Seriale - Bones (Kości)
Harry_the_Cat - Nie 23 Mar, 2008 17:56
Wiem, wiem, gadam do siebie... Ale Epps właśnei uciekł z wiezienia i rozbroił mnie Booth mówiący do Brennan : You are not to go out on your own.. ever.
Caitriona - Nie 23 Mar, 2008 18:34
E, tam - nie gadasz do siebie jeno do nas
Przez Ciebie zaczełam oglądać Bones regularnie i po kolei. Sprawia mi to niesamowitą frajdę!
Jestem po pierwszym odcinku II serii - cała ta sprawa z rodzinną tajemnicą Tempe wychodzi. Strasznie mi się podoba jak Seeley się troszczy o panią doktor.
I podobał mi się ten doktorek w okularkach - od tych piratów - co się podniecał cały czas zdecydowaniem i stanowczością Bones Uśmiałam się!
Harry_the_Cat - Nie 23 Mar, 2008 18:40
Seria druga jest dużo lepsza od pierwszej. Ja pewnie jak dojade do konca, to zaczne od początku, juz tak spokojniej, nie jeden za drugim
ETA: Czy mówiłam już, że nie przepadam za Sallym?
Admete - Nie 23 Mar, 2008 21:47
Jasne, że gadasz do nas. I my tez za panem S. nie przepadamy. Znaczy ja nie przepadam, nie wiem jak Caitri Tez sobie oglądam od czasu do czasu Bones, ale nie mogę ciągle siedzieć przed tv, więc pomału to idzie.
Caitriona - Nie 23 Mar, 2008 21:51
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Czy mówiłam już, że nie przepadam za Sallym? |
Ja szczerze go nie cierpię. Serio. Jest denerwujący, a w dodatku brzydki, blee...
Harry_the_Cat - Nie 23 Mar, 2008 21:52
Pan S własnie odpłynął.
Fajnie był o niego zazdrosny Booth.
Admete - Nie 23 Mar, 2008 21:54
Okropnie był zazdrosny. Pamiętasz tę scenę, w której Sully pyta Booth'a czy chce Bones dla siebie, a Booth nic nie mówi? Przepadam za nią.
Harry_the_Cat - Nie 23 Mar, 2008 21:59
Tak!
Sally powiedział, że to własnie dlatego Booth potrzebuje lekarza od czubków bo leci na swoją partnerkę
Fajne też było, jak Bones tak wypaliła z tym, że spała z Sallym. Booth nie mógł się odnależć. I jego komentarz "Socks, sex, pretty much the same word" był świetny.
Harry_the_Cat - Pon 24 Mar, 2008 22:17
Gadamy własnie z Cait o Bonesach na Skypie i to mi przypomniało Gordona Gordona.
Muszę napisac, że Stephen Fry jest genialny w tej roli. Po prostu majstersztyk - cała jego postać. I bawi mnie niezmiernie, że Booth ma w niego taka wiarę, a jak chce, żeby Gordon Gordon pomógł im rozwiązac problemy, to nigdy nie wie, o czym doktorek gada
Caitriona - Pon 24 Mar, 2008 22:31
Bardzo lubię jego głos Ogólnie super postać!
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Booth nie mógł się odnależć. I jego komentarz "Socks, sex, pretty much the same word" był świetny. |
Piękne to było!!! Powalająca szczerość Bones i ta mina Seeleya
Harry_the_Cat - Pon 24 Mar, 2008 22:40
| Caitriona napisał/a: | | Bardzo lubię jego głos |
Tak. Chociaż ja od razu w głowie miałam audiobooka z Harry'ego Pottera
Caitriona - Pon 24 Mar, 2008 22:51
A, tego nie znam więc nie miałam żadnych skojarzeń Angela nazwała go Monty tez pasuje
Harry_the_Cat - Pon 24 Mar, 2008 23:23
Inna kwestia, która z Cait poruszyłyśmy, to niby to jaki Booth miał jednostajny ubiór w sezonie 1. Otóż okazuje się, że nie....
