To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Literatura - Proza i poezja - Najgłupsze książki, jakie wpadły wam w ręce

Agn - Pią 19 Wrz, 2014 23:13

Cytat:
Faceci to powinni tok co najmniej do 30-tki się "starzeć" :mysle:

A niektórzy to wręcz do pięknej, dojrzałej czterdziestki. ^^
Eeva napisał/a:
Zaraz przeczytam to zdam relację.

:excited:
Wspominałam już, że kocham twoje relacje? :mrgreen:
Eeva napisał/a:
No bo ja nie chcę sie z nią utożsamiać.

Nie ma "nie chcę". Utożsamisz się - jak nie kijem, to młotkiem. :D

BeeMeR - Pią 19 Wrz, 2014 23:13

Eeva napisał/a:
No chyba liczą że malślane oczy Fabiena i zwierzęcy magnetyzm Kaspara ją hmmmm przekonają.
To mi brzmi jak Damien i Stephan :mysle:
Eeva - Pią 19 Wrz, 2014 23:17

Agn napisał/a:

Wspominałam już, że kocham twoje relacje?

Tak.
Wspominałam, ze kocham twoje komentarze?

Uwaga uwaga. Zły Ilta już ją sobie napoczął (w sensie krwi;-) ), trochę ją podrapał, potem zdarł z niej ciuszka, juz miał sie zabierać, ale wtedy....
FANFARY i WERBLE
...na scenę wparował Kaspar! Ciężko stwierdzić co zrobił Iltą, bo to oczywiście scena z punktu widzenia Violet, a ona juz była trochę przymroczona z powodu utraty krwi. Kaspar bierze ją na ręce, zabiera do pałacu, w międzyczasie prosząc ją z przestrachem aby nie umierała i została z nim.
Violet mdleje.
Kurtyna.

BeeMeR - Pią 19 Wrz, 2014 23:20

Eeva napisał/a:
...na scenę wparował Kaspar
Kto by się spodziewał :lol:
Eeva - Pią 19 Wrz, 2014 23:20

BeeMeR napisał/a:
Kto by się spodziewał

Prawda? Też się zdziwiłam.

Anaru - Pią 19 Wrz, 2014 23:37

No to teraz będzie musiał sobie pewnie utoczyć książęcej krwi wampiórzej Kaspar coby pannę uzdrowić nakapaniem między zęby. :mrgreen:
Eeva - Pią 19 Wrz, 2014 23:39

Ej skad wiesz? :D
Tak własnie zrobił. Teraz laska jest dhampirem, czyli wampirem tylko w połowie.
Poza tym Fabian okazuje się byc jakims psycholem bo krzyczy na nią że zawsze będzie na nią czekał. Craaaazyyyy.

Anaru - Pią 19 Wrz, 2014 23:54

Eeva napisał/a:
Ej skad wiesz? :-D

No jak skąd? Dedukcja :lol: , to jedyna słuszna droga do wprowadzenia panny w mhrrroczny świat wampirzych namiętności. :twisted:

Eeva napisał/a:
Tak własnie zrobił. Teraz laska jest dhampirem, czyli wampirem tylko w połowie.

Druga połowa się zawampirzy jak kogoś odpowiedniego gryźnie? :mrgreen:
Założę się, że obaj panowie chętnie podstawią jej swą seksowna męską pierś, znaczy szyję. :twisted:

Eeva napisał/a:
Poza tym Fabian okazuje się byc jakims psycholem bo krzyczy na nią że zawsze będzie na nią czekał. Craaaazyyyy.

Zawsze może spróbować zdzierać z niej szaty. :lol:

Agn - Sob 20 Wrz, 2014 00:39

Eeva napisał/a:
Zły Ilta już ją sobie napoczął (w sensie krwi;-) ), trochę ją podrapał, potem zdarł z niej ciuszka, juz miał sie zabierać, ale wtedy....
FANFARY i WERBLE
...na scenę wparował Kaspar!

Oj, czekaj, powstanę z podłogi, na którą raczyłam spaść z zaskoczenia. :lol:
Eeva napisał/a:
Teraz laska jest dhampirem, czyli wampirem tylko w połowie.

A paciemu dhampirem? To jak oni wampiórzą? Bo ugryziona, krwi upiła... może wampiór nr 3 musi ją jeszcze przelecieć?
Cytat:

Full romantic, ja cież pierdzieleż... :roll:

Agn - Sob 20 Wrz, 2014 00:41

Anaru napisał/a:
Założę się, że obaj panowie chętnie podstawią jej swą seksowna męską pierś, znaczy szyję. :twisted:

Albo i inne części ciała. :P

(Nie zwracajcie uwagi - jest po północy, a ja kosztuję nowego advocata, mogę bredzić.)
Cytat:
Zawsze może spróbować zdzierać z niej szaty. :lol:

Jeden odniósł już w tej dziedzinie spore sukcesy. Tylko następny level to pokonanie Kaspara, co, zgaduję, jest nie do zrobienia dla bydle wampióra bez szkoły. :P

Anaru - Sob 20 Wrz, 2014 11:11

Agn napisał/a:
kosztuję nowego advocata, mogę bredzić.)

W jakim smaku :flirtuje1:

Agn napisał/a:
Albo i inne części ciała. :-P

Zagwozdka :twisted: - w co trzeba ugryźć Księcia Wampirów, żeby stać się seksowna wampirzycą? :twisted:

Harry_the_Cat - Sob 20 Wrz, 2014 16:25

:rotfl:

Mamusiu, ja chce wiecej!! Musze wiedziec co sie w tym dzieuie dalej toczy!!

