To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL: Heaven, Hell and in-between

Caitriona - Sob 14 Mar, 2009 16:59

Oki, jestem na głodzie, obejrzałam spoiler i

Spoiler:
co wyprawia Sam??? :confused3:
I co jest z tą pieczęcią? Dean ją złamie?

Admete - Sob 14 Mar, 2009 21:38

Caitri

Spoiler:
już złamał - torturował dusze w piekle. Gdy prawy człowiek rozleje krew w piekle, to pieczęć zostanie złamana. Dean trafił do piekła nie za grzechy, tylko w wyniku poświęcenia za życie brata i na dodatek zawsze walczył ze złem. Jestem przerażona tym wszystkim.... :shock:

Harry_the_Cat - Sob 14 Mar, 2009 22:12

I tak w ogóle to chciałam powiedzieć, że Tessa+Dean bardzo mi się podoba... :-P
Admete - Sob 14 Mar, 2009 22:19

Harry_the_Cat napisał/a:

Harry...to on już nie może mieć zwykłej dziewczyny? ;-) Upadła Anielica albo Śmierć? ;-) ( chciałam napisać kosiarka ;-) )

Caitriona - Sob 14 Mar, 2009 22:20

Admete napisał/a:
Caitri

O, zesz.. no faktycznie :shock:

Harry_the_Cat - Sob 14 Mar, 2009 22:23

Admete napisał/a:
Harry_the_Cat napisał/a:

Harry...to on już nie może mieć zwykłekj dziwczyny? ;-) Upadła Anielica albo Śmierć? ;-) ( chciałam napisać kosiarka ;-) )

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

E tam! on nie jest zwyczajny :mrgreen:

Agn - Sob 14 Mar, 2009 22:39

Och, rozumiem, że telewizja znów nadaje czwarty sezon SPN na naszym ulubionym kanale? Dobra, trzeba się zainteresować programem telewizyjnym.

Czy to już było?
http://www.buddytv.com/cl...px?quiz=1000038
Wyszła mi... Ruby. Drżyjcie, narody! :twisted:

praedzio - Sob 14 Mar, 2009 23:35

Agn napisał/a:

Ja natomiast jestem Bobby'm. :o

Admete - Sob 14 Mar, 2009 23:53

Jak zrobiłyście ten test? Tam trzeba się logować....
praedzio - Sob 14 Mar, 2009 23:56

Ja kiedyś dawno temu się tam zarejestrowałam, przy okazji innego testu i przeglądarka zapamiętała moje dane.
Admete - Sob 14 Mar, 2009 23:59

A to mnie się nie chce logować. Mam awersję do logowania ;-)
Harry_the_Cat - Nie 15 Mar, 2009 00:11

Ja mam jak Admete....
Anonymous - Nie 15 Mar, 2009 11:19

Oglądnęłam najnowszy odcinek :excited: Obiecuję sobie i Wam, że już w życiu nie będę zwlekała z oglądaniem. Bardzo mnie martwią te nesnaski między braćmi, to tak niby się snuje jak dymek nad wulkanem, ale lękam się iż to niebezpiecznie wybuchnie i wtedy płacz i zgrzytanie zębów będzie.
I przyznam się Wam szczerze, że Sam egzorcyzmujący jest :slina: i przepraszam, ale nic konstruktywniejszego nie wymyślę :serce2:

BeeMeR - Nie 15 Mar, 2009 11:35

Ja mam nadzieję obejrzeć nowy odcinek w poniedziałek z Anią :trzyma_kciuki:

A na razie głupotka, czyli za co kochamy Jareda: :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=3frTXyzGe5U

Agn - Nie 15 Mar, 2009 11:44

KWIK!!! Oh yes, we do love Jared! Facet składa się z samych zalet, noremalnie... Najbardziej mnie chyba rozwaliła jego dojrzałość i obiadkowe niuanse. :rotfl:
trifle - Nie 15 Mar, 2009 13:05

Też obejrzałam nowy odcinek. Ale właściwie mi się nie podobał :roll: Nie podoba mi się kierunek, w jakim zmierza relacja braci. Dean jako ten męczennik, gorszy, jakiś taki.. zakompleksiony trochę? :mysle: Eeee... I zimny Sam, który kłamie w żywe oczy. To oni dwaj mnie zawsze trzymali przy serialu, te wszystkie demony, piekło, anioły - interesujące, wciągające, ale jedank dla mnie to jakieś pranie mózgu, zawsze się bałam w filmach takich odniesień do złych duchów. A jak teraz psuje się między Winchesterami.. :roll: Sorry, że tak marudzę :?
Admete - Nie 15 Mar, 2009 13:08

Trifle od początku serial do tego zmierzał. Wiele razy rozmawiałyśmy o tym z Riellą, nie podoba nam sie to, ale inaczej to by była cukierowa telenowela. Ja już wam pisałam, że nie widzę dobrego zakończenia, no chyba że pójda na łatwiznę, żeby pocieszyć widzów. A wtedy ja będę zniesmaczona - życie to nie bajka i Spn też nie ;-)
trifle - Nie 15 Mar, 2009 13:30

Oj, ja wcale nie oczekiwałam cukierkowej telenoweli. Wcale się nie spodziewam dobrego zakończenia, gdzie zło zostaje pokonane i wszystko jest super. Mam tylko nadzieję, że hmm bracia, jeśli się rozstaną/rozejdą, to nie w takich pretensjach i złości..
Anonymous - Nie 15 Mar, 2009 13:30

trifle napisał/a:
I zimny Sam, który kłamie w żywe oczy.

to mnie zaskoczyło i byłam zdziwienie zła. Tak kłamać małemu chłopcu, i to kto? Sam??

trifle - Nie 15 Mar, 2009 13:32

A mi akurat nie chodziło o chłopca. Ale o Deana.
BeeMeR - Nie 15 Mar, 2009 13:33

A ponieważ ja jeszcze odcinka nie widziałam, zajmuję się dalej głupotkami, tzn. jestem ciekawa jak by się potoczyły dialogi i akcja, gdyby chłopcy trafili do tak różanego pokoju jak trafiły bohaterki Gilmore Girls :mrgreen: (tylko nie wiem, czy ktoś z Was oglądał, a jeśli nawet, to czy opamięta ten odcinek :rotfl: )

Deanariell - Nie 15 Mar, 2009 17:17

Agn napisał/a:
Czy to już było?

Ja się nie obawiam, bo wyszła mi najlepsza opcja - DEAN :-P

Admete napisał/a:
Trifle od początku serial do tego zmierzał. Wiele razy rozmawiałyśmy o tym z Riellą, nie podoba nam sie to, ale inaczej to by była cukierowa telenowela.

trifle napisał/a:
Oj, ja wcale nie oczekiwałam cukierkowej telenoweli. Wcale się nie spodziewam dobrego zakończenia, gdzie zło zostaje pokonane i wszystko jest super. Mam tylko nadzieję, że hmm bracia, jeśli się rozstaną/rozejdą, to nie w takich pretensjach i złości.

Pożyjemy, zobaczymy ;) Póki co, mi się podoba rozwój akcji - ciekawie się robi, choć strasznie... Nie wiem, ale sądzę, że bez względu na zakończenie, więzi rodzinne okażą się silniejsze od wszystkich demonów - ale mogę się mylić :roll:

Admete napisał/a:
Harry...to on już nie może mieć zwykłej dziewczyny? Upadła Anielica albo Śmierć? ( chciałam napisać kosiarka)

Widocznie nie może... Te zwykłe nie zrozumiałyby tej mrocznej części Deana, a on potrzebuje akceptacji i zrozumienia :) Ja bym go zrozumiała :D

trifle napisał/a:
Dean jako ten męczennik, gorszy, jakiś taki.. zakompleksiony trochę?

Ale on tak naprawdę zawsze się tak czuł - tylko nadrabiał miną, a teraz już nawet przestał udawać... Trudno się dziwić po tym, co przeszedł... No a Sammy musi się w końcu zmierzyć ze swoim przeznaczeniem - nie na darmo przecież tatuś ostrzegał Deana na łożu śmierci przed tym, co może się stać... Od początku wiemy, że Sam to taka tykająca bomba zegarowa z opóźnionym zapłonem... :roll:

Widziałam ten komentowany przez Was spoiler 4x16 :shock: :excited: Biedny, biedny Dean, ja nie wiem jak on to wszystko zniesie psychicznie... :roll: No i słusznie się domyślałyśmy, co Sam musi robić, żeby rozwijać swoje moce... :confused3: Taaaaa... Nie mogę się doczekać kolejnych odcinków...

Cytat:
i jeszcze opis do 4x18 (Potwór na końcu książki)

Komiks! Trochę jak w Herosach :P Podoba mi się ten motyw :D

Agn - Nie 15 Mar, 2009 18:37

Deanariell napisał/a:
Agn napisał/a:
Czy to już było?

Ja się nie obawiam, bo wyszła mi najlepsza opcja - DEAN :-P

O szlag... to ja nie będę z tobą zadzierać. Najazd odwołany!

Aragonte - Nie 15 Mar, 2009 20:07

Dzielnie omijam spoilery, bo nie mam na razie szans na obejrzenie najnowszego odcinka :wink:

Agn, pytanie z zupełnie innej beczki niż SPN - będę we Wrocku w ostatni weekend kwietnia na ślubie i weselu kumpeli, może udałoby się na krótko spotkać?
Ewentualnie powiedz, gdzie ta Twoja księgarnia, to może uda mi się zrobić nalot i dostarczyć Ci okazji do zrobienia nowego wpisu o durnych klientach :mrgreen:

praedzio - Nie 15 Mar, 2009 20:23

Jak we wtorek doczłapiesz na spotkanie, to śmiem twierdzić, że szanse jakoweś na najnowszy SPN masz. ;)