Oczywiście, tradycyjny garnitur jest górą:
Ale Booth dba o to, żeby nie było zbyt nudno - mamy więc krawaty różne - bardziej stonowane:
i te bardziej "flashy" :
Czasami w zestawie z koszulą innej maści:
I nawet mu zdarzył szary garnitur :
I to wydawałoby się wszystko, ale pamięc nas jednak zawodzi i oto, co jeszcze znalazłam! :
Agent Booth bez karawata!
i bez marynarki (w pracy!)
w bardzo miłym wdzianku do zadan specjalnych :
i w pracy w wydaniu kalifornijskim:
nowo-orleańskim:
i pustynnym :
no i na koniec Booth-rycerz:
i wydaniu świątecznym:
Ta Dam! Nie ma tu wszystkich odcinków serii 1, ale nie sądzę, żebym to update'owała...
Ale pewnie zrobię potem przegląd serii 2
Caitriona - Pon 24 Mar, 2008 23:28
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Inna kwestia, która z Cait poruszyłyśmy, to niby to jaki Booyh miał jednostajny ubiór w sezonie 1. |
Serio, wydawało mi się że nie ma tego aż tak dużo
Harry, extra!! Niezła robota
Ja zdecydowanie wybieram wydanie nowo-orleańskie
Harry_the_Cat - Pon 24 Mar, 2008 23:31
| Caitriona napisał/a: | | Serio, wydawało mi się że nie ma tego aż tak dużo |
No, mi też nie....
Ale ciężko wybrać - podoba mi się Booth rycerz (fotka nr. 1 w szczególności), Nowy Orlean ale też ten kombinezonik z tunelu...
Caitriona - Pon 24 Mar, 2008 23:33
| Harry_the_Cat napisał/a: | | podoba mi się Booth rycerz (fotka nr. 1 w szczególności), Nowy Orlean |
Bo to ta sama kurteczka
Wdzianko z tunelu tez było fajne
Jak Bones nazywała grupę operacyją? Tic-tak team zamiast Tac-team? To był fajny odcinek.
Harry_the_Cat - Pon 24 Mar, 2008 23:39
Tak, Tic-tac chyba
Oglądam pierwszy odcinek znowu - tzn, powtarzam serię, ale spokojniej
Caitriona - Pon 24 Mar, 2008 23:45
Ja jestem na 18 II - Booth zaginął i Bones pomaga jej tata
Harry_the_Cat - Pon 24 Mar, 2008 23:52
Pamiętam (oglądałam to wczoraj ).
Pamiętam minę Bones, jak mówi ojcu, że Booth zaginął.
Lubię taki angscik
A w Pilocie pojawia sie Oliver - nie pamiętałam tego.
No i Booth ma inny gabinet, a Bones mieszkanie.
Caitriona - Pon 24 Mar, 2008 23:57
Oliviera też nie pamiętałam z pierwszego odcinka.
To pierwsze mieszkanie było do bani, dobrze ze je zmienili
A to piosenka Poco z odc.18: http://www.youtube.com/watch?v=d3D9xLtDZ1A (a tutaj ze scenami z serialu: http://www.youtube.com/watch?v=YI6dZGIW7uA )
A, i nie to że się czepiam, ale ja na tyle ciosów które odbrał mało mial Seeley twarz pokiereszowaną
Harry_the_Cat - Wto 25 Mar, 2008 00:02
| Caitriona napisał/a: | | A, i nie to że się czepiam, ale ja na tyle ciosów które odbrał mało mial Seeley twarz pokiereszowaną |
Oj wcale byś nie chciała, żeby mial bardziej
Tak samo w sumie po tym odcinku w Vegas - powienien bardziej być posiniaczony, nie?
Caitriona - Wto 25 Mar, 2008 00:09
Nie to żebym chciała, ale jakieś realia powinny być chyba bardziej zachowane... Dokładnie, tak samo w LV - powinno być więcej siniaków itp
Harry_the_Cat - Wto 25 Mar, 2008 00:11
Keep On Tryin' w Bones: http://www.youtube.com/watch?v=YI6dZGIW7uA
I Booth związany "Max Keenan, you are under arrest"
Caitriona - Wto 25 Mar, 2008 00:12
| Harry_the_Cat napisał/a: | | I Booth związany "Max Keenan, you are under arrest" |
Od razu widac że kocha swoją pracę
Harry_the_Cat - Wto 25 Mar, 2008 00:15
A ten dzwięk, jak Bones powiedziała ojcu, że kluczyki są w stacyjce - rewelacja
|
|
|