszcze na benokoszulkę. :roll:

RaczejRozwazna - Czw 03 Lip, 2008 21:14

No nie, Guniu, nie mogłabyś się dowiedzieć gdzie można wytrzasnąć taki kubek? Miałabym idealny prezent na zbliżające się urodziny mojej siostry. ..
Gunia - Czw 03 Lip, 2008 21:24

Moja przyjaciółka zamówiła go w salonie Kodaka - zaniosła swoje zdjęcie i nadrukowali je na kubek. Same je dopasowałyśmy do rozmiaru kubka i walnęłyśmy napis, a co:
.
(Mam manię na punkcie nietykalności mojego picia, stąd ten tekst. ;) )
Możesz spytać u siebie w salonie Kodaka, lub zamówić na Allegro, jest tam tego masa: KLIK.
Na pewno coś znajdziesz.

RaczejRozwazna - Czw 03 Lip, 2008 21:30

:rotfl: :excited: CUDNE.... Czy nie pozwiesz mnie za prawa autorskie, jak zrobię kopię ????
Gunia - Czw 03 Lip, 2008 21:41

Chodzi ci o pomysł z kubkiem, czy konkretny wzór?
Cóż to za pole dla kreatywności! :mrgreen: Ograniczają cię w zasadzie tylko wymiary zdjęcia, jakich wymaga sprzedający.
Może coś takiego:

.

RaczejRozwazna - Czw 03 Lip, 2008 21:55

Chodzi mi o Twój tekst przede wszystkim! Już jakieś ładne zdjęcie to sobie znajdę...
Agn - Pią 04 Lip, 2008 21:33

Gunia napisał/a:
Chodzi ci o pomysł z kubkiem, czy konkretny wzór?
Cóż to za pole dla kreatywności! :mrgreen: Ograniczają cię w zasadzie tylko wymiary zdjęcia, jakich wymaga sprzedający.
Może coś takiego:
[url=http://img133.images....th.jpg]Obrazek[/URL]
[url=http://img357.images....th.jpg]Obrazek[/URL].

Czy można prosić o oryginał tego drugiego??? :excited:
Ładniutki kubek, Guniu. Jeno zastanawiam się, jak ty dajesz z niego pić? Ja bym się wciąż krztusiła...

Gunia - Pią 04 Lip, 2008 21:43

Cytat:
Czy można prosić o oryginał tego drugiego??? :excited:

Tzn.?
Agn napisał/a:
Ładniutki kubek, Guniu. Jeno zastanawiam się, jak ty dajesz z niego pić? Ja bym się wciąż krztusiła...

Jeszcze się nie odważyłam. Na razie pożeram go wzrokiem. ;)

Agn - Pią 04 Lip, 2008 21:49

Tzn. bez napisu...
Gunia - Pią 04 Lip, 2008 21:56

Się robi:
. :D
Kocham tę rozdzielczość...

Agn - Pią 04 Lip, 2008 22:00

Też ją kocham. Super fotka. Chociaż koń nie ten... *marudzi*
RaczejRozwazna - Pią 04 Lip, 2008 22:12

śliczna jest ta fotka.... Zastanawim się, czy to jest ujęcie z filmu, czy z jakiejś sceny usuniętej - Ben wygląda na niej jakby śledził wzrokiem oddalające się dziewczyny na poszukiwanie Aslana. No i później poążył ich tropem.
Agn - Pią 04 Lip, 2008 22:38

Jeśli to scena z filmu (a nie po prostu zdjęcie z planu) to raczej obstawiam tuż przed bitwą, w której już uczestniczył. Chociaż w sumie nie wiem, czemu.
<---------------------------- :mrgreen:

RaczejRozwazna - Pią 04 Lip, 2008 22:49

Wow! Zauważyłam :mrgreen: Ale wolę go w dłuższych włosach (tak, wiem już to przerabialiśmy. We, people have no imagination :-P )
Agn - Sob 05 Lip, 2008 09:28

No ja się obnoszę z uwielbieniem do niego w wersji ostrzyżonej (ale ja zawsze tak mam, nie znaczy to, że uważam, że w długich wygląda gorzej - oj, nieee...). Zresztą wyjaśniałam, dlaczego.
Tak, we have no imagination. ;)

(Post o niskiej...)

Deanariell - Pon 07 Lip, 2008 11:44

Znalazłam coś takiego - http://pl.youtube.com/wat...feature=related
Ciekawe, co oni mu tam mówią (może ktoś przetłumaczy?...nikt? szkoooooda :( ), że się tak ładnie zawstydził?! :rotfl: Biedny - ta popularność go wykończy... :-P

Gunia - Pon 07 Lip, 2008 14:39

O kurde, biedaczek... :rotfl:
Na moje to albo on jest tam nieco wstawiony, albo przez tę zmianę strefy czasowej jest lekko zdezorientowany. ;)

Agn - Pon 07 Lip, 2008 15:42

Zapewne pani po japońsku mówi co innego, a tłumaczka niby mu "tłumaczy" i on reaguje na tłumaczenie, co w połączeniu z tekstem właściwym (pani z mikrofonem) pewnie jest b. zabawne. Szkoda, że nie znam japońskiego, ale Ben wygląda komicznie. :lol:
PS Ale jej fajnie przeleciał grzywą po twarzy - też tak chcę!!! :excited:

Deanariell - Pon 07 Lip, 2008 23:52

Agn napisał/a:
PS Ale jej fajnie przeleciał grzywą po twarzy - też tak chcę!!! :excited:

A ta mina z języczkiem? :rotfl: Tak myślałam, że skupisz się na włosach - uroczy gest w wykonaniu Bena :wink:

PS Wiem, że to dywersja wspominać tu o Williamie, ale czy ktoś już gdzieś zauważył, że ma on brata Bena? :-P [Wikipedia: "Syn członka zarządu brytyjskiej kinematografii Petera Moseley'a i Juliette, dorastał wraz ze swym młodszym rodzeństwem - siostrą Daisy i bratem Benem. W szkole w Sheepscombe startował w licznych konkursach recytatorskich. (...) Niepowodzeniem zakończył się casting do roli głównego bohatera serii o Harrym Potterze, gdzie William został pokonany przez Daniela Radcliffe'a." <------------- :shock: nie wiedziałam, że startował w castingu... :wink: ] Koniec dywersji :mrgreen:

Agn - Wto 08 Lip, 2008 08:42

Niom, zauważyłam zaletę długich włosów u Bena - też mógłby mnie tak posmyrać... ^^ A mina z języczkiem była boska. Ogółem zabawny ten filmik, mimo że niczego nie rozumiem. No, oprócz ostatniej wypowiedzi Bena, bo jak raz była po angielsku. :mrgreen:

I tak - wiedziałam, że Will ma młodszego brata o tym imieniu. Natomiast nie wiedziałam, że startował do roli Pottera. Eee, nie. Dobrze się stało. Jeszcze Radcliffe zagrałby Piotra i co by było?

Gunia - Wto 08 Lip, 2008 21:39

Agn napisał/a:
No ja się obnoszę z uwielbieniem do niego w wersji ostrzyżonej (ale ja zawsze tak mam, nie znaczy to, że uważam, że w długich wygląda gorzej - oj, nieee...). Zresztą wyjaśniałam, dlaczego.
Tak, we have no imagination. ;)

Ben się wypowiedział na ten temat:
Ben Barnes napisał/a:
I have really big ears and the long hair helps cover them up.

Wiedziałam! :mrgreen:
"Bigga Than Ben" po angielsku na YT?
Part 1

Deanariell - Wto 08 Lip, 2008 22:55

Agn napisał/a:
Jeszcze Radcliffe zagrałby Piotra i co by było?

Masz rację, też tak pomyślałam :confused3: :-P

Gunia napisał/a:
Ben się wypowiedział na ten temat:
Ben Barnes napisał/a:
I have really big ears and the long hair helps cover them up.

Hmmmmm... Wielkie uszy? [przygląda się ostrzyżonemu avkowi Agn :-P ] Kompleksiki mamy, co? ;) Niech mu ktoś powie, że uszy ma w porządku... Patrząc na resztę nikt nie zauważy nawet :-P