Agn - Sob 20 Wrz, 2014 17:09

Anaru napisał/a:
W jakim smaku :flirtuje1:

Nie pomnę nazwy, chyba coś na B. Ale smakuje trochę chemosem. :?
Anaru napisał/a:
Zagwozdka :twisted: - w co trzeba ugryźć Księcia Wampirów, żeby stać się seksowna wampirzycą? :twisted:

W d- khem, ten, no. :P
Cytat:
Mamusiu, ja chce wiecej!! Musze wiedziec co sie w tym dzieuie dalej toczy!!

Spokojnie, Eeva jest dziewczęciem kochanym, nie skąpi nam informacji. :lol:

Eeva - Sob 20 Wrz, 2014 17:34

Kchane nie lekajcie sie! ciag dalszy bedzie jutro bo teraz wracam z Lodzi a woeczoram wyjezdzam do starchowic;)
musicie uzbroi sie w cierpliwosc;)

Agn - Sob 20 Wrz, 2014 22:53

Nie lękamy się... jeno tak rozpaliłaś naszą ciekawość, że trzemy nóżkami. :lol:
Baw się dobrze na wyjeździe! :D

Anaru - Sob 20 Wrz, 2014 22:56

Rączkami tez trzemy :excited:
Agn - Sob 20 Wrz, 2014 23:00

I uszami klaszczemy! :lol:
Harry_the_Cat - Sob 20 Wrz, 2014 23:10

Tyle wyczytalam:

Publikowana w odcinkach w Internecie przez nastoletnią autorkę piszącą pod pseudonimem Cansel2

To troche tlumaczy :mrgreen:

Agn - Sob 20 Wrz, 2014 23:17

Czemu mnie to nie dziwi?
Anaru - Sob 20 Wrz, 2014 23:28

Harry_the_Cat napisał/a:
Publikowana w odcinkach w Internecie przez nastoletnią autorkę piszącą pod pseudonimem Cansel2

Ale skończona jest? Czy mamy czekać aż napisze ciąg dalszy...? :lol:

Harry_the_Cat - Sob 20 Wrz, 2014 23:43

Az tak glebokich dociekan nie poczynilam :wink:
Eeva - Pon 22 Wrz, 2014 10:59

Drogie moje, śpieszę z ciągiem dalszym.
Akcja trochę przysiadła, bo Kaspar pragnie violet, a ona jego, więc rzucają sobie jakieś spragnione spojrzenia.
Bo całej akcji z Iltą-gwałcicielem Violet ma traumę i koszmary i nie może znieść bycia samą i prosi Kaspara by ten był z nią. On się zgadza, trochę jej pilnuje, trochę patrzy jak śpi (skąd my to znamy???). Nawiązują jakaś międzygakatktyczną więź, on ją zabiera do Londynu na romatyczne wyjście, jest trochę buzi buzi, jak wracają do pałacu jest sexu-sexu. Dowiaduje się o tym Ojciec-Król, wygania Kaspara do Rumunii i zakazuje V. i K. się dotykać. V. ma zostać siłą przemieniona, Kaspar jest daleko, ona siedzi sama i patrzy jak deszcz sływa po szybach.
Potem następuje dzień przemiany, która ma się odbyć podczas balu przesilenia jesiennego. Violet dostaje jakąś kiecę, potem następuje jakis szleńczy taniec, podczas którego jest pogryziona przez wszystkie wampiry na sali, nagle FANFARY I WERBLE wparowuje Kaspar i chce ją ratować. Nie udaje się.
Nagle jakas dziwna zmiana scenerii (chyba autorka nie miała pomysłu jak zakończyć scenę) i Violet chychodzi z Kasparem na spacer po parku, ten daje jej medalion, który kiedyś nalezał do jego matki, wymieniaja spojrzenia (Kaspar i BViolet, nie medalion i Violet). Dziewczyna zazdrośnie wyputuje Kaspara czy sam był w tej Rumunii i czy zbyt dobrze się nie bawił (Otóż nie. Wręcz usychał z tęsknoty). W pewnym momencie Kaspar niechcący ją dotyka i tej sekundzie pojawia się Król-Ojciec.

Zagwozdka na tę chwilę:
Czy V. jest już wampirem? nie został oto wyjaśnione.

Eeva - Pon 22 Wrz, 2014 11:02

aaaa no i w tak zwanym międzyczasie poznajemy historię Mrocznych Bohaterek. Istnieje 9 światów, w każdym z nich ma istnieć (wedle prastarej przepowiedni) Mroczna Bohaterka. Jedna została już odnaleziona. Teraz musi odnaleźć inne, będą razem panować i zaprowadzą harmonię.
Moim podejrzeniem jest to, że Violet jest jedną z nich (o ile nie tą najważniejszą) - to by było WIELKIE zaskoczenie, nieprawdaż?

Agn - Pon 22 Wrz, 2014 11:04

Jakież wysokie morale wśród tych krwiopijców! Padre dowiedział się, że syneczek bzyknął się był z panienką i od razu awantura. Dobrze, że im się chajtać nie kazał. Ale też syna posłał w piz... daleko. :lol:
Swoją szosą - czy rodzina Violet podjęła jakieś kroki celem uwolnienia nieszczęsnej panienki czy też mają ją w d.? :mysle:

Agn - Pon 22 Wrz, 2014 11:05

Eeva napisał/a:
Istnieje 9 światów, w każdym z nich ma istnieć (wedle prastarej przepowiedni) Mroczna Bohaterka.

KWIIIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rotfl: :rotfl: :rotfl: Znowu jakaś zamroczona wybranka losu ma uratować świat - save yourselves! God's not gonna help you! :P
Eeva napisał/a:
to by było WIELKIE zaskoczenie, nieprawdaż?

Prawdaż! :mrgreen: