To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Richard Armitage - Informacje i nowosci

Irm - Wto 13 Lis, 2012 22:10

Thorin-Rysiek w rękach charakteryzatorki :D
Hanula - Wto 13 Lis, 2012 23:45

Irm napisał/a:
Thorin-Rysiek w rękach charakteryzatorki :D

Piękne:)- a zamieszczone jest tej książce w której jest parę stron poświęconych RA i parę jego słów. Mnie bardzo podobają się te jego słowa:
Richard jest przesiąknięty zarówno tolkienowską, jak i jacksonowską wersją Śródziemia: Czytałem Hobbita, kiedy dorastałem. Była to jedna z tych książek, które naprawdę wzbudziły we mnie zainteresowanie literaturą i dzięki którym zapragnąłem być aktorem. Właściwie jedną z moich pierwszych ról scenicznych była rola elfa w teatralnej wersji Hobbita. Byłem także zagorzałym fanem trylogii Władca Pierścieni i wiele razy oglądałem jej ekranizację. Skrycie marzyłem, aby w niej zagrać- a właściwie nie aż tak skrycie! Kiedy po raz pierwszy znalazłem się na scenie, patrząc w oczy Iana McKellena, desperacko starałem się nie wypaść z roli, kiedy coś we mnie nieustannie powtarzało” To GandalF!”.

Irm - Śro 14 Lis, 2012 09:14

Hanula napisał/a:
Czytałem Hobbita, kiedy dorastałem. Była to jedna z tych książek, które naprawdę wzbudziły we mnie zainteresowanie literaturą i dzięki którym zapragnąłem być aktorem. Właściwie jedną z moich pierwszych ról scenicznych była rola elfa w teatralnej wersji Hobbita. Byłem także zagorzałym fanem trylogii Władca Pierścieni i wiele razy oglądałem jej ekranizację. Skrycie marzyłem, aby w niej zagrać- a właściwie nie aż tak skrycie! Kiedy po raz pierwszy znalazłem się na scenie, patrząc w oczy Iana McKellena, desperacko starałem się nie wypaść z roli, kiedy coś we mnie nieustannie powtarzało” To GandalF!”.

Mnie te słowa też ujęły - pięknie, jak się spełniają marzenia :)

PS A twarz Gandalfa na okładce książki ma niesamowitą siłę wyrazu.

Hanula - Śro 14 Lis, 2012 09:47

Irm napisał/a:
Mnie te słowa też ujęły - pięknie, jak się spełniają marzenia :)

I uwielbiam jego skromność :serce2:

Irm napisał/a:
PS A twarz Gandalfa na okładce książki ma niesamowitą siłę wyrazu.

Książka jest naprawdę pięknie wydana :oklaski: , prawdziwy hołd dla twórców.

Anaru - Śro 14 Lis, 2012 11:20

Piękna okładka :oklaski: , chętnie bym się dobrała.
Mara - Czw 15 Lis, 2012 21:51

A ja trafiłam na bardzo ciekawą stronę, na której m.in. jest petycja, żeby powstał film z Rysiem w roli Ryszarda III: http://kingrichardarmitag...or-richard-iii/
Jak wiecie to jego marzenie, więc trzeba MU pomóc je spełnić. Poza tym to wspaniała sztuka Shakespeare'a i doskonały sposób, by zabłysnąć talentem. Trzymam kciuki, żeby się udało.

Hanula - Sob 24 Lis, 2012 22:05

Najnowsze zdjęcie Ryśka które ukazało się w hiszpańskim Accion Cine.
Caitriona - Sob 24 Lis, 2012 22:59

Ło Boziu, Rysiek w białym podkoszulku :serce2: :lovera:
snowdrop - Sob 24 Lis, 2012 23:35

:lovera: Wygląda super! :love_shower: :serduszkate:

Ściana w tle bardzo odrapana.

Caitriona - Pon 26 Lis, 2012 20:31

Ładne zdjęcie Rysia (plus Martin i jego mokasyny) :) :

Spoiler:

Hanula - Pon 26 Lis, 2012 21:33

„reklamówka” Martina też jest niezła :wink:
Hanula - Pon 26 Lis, 2012 21:45

Nie wiem czy w dobrym miejscu to umieszczam, ale mnie zadziwił samolot Nowozelandzkich linii lotniczych z bohaterami Hobbita - tu Thorin - ciekawa jestem co na ten temat myśli Rysiek :mysle:
Anaru - Pon 26 Lis, 2012 22:46

Hanula napisał/a:
Nie wiem czy w dobrym miejscu to umieszczam, ale mnie zadziwił samolot Nowozelandzkich linii lotniczych z bohaterami Hobbita - tu Thorin - ciekawa jestem co na ten temat myśli Rysiek
Bardzo piękny samolot :mrgreen:
Admete - Wto 27 Lis, 2012 18:16

Wyjątkowy - jak się boję latać, to takim bym poleciała ;)
Hanula - Wto 27 Lis, 2012 18:48

Admete napisał/a:
Wyjątkowy - jak się boję latać, to takim bym poleciała ;)
ja chyba też dałabym się przekonać :wink: A dziś pozostała obsada Hobbita (m.in. Aidan Turner, Dean O'Gorman) przyleciała nim do Wellington … zresztą tutaj tutaj film. A żeby nie być posądzoną o off-top Ryś też ich witał foto2,foto1, foto3,foto4 :wink:
Hanula - Śro 28 Lis, 2012 20:23

Ryś :serce2: na czerwonym dywanie podczas premiery Hobbita i podczas krótkiego wywiadu, a tu powtórka z tego wydarzenia :oklaski:
primavera - Śro 28 Lis, 2012 23:43

ależ on śliczny :serce2: :serce2: :serce2:
Hanula - Śro 28 Lis, 2012 23:50

primavera napisał/a:
ależ on śliczny :serce2: :serce2: :serce2:
To może jeszcze jedno zdjęcie podczas przedpremierowej konferencji :wink: i największa niespodzianka- wiadomość od RA na RichardArmitageOnline.com
snowdrop - Czw 29 Lis, 2012 12:37

:lovera: Jak dzentelmeńsko jest ubrany. :serce2:
Irm - Czw 29 Lis, 2012 12:46

Nowy plakat z Thorinem - bardzo, bardzo mi się podoba :)

Widziałam przedwczoraj w kinie zwiastun "Hobbita" i powiem Wam, że Ryśkowy głos przyćmił mi właściwie wszystko (zapomniałam, jak on potrafi fantastycznie brzmieć) i to dla niego przede wszystkim pójdę na ten film ;)

Yvain - Czw 29 Lis, 2012 13:49

Świetny plakat :mrgreen: do wykorzystania w dekupażu.
Caitriona - Czw 29 Lis, 2012 20:01

Plakat rewelacyjny! Mogłabym sobie taki powiesić na ścianie ;)

A z okazji Hobbita pełno fotek Rysia, m.in. na tumblrze. Znalazłam taką, bardzo mi się podoba, lubię czarno-białe fotki:

Spoiler:

snowdrop - Czw 29 Lis, 2012 20:21

:serduszkate: :serce2: Miodzio.
Yvain - Pią 30 Lis, 2012 11:09

Wspaniała :serce:
Sofijufka - Pią 30 Lis, 2012 16:08

aj, te rzęsy jak u żyrafy.... :thud: