Komunikaty - Spotkanie w W-wie????
Aragonte - Pią 17 Maj, 2013 23:38
Zgłosiłabym się, Anaru, ale Ty, zdaje się, masz alergię na kocią sierść, a u mnie jest jej od groma
Jeśli ta alergia nie jest jakaś dramatyczna, to mogę zaoferować materacyk (niezbyt zakłaczony ).
Anaru - Pią 17 Maj, 2013 23:49
Na pewno mam na świnkową , a na kocią nie wiem, chyba była kiedyś odczulana
W każdym razie jakby co to dziękuję , bo nie chciałabym stanąć przed problemem noclegu pod mostem.
Jeszcze się muszę z koleżanką dogadać czy będzie w Warszawie w tych dniach, bo ona blisko Młocin mieszka to miałabym niedaleko na dworzec...
No nic, zobaczymy.
A w ogóle to chciałabym kiedyś na jakieś kilka dni przyjechać i pozwiedzać, jest trochę miejsc, które chciałabym bardzo zobaczyć, a nigdy nie miałam na to czasu jak jeździłam do Warszawy...
Anonymous - Sob 18 Maj, 2013 03:28
| Anaru napisał/a: | | Jeszcze się muszę z koleżanką dogadać czy będzie w Warszawie w tych dniach, bo ona blisko Młocin mieszka to miałabym niedaleko na dworzec... |
PAtrycja? Jesli tak, to usciskaj ja ode mnie - ale wiesz, tak po naszemu, mocno i bez czulosci
W razie czego wez Ty sobie leki whistaminowe i zazyj - jesli bedziesz nocowac u Aragonte.
Anonymous - Sob 18 Maj, 2013 03:31
| Anaru napisał/a: | | A w ogóle to chciałabym kiedyś na jakieś kilka dni przyjechać i pozwiedzać, jest trochę miejsc, które chciałabym bardzo zobaczyć, a nigdy nie miałam na to czasu jak jeździłam do Warszawy... |
W tym roku planuje wracac przez Warszawe - jakby co, to moge do Ciebie, Aragonte, sie usmiechnac? Stesknilam sie za ekipa warszawska (chociaz ostatnio tak mnie bezwstydnie olala ostrym siurem) i planuje w tym roku wracac przez stolyce, zahaczyc wieczor i czesc dnia i dopiero wowczas ruszyc do domu.
Anaru, a moze wtedy? Basie bym namowila (o ile Aragonte sie zgodzi na nalot w liczbie mnogiej).
Aragonte - Sob 18 Maj, 2013 13:26
Aine, napisz mi na PW, kiedy to dokładnie by było, muszę sobie na grafik zerknąć. Ale wstępnie zgadzam się na nalot, także dwuosobowy
zooshe - Sob 18 Maj, 2013 15:27
| Anaru napisał/a: | Czy w razie gdybym nie miała noclegu (bo może będę miała) przechowałby mnie ktoś przez jedną noc? |
Cos sie znajdzie, wpadaj śmiało.
Barbarella - Sob 18 Maj, 2013 15:56
| AineNiRigani napisał/a: | PAtrycja? Jesli tak, to usciskaj ja ode mnie - ale wiesz, tak po naszemu, mocno i bez czulosci |
JAK WYŻEJ!
| Aragonte napisał/a: | Ale wstępnie zgadzam się na nalot, także dwuosobowy |
Chętnie! Na sierpień nie mam żadnych planów.
Anaru - Sob 18 Maj, 2013 16:08
| AineNiRigani napisał/a: | | PAtrycja? Jesli tak, to usciskaj ja ode mnie - ale wiesz, tak po naszemu, mocno i bez czulosci |
Owszem
Tylko nie wiem czy będzie wtedy, czy jeszcze gdzieś tam będzie pływać...
Anaru - Sob 18 Maj, 2013 16:17
Zooshe
Agn - Sob 18 Maj, 2013 16:32
Hyhy regularny zjazd się nam robi.
Eeva - Sob 18 Maj, 2013 18:32
Anaru, moja kanapa stoi dla Ciebie otworem
Jakkolwiek dziwnie by to nie brzmiało
praedzio - Sob 18 Maj, 2013 20:52
Myślę, że też i pod Warszawą miejsce by się znalazło.
Caroline - Sob 18 Maj, 2013 21:58
No proszę, jak ustawiać spotkania, to hurtem
Anaru - Nie 19 Maj, 2013 00:57
Teraz powinnam przyjechać na kilka dni, żeby móc każdą noc spędzić u kogo innego.
Kochane jesteście
Anonymous - Nie 19 Maj, 2013 01:07
| Aragonte napisał/a: | Aine, napisz mi na PW, kiedy to dokładnie by było, muszę sobie na grafik zerknąć. Ale wstępnie zgadzam się na nalot, także dwuosobowy |
Moge powiedziec jedynie, ze koniec sierpnia...
Loana - Nie 19 Maj, 2013 03:17
A w sumie planujecie jakieś jedno spotkanie forumowe? Takie np w sobotę? Czy to będzie ciągłe spotkanie, przez trzy dni?
Anonymous - Nie 19 Maj, 2013 10:24
Ja to chyba za stara robię się na takie maratony. Dziś jest niedziela a ja wciąż odsypiam imprezę czwartek/piątek.
Anaru - Nie 19 Maj, 2013 11:08
| Cytat: | | A w sumie planujecie jakieś jedno spotkanie forumowe? Takie np w sobotę? Czy to będzie ciągłe spotkanie, przez trzy dni? |
Optowałabym za głównym spotkaniem w sobotę, bo w niedzielę muszę wracać.
Może się coś zmieni do czerwca, ale na razie wiem, że w niedziele wieczorkiem muszę już być z powrotem.
Anonymous - Nie 19 Maj, 2013 12:50
| lady_kasiek napisał/a: | Ja to chyba za stara robię się na takie maratony. Dziś jest niedziela a ja wciąż odsypiam imprezę czwartek/piątek. |
Bo nie bylas na festiwalu - ot co !!
Anonymous - Nie 19 Maj, 2013 13:02
Aine Ty nieustanie agitujesz. Ale ja Ci się nie dam przekonać. Taka impreza nie pasuje do mojego charakteru. I tyle.
Anonymous - Nie 19 Maj, 2013 16:46
tym razem jedynie stwierdzilam fakt.
Anonymous - Nie 19 Maj, 2013 17:09
Ww moim przypadku błędny. Robię się za stara na maratony i za leniwa. Maleje też liczba ludzi dla których chcę rezygnować ze snu i z preferowanych sposobów spędzania czasu.
Robię się za stara, co nie znaczy, że nie umiem i nie mogę zarwać kilku nocek. Problem jest taki, że wraz z wiekiem obrastam w kolejne warstwy malkontenctwa i mi się nie chce za bardzo to męczy
Barbarella - Nie 19 Maj, 2013 18:39
Kaśku, masz całkiem odwrotnie niż ja.
Anonymous - Nie 19 Maj, 2013 18:44
Coraz częściej i bardziej uświadamiam sobie jakim jestem dziwakiem. Nawet tu
Barbarella - Nie 19 Maj, 2013 18:47
Aaaaa tam zaraz dziwak. Mnie się na starość chce imprezować i spotykać z przyjaciółmi. Wcześniej tego nie miałam.
|
|
|