To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Komunikaty - Spotkanie w W-wie????

Aragonte - Pią 17 Maj, 2013 23:38

Zgłosiłabym się, Anaru, ale Ty, zdaje się, masz alergię na kocią sierść, a u mnie jest jej od groma :-|
Jeśli ta alergia nie jest jakaś dramatyczna, to mogę zaoferować materacyk (niezbyt zakłaczony :wink: ).

Anaru - Pią 17 Maj, 2013 23:49

Na pewno mam na świnkową ;) , a na kocią nie wiem, chyba była kiedyś odczulana ;)
W każdym razie jakby co to dziękuję :cmok: , bo nie chciałabym stanąć przed problemem noclegu pod mostem. :wink:
Jeszcze się muszę z koleżanką dogadać czy będzie w Warszawie w tych dniach, bo ona blisko Młocin mieszka to miałabym niedaleko na dworzec...
No nic, zobaczymy.

A w ogóle to chciałabym kiedyś na jakieś kilka dni przyjechać i pozwiedzać, jest trochę miejsc, które chciałabym bardzo zobaczyć, a nigdy nie miałam na to czasu jak jeździłam do Warszawy...

Anonymous - Sob 18 Maj, 2013 03:28

Anaru napisał/a:
Jeszcze się muszę z koleżanką dogadać czy będzie w Warszawie w tych dniach, bo ona blisko Młocin mieszka to miałabym niedaleko na dworzec...

PAtrycja? Jesli tak, to usciskaj ja ode mnie - ale wiesz, tak po naszemu, mocno i bez czulosci ;)

W razie czego wez Ty sobie leki whistaminowe i zazyj - jesli bedziesz nocowac u Aragonte.

Anonymous - Sob 18 Maj, 2013 03:31

Anaru napisał/a:
A w ogóle to chciałabym kiedyś na jakieś kilka dni przyjechać i pozwiedzać, jest trochę miejsc, które chciałabym bardzo zobaczyć, a nigdy nie miałam na to czasu jak jeździłam do Warszawy...

W tym roku planuje wracac przez Warszawe - jakby co, to moge do Ciebie, Aragonte, sie usmiechnac? Stesknilam sie za ekipa warszawska (chociaz ostatnio tak mnie bezwstydnie olala ostrym siurem) i planuje w tym roku wracac przez stolyce, zahaczyc wieczor i czesc dnia i dopiero wowczas ruszyc do domu.
Anaru, a moze wtedy? Basie bym namowila (o ile Aragonte sie zgodzi na nalot w liczbie mnogiej).

Aragonte - Sob 18 Maj, 2013 13:26

Aine, napisz mi na PW, kiedy to dokładnie by było, muszę sobie na grafik zerknąć. Ale wstępnie zgadzam się na nalot, także dwuosobowy :wink:
zooshe - Sob 18 Maj, 2013 15:27

Anaru napisał/a:
Czy w razie gdybym nie miała noclegu (bo może będę miała) przechowałby mnie ktoś przez jedną noc? :kwiatek:

Cos sie znajdzie, wpadaj śmiało.

Barbarella - Sob 18 Maj, 2013 15:56

AineNiRigani napisał/a:
PAtrycja? Jesli tak, to usciskaj ja ode mnie - ale wiesz, tak po naszemu, mocno i bez czulosci ;)

JAK WYŻEJ! :mrgreen: :mrgreen:

Aragonte napisał/a:
Ale wstępnie zgadzam się na nalot, także dwuosobowy :wink:

:-D :-D

Chętnie! Na sierpień nie mam żadnych planów.

Anaru - Sob 18 Maj, 2013 16:08

AineNiRigani napisał/a:
PAtrycja? Jesli tak, to usciskaj ja ode mnie - ale wiesz, tak po naszemu, mocno i bez czulosci

Owszem :mrgreen:
Tylko nie wiem czy będzie wtedy, czy jeszcze gdzieś tam będzie pływać...

Anaru - Sob 18 Maj, 2013 16:17

Zooshe :kwiatek:
Agn - Sob 18 Maj, 2013 16:32

Hyhy regularny zjazd się nam robi. :mrgreen:
Eeva - Sob 18 Maj, 2013 18:32

Anaru, moja kanapa stoi dla Ciebie otworem :D
Jakkolwiek dziwnie by to nie brzmiało ;)

praedzio - Sob 18 Maj, 2013 20:52

Myślę, że też i pod Warszawą miejsce by się znalazło. ;)
Caroline - Sob 18 Maj, 2013 21:58

No proszę, jak ustawiać spotkania, to hurtem :)
Anaru - Nie 19 Maj, 2013 00:57

Teraz powinnam przyjechać na kilka dni, żeby móc każdą noc spędzić u kogo innego. :cheerleader2:

Kochane jesteście :kwiatek: :hug_grupowy:

Anonymous - Nie 19 Maj, 2013 01:07

Aragonte napisał/a:
Aine, napisz mi na PW, kiedy to dokładnie by było, muszę sobie na grafik zerknąć. Ale wstępnie zgadzam się na nalot, także dwuosobowy :wink:

Moge powiedziec jedynie, ze koniec sierpnia...

Loana - Nie 19 Maj, 2013 03:17

A w sumie planujecie jakieś jedno spotkanie forumowe? Takie np w sobotę? Czy to będzie ciągłe spotkanie, przez trzy dni?
Anonymous - Nie 19 Maj, 2013 10:24

Ja to chyba za stara robię się na takie maratony. Dziś jest niedziela a ja wciąż odsypiam imprezę czwartek/piątek. :ops1:
Anaru - Nie 19 Maj, 2013 11:08

Cytat:
A w sumie planujecie jakieś jedno spotkanie forumowe? Takie np w sobotę? Czy to będzie ciągłe spotkanie, przez trzy dni?

Optowałabym za głównym spotkaniem w sobotę, bo w niedzielę muszę wracać. :kwiatek:
Może się coś zmieni do czerwca, ale na razie wiem, że w niedziele wieczorkiem muszę już być z powrotem.

Anonymous - Nie 19 Maj, 2013 12:50

lady_kasiek napisał/a:
Ja to chyba za stara robię się na takie maratony. Dziś jest niedziela a ja wciąż odsypiam imprezę czwartek/piątek. :ops1:

Bo nie bylas na festiwalu - ot co !!

Anonymous - Nie 19 Maj, 2013 13:02

Aine Ty nieustanie agitujesz. Ale ja Ci się nie dam przekonać. Taka impreza nie pasuje do mojego charakteru. I tyle.
Anonymous - Nie 19 Maj, 2013 16:46

tym razem jedynie stwierdzilam fakt. :twisted:
Anonymous - Nie 19 Maj, 2013 17:09

Ww moim przypadku błędny. Robię się za stara na maratony i za leniwa. Maleje też liczba ludzi dla których chcę rezygnować ze snu i z preferowanych sposobów spędzania czasu.

Robię się za stara, co nie znaczy, że nie umiem i nie mogę zarwać kilku nocek. Problem jest taki, że wraz z wiekiem obrastam w kolejne warstwy malkontenctwa i mi się nie chce :P za bardzo to męczy :mrgreen:

Barbarella - Nie 19 Maj, 2013 18:39

Kaśku, masz całkiem odwrotnie niż ja.
Anonymous - Nie 19 Maj, 2013 18:44

Coraz częściej i bardziej uświadamiam sobie jakim jestem dziwakiem. Nawet tu :P
Barbarella - Nie 19 Maj, 2013 18:47

Aaaaa tam zaraz dziwak. Mnie się na starość chce imprezować i spotykać z przyjaciółmi. Wcześniej tego nie miałam.