Seriale - Fajny serial wczoraj widziałem ...
BeeMeR - Śro 25 Sie, 2010 09:11
A ja dałam szansę drugiemu odcinkowi The Gates, ale jej nie wykorzystał, i nie dotarłam nawet do połowu. Koniec, kropka z tym serialem, wezmę na tapetę następny .
asiek - Śro 25 Sie, 2010 17:36
Polecam BSG. Mnie wciągnęło...
Admete - Śro 25 Sie, 2010 18:28
Skończyłaś już? Mni się nadal bardzo podoba Wojna Foyle'a. Klasyczna produkcja brytyjska
asiek - Śro 25 Sie, 2010 18:57
| Admete napisał/a: | | Skończyłaś już? |
Jestem w połowie 4 sezonu.
Fibula - Śro 25 Sie, 2010 19:38
Widział i czeka na końcówkę . Bywają dłużyzny, ale i tak warto zobaczyć.
Admete - Śro 25 Sie, 2010 19:58
| asiek napisał/a: | | Admete napisał/a: | | Skończyłaś już? |
Jestem w połowie 4 sezonu. |
Idziesz jak burza.
Fibula dłużyzny zawsze można ominąć
Fibula - Śro 25 Sie, 2010 20:16
| Admete napisał/a: | Fibula dłużyzny zawsze można ominąć |
Niestety, oglądam bez kantów lub wcale. Taki typ . Na szczęście nie było ich wiele, możesz się przymierzyć.
Widziałam niedawno w taniej książce Lata ryżu i soli. Nadal szukasz?
Admete - Śro 25 Sie, 2010 20:49
Nie, chyba nie. Też widziałam
aneby - Śro 25 Sie, 2010 23:55
Obejrzałam sobie pierwszy odcinek White collar. Serial może nie najwyższych lotów, ale ubawiłam się świetnie Będę oglądać dalej
Deanariell - Czw 26 Sie, 2010 01:13
| Fibula napisał/a: | | Niestety, oglądam bez kantów lub wcale. Taki typ |
To ja też tak mam. Przybij piątkę!
Trzykrotka - Pią 27 Sie, 2010 11:40
Wczoraj sięgnęłam po Justyfied. Niby wszystko już było, ale coś w sobie ma, głównie dobrze skrojoną postać głównego bohatera. Podoba i się
Admete - Pią 27 Sie, 2010 11:41
A to się cieszę, że ci się podoba.
BeeMeR - Pią 27 Sie, 2010 12:27
Mój kolega uznał Justified za najlepszy serial, jaki oglądał w ostatnim roku
ciekawy, z jajem, pomysłowymi postaciami
Admete - Pią 27 Sie, 2010 19:08
Zachwycałysmy się nim swego czasu w serialach kryminalnych Niestety następna seria dopiero na wiosnę chyba.
Anaru - Pią 27 Sie, 2010 20:27
Tego jeszcze nie oglądałam, sprawdze czy mam
Za to wyrównałam sobie True Blood na bieżąco i o niebo lepiej mi się oglądało drugi i trzeci sezon niż pierwszy.
A dzisiaj zaczęłam The Vampire Diaries i na razie pięknooki mocnoszczęki Stefan plącze mi się po ekranie koło ciemnookiej panienki, której imienia nie zapamiętałam i przynudza. Nie porwało mnie na razie, ale Basia mówiła, że to się lepsze robi od drugiego odcinka więc daję szansę
Caitriona - Pią 27 Sie, 2010 20:29
Justified jest świetne Cieszę się, ze ma coraz więcej fanów
Fibula - Pią 27 Sie, 2010 21:27
| Deanariell napisał/a: | | Fibula napisał/a: | | Niestety, oglądam bez kantów lub wcale. Taki typ |
To ja też tak mam. Przybij piątkę! |
Myślę, że jest nas więcej .
Admete - Pią 27 Sie, 2010 21:29
To ja jestem straszna kanciara Lubię się orientować w wielu rzeczach, a bywa że nie mam czasu, albo coś mi się średnio podoba. To lecę na podglądzie
Fibula - Pią 27 Sie, 2010 21:37
I to jest przydatna umiejętność, ale ja niestety tak nie umiem. Zakończeń książek też nie podglądam .
Admete - Pią 27 Sie, 2010 21:39
Ja zawsze, po co się męczyć czytaniem, jesli zakonczenie będzie niewłąściwe? a
Caitriona - Sob 28 Sie, 2010 13:05
Ja mam odwrotnie: po co czytać, skoro znasz zakończenie? Nigdy nie zaglądam na koniec książki Co do seriali, to zdarza mi się jakieś pojedyńcze sceny przelecieć na poglądzie
Alicja - Nie 29 Sie, 2010 18:39
| BeeMeR napisał/a: | Mój kolega uznał Justified za najlepszy serial, jaki oglądał w ostatnim roku
ciekawy, z jajem, pomysłowymi postaciami |
bo taki właśnie jest, mam nadzieję na ciąg dalszy. Zakończyli tak, że można się spodziewać...
BeeMeR - Pon 30 Sie, 2010 10:58
Słyszałam trochę o "Jak poznałem waszą matkę" - choć w zasadzie nie pamiętam co
Spróbowałam pierwszy odcinek - zupełnie nie moje klimaty
Chyba mam alergię na śmiech z puszki
Anaru - Pon 30 Sie, 2010 13:00
| BeeMeR napisał/a: | Słyszałam trochę o "Jak poznałem waszą matkę" - choć w zasadzie nie pamiętam co |
Ja Ci zrzędziłam, że to teoretycznie trochę jak "Przyjaciele", a przynajmniej porównywani z nimi byli, dlatego się zainteresowałam, a w praktyce w którymś tam odcinku mi się przerwało i nawet nie wiem w którym , a jedno co ich łączy to rechot widowni
Kiedy sa nowe odcinki True Blood
BeeMeR - Pon 30 Sie, 2010 13:16
Cóż, Przyjaciele to to zdecydowanie nie są - kiedyś ich szalenie lubiłam i wyoglądałam wszystkie sezony
|
|
|